- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 78.4
Bu hafta:79:26:
Gelen 600
Toplam Giden: 5
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:yok
sefiyooommm seniiii
suesue ben bir aydır diyet falan yapamyrm ama bırakmadım hç burayı bi aydır neredeyse eksi görmedim ama sakın bırakma derim
Evet öyle olacakmış.Olur canım gıdaklayım tavuk gibiyiz zaten ama yumurtlama civciv yok henüz bende pkolu tavukbir bardak daha icsen 2 litren dolarmis..neyse ben senden tavuk gibi gidaklamani istiyorum..en azindan 2 litreye yakin icmissin diye..sende bana ver cezami:))
Negüzel eğlenmen mutlu olup gülebilen Allah daha çok güldürsün canım.ay kizlar ne oldu anlatmadan gecemeyecegim..gözümden yas geldi valla gülmekten
az önce kizim cep telini caldirdimki yukari gelsin bana bir nenelimon cayi getirsin diye.telefonu kapatir kapatmaz esim aradi..ay senimi aradim yanlislikla dediiim.yoook dedi ben nasil oldugunu merak ettim aradim dedi(bu gün yarim günlük ise gittide:))
öldünmü sormak istedim dedi..öldüm tabi..öteki dünyadan konusuyorum senle..valla allah sana cok kizgin haberin olsun dedim:)) bana verdigi cevap acayip güldürdü beni: bana cok kizgin olsa seni öteki dünyaya alirmiydi demekki beni seviyor dedi:)))))))) normalde bir kadina bu söylense kadinin ilk yapacagi o adami bosamaktir demi..benim yle hosuma gittiki gözümden yasgeldi valla gülmekten..zavalli kizimda saskin saskin bakiordu aksam tuvalet önlerinde sürünen bu kadin simdi kahkahalarla gülüyor diye:))))))))))))
ay fikra gibi oldu ya....
Yukarda gıdakladım canım sende gıdakla bakayımmesajin sonunu anlamamisin..yok canim suc suctur.ikimizde sucluyuz nasilsa deyip ceza kaldirma yok..cekicez cezasini:))
Allah mutluluğunuzu bozmasın canımbenden baska kimsenin konusasi yok herhalde buguünbari arada he mü deyinde istah gelsin.. .tam kocisimin hayalindeki hatunlar: agzi var dili yok tipleri:))))))))
ay ben bugün bu adama catmadan duramiyorum...allah beni seviyorki seni aldi diyor yaaaaaaaaa:)) aramizdaki fark bu iste esimle..o böyle birseyi sadece bana diyebiliyor..bende o haric herkese onun icin diyebiliyorum:) cok seviyoruz birbirimizi coooooooooooook
Kalbimizi Kırabilirler,razıyız buna.(biraz ağlar ferahlarız!)
Gururumuzu Kırabilirler.(Zor da olsa dayanıyor insan!)
Her şeyi Kırıp dökebilirler.(Toplar toplaştırır, yapıştırırız hepsini!)
Ama hayal dediğimiz o şey var ya işte onu kırmasınlar...
Haşmet BABAOĞLU
özür dilerim canım benimmmm misafir hazırlığım vardı dün bugün de misafirrr vardıı yüzdenidilara artık menülere yorum yapmıyosunn neden ki alışmıştık ya bişimi oldu
hg aramızaaaaa canımmm ben dilaraaa inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnnnnnherkese merhaba kızlar,benide alın aranıza kayseride yaşıyorum,32 yaşında ve home ofis çalışan mühendisim.bu ev yaşamı ve yaptığım ikiz doğum beni buraya getirdi:))sabah aç karnına tartıldığımda 86,4 geliyorum.1 mart itibariyle rejime başladım ve sizlerden destek bekliyorum:)))
amannnnnnn çokk biliyooo zaten kayınvalidelerrii pek sevmemmmm bidee böyle köstek tiplere kıl olurummmmdemin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş
masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)
kilo bildirimigeçan hafta topiğin yüz akı iken bu hafta yüz karası oldum..
başlangıç: 89
geçan hafta: 77.1
bu hafta: 77.6
gelen: 500 gr
hedef: 67
boy: 1.70
spor yok
başlangıç:87.2
gecen hafta:74.1
bu hafta:72.1
giden:2000
t.giden:15.1
hedef:68
boy:172
beden:42
spor:yok
Başlangıç kilom:86,7 ( bu hafta ilk haftam)
Bu hafta:84,7
Giden:2 kg
Boy:167 cm
Beden:44
kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:73.5
bu hafta:73.9
gelen:400g
hedef:65
beden:44
boy:160
BİLDİRİM
başlangıç:84
geçen hafta:71.5
bu hafta:72
gelen:500gr
kahvaltiya davetliyiz..o yüuden sadece bildirim yapip cikacagim mecburen( sonra görüsürüz ama...
bildirimim:
baslangic:82.6
gecen hafta:79.6
bu hfta:79.2
giden:400 gr
toplam giden: 3400gr
spor:140 dak.yürüyüs
allaha sukur bu hafta eskiye düstüm..bundan sonra beni tutabilene askolsun duyurulur rakiplerime:)) serapescim özellikle sana..bitti artik saltanatin..nihahahahaaaaaaaaaaa haaa(ve kötü adam güler..bana birseymi dedin?iki orta bir sade haydi bana müsadeee
günaydın herkese kilo bildirimi yapıyorum çokkk mutlu oldum gerçi ilk haftam fazla ödemlerim gitmiştir.
başlangıç 85
geçen hafta 85
bu hafta 83
giden 2000 kg
hedef 65
boy 1,67 beden 44-46
spor haftada 3 kez evde kendim yaptım
haftaya daha iyi olacakkkk
iyi pazarlar canlarım
kilo bildirimi
başlangıç:90.5
geçan hafta: 80.9
bu hafta: 80.3
giden: 600 gr
toplam giden:10.2
hedef: 75
spor yok
başlangıç:84.5
geçan hafta: 71.9
bu hafta: 70
giden: 1.9
toplam giden:14.5
hedef: 65
spor yok
neredeyse 6 lı rakamaları görecektim bu arada bu benim evdeki tartıma göre evde 72 çıkıyorum diyetisyene göre 2 kilo farkediyo
hala kırmızı kartı yemedim duyummmm lekelenmeler var ama kendi yokkk
selam kızlar maşallah bu hafta kilo verenler coşmuş zirvede bi kapışma olacak herhalde :)
benim bu hafta altın günüm vardı.güne hazırlık yaparken 78 olduydum.günden sonra kalanları yemekten gene 79 oldumyani toplamda gelen giden yok.keşke yemeseydimn ama akşama kadar pasta böreklerle evde yaşamak ne kadar zor siz bilirsiniz dostlarım bi de atayım mi yani o kadar şeyi.eşim de çok yemedi.komşu da yok götürecek.yedim valla.neyse haftaya 77 li bi rakam görmek istiyorum inş.
başlangıç:84
geçen hafta 79.1
bu hafta 79.2
gelen:100gr
toplam giden.4.8
hedef:70
spor:215dk yürüyüşah o tatlılar olmasa şu kadar sporla vermiştim ne güzel
kilo bildirimi 86
gecen hafta 71.600
bu hafta 71. 400
giden 200
benedn 44 46
boyb 1. 65
spopr lesli
sabah 1 tane incir
kahvaltı 3 bardak siyah cay 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 3 dilim kaşar 2 yumurta haşlaması
ara 3 tane ,incir
akşam 1 tabak kuru faşulye yarım tabak pilav 1 bardak kola
cayın yanına 3 tana pişmanıye
bu pişmaniye yüzünden 5 mil lesli yaptım akşam anam agladı ya İNŞALLAH eritebilmişimdir
herkese merhaba kızlar,benide alın aranıza kayseride yaşıyorum,32 yaşında ve home ofis çalışan mühendisim.bu ev yaşamı ve yaptığım ikiz doğum beni buraya getirdi:))sabah aç karnına tartıldığımda 86,4 geliyorum.1 mart itibariyle rejime başladım ve sizlerden destek bekliyorum:)))
demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş
masivam hoşgeldin canım. valla yediklerini azaltıp spor yaparsan gidio.zor bişi deil inan :)
2 gün giremedim sınav nedeniyle menulerimi yazıyorum
Cuma
Sabah iki dilim ekmek iki kk peynir çay
Öğle yok
Akşam bir fırında balık
Gece meyve
Cumartesi
Sabah üç çatal omlet iki dilim ekmek beş zeytin iki kk peynir
Öğle bir kıymalı pide
Akşam yarım kıymalı pide
KILO BILDIRIMI
Başlangıç 88
Hafta başı 88
Hafta sonu 87.5
Giden 500gram
Boy 1.65
Beden 44 46
Spor yok
Başlangıç:87
gecen hafta:87
bu hafta:83
giden:4
t.giden:4
boy:170
beden:42
spor:haftada 1 gün pilates, 1 gün step aerobik
ben de bu hafta saldım galiba
başlangıç:91.7
bu hafta:87.2
şimdi:87.00
giden:200 gr
toplam giden:4.7
spor:3 gün plates yaptım yarım saat
ikinci haftam bitti benim cok iyi yerden olmasam da listeye giricem heralde
kızlar bugün arkadaşlarımızla dışarı çıktık daha yeni geldik eve eşimle herkes dışarıda pizza hamburger gibi şeyler yedi.Bende kendimi tuttum sadece çorba içtim gerçi kimseye diyette olduğumu söylemiyorum.Sonra bir sürü şey söylüyorlar aman ne yapcan diyeti ye gitsin hayat kısa,boğazımdan hiç kesemem ben diyorlar.tabiii onların tuzu kuru herkes zayıf ondan diyoo benim gibi tombul değiller.ama kendi kendimi tebrik ettim yemediğim için
offf misafir sonrasından nefret eidyorumm dağ gibi bulaşık biriktiii üstüne üstelikkkkk sularr kesik aksilik yaaaaa neyse artıkkk güzel bir gündüü ona sayayım bari
slmm kızlarrr naslsnzzz ben birz ara vereym dıorm bu ara saldım ve toparlayamıyorum psklojk olarak da kendimi boyle sevdgm şeylerle oyalamaya çalştgm bi donemdeym ama söz toparlıcam bana bi iki hafta musade sonra yne gelicemmm zaten burdan kopamam gelrm hep muhabetee başta kankamm adaşım kaptnmm olmak üzere brlkte yola çıktgm arakdşlarmm burdaaa çünkü bırakamam onları ama biraz şu kafamı toparlamam gerekıo:26:...
Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 78.4
Bu hafta 79
Gelen 600
Toplam Giden: 5
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
bende iki erkek cocugu annesiyim.dogumlardan sonra kilo aldim. almanya da yasiyorum. hafta da üc dört gün arkadaslarla ormanda yürüyüsüm var.simdiki kiolm 89 .simdilik hedefim 80 olmak.spor da yaptim ama diyetle hic bir seye yaramiyo.gerci dinc biriyim kilolarim orantili .
- menüm
- sabah iki bardak cay bir dilim ekmek biraz recel
- ara yok
- öglen
- iki tane hamburger yaninda colalight
- mandalin ve biraz cikolata
- aksam bir bardak ayran pirsa yemegi biraz salata
- bundan sonra da yemem herhalde tabi bu arada bes bardak su icmisimdir
vallaaa kuzummmm bende daha çok bekliyordummm sanırımm içtiğim bitki çaylarının etkisiiii buuu bugün nelerr yediğime gelincee vallahi bilmiyorummm :))) bu haftaaaa ama eski dilara olacağımmm diyette olduğum yok yalnış oldıu sağlıklı beslendiğim günleri özledim yaaaaaaaaa haftaya allahımın izni ilee 70 görmek istiyorummmmm bu kaçamakların etkisi haftaya çıkmazsa :)Olsun canım bu hafta kapatırsın açığı geen hafta rekordaydın :))
Tebrikler canımm
Tebrikler canım ....Çok güzel başladın :)
Çok fazla değil canım bu hafta dikkat edersen senin de açık kapanır ....
Sadece 500 gr mı :)))) ben daha çok bekliyordum :))) Bak şimdiden söyleyim bu hafta salmak yoooooooookkkkkkk
Tebrikler canım aramıza döndün .... Bende bu hafta tam havamdayım şu kırmızı kartıda bi görsem rekor kırıcam bu pazara :)))
Tebrikler canımGüzel başlangıç....
Tebrikler canım
Tebriklerrr canımÇoooook iyi vermişsin .....
Yine fazla bişey gelmemiş canım .... Evet çook zor bende evde tatlıyı tek sevenim o yüzden kalınca boş bi kaba koyup çöp tenekesinin yanına bırakıyorum kediler köpekler karnını doyuruyor hem bende kurtuluyorum yoksa dayanamam yerim :))
Tebrikler canım en azından gelen yok :)) Ama bu pişmaniyelerden kurtul artık :) en azından 1 tane ye..
Hoşgeldin canım....Burdan ayrılma desteğin alası burda :)
Bozma moralini canım herkes bişeyler söylüyor.. Bende bu sabah eşime 1 ayda 5 kilom gitti dedim oda aaa hiç belli olmuyo dedi İnsan yalandan da olsa farketti falan der motive eder ama yoook nerde zaten daha önceleride ne diyeti fazla kilon mu var sanki diyordu yaniii hiç destek hep köstek :))
Tebrikler canım
Tebrikler canımMaşallahhhhhh naptın sen yaaaa:))))
Olsun canım 200 gr 200 gr dır hiç yoktan iyidir gelen olmasında tebrikler
Tebrikler canım Çok zor oluyo bende yaşıyorum o durumları ama sonra yemediğim için mutlu oluyorum pişman olmaktansa :))
Yani yine misafir neler götürdün gene dilaracımmmm :))))))
Sakın sakın sakınn buraları bırakma toplamaktan çoooook dağılırsın dost tavsiyesi .....
Sıkma canını er yada geç hedefimize ulaşacagız şurda hedefine ne kalmış salma kendini neoluuuuuuuuurrrrrrrrr.....
İşe yaramıyor diye birşey yok canım yediklerini bir düzene oturt farkı göreceksin zaten sporda yapıyormussun çok zor olmayacak ....
Reçeli bir süreliğine menünden çıkar bence yada hafta 2 kere kahvaltıda ölçülü ye ....Hamburger gibi fastfood dan ve koladan kesinlikleee uzaak dur ...Sende bizim gibi tatlıcısın haftada 2 kere bir parça bitter çikolatayla idare et tavsiyelerim bunlar canım
bugün başlayamam artık çok geç olan oldu :))))) ama bu saatten sonra yemem birşeyy inşallahhhhhh çoookk sağoll canımmmİşteee buuuuu dilara canım sen yarınları bırak bugün başla etkiyi tepkiyi boşverrrrr :))
canin sagolsun iremcim ya..ne demek..sen rahatina bak...kızlar selamlarrr kilocuklar verilmiş hepinizi tebrik ederimmmm
arkadaşlar kimseyi atlamamam adına 2 haftası dolanlar baana bildirirlerse ki,mseyi unutmamış listeye almış olurum
bildirimlerin altında topiğe giriş tarihlerinizi de yapabilirsiniz bugün okulda nöbetçiyim (özellikle duyum) bugün akşam yayınlanmasını istiyosunuz biliyorum ama gece net olmayacak yarın saat 11 de yayınlamış olacağım lütfen bu seferlik affedinnnn
ay kiz sakin bir durum olmasin..test yaptinmi..bende bu bulantilar uzayinca sabah yaptim valla..allaha cok sükürki öyle bir durum yok:))) insanlah düzensizlikten degildir lekelenmelerin..bende kart durumlari hemen hemen bitti.uzatmalari oynuoruz:))))
başlangıç:84.5
geçan hafta: 71.9
bu hafta: 70
giden: 1.9
toplam giden:14.5
hedef: 65
spor yok
neredeyse 6 lı rakamaları görecektim bu arada bu benim evdeki tartıma göre evde 72 çıkıyorum diyetisyene göre 2 kilo farkediyo
hala kırmızı kartı yemedim duyummmm lekelenmeler var ama kendi yokkk
ay ne güzel iste...bu lafin üstüne hirs yapip incecik olman lazim:))demin kayınvalidem eşime demişki o kilo vermiş ama belli olmuo pek veremez kilo alır bi tip o demiş
ay sen almanyadami yasiyorsun neresinnde..kiz keske yakin olsak:))merhaba güzel hanimlar,bugün büyük gün ilk kez kilo bildirimi yapacagim:) masivam hos geldin aramiza emin ol hepimiz ayni dertten muzdaribiz insallah hep beraber el birligi ile bu sorunu asacagiz...bu arada fark ettim yaklasik 1 haftadir buralardayim kendimi tanitmamisim...
Adim Selda,almanyada yasiyorum 40 yasindayim,20 yasinda ikiz erkek annesiyim.2001 de bosandim ve hala cocuklarimla yasiyorum.Bir firmada müsteri temsilciligi yapiyorum.
aferim sana..sen bu isi basaracaksin:))kızlar bugün arkadaşlarımızla dışarı çıktık daha yeni geldik eve eşimle herkes dışarıda pizza hamburger gibi şeyler yedi.Bende kendimi tuttum sadece çorba içtim gerçi kimseye diyette olduğumu söylemiyorum.Sonra bir sürü şey söylüyorlar aman ne yapcan diyeti ye gitsin hayat kısa,boğazımdan hiç kesemem ben diyorlar.tabiii onların tuzu kuru herkes zayıf ondan diyoo benim gibi tombul değiller.ama kendi kendimi tebrik ettim yemediğim için
sakin ha adasim..bak ben önceki hafta tek basima yedim cantayi ama genede pes etmedim..yok yok sakin birakma kendini..gercekler acidir..katlanacaksin bu hafta artik:)bu hafta bildrm vermeynce de iki hafta mı beklicem peki 79 çıktım bugun kankam ya çok dogru soluorsn ara verrsem daha da salcm off blmıorm kafam karışık bu ara her konuda kafam karşk gerçi toparlamam lazm kendimi :26:
dedi ya kiz..kaptan sensin sen karar ver dedi ya:)))kızlar gerçi çoğunuz biliyor ama son olarak yinelemek istiyorummmm bundan sonra haftanın 3 günü menü bildirimi yapmayan iki hafta listeye girme hakkını kaybediyorrrr kaptanıma birkaç kere sordummm görmedi sanırım ben günü pazartesi olarak belirledim KAPTANIM eğerrr yalnış bir kararsa sen düzelt olur mu
git git gidaaaaaaaaaaaaaaaak git git gidaaaaaaaaaaaaaaaaaak:)) ben bu günde icmedim..sucum büyük gidaaaaaaaaaaaaaak...herhalde bu seferde havlarim gibi gibi:))))))))))Evet öyle olacakmış.Olur canım gıdaklayım tavuk gibiyiz zaten ama yumurtlama civciv yok henüz bende pkolu tavukGıt gıt gıdakkkk Sende gıdakla bakayım
Negüzel eğlenmen mutlu olup gülebilen Allah daha çok güldürsün canım.
Yukarda gıdakladım canım sende gıdakla bakayım
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
Güzelmiş
kaptancığımın günahını aldımmmm sağoll kuzummm söylediğin içinnnncanin sagolsun iremcim ya..ne demek..sen rahatina bak...
ay kiz sakin bir durum olmasin..test yaptinmi..bende bu bulantilar uzayinca sabah yaptim valla..allaha cok sükürki öyle bir durum yok:))) insanlah düzensizlikten degildir lekelenmelerin..bende kart durumlari hemen hemen bitti.uzatmalari oynuoruz:))))
ay ne güzel iste...bu lafin üstüne hirs yapip incecik olman lazim:))
ay sen almanyadami yasiyorsun neresinnde..kiz keske yakin olsak:))
aferim sana..sen bu isi basaracaksin:))
sakin ha adasim..bak ben önceki hafta tek basima yedim cantayi ama genede pes etmedim..yok yok sakin birakma kendini..gercekler acidir..katlanacaksin bu hafta artik:)
dedi ya kiz..kaptan sensin sen karar ver dedi ya:)))
git git gidaaaaaaaaaaaaaaaak git git gidaaaaaaaaaaaaaaaaaak:)) ben bu günde icmedim..sucum büyük gidaaaaaaaaaaaaaak...herhalde bu seferde havlarim gibi gibi:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?