80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltiya davetliyiz..o yüuden sadece bildirim yapip cikacagim mecburen( sonra görüsürüz ama...

bildirimim:
baslangic:82.6
gecen hafta:79.6
bu hfta:79.2
giden:400 gr
toplam giden: 3400gr
spor:140 dak.yürüyüs

allaha sukur bu hafta eskiye düstüm..bundan sonra beni tutabilene askolsun duyurulur rakiplerime:)) serapescim özellikle sana..bitti artik saltanatin..nihahahahaaaaaaaaaaa haaa(ve kötü adam güler..bana birseymi dedin?iki orta bir sade haydi bana müsadeee

günaydın herkese kilo bildirimi yapıyorum çokkk mutlu oldum gerçi ilk haftam fazla ödemlerim gitmiştir.

başlangıç 85

geçen hafta 85

bu hafta 83

giden 2000 kg

hedef 65

boy 1,67 beden 44-46

spor haftada 3 kez evde kendim yaptım

haftaya daha iyi olacakkkk

Son düzenleme:
iyi pazarlar canlarım
kilo bildirimi

başlangıç:90.5
geçan hafta: 80.9
bu hafta: 80.3
giden: 600 gr
toplam giden:10.2
hedef: 75
spor yok​

kızlar selamlarrr kilocuklar verilmiş hepinizi tebrik ederimmmm

arkadaşlar kimseyi atlamamam adına 2 haftası dolanlar baana bildirirlerse ki,mseyi unutmamış listeye almış olurum

bildirimlerin altında topiğe giriş tarihlerinizi de yapabilirsiniz bugün okulda nöbetçiyim (özellikle duyum) bugün akşam yayınlanmasını istiyosunuz biliyorum ama gece net olmayacak yarın saat 11 de yayınlamış olacağım lütfen bu seferlik affedinnnn

başlangıç:84.5
geçan hafta: 71.9
bu hafta: 70
giden: 1.9
toplam giden:14.5
hedef: 65
spor yok

neredeyse 6 lı rakamaları görecektim bu arada bu benim evdeki tartıma göre evde 72 çıkıyorum diyetisyene göre 2 kilo farkediyo
hala kırmızı kartı yemedim duyummmm lekelenmeler var ama kendi yokkk

canım benim sende mi nöbetçisinnnn??

iremim hepsi geceçek acilar hafifleyecek merak etme sen

bak tickerimi yaptım sonra bi geçmiş yapayım dedim ne göreyimmmmm aynı şeyleri yapmışız isimlerle ruhlarda birrrrr:))))
renklendirdim ama olmuyor iremmcimmmmm kusuraaaa bakmaa inşallahh görürsünnn hoş görmesen daha makbule geçer de :)

ben gördüm bileeeee

selam kızlar maşallah bu hafta kilo verenler coşmuş zirvede bi kapışma olacak herhalde :)

benim bu hafta altın günüm vardı.güne hazırlık yaparken 78 olduydum.günden sonra kalanları yemekten gene 79 oldum yani toplamda gelen giden yok.keşke yemeseydimn ama akşama kadar pasta böreklerle evde yaşamak ne kadar zor siz bilirsiniz dostlarım bi de atayım mi yani o kadar şeyi.eşim de çok yemedi.komşu da yok götürecek.yedim valla.neyse haftaya 77 li bi rakam görmek istiyorum inş.

başlangıç:84
geçen hafta 79.1
bu hafta 79.2
gelen:100gr
toplam giden.4.8
hedef:70
spor:215dk yürüyüş ah o tatlılar olmasa şu kadar sporla vermiştim ne güzel

iremcim sen hala kan testi yaptırmadınmıııııııııı

KİLO BİLDİRİMİ

Başlangıç 88

geçen hafta 84.40

Bu hafta 82.80

giden 1.600

toplam giden 5.200

hedef 80

boy 1.75

beden 44

spor yok

büşracım senin adınaa üzüldüm ama yalnız kalmadım diyede sevindim valla kusura bakma DD

kızlar MAŞALLAH ne güzel kilolar verilmiş ay kendimden cok utandım

bende şu 7 lerden bi kurtulsam hayırlısıyla bu hafta cok dikkat etmek istiyorum İNŞALLAH başarabilirim

sabah 1 tane incir

kahvaltı 3 bardak siyah cay 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 3 dilim kaşar 2 yumurta haşlaması

ara 3 tane ,incir

akşam 1 tabak kuru faşulye yarım tabak pilav 1 bardak kola

cayın yanına 3 tana pişmanıye

bu pişmaniye yüzünden 5 mil lesli yaptım akşam anam agladı ya İNŞALLAH eritebilmişimdir

pişmaniye seni pişman etmişşşş

herkese merhaba kızlar,benide alın aranıza kayseride yaşıyorum,32 yaşında ve home ofis çalışan mühendisim.bu ev yaşamı ve yaptığım ikiz doğum beni buraya getirdi:))sabah aç karnına tartıldığımda 86,4 geliyorum.1 mart itibariyle rejime başladım ve sizlerden destek bekliyorum:)))

kızlar MAŞALLAH ne güzel kilolar verilmiş ay kendimden cok utandım

bende şu 7 lerden bi kurtulsam hayırlısıyla bu hafta cok dikkat etmek istiyorum İNŞALLAH başarabilirim

aleynam sen neden utanıyosunki azda olsa vermişsin enim gibi artıya geçenler utansın eranisa şekercan ve ben bu hafta utanması gerekenler herkes maşallah almış gdiyor bende bi altıları görsem diyrm ama bu gidişle zor galiba

gel canı hoşgeldin bi mühendis yoktu bütün meslek gruplarından topluyrz birer tane ben kamile öğretmenim beraberce inş veririz kilolarımızı tabi beni asla örnek alma diğer arkadaşları tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…