80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel canı hoşgeldin bi mühendis yoktu bütün meslek gruplarından topluyrz birer tane ben kamile öğretmenim beraberce inş veririz kilolarımızı tabi beni asla örnek alma diğer arkadaşları tavsiye ederim

teşekkür ederim,memnun oldum,neler yapıyorsunuz zayıflamak için arkadaşlar kamile hocam vermişsiniz baya ne kadar sürede ve ne yaparak verdiniz öğrenebilirmiyim,şu iradesiz hatuna bir el atın tecrübelerinizle yaa...

demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş

masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)

canım ben 1 .5 yda verdim ama bi aydır yerimde sayıyorum bende çalışmaya başlayınca spor yok düzen yok o yüzden veremyrm bi aydır hergün menülerimizi paylaşyrz pazarları kilo bildimi ypyrz iki hafta devamedince listeye girebiiyosun kendie bi menü belirle ekmek tarzı şeyleri azalt tatlı yağlı kızartnaa yok şeker yok ilk başlaa spor yaptırmylarmış dietisyenler ama ben yapmıştım ama bol bol yürüyüş yap yada evde leslie yapabilirisin yürüyüş gibi bişey menülerini yazdıkça zaten uyarılar alırsın arkadaşlardan ona göe düzenlemelerde yaparsın 6 öğün yiyosun ara öğünlerde meyve süt vb şeyler tecih edebilirsin böle işte canım bol muhabbet bazen üzüntüler bazen şevinçler paylaşılır valla ben burdaki arkadaşlarıma selam vermeden bi gün geçiremyrm hepsinide çok seviyrum farklı bi bağ oluştu aramızda zmanla sende farkedersin o bağı takipte ol

demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş

masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)
amanda aman uzmanlığını sevsinler onun nerden biliyomuş vermiyceni tahlilmi ypmış doktormuymuş hiç salama büşracım devam yola verde bi görsün bakayım nasıl görünüyomuş manken gibi çıkalım şunların karşısına benimkide geçen ayyyyyyyyy sen kilo alınca pek kötü oluyon demişti sinir olmuştum bu hafta inş daha düzenli devam edicem kızlar hadi bakalım

söylediğim gibi iyetimin bugün 4.günü ve 4 gündür bende yediklerime dikkat ediyorum.örneğin bugün şu saate kadar
kahvaltı:yağsız kaşarlı tost,2 çatal sucuk ve çay içtim.ayrıca evde koşu bandım var yarım saat tempolu yürüyüş yaptım kahvaltıdan sonra.gün içinde 3 lt su içiyorum ve sabah kalkar kalkmaz sıcak limonlu su,sizce ümit varmı bu gidişata bakarak?

hoşgellldinnn bende irem

benim ki de bana habire öööle derdi gecen akşam netten gördüü çok farketmişsinnn dedi ben bile bu cümleleri ondan duyduğuma çokkkk şaşırdımmm

merhaba hanımlar...maşallah herkes kilo vermiş az yada çok darısı bana inşallah.doğurup bi kurtulamadım gitti:)arkadaşlar bile diyo sen 12 aylık falan doğurcan niyet yok gibi diyolar artık:))belki hftaya ilk doğum kilomu verip bende aranıza katılırım hayırlısıyla..çok sıkı bi rejim olmayacak ama ekmek ve dolmalardan fedakarlık yaparsam buna ada kaynanam müsade ederse evlendiğim kiloma dönmek hayalindeyim ..benim işim epey zor sizinkinin yanında..önce doğum kilosu vermem lazım sonrada evlendikten doğuma kadar olan arada aldıklarım var..çok çalışmam lazım çokkk..bide sezeryan olacak inşallah.bebek iri oldu için,tek umudum o zaten epey bi ağırlık düşecek üzerimden..inşallah daha iyi günlerimde olur aranızda

merhaba güzel hanimlar,bugün büyük gün ilk kez kilo bildirimi yapacagim:) masivam hos geldin aramiza emin ol hepimiz ayni dertten muzdaribiz insallah hep beraber el birligi ile bu sorunu asacagiz...bu arada fark ettim yaklasik 1 haftadir buralardayim kendimi tanitmamisim...
Adim Selda,almanyada yasiyorum 40 yasindayim,20 yasinda ikiz erkek annesiyim.2001 de bosandim ve hala cocuklarimla yasiyorum.Bir firmada müsteri temsilciligi yapiyorum.

2 gün giremedim sınav nedeniyle menulerimi yazıyorum

Cuma
Sabah iki dilim ekmek iki kk peynir çay
Öğle yok
Akşam bir fırında balık
Gece meyve

Cumartesi
Sabah üç çatal omlet iki dilim ekmek beş zeytin iki kk peynir
Öğle bir kıymalı pide
Akşam yarım kıymalı pide

KILO BILDIRIMI
Başlangıç 88
Hafta başı 88
Hafta sonu 87.5
Giden 500gram
Boy 1.65
Beden 44 46
Spor yok

gidişatta umut varda kahvaltıyı erken yaptıysan ve şu saate kadar başka bişi yemediysen olmamış bi ara bide öğle yemeği olması lazımdı aç kalmaki yemek vakitlerinde saldırma limon spor su hepsi iyi tercihler tabi bu tost kaç dilim ekmekten onu sormak lazım bide

kahvaltıyı geç yaptım zaten canım,2 dilim tost ekmeği arasına tost canım
hoşgeldin diyen herkese teşekkürler kızlar...

Başlangıç:87
gecen hafta:87
bu hafta:83
giden:4
t.giden:4
hedef:65
boy:170
beden:42
spor:haftada 1 gün pilates, 1 gün step aerobik

aaammmaaaannn bu kayınvalideler hep aynı sanırım , çokta sallama bence , bendede bi tane aynından var

valla verdim:) hatta tartim 82,5 gösteriyor ama ben düz 83 dedim:) neler yedigimi gün gün yazdim ve yazdiklarim disinda birsey yapmadim.sanirim ilk hafta ödemler gidiyor...karnim düzlesti ve cok iyi moral oldu.birsey daha söylemeden edemiyecegim benim kilo almama sebeb olan gec saatlerde yedigim agir seylerdi(pizza,hamur isi,cikolata vs) onlari kestim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…