Anladım canım napçan kahvaltı ve akşam yemeği ne dikkat etcen öğlende de sefer tası götür dermişim :))
Aslında kilo vermek için her yol mübahtır,sefer tası mı götürsem?Artık sınıftaki arkadaşların alay konusu olurum heralde
Bir dene istersen belki alay konusu olamssın öncü olursun herkes sefer tasıyla gelmeye başlarmış :))))
nasılsa yazdım deyipppp rahatladım bir tanede pasta yedimm duyumun taktiği uyguladım :)))
vallahi çooookkk makbule geçerr :)))Anladım canım napçan kahvaltı ve akşam yemeği ne dikkat etcen öğlende de sefer tası götür dermişim :))
Neeeeeeeee gerisi gelecek gibi İstanbul diyarbakır çok mu uzak gelicem oraya saçını başını yolcam senin :))))) Bu hafta fazla oldu amaaaa :))
cıksssss kaptanın dediğini yapp yaptıüını sakın yapmaaaa yarınıda atlatayımmmm normal gideceğim pasta işi filan olmaz inişallahhhhhhhhh:)))böyle yapabiliyomuyuz kaptanyarın gene gezmem var arkadaşıma gitcem vede birbirimize gidince akşam yemeğede kalırız ve arkadaşım harika yemek ve hamurişi yapar diyet yaptıgımı şimdilik biraz kilo vermeden kimseye söylemek istemiyorum elimden geleni yapıcam çünkü ben zayıflayacağım o yüzde yarın başarıcam miğdem bozuk olacak büyük ihtimalle
vallahi çooookkk makbule geçerr :)))
cıksssss kaptanın dediğini yapp yaptıüını sakın yapmaaaa yarınıda atlatayımmmm normal gideceğim pasta işi filan olmaz inişallahhhhhhhhh:)))
kaptan bu yarınlar hiç bitmiyorrrrr hafta sonu kızım arkadaşına gitmek istedi haftaya en az 3 gün gezme var
Bende menümü yazayım
sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim süzme peynir
4 yeşil zeytin
1 yeşil biber
1 salatalık
yarım haşlanmış yumurta
ara
1 kahve
3 kuru kayısı
öğlen
yarım simit
1 bardak ayran
akşam
1 tabak tavuk suyu çorba
yarım kase yoğurt
3 yaprak marul
şimdide patlamış mısır
bol bitki çayı bol su
merhabaa kızlarrr..
beni menüm pek doğru düzgün değildi ama yazmam gerek ..
SABAH:2 dilim ekmek
peynir
yeşil zeytin
şekersiz çay
ARA:çubuk kraker
az elma az portakal
ÖĞLE:yeşil mercimek ve bulgurdan oluşan çorba
patates salatası
bir tane sigara böreği
bir iki tanede lahana sarması(kayınvalideme gitmiştik menüden anlaşılıyodur)
AKŞAMatates salatası
ARA:koca bir bardak süt içmeyi düşünüyorum bebiş için...
bu arada kızlar bidaha ki haftaya doğurcam herhalde ben doktor sezeryana gün verecek bu çarşamba,ben cumayı geçmez diye düşünüyorum.inşallah doğumda baya bi kilo gider üstümden bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa LÜTFEN YAZSIN,DOĞUMDA KAÇ KİLO GİDER ÜSTÜMÜZDEN,bide ÖDEM ler ne zaman iniyo beni mahvettilerde son zamanlarda?????
var valla...kociside sayarsak 15:)))Senin 4 tane cocugun mu var cnm
benim hikayemmi ay bu konulara hic girmeyelim..bendeki hikaye olsa roman soman:)))ismin oznur.4 cocuk annesiyin...en yüksek kilomu yaklasik 3 sene önce dogum sonrasi 104 olarak gördüm.son dört senedir 80-89 arasi gezindim durdum:))yemegi yangelip yatmayi cene calmayi girgiri samatayi romantizmi siiri edebiyati edebiolmayan yati herseyi severim:)))) hernekadar realitedeki arkadaslarim bana acilarin kadini lakabini taktiysada ben beni mutsuzluga iten herseye inat gülümsüyor ve gülümsetiyorum..en azindan caballiyorum.oda birseydir demi...varmi merak ettigin baska bir sey?Guldum gercekten sagol canim cok sikïlmisti iyi geldi ... Ben iki ay kadar once bu topikte baslamistim ozaman baska arkadaslar vardi ama biraktim 3 kilo falan verdikten sonra simdi geri geldim istanbuldayim 23 yasindayim bi oglum var 2 yasinda evlendikten sonra kilo almaya basladim 60 kilo ile evlendim dogumla birlikte 80 oldu maelesef simdi tekraar basliyorum bakalim senin hikayen nedir ismi ne mesela ?
ee hayatin kanunu bu:)))Bi tembellik yapayım bugün dedim gene olmadı..Misafirim geldi şimdi gitti..Şimdide yemek faslı ....Kadın olmak ne zor iş yaaaa(((
olmaz aslanim hayir hayir yok ...bu gece olmaz hayir hayir yoooookeveeeeeeeeet çok zor cinsyetimi değiştirmek önüme gelen yemekten yemek üstüne eleştirmek işten gelip yoruldum diye yan gelip yatmak sabah giderken nasılsa biri toplar akşam gelince diye ortalığı darmadağın bırakmak istiyoruuuuuuuuuuum
bence iyi atlatmissin..ben daha cok kacirirsin diyordum:)))yediklerini yarim porsiyon yazmadinsa tabimisafirler gitti bende menümü yazayım şimdi size bakalım ne çantalar yiyecem
sabah8.00:az yağa yumurta peynir domates maydonoz 3 b çay 2 dilim ekmek
ara11.00:1 dilim ekmek iki kaşık çorba
öğle14.00:misafirlerle küçük bi kase kısır yaklaşık 4 yk, bi çatal kek 2 çatal tatlı ama küçük bunlar
akşam:2 kase yaklaşık 7 yemek kaşığı kısır
1.5 lt su ama daha içecem belki akşam arasında bi portakal yerim ama halim yok leslide yapacaktım ama hayal oldu yine çoooooooooooook yorgunum
anammmm profiterol yapmakk çok zor yaa valla çok yoruluyorummm :)))) yarın misafirr var yinee vallahi kendime çok acıyorumm yaaaa yazık banada dişyetime de((
menümmm
sabah-ara:1 kırma yumurta, 2 dlm ekmek( yumurtanın yağı o kadar azdıkii tavanın her köşesine yapıştı)
öğle: 2lahana,1 biber dolma
ara:1 galeta,2hazır köfte yemeğin tadına bakıyordum da :)
akşam:1 kase yoğurt,2dlm ekmek,5yk yemek, 2 parça et
ara: ve yine yapacağımı yaptım yaptığımmm pastalarınnn soslarınaaa kremalarınaaa ne varsa tadına baktım :)
aa birde duyumun taktigi ha..yahu duyum sana yeme gelin olucan ince narin dur diyorum duyumu dinleyen yok nerde pis is benim adim geciyor:)))))))) yahu bari caktirmanasılsa yazdım deyipppp rahatladım bir tanede pasta yedimm duyumun taktiği uyguladım :)))
Anladım canım napçan kahvaltı ve akşam yemeği ne dikkat etcen öğlende de sefer tası götür dermişim :))
Neeeeeeeee gerisi gelecek gibi İstanbul diyarbakır çok mu uzak gelicem oraya saçını başını yolcam senin :))))) Bu hafta fazla oldu amaaaa :))
vallahi çooookkk makbule geçerr :)))
cıksssss kaptanın dediğini yapp yaptıüını sakın yapmaaaa yarınıda atlatayımmmm normal gideceğim pasta işi filan olmaz inişallahhhhhhhhh:)))
5-7 kilo gibi gider..ama sezeryan olacaksan sonrasi biraz zor oluyor..yani bir zaman öyle karin kaslarina falan calisamazsin..belkide bu yüzden sezeryanda göbek kaliyor..ben 3 kere sezeryan oldum...neden sezeryan?merhabaa kızlarrr..
beni menüm pek doğru düzgün değildi ama yazmam gerek ..
SABAH:2 dilim ekmek
peynir
yeşil zeytin
şekersiz çay
ARA:çubuk kraker
az elma az portakal
ÖĞLE:yeşil mercimek ve bulgurdan oluşan çorba
patates salatası
bir tane sigara böreği
bir iki tanede lahana sarması(kayınvalideme gitmiştik menüden anlaşılıyodur)
AKŞAMatates salatası
ARA:koca bir bardak süt içmeyi düşünüyorum bebiş için...
bu arada kızlar bidaha ki haftaya doğurcam herhalde ben doktor sezeryana gün verecek bu çarşamba,ben cumayı geçmez diye düşünüyorum.inşallah doğumda baya bi kilo gider üstümden bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa LÜTFEN YAZSIN,DOĞUMDA KAÇ KİLO GİDER ÜSTÜMÜZDEN,bide ÖDEM ler ne zaman iniyo beni mahvettilerde son zamanlarda?????
bilsen kendimede faydam olacak..herhalde en garanti kolay ve pahali yolu estetik:)))basenlerden kurtulma yolu nedir yardım edinnn
5-7 kilo gibi gider..ama sezeryan olacaksan sonrasi biraz zor oluyor..yani bir zaman öyle karin kaslarina falan calisamazsin..belkide bu yüzden sezeryanda göbek kaliyor..ben 3 kere sezeryan oldum...neden sezeryan?
bilsen kendimede faydam olacak..herhalde en garanti kolay ve pahali yolu estetik:)))
ay bu leslieyi cok duyuyorum son zamanlarda..herhalde ise yariyorki herkes leslie diyorleslie yürüyüş programı dedilerr nivea body pilates ne yapcgmı şaşırdım
ay bu leslieyi cok duyuyorum son zamanlarda..herhalde ise yariyorki herkes leslie diyor
yok canim ya hemde sabah..kic kaygilanma ic..bak ben 5 cm birden kisalmisim..kendimi bildim bileli süt falan icemem..keske icebilsem..cok saglikli..doktorlar sütün besleyici su oldugunu söylüyor..bence cekinme ic..hemde sabah oh oh afiyet olsun:))bişey daha sorym belki bi fikrn vardır :) sabahları süt içiyorum 1 bardak kilo aldırır mı ki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?