80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heeeeeeeeeeeeeey ara ögüne olurmu dedin banami öyle geldi...sakin düsünme bile..onlari sakla biryere..yarinda sokakta cocuklara dagit..hem onlari mutlu etmis olacaksin hemde kendini:)))))))))))))))

kutlarim seni canim basarilarinin devamini dilerim

ama bende aglariiiiiim ne yani 4 cocuklu iki kocaliysak...tecrübeliyiz iste kizim....daha iyisinimi bulacan..bak güzellikle gel yoksa sürükleye sürükleye götürürüm
herşeyinnle kabulümdün amaaaa yok o zincir ve bağrı açık gömlekle olmazzz anacım :)))

cıks cıks cıkss sakınnnnnnn bak ben diyeteee başladımmm aksilik yayapğmaya başladıı babam ayrı aldı arkadaşım ayrı getirdii vee yemin ederim ki çantam da 1 aydan fazlaaaa kaldııııııı duyumun dediğiiii gibiiiii karşımaa çıkan çocuğaaa 1 er 2 şer verdimmmmm

hic aglayipta duygusömürüsü yapma..o numara bana ait.yiyecegin zaman düsünecektin bunlari..hem pasta hem kurabiye..oh oh ..yarin telafi ediyorsun oksa dilimden kurtulamazsin ona göre..sil simdi sümügünü :)))

ya ne süpersiniz siz:) inanin koptum sizin bu nihaahaaalariniza :)))))))))
kiz sen istanbulun neresindensin alanayanin neresindensiiiiiiiiiiiiiiiin

heeeeeeeeeeeeeey ara ögüne olurmu dedin banami öyle geldi...sakin düsünme bile..onlari sakla biryere..yarinda sokakta cocuklara dagit..hem onlari mutlu etmis olacaksin hemde kendini:)))))))))))))))

Tamam gidip kardeşime vereyim en iyisi Bazen çikolata filan da yiyorlar ya,abartmamak şartıyla.Öyle kriz anlarına mı saklasam demiştim :26: Gidip şu saatli bombadan kurtulayım bir an önce.

kızlarr ya saçlarım 1 ay öncesine kadarrr çok güzel sağlıklıydıuııı ama 1 aydaa fena haldee kırıklarım artıııı çok sağlıksızz görünüyorr uclarr incecik kaldııııı ne yapacağımmmmm birşey uygulayıpta memnun kalan varmı

cocuklarda bunu melek saniyor iste..elinden gelse satacakta:))))))))))) vergi kacakciligindan iceri atarlar diye..hayrina dagitiyor:))))))))))) bayiliyorum sana takilmaya...baktinki ileri gidiyorum gerilmeye basladim hemen biple:))))))))))

kiriklarini aldirdim hayatimin diyor ya teoman..ona git..hayatla bas etmis sacami bulamaacak cözüm:)))
Tamam gidip kardeşime vereyim en iyisi Bazen çikolata filan da yiyorlar ya,abartmamak şartıyla.Öyle kriz anlarına mı saklasam demiştim :26: Gidip şu saatli bombadan kurtulayım bir an önce.
aferim sana cabuk yola geliyorsun...sonrada kardesinin bogazini sikipta ver ulan gofretlerimi..ben onlari kandirmak icin verdim..krizdeyim cabuk deyip elini kardesinin girtlagina sokma ha:)))))))))

tamam sildim yarın telafi edicem

aferim sana cabuk yola geliyorsun...sonrada kardesinin bogazini sikipta ver ulan gofretlerimi..ben onlari kandirmak icin verdim..krizdeyim cabuk deyip elini kardesinin girtlagina sokma ha:)))))))))

Aslında içimden geçmedi de değil Ama sonra aklıma yazın giyinebileceğim elbiseler geldi koşarak ağzına tıktım

tamam sildim yarın telafi edicem
ay ne sirin sey bu ya:))))) ne desen kabul ediyor...bak bak da gör elmasekerim...senin gibi varmam evlenmem demiyor:)))

Aslında içimden geçmedi de değil Ama sonra aklıma yazın giyinebileceğim elbiseler geldi koşarak ağzına tıktım
ben bir ölecegim günü bilmiyorum ha..görüyorsun degilmi...gerci bu herifle evli kaldigim sürece ölecegim günü olmasada yili az cok tahmin edebiliyorum ama neeeeeeeeeeeeeeeeeyse

öffff öğleden beri ölecem vicdan azabından yemem daha iyi bacım ama arkadaşım çooooooook ısrar etti yoksa yemezdim asla hayır kendim diyom kendim gülüyom iyimi delirdim iyice

öffff öğleden beri ölecem vicdan azabından yemem daha iyi bacım ama arkadaşım çooooooook ısrar etti yoksa yemezdim asla hayır kendim diyom kendim gülüyom iyimi delirdim iyice
hehe tipik bahaneler iste ya..yani arkadasin yeye diye israr etmenin yerine alda yüzüne gözüne sür kalanida kafandan asagi bosalt diye daha fazla israr etseydi yapacakmiydin? israrda ´bahane iste..yiyesin varmis kabul et:)

ben bir ölecegim günü bilmiyorum ha..görüyorsun degilmi...gerci bu herifle evli kaldigim sürece ölecegim günü olmasada yili az cok tahmin edebiliyorum ama neeeeeeeeeeeeeeeeeyse

Daha birkaç gün oldu bu topiğe geleli ama yorumlara bakınca bence siz Neşeli Günler filmindeki turşu suyundan kavga eden ama birbirini çok seven Adile Naşit ile Münir Özkul gibisiniz Haddimi aştıysam özür dilerim:18:

yok canim ya nehaddi asmasi..gayet kibarca anlatmissin.aslinda bizim oralarda bizim gibi tiplere kedi köpek diyorlar ama bende haddimi asmayayim bari:)))

hehe tipik bahaneler iste ya..yani arkadasin yeye diye israr etmenin yerine alda yüzüne gözüne sür kalanida kafandan asagi bosalt diye daha fazla israr etseydi yapacakmiydin? israrda ´bahane iste..yiyesin varmis kabul et:)

ya gerçekten yemiycektim masada yedik yanımdaydı hatta 2.poğaça daha çok kurabiye yemem için çok ısrar etti ama işte gezmeye gitmeyeyim bari

ya gerçekten yemiycektim masada yedik yanımdaydı hatta 2.poğaça daha çok kurabiye yemem için çok ısrar etti ama işte gezmeye gitmeyeyim bari

bencede ideal kilona gelene kadar gezmeye gitme:)) ideal kilona gelincede kilonu karuyacak kadar kacamak yaparsin fazlasini degil ama:))

bencede ideal kilona gelene kadar gezmeye gitme:)) ideal kilona gelincede kilonu karuyacak kadar kacamak yaparsin fazlasini degil ama:))

inzivaya çekileyim bi 6 ay sonrasına bakıcaz artık ayyy zayıflayınca sıfır arkadaşım kalıyomuş eee o zaman ben yeni alacağım 40 bedenlerimle nereye gidecemmm offffffff offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…