80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inzivaya çekileyim bi 6 ay sonrasına bakıcaz artık ayyy zayıflayınca sıfır arkadaşım kalıyomuş eee o zaman ben yeni alacağım 40 bedenlerimle nereye gidecemmm offffffff offfffffff
yok canim ya sen arkadaslarini dondur en iyisi.40 beden olunca cözdürürsün:)) onlarda sok olurlar seni görünce:))) sen iyisimi arkadaslarinla ciddi ciddi konus..zayiflamak icin cabaladigini bunun icinde onlarin yardimina ihtiyacin oldugunu anlat..o zaman eminim hersey daha kolay olucaktir.

duygucum tickeri degismissin..develer falan:)) ay ben niye degismedimki ya...yarin degisirim artik..400 gr 400 grdir demi ama:))))

aaa herkes gitmis ben yalniz kalmisim..ben korkarim ama..kaldikmi gene bizim huysuz herife..of yaaaaaaaa

Merhaba canım nasılsın? Negüzel gıdaklamak o öyle Bende bugün çok içemedim kendimi ev işine verdim akşamda misafir vardı napıcaz biz böyle ya su içmeye çalışmamız lazım canım
yahu bu ne bicim gidaklamaydi..git git gidaaak mi olurmus:))) GIT GIT GIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :))))))))))))))))))))))
Bu güzel olmuş işte
naber kizlar:) ne var ne yok.misafirlerim vardi ..yeni gittiler..allahim o ne curcunaydi ya....misafiri cok seviyorumda cocuklardan birbirimizin sesini bile duyamadik:)

Bendede vardı misafir 3 yaşında kızları vardı aman ne dilli maşllh ısırmak istedim onu

duygucum tickeri degismissin..develer falan:)) ay ben niye degismedimki ya...yarin degisirim artik..400 gr 400 grdir demi ama:))))

deve yeşillkte yürüo nasl hunili bi halde oldgm tickerdan belli çok net bi şeklde toparlamam lazm kendimi ama toparlıcammm

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:
Sabah Bir dilim ekmek bir dilim peynir,domates,maydonoz,açık çay.
Ara öğün 3 kayısı
Öğlen: 6 kaşık patlıcan yemeği,yoğurt.
Ara:Yok
Akşam yemeği yok misafir vardı.
2 adet sigara böreği Bir dilim mozaik pasta.
Ara öğün yeşil çay
Bugünkü Menü biraz düzensiz gibi akşam misafir olduğu için.Suda çok içemedim 1.5 lt içmişimdir.

almanya dortmund ta yakin canim...sen?

bugünkü menüm biliyorum pek begenmeyeceksiniz ama ben simdilik bunu uyguluyorum.gercektende aclik cekmiyorum.

sabah: 2 kepekli tost ekmegi üstüne tavuk salami,domates ve salatalik

ara:1 havuc

ögle: 2 kase lahana corbasi

ara:bol limonlu kirmizi lahana salatasi

aksam:yine lahana corbasi, sade yogurt ve elma

su ne kadar ictim bilmiyorum aklima geldikce iciyorum.spor olarak yarim saat tempolu yürüyüs

iremcimmmmm sana varyaa hayranımmm bir çizgin varrr ve o çizgiyi hiç bozmuyorsun maşallahhhhhhhhhhhh

valla gayet güzel... su bitterde bitiriyor beni:)))

irem listene bayiiliyorum ne guzel hersey var

benim menum

sabah 1 tane incif

kahvalti esim evde oldugu icin herseyden yedim 1 dilim kepek ekmeyiyle

afa 3 tane incir

aksam 5 kasik kuru fasulye 2 tabaga yakin makarna

1 saat yurudum

BUGÜN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ İLK DEFA SAĞlıklı olan kilomu gördüm tartıda...29 YAŞINDAYIM...İLK DEFA YA..İLK defa...ilkokul üçte 40 kg olduğumu hatırlıyorum..lise hayatımda iri olduğumu..üniversştede zayıf olmadığımı,işe başlayınca korkudan yıllar yılı tartılmadığımı...kilo vermeye kara verme aşamasnda ilk defa tartılacak cesareti bulduğumda bir spor salonunda 88.8 kilo çıktığımı,,diyetsisyene ilk gittiğimde 86.6 olduğumu..10 kg verip 11 kg geri alıp 87.2 iken bu siyetle tanıştığımı...kendimi aç bırakmayı da denedim saçma sapan gida takviyesi de denedim..bir kutu nutellayı bititreblirim çok istediğim halde bir tatlıyı reddedebilirim de..25 eylüldü başladım burda...bugün ilk defa sağllıklı kilomu gördüm...kolay oldu diyemem...başladığımda hayal edebildiğimden daha ilerideyim...herkes herşeyi yerken hiçbirşey yiyemediğimde oldu..koca bir yaşğpstayı yediğimde...kolay olmadı bundan sonrası da kolay olmayacak...ama bugün sağlıklı kilomu gördüm..neden dahasını yapamayayım?

aslında fena değil menün ama hiç et grubu yok..et sevmiyorsan peynir yumurta da olur...bir de meyve yok hiç...

süperr bi anlatımm ve süper bi başarı maşallah cnm tebrikler evt yaa neden daha iyisini yapmayalım çok haklısın cnm

seni gönülden tebrik ediyorum.azmine hayran kaldim insallah bundan böyle hep ideal olan kilonda kalirsin.tüm kalbimle hepimiz icin senin his ettiklerini his etmeyi diliyorum.

süperr bi anlatımm ve süper bi başarı maşallah cnm Tebrikler Evt yaa neden daha iyisini yapmayalım çok haklısın cnm

seni gönülden tebrik ediyorum.azmine hayran kaldim insallah bundan böyle hep ideal olan kilonda kalirsin.tüm kalbimle hepimiz icin senin his ettiklerini his etmeyi diliyorum.

teşekkür ederim kzılar..inşallah en kısa zamanda ama önce sağlıkla hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşırırz...

ay ay insallah.. biz o zamana kadar bosanmazsak:))))

Tebrikler canım

Darısı başımıza inşallaahhhhh:)

gerçekten harikasın!!!bende okadar uzun yıllar oldu ki sağlıklı kilomu tartıda görmeyeli....tartıya çıkmaya korktuğum anlar,iki yıldır ne bi şey almışım kendime nede doğru düzgün giyinmişim....hep vitrinde görüp hayal etmişim.inşallah sendeki azim bizede iyi gaz olur.5 ayda 15 kg vermişsin yaklaşık...burdaki herkesin ihtiyacı olan şey nerdeyse..bence tek tek anlatmalısın..nasıl oldu nasıl karar verdin..ilk neyden vazgeçtin..canın sıkılınca umudun bitince yeniden nasıl motive ettin..neyin tadını unuttun yeni ney keşfettin???burda benim gibi yolu uzun ve daha en başta olan bir dolu hanım var bence bize biraz ışık tutmalısın:)seni gönülden tebrik ederim...darısı bizlerinde başına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…