ödemden gitmistir diye düsünüyorum ayrica karnimda düzlesti:)
canim benim, gecen hafta cuma 86 kilo idim lahana diyetine basladim bol bol su icerken cumartesi aksami tartiya bir ciktim tarti 87 gösteriyor.ters tepti herhalde dedim:)lahana diyeti vazgectim ama günlük lahana corbami ictim,sabahlari ekmek ve aksamlari yogurt yiyorum sonuc su an icin iyi insallah böyle devam ederim.ilk etapta ödemler...sonra haftada 1 kilo da versem benim icin büyük basari...fotolarimi cektim 75 kiloya indigimde sizlerle paylasacagim.1 haftada 4 kilo süper gerçekten neler yaptın ne yein ne içtin anlatırmısın canım
:))) ayaklarinda sismeler olmuyorsa ödem yoktur...canim bende bundan sonra hafta da 1 kilo olarak hedef belirledim.yavas yavas ve kalici zayiflamak en dogrusu.maşallah ya sendede baya ödem varmış ya burda halis muhlis yağ olan benmi varım başladı başlayalı 1.5 tan fazla vermedim daha o da bi kere
ben de bu hafta saldım galiba
başlangıç:91.7
bu hafta:87.2
şimdi:87.00
giden:200 gr
toplam giden:4.7
spor:3 gün plates yaptım yarım saat
ikinci haftam bitti benim cok iyi yerden olmasam da listeye giricem heralde
evet canım bu hafta sende listede varsın en azından çanta yemeyeceksin bi de ööle düşün:)))
bende tebrik ediyorum seni canım,Allah irademizi arttırsın.. hakkaten böyle ortamlarda diyeti korumak büyük başarı ben henüz yolun başınayım ama şimiden gözümde pizzalar,dönerler tütüyokızlar bugün arkadaşlarımızla dışarı çıktık daha yeni geldik eve eşimle herkes dışarıda pizza hamburger gibi şeyler yedi.Bende kendimi tuttum sadece çorba içtim gerçi kimseye diyette olduğumu söylemiyorum.Sonra bir sürü şey söylüyorlar aman ne yapcan diyeti ye gitsin hayat kısa,boğazımdan hiç kesemem ben diyorlar.tabiii onların tuzu kuru herkes zayıf ondan diyoo benim gibi tombul değiller.ama kendi kendimi tebrik ettim yemediğim için
bende tebrik ediyorum seni canım,Allah irademizi arttırsın.. hakkaten böyle ortamlarda diyeti korumak büyük başarı ben henüz yolun başınayım ama şimiden gözümde pizzalar,dönerler tütüyoama bu kez azmettim umarım başarırım,başarırız...
offf misafir sonrasından nefret eidyorumm dağ gibi bulaşık biriktiii üstüne üstelikkkkk sularr kesik aksilik yaaaaa neyse artıkkk güzel bir gündüü ona sayayım bari
sağoll canım benimmmbencede azmedince oluyor 2 kg vermiş gözüküyorum tartıya göre ama gidenlerin su olduğunu bilsem bile motive oldum.gözünde neler dönüyor neler insanın canı da diyetteyken herşey isitoyor ama biz zaten yiyeceğimizin fazlasını yemişizki şimdi bu haldeyiz inşallah sonumuz güzel olur.
misafir gittikten sonrası insanı gerçekten zorluyor sular kesik olunca işler daha da zor oluyor Allah yardımcın olsun
kankammmm bende çok kötü saldımmm ama tavsiyemm kopmaa koparsannnnnn daha kötü salarsın 2 haftadırr bende çok kötü saldım kendimiii yarınnnn başdan başlayacağımmm gel sende kjararlı ollll eskisi gibi olalımmm juhteşem ikilimmm benim :))) hem şimdi 2 hafta kopacaksın geldikden sonra listeyee girme hakkı için 2 hafta daha bekleyeceksin kafadan 1 ay kaybın olacakkkkkkkk bugünden devasm etmek varkennnn kilo almaya meyillenmek neden???? kankamm bir daha düşünn ltfnnnnnnnn kendini salmannnn çok doğal uzun süredirr diyetteyizzz doğru birşey mii yaptığımızz tabiki değillll amaaa olabilecekk birşeyy kaçamağımızı yapacağımız kada ryaptık yarından devammmmm tamam mıslmm kızlarrr naslsnzzz ben birz ara vereym dıorm bu ara saldım ve toparlayamıyorum psklojk olarak da kendimi boyle sevdgm şeylerle oyalamaya çalştgm bi donemdeym ama söz toparlıcam bana bi iki hafta musade sonra yne gelicemmm zaten burdan kopamam gelrm hep muhabetee başta kankamm adaşım kaptnmm olmak üzere brlkte yola çıktgm arakdşlarmm burdaaa çünkü bırakamam onları ama biraz şu kafamı toparlamam gerekıo:26:...
sağoll canım benimmm
kankammmm bende çok kötü saldımmm ama tavsiyemm kopmaa koparsannnnnn daha kötü salarsın 2 haftadırr bende çok kötü saldım kendimiii yarınnnn başdan başlayacağımmm gel sende kjararlı ollll eskisi gibi olalımmm juhteşem ikilimmm benim :))) hem şimdi 2 hafta kopacaksın geldikden sonra listeyee girme hakkı için 2 hafta daha bekleyeceksin kafadan 1 ay kaybın olacakkkkkkkk bugünden devasm etmek varkennnn kilo almaya meyillenmek neden???? kankamm bir daha düşünn ltfnnnnnnnn kendini salmannnn çok doğal uzun süredirr diyetteyizzz doğru birşey mii yaptığımızz tabiki değillll amaaa olabilecekk birşeyy kaçamağımızı yapacağımız kada ryaptık yarından devammmmm tamam mı
bu hafta bildrm vermeynce de iki hafta mı beklicem peki 79 çıktım bugun kankam ya çok dogru soluorsn ara verrsem daha da salcm off blmıorm kafam karışık bu ara her konuda kafam karşk gerçi toparlamam lazm kendimi :26:
kuzummmm birşeyy söyleyeyim miii 5 kilo alsan da bildirim yap ben geçen haftaa bildirim yapmadımmm nasılsa yapmadımm deyipp bu haftada dikkat etmedimmmmm bugünn bir güzel tartıldım artımı gördümm dank etti kafama ne yapıyorsun sen dedim 2.5 ay dilee kolayyyy kolaymı o kadar emek onları bir kerede çöpemi atacaksınn dedimm ben haftalarca artı görmedim kendimi her hafta en az 500 gr veren ben şimdi + lardayımm bunuuu burada görmek çok önemli o yüzden bildirimini yap eski düzen devam eskisi gibi de gelmiyorsun burayaa fark ediyorummmm müsait oldukca gell görmek istiyorumm seniii buradaaa biz bu yolaa beraber baş koydukk beraber noktayıııı koyup bayrağı başkalarına devredip gururla ayrılacağızz buradannn tamam mı kankammmm
tmm kankam yapcm bildirimimi dinlicem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?