gel canı hoşgeldin bi mühendis yoktu bütün meslek gruplarından topluyrz birer tane ben kamile öğretmenim beraberce inş veririz kilolarımızı tabi beni asla örnek alma diğer arkadaşları tavsiye ederim
teşekkür ederim,memnun oldum,neler yapıyorsunuz zayıflamak için arkadaşlar kamile hocam vermişsiniz baya ne kadar sürede ve ne yaparak verdiniz öğrenebilirmiyim,şu iradesiz hatuna bir el atın tecrübelerinizle yaa...
amanda aman uzmanlığını sevsinler onun nerden biliyomuş vermiyceni tahlilmi ypmış doktormuymuş hiç salama büşracım devam yola verde bi görsün bakayım nasıl görünüyomuş manken gibi çıkalım şunların karşısına benimkide geçen ayyyyyyyyy sen kilo alınca pek kötü oluyon demişti sinir olmuştum bu hafta inş daha düzenli devam edicem kızlar hadi bakalımdemin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş
masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)
canım ben 1 .5 yda verdim ama bi aydır yerimde sayıyorum bende çalışmaya başlayınca spor yok düzen yok o yüzden veremyrm bi aydır hergün menülerimizi paylaşyrz pazarları kilo bildimi ypyrz iki hafta devamedince listeye girebiiyosun kendie bi menü belirle ekmek tarzı şeyleri azalt tatlı yağlı kızartnaa yok şeker yok ilk başlaa spor yaptırmylarmış dietisyenler ama ben yapmıştım ama bol bol yürüyüş yap yada evde leslie yapabilirisin yürüyüş gibi bişey menülerini yazdıkça zaten uyarılar alırsın arkadaşlardan ona göe düzenlemelerde yaparsın 6 öğün yiyosun ara öğünlerde meyve süt vb şeyler tecih edebilirsin böle işte canım bol muhabbet bazen üzüntüler bazen şevinçler paylaşılır valla ben burdaki arkadaşlarıma selam vermeden bi gün geçiremyrm hepsinide çok seviyrum farklı bi bağ oluştu aramızda zmanla sende farkedersin o bağı takipte ol
hoşgellldinnn bende iremherkese merhaba kızlar,benide alın aranıza kayseride yaşıyorum,32 yaşında ve home ofis çalışan mühendisim.bu ev yaşamı ve yaptığım ikiz doğum beni buraya getirdi:))sabah aç karnına tartıldığımda 86,4 geliyorum.1 mart itibariyle rejime başladım ve sizlerden destek bekliyorum:)))
demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş
masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)
herkese merhaba kızlar,benide alın aranıza kayseride yaşıyorum,32 yaşında ve home ofis çalışan mühendisim.bu ev yaşamı ve yaptığım ikiz doğum beni buraya getirdi:))sabah aç karnına tartıldığımda 86,4 geliyorum.1 mart itibariyle rejime başladım ve sizlerden destek bekliyorum:)))
gidişatta umut varda kahvaltıyı erken yaptıysan ve şu saate kadar başka bişi yemediysen olmamış bi ara bide öğle yemeği olması lazımdı aç kalmaki yemek vakitlerinde saldırma limon spor su hepsi iyi tercihler tabi bu tost kaç dilim ekmekten onu sormak lazım bidesöylediğim gibi iyetimin bugün 4.günü ve 4 gündür bende yediklerime dikkat ediyorum.örneğin bugün şu saate kadar
kahvaltı:yağsız kaşarlı tost,2 çatal sucuk ve çay içtim.ayrıca evde koşu bandım var yarım saat tempolu yürüyüş yaptım kahvaltıdan sonra.gün içinde 3 lt su içiyorum ve sabah kalkar kalkmaz sıcak limonlu su,sizce ümit varmı bu gidişata bakarak?
gidişatta umut varda kahvaltıyı erken yaptıysan ve şu saate kadar başka bişi yemediysen olmamış bi ara bide öğle yemeği olması lazımdı aç kalmaki yemek vakitlerinde saldırma limon spor su hepsi iyi tercihler tabi bu tost kaç dilim ekmekten onu sormak lazım bide
Başlangıç:87
gecen hafta:87
bu hafta:83
giden:4
t.giden:4
hedef:65
boy:170
beden:42
spor:haftada 1 gün pilates, 1 gün step aerobik
demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş
Bİ HAFTADA 4 KİLOMU VERDİİİİİİİİİİİİİİN
tesekkür ederim canim.insallah haftaya da ayni sekilde yüzüm ak cikarim:)tebriklerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?