Meraba herkese,bugün erkek arkadaşım yine çikolata almış bana,çantamda şimdi ben ne yapacağım ya:18::18: Resmen patlamamış bomba misali birbirimize bakıp duruyoruzKaç kere dedim artık bana alma şunları diye dinlemiyor.Her ay mutlaka poşet dolusu gofret,çikolata filan alıp getiriyor.:18: Dana gibi oldum resmen,boğazıma sahip çıkmamaktan Bu tatlı krizlerinde acaba ara niyetine yesek ölçüyü kaçırmış olur muyuz
herşeyinnle kabulümdün amaaaa yok o zincir ve bağrı açık gömlekle olmazzz anacım :)))kutlarim seni canim basarilarinin devamini dilerim
ama bende aglariiiiiimne yani 4 cocuklu iki kocaliysak...tecrübeliyiz iste kizim....daha iyisinimi bulacan..bak güzellikle gel yoksa sürükleye sürükleye götürürüm
Meraba herkese,bugün erkek arkadaşım yine çikolata almış bana,çantamda şimdi ben ne yapacağım ya:18::18: Resmen patlamamış bomba misali birbirimize bakıp duruyoruzKaç kere dedim artık bana alma şunları diye dinlemiyor.Her ay mutlaka poşet dolusu gofret,çikolata filan alıp getiriyor.:18: Dana gibi oldum resmen,boğazıma sahip çıkmamaktan Bu tatlı krizlerinde acaba ara niyetine yesek ölçüyü kaçırmış olur muyuz
hic aglayipta duygusömürüsü yapma..o numara bana ait.yiyecegin zaman düsünecektin bunlari..hem pasta hem kurabiye..oh oh ..yarin telafi ediyorsun oksa dilimden kurtulamazsin ona göre..sil simdi sümügünü :)))ve bugünkü listemmmm
sabah 1dilim ekmek peynir zeytin açık çay
ara 2 dilim ayva
öğlen 1 poğaça 1 kase yoğurtlu kereviz salatası 1 dilim pastaçantaları bekliyomm
ara 1 küçük kurabiye
akşam 1 küçük kase mercimek çorbası 3 çatal tavuk salata 1 küçük kase cacık
ara 1 havuç
2 litre su hiç bitki çayı yokçok kötü bi liste ya
kiz sen istanbulun neresindensinya ne süpersiniz siz:) inanin koptum sizin bu nihaahaaalariniza :)))))))))
heeeeeeeeeeeeeey ara ögüne olurmu dedin banami öyle geldi...sakin düsünme bile..onlari sakla biryere..yarinda sokakta cocuklara dagit..hem onlari mutlu etmis olacaksin hemde kendini:)))))))))))))))
herşeyinnle kabulümdün amaaaa yok o zincir ve bağrı açık gömlekle olmazzz anacım :)))
cıks cıks cıkss sakınnnnnnn bak ben diyeteee başladımmm aksilik yayapğmaya başladıı babam ayrı aldı arkadaşım ayrı getirdii vee yemin ederim ki çantam da 1 aydan fazlaaaa kaldııııııı duyumun dediğiiii gibiiiii karşımaa çıkan çocuğaaa 1 er 2 şer verdimmmmm
kiriklarini aldirdim hayatimin diyor ya teoman..ona git..hayatla bas etmis sacami bulamaacak cözüm:)))kızlarr ya saçlarım 1 ay öncesine kadarrr çok güzel sağlıklıydıuııı ama 1 aydaa fena haldee kırıklarım artıııı çok sağlıksızz görünüyorr uclarr incecik kaldııııı ne yapacağımmmmm birşey uygulayıpta memnun kalan varmı
aferim sana cabuk yola geliyorsun...sonrada kardesinin bogazini sikipta ver ulan gofretlerimi..ben onlari kandirmak icin verdim..krizdeyim cabuk deyip elini kardesinin girtlagina sokma ha:)))))))))Tamam gidip kardeşime vereyim en iyisiBazen çikolata filan da yiyorlar ya,abartmamak şartıyla.Öyle kriz anlarına mı saklasam demiştim :26: Gidip şu saatli bombadan kurtulayım bir an önce.
hic aglayipta duygusömürüsü yapma..o numara bana ait.yiyecegin zaman düsünecektin bunlari..hem pasta hem kurabiye..oh oh ..yarin telafi ediyorsun oksa dilimden kurtulamazsin ona göre..sil simdi sümügünü :)))
kiz sen istanbulun neresindensinalanayanin neresindensiiiiiiiiiiiiiiiin
aferim sana cabuk yola geliyorsun...sonrada kardesinin bogazini sikipta ver ulan gofretlerimi..ben onlari kandirmak icin verdim..krizdeyim cabuk deyip elini kardesinin girtlagina sokma ha:)))))))))
kızlarr ya saçlarım 1 ay öncesine kadarrr çok güzel sağlıklıydıuııı ama 1 aydaa fena haldee kırıklarım artıııı çok sağlıksızz görünüyorr uclarr incecik kaldııııı ne yapacağımmmmm birşey uygulayıpta memnun kalan varmı
Tamam gidip kardeşime vereyim en iyisiBazen çikolata filan da yiyorlar ya,abartmamak şartıyla.Öyle kriz anlarına mı saklasam demiştim :26: Gidip şu saatli bombadan kurtulayım bir an önce.
ay ne sirin sey bu ya:))))) ne desen kabul ediyor...bak bak da gör elmasekerim...senin gibi varmam evlenmem demiyor:)))tamam sildim yarın telafi edicem
ben bir ölecegim günü bilmiyorum ha..görüyorsun degilmi...gerci bu herifle evli kaldigim sürece ölecegim günü olmasada yili az cok tahmin edebiliyorum ama neeeeeeeeeeeeeeeeeyseAslında içimden geçmedi de değil Ama sonra aklıma yazın giyinebileceğim elbiseler geldi koşarak ağzına tıktım
hehe tipik bahaneler iste ya..yani arkadasin yeye diye israr etmenin yerine alda yüzüne gözüne sür kalanida kafandan asagi bosalt diye daha fazla israr etseydi yapacakmiydin?öffff öğleden beri ölecem vicdan azabından yemem daha iyi bacım ama arkadaşım çooooooook ısrar etti yoksa yemezdim aslahayır kendim diyom kendim gülüyom iyimi delirdim iyice
ben bir ölecegim günü bilmiyorum ha..görüyorsun degilmi...gerci bu herifle evli kaldigim sürece ölecegim günü olmasada yili az cok tahmin edebiliyorum ama neeeeeeeeeeeeeeeeeyse
Daha birkaç gün oldu bu topiğe geleli ama yorumlara bakınca bence siz Neşeli Günler filmindeki turşu suyundan kavga eden ama birbirini çok seven Adile Naşit ile Münir Özkul gibisiniz Haddimi aştıysam özür dilerim:18:
hehe tipik bahaneler iste ya..yani arkadasin yeye diye israr etmenin yerine alda yüzüne gözüne sür kalanida kafandan asagi bosalt diye daha fazla israr etseydi yapacakmiydin?israrda ´bahane iste..yiyesin varmis kabul et:)
ya gerçekten yemiycektim masada yedik yanımdaydı hatta 2.poğaça daha çok kurabiye yemem için çok ısrar etti ama işte gezmeye gitmeyeyim bari
slmm herkeseeee
bencede ideal kilona gelene kadar gezmeye gitme:)) ideal kilona gelincede kilonu karuyacak kadar kacamak yaparsin fazlasini degil ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?