kiz bizimki dogum sancilarina döndü:)) bebek bugün yarin gelir yani..gittikce siklasiyor sancilar..öyleki nerdeyse günlük küsüp barisacagiz yani o kadar....cocuk konusu bitmiyor aramizda.aslinda birbirimizle proplemimiz asilasi seylerde cocuk konusu asilmiyor bir türlü..neyse sen beni bosver..ben alistim bu dolu yagislarina...tövbe yarabbim allah korusunnnnnn kız şakası bilee kötüüüü ne yaptınızzz düzeldiniz mi siz
irem listene bayiiliyorum ne guzel hersey var
benim menum
sabah 1 tane incif
kahvalti esim evde oldugu icin herseyden yedim 1 dilim kepek ekmeyiyle
afa 3 tane incir
aksam 5 kasik kuru fasulye 2 tabaga yakin makarna
1 saat yurudum
kiz bizimki dogum sancilarina döndü:)) bebek bugün yarin gelir yani..gittikce siklasiyor sancilar..öyleki nerdeyse günlük küsüp barisacagiz yani o kadar....cocuk konusu bitmiyor aramizda.aslinda birbirimizle proplemimiz asilasi seylerde cocuk konusu asilmiyor bir türlü..neyse sen beni bosver..ben alistim bu dolu yagislarina...
he he kiz aleyna kahvaltina bayildim..herseyden yedim demissin sadece kepek ekmegini yazmissin:))) kahvalti herhalde benimki gibi birsey olmusirem listene bayiiliyorum ne guzel hersey var
benim menum
sabah 1 tane incif
afa 3 tane incir
1 saat yurudum
söylediklerinizi kesinlikle dikkate alıcam şimdi işe kilo paneli yerleştirmekle başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapıldığı hakkında hiç bir bilgim yok
irem listene bayiiliyorum ne guzel hersey var
benim menum
sabah 1 tane incif
afa 3 tane incir
1 saat yurudum
yok aman dogmayanda degil dogan cocuklarda:))))) bosver sen bunlari...kendine iyi bak beni düsünme su akar yatagini buluuurayy o kadar karışık anlatmışsın ki çözemedim ne demek istediğini şimdiiii sen benzetmemi yaptınn sorunn çocuk işsteğinde mi :)
yok aman dogmayanda degil dogan cocuklarda:))))) bosver sen bunlari...kendine iyi bak beni düsünme su akar yatagini buluuur
ay yerim ben seni....oy oy kiyamam sana...kiyamadigimdan zaten ayrintilara girmiyorum..benimki derin mevzular...sana bir ara özelden yazarim canim benim..seninde canini sikmayayim diye es geiyorum..yoksa sana niye öyle davranayim..oy oyama sen bana niye böylee davranıyonnnnn benn yemek tuzlu olsa gelip sana soracam neredeyse:)
ben senii çoookkk seviyorummmmm bütün dertlerineeee ortak olmak istiyorummmm o yüzdennnnnn ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhhhhhhh um mahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhay yerim ben seni....oy oy kiyamam sana...kiyamadigimdan zaten ayrintilara girmiyorum..benimki derin mevzular...sana bir ara özelden yazarim canim benim..seninde canini sikmayayim diye es geiyorum..yoksa sana niye öyle davranayim..oy oy
kiz benim 1 milyon euro borcum var.ortak olsana:))))))))) bak nasilda kivama getiririm ben adami..önce duygu sömürüsü yapican..sonra basican borcu önüne...niihahahahahaaaaaa ve kötü adam güler...atar kolaya uyku ilacini:))))) gerci uykuilacina ihtiyaci kalmamistir artik...saf ve temiz kiz zaten kivama gelmistirben senii çoookkk seviyorummmmm bütün dertlerineeee ortak olmak istiyorummmm o yüzdennnnnn ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ummahhhhhhhhhhhhhhhh um mahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kiz benim 1 milyon euro borcum var.ortak olsana:))))))))) bak nasilda kivama getiririm ben adami..önce duygu sömürüsü yapican..sonra basican borcu önüne...niihahahahahaaaaaa ve kötü adam güler...atar kolaya uyku ilacini:))))) gerci uykuilacina ihtiyaci kalmamistir artik...saf ve temiz kiz zaten kivama gelmistir
nihahahaaaahaaaaaannuri alço kılıklı karı seniiiiiiii
nihahahaaaahaaaaaa
hahahahaaaaaaaaaaaaaa hahaaaaaaa
valla taktim besibiryerdelik tam altinimi..kalinda zincir..söyle 24 ayar..actim ilk 4 dügmemi..göbege kadar 4 dügme yeterli demi:))) ama kil yok ya..onu nasil yapsak:)) sakal biyik tamamda döste kil yok..hay allah..neyse sende beni böyle kabul et kabul et kizim:))))))
kutlarim seni canim basarilarinin devamini dilerimönce kilo bildirimi yapayım listeyi sonra yazarım:18::18::18:
başlangıç 86.90
geçen hafta yok
bu hafta 84 40
giden 2.50
toplam 2.50
hedef 64 şimdilik
spor var yürüyüş ve inanamıyorumm
ama bende aglariiiiiimyok valla etmemmm sen kocanın kalllll kusuraa bakma alamam seni
nihahahaaaahaaaaaa
hahahahaaaaaaaaaaaaaa hahaaaaaaa
valla taktim besibiryerdelik tam altinimi..kalinda zincir..söyle 24 ayar..actim ilk 4 dügmemi..göbege kadar 4 dügme yeterli demi:))) ama kil yok ya..onu nasil yapsak:)) sakal biyik tamamda döste kil yok..hay allah..neyse sende beni böyle kabul et kabul et kizim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?