80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

söylediklerinizi kesinlikle dikkate alıcam şimdi işe kilo paneli yerleştirmekle başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapıldığı hakkında hiç bir bilgim yok

tövbe yarabbim allah korusunnnnnn kız şakası bilee kötüüüü ne yaptınızzz düzeldiniz mi siz
kiz bizimki dogum sancilarina döndü:)) bebek bugün yarin gelir yani..gittikce siklasiyor sancilar..öyleki nerdeyse günlük küsüp barisacagiz yani o kadar....cocuk konusu bitmiyor aramizda.aslinda birbirimizle proplemimiz asilasi seylerde cocuk konusu asilmiyor bir türlü..neyse sen beni bosver..ben alistim bu dolu yagislarina...

irem listene bayiiliyorum ne guzel hersey var

benim menum

sabah 1 tane incif

kahvalti esim evde oldugu icin herseyden yedim 1 dilim kepek ekmeyiyle

afa 3 tane incir

aksam 5 kasik kuru fasulye 2 tabaga yakin makarna

1 saat yurudum

kuzumm tamm ne bu incirr böyle diyecektimö kiii baktım öğle yemeğii yokkkkk mecburiyetten miii öyle olduuuu

ayy o kadar karışık anlatmışsın ki çözemedim ne demek istediğini şimdiiii sen benzetmemi yaptınn sorunn çocuk işsteğinde mi :)

benim menum

sabah 1 tane incif

afa 3 tane incir

1 saat yurudum
he he kiz aleyna kahvaltina bayildim..herseyden yedim demissin sadece kepek ekmegini yazmissin:))) kahvalti herhalde benimki gibi birsey olmus ama en azindan yürümüssün..ay ben sporu mutfakta tonlarcayemek ve bulasiklarla yapmis oldum:))

söylediklerinizi kesinlikle dikkate alıcam şimdi işe kilo paneli yerleştirmekle başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapıldığı hakkında hiç bir bilgim yok

canım benim diyet grupları olan başlığa gitt orada sabit konularda kilo cizelgesi nasıl hazırlanır başlığı varr orda anlatıyorr anlamadığın yer olursa yine bize sor

benim menum

sabah 1 tane incif

afa 3 tane incir

1 saat yurudum

ayy o kadar karışık anlatmışsın ki çözemedim ne demek istediğini şimdiiii sen benzetmemi yaptınn sorunn çocuk işsteğinde mi :)
yok aman dogmayanda degil dogan cocuklarda:))))) bosver sen bunlari...kendine iyi bak beni düsünme su akar yatagini buluuur

ama sen bana niye böylee davranıyonnnnn benn yemek tuzlu olsa gelip sana soracam neredeyse:)
ay yerim ben seni....oy oy kiyamam sana...kiyamadigimdan zaten ayrintilara girmiyorum..benimki derin mevzular...sana bir ara özelden yazarim canim benim..seninde canini sikmayayim diye es geiyorum..yoksa sana niye öyle davranayim..oy oy

ay yerim ben seni....oy oy kiyamam sana...kiyamadigimdan zaten ayrintilara girmiyorum..benimki derin mevzular...sana bir ara özelden yazarim canim benim..seninde canini sikmayayim diye es geiyorum..yoksa sana niye öyle davranayim..oy oy
ben senii çoookkk seviyorummmmm bütün dertlerineeee ortak olmak istiyorummmm o yüzdennnnnn ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhhhhhhh um mahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben senii çoookkk seviyorummmmm bütün dertlerineeee ortak olmak istiyorummmm o yüzdennnnnn ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhhhhhhh um mahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kiz benim 1 milyon euro borcum var.ortak olsana:))))))))) bak nasilda kivama getiririm ben adami..önce duygu sömürüsü yapican..sonra basican borcu önüne...niihahahahahaaaaaa ve kötü adam güler...atar kolaya uyku ilacini:))))) gerci uykuilacina ihtiyaci kalmamistir artik...saf ve temiz kiz zaten kivama gelmistir

nnuri alço kılıklı karı seniiiiiiii

ne o elmasekerim inmemi indi..cevap falan yazamiyoooon:))))) ben böyle adami carparim iste..:)))))))))))))
hadi hadi hepsi sakaydi..ben hala bir zamanlar terkettigin gururlu ve onurlu ama fakir herifin tekiyim halaaa.bunca zaman oldu bir baltaya sap olamadim..o koltuga ters oturup purosunu tüttüren serseride amcamin ogludur...bana is verirse para biriktirip evlenicem senle:))))))))))

nnuri alço kılıklı karı seniiiiiiii
nihahahaaaahaaaaaa
hahahahaaaaaaaaaaaaaa hahaaaaaaa
valla taktim besibiryerdelik tam altinimi..kalinda zincir..söyle 24 ayar..actim ilk 4 dügmemi..göbege kadar 4 dügme yeterli demi:))) ama kil yok ya..onu nasil yapsak:)) sakal biyik tamamda döste kil yok..hay allah..neyse sende beni böyle kabul et kabul et kizim:))))))

önce kilo bildirimi yapayım listeyi sonra yazarım:18::18::18:
başlangıç 86.90
geçen hafta yok
bu hafta 84 40
giden 2.50
toplam 2.50
hedef 64 şimdilik
spor var yürüyüş ve inanamıyorumm

yok valla etmemmm sen kocanın kalllll kusuraa bakma alamam seni

Meraba herkese,bugün erkek arkadaşım yine çikolata almış bana,çantamda şimdi ben ne yapacağım ya:18::18: Resmen patlamamış bomba misali birbirimize bakıp duruyoruz Kaç kere dedim artık bana alma şunları diye dinlemiyor.Her ay mutlaka poşet dolusu gofret,çikolata filan alıp getiriyor.:18: Dana gibi oldum resmen,boğazıma sahip çıkmamaktan Bu tatlı krizlerinde acaba ara niyetine yesek ölçüyü kaçırmış olur muyuz

önce kilo bildirimi yapayım listeyi sonra yazarım:18::18::18:
başlangıç 86.90
geçen hafta yok
bu hafta 84 40
giden 2.50
toplam 2.50
hedef 64 şimdilik
spor var yürüyüş ve inanamıyorumm
kutlarim seni canim basarilarinin devamini dilerim

yok valla etmemmm sen kocanın kalllll kusuraa bakma alamam seni
ama bende aglariiiiiim ne yani 4 cocuklu iki kocaliysak...tecrübeliyiz iste kizim....daha iyisinimi bulacan..bak güzellikle gel yoksa sürükleye sürükleye götürürüm

ya ne süpersiniz siz:) inanin koptum sizin bu nihaahaaalariniza :)))))))))

ve bugünkü listemmmm

sabah 1dilim ekmek peynir zeytin açık çay
ara 2 dilim ayva
öğlen 1 poğaça 1 kase yoğurtlu kereviz salatası 1 dilim pasta çantaları bekliyomm
ara 1 küçük kurabiye
akşam 1 küçük kase mercimek çorbası 3 çatal tavuk salata 1 küçük kase cacık
ara 1 havuç
2 litre su hiç bitki çayı yokçok kötü bi liste ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…