hastayim senin bu listene ya:)) kir pidesi biraz kacmis gibi ama öglen olmasi güzel...kutlarim:)Bugünkü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 çorba kaşığı lor peyniri
yarım dilim süzme peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim sucuk
öğle
1 kır pidesi kaşarlı
1 bardak ayran
ara
1 kupa kahve (sütlü şekersiz)
1 danette
akşam
1 dilim çavdar ekmeği
4 adet ızgara köfte
piyaz salata yarım kase
1 bardak ayran
ara
1 elma
1 çay bardağı süt daha yemedim
akşam
ne demek ne demekkaptancığımın günahını aldımmmm sağoll kuzummm söylediğin içinnnn
hastayim senin bu listene ya:)) kir pidesi biraz kacmis gibi ama öglen olmasi güzel...kutlarim:)
Bende senin listelerine hastayım :))))) Bu hafta güzel menüler görürüz inşallaaahhhhhhhhhhhhhhh:))))))
görücen tatlim görücen:))bu hafta tam gaz basliorum:))hastayim senin bu listene ya:)) kir pidesi biraz kacmis gibi ama öglen olmasi güzel...kutlarim:)
Bende senin listelerine hastayım :))))) Bu hafta güzel menüler görürüz inşallaaahhhhhhhhhhhhhhh:))))))
görücen tatlim görücen:))bu hafta tam gaz basliorum:))
bende benden bende
merhaba canim..öncelikle sunu unutma hersey sende bitiyor..1.60 boy 99 kilo gercekten senin yolunun uzun oldugunu gösren bir durum.yiyecegin seyleri kilona göre ayarlamalisin..mesela kilon cok bünyen öyle ceyrek kepek ekmegiyle yapilan bir kahvaltiya elbette hizli teki verecektir ama ben hicte dogru bulmadim..bence birden kismamalisin..ben bile 3 dilimden asagi yiyemiyorum..doymuyorum ac kalkiyorum sofradan sonrada gün boyu tikin dur..benimkide abarti ama sen 3 dilimle basla birden azaltma sonra tikanirsin ve birak vermeyi almaya baslarsin..birden salarsin kendini..menünü hic begenmedim...ögle yemegi bile yememissin..yememek bir cözüm degil..vede hic dogru degil...ye canim 6 ögün ye..acikmaya firsatin kalmasin..sadece yedigin seylerin kalorisinin düsük olmasina özen göster...zayifladikca hafifledikce zaten istesende yiyemeyeceksin....allahtan sütlacta kacmista bünyen enerji görmüs...sütlac diyette önerilen bir tatli cesidi..ama nasilsa öyle deyipte hergün hergün yersen oda dogru olmaz..yemekten korkma..sadece yagli ,unlu tatli seylerden kacin....sabah beyler gibi ye..öyle ortadirek gibi..aksamda afrikadaki aclari düsün...gerisi kendiliginden gelir..basarilar dilerim sanada banada..herkese:))))))slm kızlar hadi bana da bir destek verinde bende bişeyler yapayım kendi adıma ben160 boy 99 kilo 2 çocuk annesiyim çıldırıcam bu kiloların yüzünden.ine olur birbirimize destek olalım bende kilo vermek istiyorum 26 yasındayıöm ben böyle kilolu bir ömür geçirmek istemiyorum hadi benide aranıza alın desteklerinişze ihtiyacım var
bu gün ne yediğimi size yazmak istiyorum buarada 101 kilodan 2 haftada 99 düştüm
kahvaltı 3,4 dilim beyaz peynir
çeyrek kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
öğlen birşey yemedim
3 gibi 6 kaşık sütlaç yedim
akşam bir tabak kış kabağı yemeği yani sebze yemeği yarım kase yoğurt 2 dilim kepek ekmek
yanlız dayanamadım bir kase sütlaçı indirdim mideye :) bu gün yediklerim bu kadar lütfen değerlendirip yorumlarsanız sevinirim
slm kızlar hadi bana da bir destek verinde bende bişeyler yapayım kendi adıma ben160 boy 99 kilo 2 çocuk annesiyim çıldırıcam bu kiloların yüzünden.ine olur birbirimize destek olalım bende kilo vermek istiyorum 26 yasındayıöm ben böyle kilolu bir ömür geçirmek istemiyorum hadi benide aranıza alın desteklerinişze ihtiyacım var
bu gün ne yediğimi size yazmak istiyorum buarada 101 kilodan 2 haftada 99 düştüm
çeyrek kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
öğlen birşey yemedim
akşam bir tabak kış kabağı yemeği yani sebze yemeği yarım kase yoğurt 2 dilim kepek ekmek
yanlız dayanamadım bir kase sütlaçı indirdim mideye :) bu gün yediklerim bu kadar lütfen değerlendirip yorumlarsanız sevinirim
hadi be sende..üc haftadir ye babam ye..her pazar bende bende..her pazartesi götür mideye....yok zaten gelicem dikecem agzini serumla beslesinler seni:))bende benden bende
hoşgeldin canım zaten aramıza katılmış oldun..... İlk tavsiyem tatlıdan uzak dur sütlaçtan 2 kat uzak dur Öğlen yemeğini yeseydin sütlacı yememiş olurdun
bi sütlaç olsada yesek :)))))))))
canım hoş geldin aramızaaa başaracaksınn bundan emin ol öncelikleeee bunu ben yada arkadaşlarımmm söyledim diye değilllll bunu sen gerçekten istiyorsun diye olacakkkkk öğünlerinnn çok bozukk önceliklee düzgün bir kahvaltıııı ama öylee sıkı bir kahvaltıı değillllyarın uyann yumurtanı haşla,1dlm peynir,5 6 zeytin senin için karar bence domatess yeşillik serbest 3dlm de siyah ekmek yeee bu güzell kahvaltıylaa bütün gününü koruyacaksınnnn emin olll ara öğün yokkkk menü deee ara öğün koyy bunun için en güzeli 1 porsiyon meyve ve yanında süt yada yoğurttttt öğlen yemeğini kesinliklee atlamaaaa sütlaçç ve bunun gibi şeyleriiiii böylelikleeee aramayacaksın da güven banaa baktın olmuyorr tatlı krizine giriyorsun ara öğünde süt ve meyven varyaa o sütün içinee tarçın attt öyle iççç tatlı isteği filan kalmayacakkkkk böyleliklee bir bakacaksınnn kiiiii 1 haftada 3 kilo vermişsinnn bu seni gaza getirecek 2. hafta 2 kilooo sonra tabikii yavaşlayacakkkk ama kilolarınn gidecekkkk 2 ay sonraa belkide artık 80 leri göreceksinnnn tabii bitki çaylarınınnnn kazancınıııda atlamaaaslm kızlar hadi bana da bir destek verinde bende bişeyler yapayım kendi adıma ben160 boy 99 kilo 2 çocuk annesiyim çıldırıcam bu kiloların yüzünden.ine olur birbirimize destek olalım bende kilo vermek istiyorum 26 yasındayıöm ben böyle kilolu bir ömür geçirmek istemiyorum hadi benide aranıza alın desteklerinişze ihtiyacım var
çeyrek kepek ekmeği
3 bardak şekersiz çay
öğlen birşey yemedim
benim sütlacim cok meshurdur ayiptir söylemesi:))) yilbaslari bayramlari sülalenin hem büyükleri hem kücükleri kaynanama gelir sütlac sorarlar:))) yazin kilocuklari vermis olalim..kismet olursa görüsürsek yaparim sanaben:))
ay ay insallah.. biz o zamana kadar bosanmazsak:))))Ayyy ne güzel olur vericez kilocukları yicez sütlaçları :)))) Bu arada kocamlada konuştum tatile arkadaş buldum diye Alemsin diyo :)) Bu hafta bana tarih söylüycek paslaşırız seninle ne güzel olur yaa ....
sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim salam bir dilim kaşar ile yağsız tost ve 2 tane 10 gr bitter
ara:yok
öğle:2 köfte kadar tavuk eti bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
ara:nescafe
akşam:az pirinçli pırasa ve yoğurt 2 yk makarna
akşam2:5 tane çğ köfte(2veya3 ekmek hakkıma saydım)bol salata
2 meyvem 1 süt veya yoğrtum kaldı 1 de peynir yemem gerekir sanırım
su henüz çok az spor yok umarım liste dışına taşmam
2 kupa yeşil çay
ay ay insallah.. biz o zamana kadar bosanmazsak:))))
valla gayet güzel... su bitterde bitiriyor beni:)))sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim salam bir dilim kaşar ile yağsız tost ve 2 tane 10 gr bitter
ara:yok
öğle:2 köfte kadar tavuk eti bir dilim ekmek ve bir kase yoğurt
ara:nescafe
akşam:az pirinçli pırasa ve yoğurt 2 yk makarna
akşam2:5 tane çğ köfte(2veya3 ekmek hakkıma saydım)bol salata
2 meyvem 1 süt veya yoğrtum kaldı 1 de peynir yemem gerekir sanırım
su henüz çok az spor yok umarım liste dışına taşmam
2 kupa yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?