yok canim ya hemde sabah..kic kaygilanma ic..bak ben 5 cm birden kisalmisim..kendimi bildim bileli süt falan icemem..keske icebilsem..cok saglikli..doktorlar sütün besleyici su oldugunu söylüyor..bence cekinme ic..hemde sabah oh oh afiyet olsun:))
özdens nerden katiliyorsun ve kac kilosun ve kac yasindasin...ve ve ve :))
özdens nerden katiliyorsun ve kac kilosun ve kac yasindasin...ve ve ve :))
ne yapayım ama senden öğrendiğim takdiklerrr onlarr :))))var valla...kociside sayarsak 15:)))
benim hikayemmi ay bu konulara hic girmeyelim..bendeki hikaye olsa roman soman:)))ismin oznur.4 cocuk annesiyin...en yüksek kilomu yaklasik 3 sene önce dogum sonrasi 104 olarak gördüm.son dört senedir 80-89 arasi gezindim durdum:))yemegi yangelip yatmayi cene calmayi girgiri samatayi romantizmi siiri edebiyati edebiolmayan yati herseyi severim:)))) hernekadar realitedeki arkadaslarim bana acilarin kadini lakabini taktiysada ben beni mutsuzluga iten herseye inat gülümsüyor ve gülümsetiyorum..en azindan caballiyorum.oda birseydir demi...varmi merak ettigin baska bir sey?
ee hayatin kanunu bu:)))
olmaz aslanim hayir hayir yok ...bu gece olmaz hayir hayir yoooook
bence iyi atlatmissin..ben daha cok kacirirsin diyordum:)))yediklerini yarim porsiyon yazmadinsa tabi
aa birde duyumun taktigi ha..yahu duyum sana yeme gelin olucan ince narin dur diyorum duyumu dinleyen yok nerde pis is benim adim geciyor:)))))))) yahu bari caktirmarezil ettin yükseksosyeteye:)))
valla mubahtir canim ona..tozuttukca tozuttu..toparlayamiyor kendini..yarinlarida bitmedi cok sükür:)))
iyi geceler herkese haftasonu geçmişi okumaktan güne cevap yazılmıyo yahu Allah muhabbetinizi artırsın diyemicem yani :) yarınki kiloları da cok merak ediyorum :)
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Haklısın canım kim ne ekerse onu biçiyor .İyi iyi diye hatırlanır kötüde kötü olarak
Kilo herşeye zarar.Spora başlaması çok iyi olmuş spor çok iyi gelir.İyi ettin gaza gelmekle bende koşu bandı aldım onda yürüyorum hergün
Canım netten bakmaya güvenilirmi peki yani bizde netten baktıkta sonradan marketten gördük aldık çokta iyi oldu.Bugün tahlil sonuçlarımı aldım tiroit yüksek çıktı doktor ilaca başlattı.Diyetisyenimde kontrolüm vardı 1 kilo 600 gr vermişim.Çok yavaşlamıştı geçen kontrole gittiğimde 300 gr verebilmiştim anca diyetisyen sabırlı ol ilacını kullan dediBakalım hayırlısı olur inşllh.
Canım bendede pko vardı ve tiroitlerimde yüksek çıktı bugünkü sonuçlarımda.Adetlerin kilo vererekmi düzene girdi kilo verme hızın nasıl biraz açıklarmsıın canım?Aynı ortak sorun olunca merak ettim.Ben tiroit için ilaca başlıyorum yarın doktor yazdı bakalım inşallh düzene girerde kilo vermem hızlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?