80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende menümü yazayım

sabah

1 dilim tb ekmek
1 dilim süzme peynir
4 yeşil zeytin
1 yeşil biber
1 salatalık
yarım haşlanmış yumurta

ara
1 kahve
3 kuru kayısı

öğlen
yarım simit
1 bardak ayran

akşam

1 tabak tavuk suyu çorba
yarım kase yoğurt
3 yaprak marul

şimdide patlamış mısır

bol bitki çayı bol su

bu günkü menüm

sabah 2 sosis 2 dilim çavdar ekmeği 1 parça peynir 2 zeytin domates

ara activia çilekli

öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 küçük parça ekmek

ara yok öğleyi biraz geç yedim

akşam acı biber yemeği 1 dilim ekmek 2 çatal makarna yoğurt

ara 1 portakal ve süt

30 dk koşu bandında koştum 2 litre su dahada içicem dün akşamda glifor atmıştım bugün miğdem berbat bari 2 3 gün daha tek atıyım

nasılsa yazdım deyipppp rahatladım bir tanede pasta yedimm duyumun taktiği uyguladım :)))

böyle yapabiliyomuyuz kaptan yarın gene gezmem var arkadaşıma gitcem vede birbirimize gidince akşam yemeğede kalırız ve arkadaşım harika yemek ve hamurişi yapar diyet yaptıgımı şimdilik biraz kilo vermeden kimseye söylemek istemiyorum elimden geleni yapıcam çünkü ben zayıflayacağım o yüzde yarın başarıcam miğdem bozuk olacak büyük ihtimalle

vallahi çooookkk makbule geçerr :)))

cıksssss kaptanın dediğini yapp yaptıüını sakın yapmaaaa yarınıda atlatayımmmm normal gideceğim pasta işi filan olmaz inişallahhhhhhhhh:)))

cıksssss kaptanın dediğini yapp yaptıüını sakın yapmaaaa yarınıda atlatayımmmm normal gideceğim pasta işi filan olmaz inişallahhhhhhhhh:)))

kaptan bu yarınlar hiç bitmiyorrrrr hafta sonu kızım arkadaşına gitmek istedi haftaya en az 3 gün gezme var

kaptan bu yarınlar hiç bitmiyorrrrr hafta sonu kızım arkadaşına gitmek istedi haftaya en az 3 gün gezme var

yazarken zaten gülerek yazdımm yok 2 haftadırr benim yarınım bitmedi çok fena dağıttım nasıl toplayacağım bilmiyorummm yaaa çok üzülüyorum kendimeee (((

sabah:uaynınca 2 bardak su ve bir kayısı
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim salam ve bir dilim peynir ile yağsız tost ve 20 gr çikolata
ara:süt
öğlen:3 köfte kadar yağsız pişmiş et bir dilim ekmek bir bol salata
ara:2 dilim ekmek bir salam ve yarım dilim peynir ile yağsız tost
akşam:sebzeli peynirli omlet bir dilim ekmek salata
1 süt grubu 2 meyve bir ekmek kaldı..
1.5 lt su spor yok...

menün cok iyi.ama patlamis misirin kalorisi cok diye biliyorum

merhabaa kızlarrr..
beni menüm pek doğru düzgün değildi ama yazmam gerek ..
SABAH:2 dilim ekmek
peynir
yeşil zeytin
şekersiz çay
ARA:çubuk kraker
az elma az portakal
ÖĞLE:yeşil mercimek ve bulgurdan oluşan çorba
patates salatası
bir tane sigara böreği
bir iki tanede lahana sarması(kayınvalideme gitmiştik menüden anlaşılıyodur)
AKŞAMatates salatası
ARA:koca bir bardak süt içmeyi düşünüyorum bebiş için...

bu arada kızlar bidaha ki haftaya doğurcam herhalde ben doktor sezeryana gün verecek bu çarşamba,ben cumayı geçmez diye düşünüyorum.inşallah doğumda baya bi kilo gider üstümden bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa LÜTFEN YAZSIN,DOĞUMDA KAÇ KİLO GİDER ÜSTÜMÜZDEN,bide ÖDEM ler ne zaman iniyo beni mahvettilerde son zamanlarda?????

dogumdan hemen sonra bes kilo kesin gider .belki yedi .bence kilolarina fazla takilma.birde cocuga süt olsun diye onu ye bunu ye.iyice üstüne varirlar .lohusalik ta zor oluyo.kendini toparlayamiyosun.vücut cok yorgun düsüyo.horrmonlarin degisiyo .ilk dogumunun mu canim.allah tamamini erdirsin.bebisini kucagina alinca her seyi unutursun.hemen kilo vermeye calisma vücudun kendine gelsin.sadece ekmegi az ye.

Senin 4 tane cocugun mu var cnm
var valla...kociside sayarsak 15:)))
benim hikayemmi ay bu konulara hic girmeyelim..bendeki hikaye olsa roman soman:)))ismin oznur.4 cocuk annesiyin...en yüksek kilomu yaklasik 3 sene önce dogum sonrasi 104 olarak gördüm.son dört senedir 80-89 arasi gezindim durdum:))yemegi yangelip yatmayi cene calmayi girgiri samatayi romantizmi siiri edebiyati edebiolmayan yati herseyi severim:)))) hernekadar realitedeki arkadaslarim bana acilarin kadini lakabini taktiysada ben beni mutsuzluga iten herseye inat gülümsüyor ve gülümsetiyorum..en azindan caballiyorum.oda birseydir demi...varmi merak ettigin baska bir sey?

Bi tembellik yapayım bugün dedim gene olmadı..Misafirim geldi şimdi gitti..Şimdide yemek faslı ....Kadın olmak ne zor iş yaaaa(((
ee hayatin kanunu bu:)))

olmaz aslanim hayir hayir yok ...bu gece olmaz hayir hayir yoooook
bence iyi atlatmissin..ben daha cok kacirirsin diyordum:)))yediklerini yarim porsiyon yazmadinsa tabi

nasılsa yazdım deyipppp rahatladım bir tanede pasta yedimm duyumun taktiği uyguladım :)))
aa birde duyumun taktigi ha..yahu duyum sana yeme gelin olucan ince narin dur diyorum duyumu dinleyen yok nerde pis is benim adim geciyor:)))))))) yahu bari caktirma rezil ettin yükseksosyeteye:)))

valla mubahtir canim ona..tozuttukca tozuttu..toparlayamiyor kendini..yarinlarida bitmedi cok sükür:)))

5-7 kilo gibi gider..ama sezeryan olacaksan sonrasi biraz zor oluyor..yani bir zaman öyle karin kaslarina falan calisamazsin..belkide bu yüzden sezeryanda göbek kaliyor..ben 3 kere sezeryan oldum...neden sezeryan?
basenlerden kurtulma yolu nedir yardım edinnn
bilsen kendimede faydam olacak..herhalde en garanti kolay ve pahali yolu estetik:)))

leslie yürüyüş programı dedilerr nivea body pilates ne yapcgmı şaşırdım

bişey daha sorym belki bi fikrn vardır :) sabahları süt içiyorum 1 bardak kilo aldırır mı ki bilemedim
yok canim ya hemde sabah..kic kaygilanma ic..bak ben 5 cm birden kisalmisim..kendimi bildim bileli süt falan icemem..keske icebilsem..cok saglikli..doktorlar sütün besleyici su oldugunu söylüyor..bence cekinme ic..hemde sabah oh oh afiyet olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…