80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çay içemiyorum o yüzden içiyorum :) hemde tok tutuyo gibi geliyo bana bilmiyorum :) bu ara fena halde basenlerime taktım yediklerme dikkat ediyorum ama tam bi diyet değil mate çaylarımı içmiyorum neler neler :)

ne yapayım ama senden öğrendiğim takdiklerrr onlarr :))))

iyi geceler herkese haftasonu geçmişi okumaktan güne cevap yazılmıyo yahu Allah muhabbetinizi artırsın diyemicem yani :) yarınki kiloları da cok merak ediyorum :)

iyi geceler herkese haftasonu geçmişi okumaktan güne cevap yazılmıyo yahu Allah muhabbetinizi artırsın diyemicem yani :) yarınki kiloları da cok merak ediyorum :)

sana katiliyorum:)) ben bazen gecmisi okumaya basliyorum son sayfaya gelene kadar 1 saat geciyor:)

bugünkü menüm hafta sonu oldugu icin kendimi biraz ödüllendirdim...gec kalktigim icin ara ögünleri atladim.

sabah:2 tost ekmegi üstüne hardalli tavuk salami,1 haslanmis yumurta,2 catal beyaz peynir domates ve salatalik

ögle:2 kase lahana corbasi

aksam:2 haslanmis patates üstüne mantar sos,4 köfte ve bol limonlu kirmizi lahana salatasi.

tv karsisinda 2 avuc dolusu kraker atistirdim ve 150gr.meyveli diet yogurt

sanirim adet öncesi döneme girdigim icin acaip bir siskinlik olustu.

Son düzenleme:
mrb kızlar herkese günaydın yine en erkenci benim galiba hadi bakalım güne zinde başlayalım erken kalkın leeeeeeeeeeeen
ben yine liste sonu olacak gibiyimyaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:

Günaydınlar herkese Bugün tüm gün dışarıda olacağım.Kahvaltı,öğle,akşam hepsi birbirine girecek orası kesin.Ama her gün sabah düzenli tartılıyorum (haftada 1'i bekleyemem ) Pazartesi 86.7 çıkmıştım tartıda,bugün 84,7.1 haftada 2 kilo Gerçi ödem filandır ama olsun insan seviniyor.Bugün moral buldum,enerji doldum :118::118::118: Kaçamak yapmayacağım

Son düzenleme:
kilo bildirimi

başlangıç: 89
geçan hafta: 77.1
bu hafta: 77.6
gelen: 500 gr
hedef: 67
boy: 1.70
spor yok

geçan hafta topiğin yüz akı iken bu hafta yüz karası oldum..

arkadaşım valla netten alan çok..bakalım ne olacak..bende hipotroid için levotiron kullanıyorum..

günaydın..işe gideceğim...zor olacak çok da halsizim Allah dayanma gücü verir umarım...
ilk defa bir haftada 2000 gitti bende ilk başladığım hafta bile 1600 gitmişti..gecen haftanın artısı ve bu haftanın acısı dır bu giden muhtemelen artar bi kaç güne..
güzel günler..

pko olunca kilo vermek şart..kilo verince adetlerin düzene giriyor ve kendiliğinden hamile kalabiliyorsun..ben ilk kızımda 1 sene hamile kalamamıştım pko yüzünden 11 kilo verince birde soğan suyu ile(daha önce de demiştim adet düzeniiçin) hamile kaldım sonra düzene girdi..ayda 2,5 ila 3 kg veriyorum

hamile kalmak isteyenler bence b12 sinede baktırsın ben o yüzden on ay hamile kalamaıştım tedavi oldum normal düzeye geldiği ay hamile kaldım bilginize

Başlangıç kilom:86,7 ( bu hafta ilk haftam)
Bu hafta:84,7
Giden:2 kg
Boy:167 cm
Beden:44
Spor:yok

Son düzenleme:
kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.9
gelen:400g
hedef:65
beden:44
boy:160
spor:yok

Son düzenleme:
BİLDİRİM
başlangıç:84
geçen hafta:71.5
bu hafta:72
gelen:500gr
hedef:65
spor:yok​

Son düzenleyen: Moderatör:
renklendirdim ama olmuyor iremmcimmmmm kusuraaaa bakmaa inşallahh görürsünnn hoş görmesen daha makbule geçer de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…