80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende iki erkek cocugu annesiyim.dogumlardan sonra kilo aldim. almanya da yasiyorum. hafta da üc dört gün arkadaslarla ormanda yürüyüsüm var.simdiki kiolm 89 .simdilik hedefim 80 olmak.spor da yaptim ama diyetle hic bir seye yaramiyo.gerci dinc biriyim kilolarim orantili .

• menüm
  • sabah iki bardak cay bir dilim ekmek biraz recel
  • ara yok
  • öglen
  • iki tane hamburger yaninda colalight
  • mandalin ve biraz cikolata
  • aksam bir bardak ayran pirsa yemegi biraz salata
  • bundan sonra da yemem herhalde tabi bu arada bes bardak su icmisimdir

suesue ben bir aydır diyet falan yapamyrm ama bırakmadım hç burayı bi aydır neredeyse eksi görmedim ama sakın bırakma derim

bir bardak daha icsen 2 litren dolarmis..neyse ben senden tavuk gibi gidaklamani istiyorum..en azindan 2 litreye yakin icmissin diye..sende bana ver cezami:))
Evet öyle olacakmış.Olur canım gıdaklayım tavuk gibiyiz zaten ama yumurtlama civciv yok henüz bende pkolu tavukGıt gıt gıdakkkkSende gıdakla bakayım
Negüzel eğlenmen mutlu olup gülebilen Allah daha çok güldürsün canım.
mesajin sonunu anlamamisin..yok canim suc suctur.ikimizde sucluyuz nasilsa deyip ceza kaldirma yok..cekicez cezasini:))
Yukarda gıdakladım canım sende gıdakla bakayım
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım

Güzelmiş

Dünki menüm:Sabah Kepek ekmekli yağsız tost,Yumurta,Bir dilim peynir,Maydonoz
Ara Öğün:4 kayısı
Öğlen 6 kaşık ıspanak ,yoğurt.
Ara öğün:1 portakal 5 badem.
Akşam:brokoli salata,2 kepçe çorba.
Ara öğün:1 bardak süt.
Akşam ve öğlen yemeklerinde ekmek yok artık diyet listem değişti sevindim buna
Misafirim gelicek şimdi kızlar vaktim olursa girer bugünkü menümü yazarım görüşmek üzere

dilara artık menülere yorum yapmıyosunn neden ki alışmıştık ya bişimi oldu
özür dilerim canım benimmmm misafir hazırlığım vardı dün bugün de misafirrr vardıı yüzdeni
hg aramızaaaaa canımmm ben dilaraaa inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnnnn

demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş

masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)
amannnnnnn çokk biliyooo zaten kayınvalidelerrii pek sevmemmmm bidee böyle köstek tiplere kıl olurummmm

kilo bildirimi

başlangıç: 89
geçan hafta: 77.1
bu hafta: 77.6
gelen: 500 gr
hedef: 67
boy: 1.70
spor yok

geçan hafta topiğin yüz akı iken bu hafta yüz karası oldum..

Olsun canım bu hafta kapatırsın açığı geen hafta rekordaydın :))

başlangıç:87.2
gecen hafta:74.1
bu hafta:72.1
giden:2000
t.giden:15.1
hedef:68
boy:172
beden:42
spor:yok

Tebrikler canımm

Başlangıç kilom:86,7 ( bu hafta ilk haftam)
Bu hafta:84,7
Giden:2 kg
Boy:167 cm
Beden:44
Spor:yok

Tebrikler canım ....Çok güzel başladın :)

kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.9
gelen:400g
hedef:65
beden:44
boy:160
spor:yok

Çok fazla değil canım bu hafta dikkat edersen senin de açık kapanır ....

BİLDİRİM
başlangıç:84
geçen hafta:71.5
bu hafta:72
gelen:500gr
spor:yok​

Sadece 500 gr mı :)))) ben daha çok bekliyordum :))) Bak şimdiden söyleyim bu hafta salmak yoooooooookkkkkkk

Tebrikler canım aramıza döndün .... Bende bu hafta tam havamdayım şu kırmızı kartıda bi görsem rekor kırıcam bu pazara :)))

Tebrikler canım Güzel başlangıç....

iyi pazarlar canlarım
kilo bildirimi

başlangıç:90.5
geçan hafta: 80.9
bu hafta: 80.3
giden: 600 gr
toplam giden:10.2
hedef: 75
spor yok​

Tebrikler canım

Tebriklerrr canım Çoooook iyi vermişsin .....

Yine fazla bişey gelmemiş canım .... Evet çook zor bende evde tatlıyı tek sevenim o yüzden kalınca boş bi kaba koyup çöp tenekesinin yanına bırakıyorum kediler köpekler karnını doyuruyor hem bende kurtuluyorum yoksa dayanamam yerim :))

kilo bildirimi 86

gecen hafta 71.600

bu hafta 71. 400

giden 200

benedn 44 46

boyb 1. 65

spopr lesli

Tebrikler canım en azından gelen yok :)) Ama bu pişmaniyelerden kurtul artık :) en azından 1 tane ye..

Hoşgeldin canım....Burdan ayrılma desteğin alası burda :)

demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş

masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)

Bozma moralini canım herkes bişeyler söylüyor.. Bende bu sabah eşime 1 ayda 5 kilom gitti dedim oda aaa hiç belli olmuyo dedi İnsan yalandan da olsa farketti falan der motive eder ama yoook nerde zaten daha önceleride ne diyeti fazla kilon mu var sanki diyordu yaniii hiç destek hep köstek :))

Tebrikler canım

Başlangıç:87
gecen hafta:87
bu hafta:83
giden:4
t.giden:4
boy:170
beden:42
spor:haftada 1 gün pilates, 1 gün step aerobik

Tebrikler canım Maşallahhhhhh naptın sen yaaaa:))))

ben de bu hafta saldım galiba

başlangıç:91.7
bu hafta:87.2
şimdi:87.00
giden:200 gr
toplam giden:4.7
spor:3 gün plates yaptım yarım saat

ikinci haftam bitti benim cok iyi yerden olmasam da listeye giricem heralde

Olsun canım 200 gr 200 gr dır hiç yoktan iyidir gelen olmasında tebrikler

Tebrikler canım Çok zor oluyo bende yaşıyorum o durumları ama sonra yemediğim için mutlu oluyorum pişman olmaktansa :))

offf misafir sonrasından nefret eidyorumm dağ gibi bulaşık biriktiii üstüne üstelikkkkk sularr kesik aksilik yaaaaa neyse artıkkk güzel bir gündüü ona sayayım bari

Yani yine misafir neler götürdün gene dilaracımmmm :))))))

Sakın sakın sakınn buraları bırakma toplamaktan çoooook dağılırsın dost tavsiyesi .....

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 78.4
Bu hafta 79
Gelen 600
Toplam Giden: 5
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:yok

Sıkma canını er yada geç hedefimize ulaşacagız şurda hedefine ne kalmış salma kendini neoluuuuuuuuurrrrrrrrr.....

İşe yaramıyor diye birşey yok canım yediklerini bir düzene oturt farkı göreceksin zaten sporda yapıyormussun çok zor olmayacak ....

Reçeli bir süreliğine menünden çıkar bence yada hafta 2 kere kahvaltıda ölçülü ye ....Hamburger gibi fastfood dan ve koladan kesinlikleee uzaak dur ...Sende bizim gibi tatlıcısın haftada 2 kere bir parça bitter çikolatayla idare et tavsiyelerim bunlar canım

vallaaa kuzummmm bende daha çok bekliyordummm sanırımm içtiğim bitki çaylarının etkisiiii buuu bugün nelerr yediğime gelincee vallahi bilmiyorummm :))) bu haftaaaa ama eski dilara olacağımmm diyette olduğum yok yalnış oldıu sağlıklı beslendiğim günleri özledim yaaaaaaaaa haftaya allahımın izni ilee 70 görmek istiyorummmmm bu kaçamakların etkisi haftaya çıkmazsa :)

Bugünkü menümü paylaşayım.Dışarıdaydım tüm gün aralar filan hep gitti:18:

Sabah:1 kase eti form musli ve yarım yağlı süt.
Ara:yok :18:
Öğle:1 poğaça,5 dilim domates,2,3 adet siyah zeytin ve meyve suyu
Ara:yok:18:
Akşam:1 ızgara balık,bol salata (yarım yemek kaşığı kadar zeytinyağı ve nar ekşisi vardı) 5,6 çatal filan irmik helvası
Ara zamanı da activa çilekli yoğurdumu yiyeceğim.

bugünkü menüm

sabah
peynir 3 ince dilim sucuk 2 zeytin 2 dilim ekmek

ara yok

öğlen 1 kase çorba

ara yarım gofret

akşam 2 ızgara köfte 7 elma dilim patates bol salata

patateslerden dolayı akşam arası yapmıycam

1 litre su ancak içimişimdir

canin sagolsun iremcim ya..ne demek..sen rahatina bak...

ay kiz sakin bir durum olmasin..test yaptinmi..bende bu bulantilar uzayinca sabah yaptim valla..allaha cok sükürki öyle bir durum yok:))) insanlah düzensizlikten degildir lekelenmelerin..bende kart durumlari hemen hemen bitti.uzatmalari oynuoruz:))))

ay ne güzel iste...bu lafin üstüne hirs yapip incecik olman lazim:))

ay sen almanyadami yasiyorsun neresinnde..kiz keske yakin olsak:))
aferim sana..sen bu isi basaracaksin:))
sakin ha adasim..bak ben önceki hafta tek basima yedim cantayi ama genede pes etmedim..yok yok sakin birakma kendini..gercekler acidir..katlanacaksin bu hafta artik:)

dedi ya kiz..kaptan sensin sen karar ver dedi ya:)))
git git gidaaaaaaaaaaaaaaaak git git gidaaaaaaaaaaaaaaaaaak:)) ben bu günde icmedim..sucum büyük gidaaaaaaaaaaaaaak...herhalde bu seferde havlarim gibi gibi:))))))))))

yahu bu ne bicim gidaklamaydi..git git gidaaak mi olurmus:))) GIT GIT GIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :))))))))))))))))))))))

Bugünkü menümü yazayım

sabah

1,5 dilim çavdar ekmeği
1 çorba kaşığı lor peyniri
yarım dilim süzme peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim sucuk

öğle

1 kır pidesi kaşarlı
1 bardak ayran

ara
1 kupa kahve (sütlü şekersiz)
1 danette

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
4 adet ızgara köfte
piyaz salata yarım kase
1 bardak ayran

ara
1 elma
1 çay bardağı süt daha yemedim

akşam

kaptancığımın günahını aldımmmm sağoll kuzummm söylediğin içinnnn

naber kizlar:) ne var ne yok.misafirlerim vardi ..yeni gittiler..allahim o ne curcunaydi ya....misafiri cok seviyorumda cocuklardan birbirimizin sesini bile duyamadik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…