canım benim sende mi nöbetçisinnnn??günaydın..işe gideceğim...zor olacak çok da halsizim Allah dayanma gücü verir umarım...
ilk defa bir haftada 2000 gitti bende ilk başladığım hafta bile 1600 gitmişti..gecen haftanın artısı ve bu haftanın acısı dır bu giden muhtemelen artar bi kaç güne..
güzel günler..
renklendirdim ama olmuyor iremmcimmmmm kusuraaaa bakmaa inşallahh görürsünnn hoş görmesen daha makbule geçer de :)
başlangıç:84.5
geçan hafta: 71.9
bu hafta: 70
giden: 1.9
toplam giden:14.5
hedef: 65
spor yok
neredeyse 6 lı rakamaları görecektim bu arada bu benim evdeki tartıma göre evde 72 çıkıyorum diyetisyene göre 2 kilo farkediyo
hala kırmızı kartı yemedim duyummmm lekelenmeler var ama kendi yokkk
iremcim sen hala kan testi yaptırmadınmıııııııııı
büşracım senin adınaa üzüldüm ama yalnız kalmadım diyede sevindim valla kusura bakmaselam kızlar maşallah bu hafta kilo verenler coşmuş zirvede bi kapışma olacak herhalde :)
benim bu hafta altın günüm vardı.güne hazırlık yaparken 78 olduydum.günden sonra kalanları yemekten gene 79 oldumyani toplamda gelen giden yok.keşke yemeseydimn ama akşama kadar pasta böreklerle evde yaşamak ne kadar zor siz bilirsiniz dostlarım bi de atayım mi yani o kadar şeyi.eşim de çok yemedi.komşu da yok götürecek.yedim valla.neyse haftaya 77 li bi rakam görmek istiyorum inş.
başlangıç:84
geçen hafta 79.1
bu hafta 79.2
gelen:100gr
toplam giden.4.8
hedef:70
spor:215dk yürüyüşah o tatlılar olmasa şu kadar sporla vermiştim ne güzel
sabah 1 tane incir
kahvaltı 3 bardak siyah cay 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 3 dilim kaşar 2 yumurta haşlaması
ara 3 tane ,incir
akşam 1 tabak kuru faşulye yarım tabak pilav 1 bardak kola
cayın yanına 3 tana pişmanıye
bu pişmaniye yüzünden 5 mil lesli yaptım akşam anam agladı ya İNŞALLAH eritebilmişimdir
kızlar MAŞALLAH ne güzel kilolar verilmiş ay kendimden cok utandım
bende şu 7 lerden bi kurtulsam hayırlısıyla bu hafta cok dikkat etmek istiyorum İNŞALLAH başarabilirim
herkese merhaba kızlar,benide alın aranıza kayseride yaşıyorum,32 yaşında ve home ofis çalışan mühendisim.bu ev yaşamı ve yaptığım ikiz doğum beni buraya getirdi:))sabah aç karnına tartıldığımda 86,4 geliyorum.1 mart itibariyle rejime başladım ve sizlerden destek bekliyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?