yok canim ya sen arkadaslarini dondur en iyisi.40 beden olunca cözdürürsün:)) onlarda sok olurlar seni görünce:))) sen iyisimi arkadaslarinla ciddi ciddi konus..zayiflamak icin cabaladigini bunun icinde onlarin yardimina ihtiyacin oldugunu anlat..o zaman eminim hersey daha kolay olucaktir.inzivaya çekileyim bi 6 ay sonrasına bakıcaz artık ayyy zayıflayınca sıfır arkadaşım kalıyomuş eee o zaman ben yeni alacağım 40 bedenlerimle nereye gidecemmm offffffff offfffffff
sanada selam adasim naber
aynen bendende öyle..iyi diyelim iyi olalim:)))ii diyelm adaşım yaaa senden nberrr
Merhaba canım nasılsın? Negüzel gıdaklamak o öylecanin sagolsun iremcim ya..ne demek..sen rahatina bak...
ay kiz sakin bir durum olmasin..test yaptinmi..bende bu bulantilar uzayinca sabah yaptim valla..allaha cok sükürki öyle bir durum yok:))) insanlah düzensizlikten degildir lekelenmelerin..bende kart durumlari hemen hemen bitti.uzatmalari oynuoruz:))))
ay ne güzel iste...bu lafin üstüne hirs yapip incecik olman lazim:))
ay sen almanyadami yasiyorsun neresinnde..kiz keske yakin olsak:))
aferim sana..sen bu isi basaracaksin:))
sakin ha adasim..bak ben önceki hafta tek basima yedim cantayi ama genede pes etmedim..yok yok sakin birakma kendini..gercekler acidir..katlanacaksin bu hafta artik:)
dedi ya kiz..kaptan sensin sen karar ver dedi ya:)))
git git gidaaaaaaaaaaaaaaaak git git gidaaaaaaaaaaaaaaaaaak:)) ben bu günde icmedim..sucum büyük gidaaaaaaaaaaaaaak...herhalde bu seferde havlarim gibi gibi:))))))))))
Bu güzel olmuş işteyahu bu ne bicim gidaklamaydi..git git gidaaak mi olurmus:))) GIT GIT GIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :))))))))))))))))))))))
naber kizlar:) ne var ne yok.misafirlerim vardi ..yeni gittiler..allahim o ne curcunaydi ya....misafiri cok seviyorumda cocuklardan birbirimizin sesini bile duyamadik:)
duygucum tickeri degismissin..develer falan:)) ay ben niye degismedimki ya...yarin degisirim artik..400 gr 400 grdir demi ama:))))
hic aglayipta duygusömürüsü yapma..o numara bana ait.yiyecegin zaman düsünecektin bunlari..hem pasta hem kurabiye..oh oh ..yarin telafi ediyorsun oksa dilimden kurtulamazsin ona göre..sil simdi sümügünü :)))
kiz sen istanbulun neresindensinalanayanin neresindensiiiiiiiiiiiiiiiin
iremcimmmmm sana varyaa hayranımmm bir çizgin varrr ve o çizgiyi hiç bozmuyorsun maşallahhhhhhhhhhhh
valla gayet güzel... su bitterde bitiriyor beni:)))
irem listene bayiiliyorum ne guzel hersey var
benim menum
sabah 1 tane incif
kahvalti esim evde oldugu icin herseyden yedim 1 dilim kepek ekmeyiyle
afa 3 tane incir
aksam 5 kasik kuru fasulye 2 tabaga yakin makarna
1 saat yurudum
bugünkü menüm biliyorum pek begenmeyeceksiniz ama ben simdilik bunu uyguluyorum.gercektende aclik cekmiyorum.
sabah: 2 kepekli tost ekmegi üstüne tavuk salami,domates ve salatalik
ara:1 havuc
ögle: 2 kase lahana corbasi
ara:bol limonlu kirmizi lahana salatasi
aksam:yine lahana corbasi, sade yogurt ve elma
su ne kadar ictim bilmiyorum aklima geldikce iciyorum.spor olarak yarim saat tempolu yürüyüs
BUGÜN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ İLK DEFA SAĞlıklı olan kilomu gördüm tartıda...29 YAŞINDAYIM...İLK DEFA YA..İLK defa...ilkokul üçte 40 kg olduğumu hatırlıyorum..lise hayatımda iri olduğumu..üniversştede zayıf olmadığımı,işe başlayınca korkudan yıllar yılı tartılmadığımı...kilo vermeye kara verme aşamasnda ilk defa tartılacak cesareti bulduğumda bir spor salonunda 88.8 kilo çıktığımı,,diyetsisyene ilk gittiğimde 86.6 olduğumu..10 kg verip 11 kg geri alıp 87.2 iken bu siyetle tanıştığımı...kendimi aç bırakmayı da denedim saçma sapan gida takviyesi de denedim..bir kutu nutellayı bititreblirim çok istediğim halde bir tatlıyı reddedebilirim de..25 eylüldü başladım burda...bugün ilk defa sağllıklı kilomu gördüm...kolay oldu diyemem...başladığımda hayal edebildiğimden daha ilerideyim...herkes herşeyi yerken hiçbirşey yiyemediğimde oldu..koca bir yaşğpstayı yediğimde...kolay olmadı bundan sonrası da kolay olmayacak...ama bugün sağlıklı kilomu gördüm..neden dahasını yapamayayım?
BUGÜN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ İLK DEFA SAĞlıklı olan kilomu gördüm tartıda...29 YAŞINDAYIM...İLK DEFA YA..İLK defa...ilkokul üçte 40 kg olduğumu hatırlıyorum..lise hayatımda iri olduğumu..üniversştede zayıf olmadığımı,işe başlayınca korkudan yıllar yılı tartılmadığımı...kilo vermeye kara verme aşamasnda ilk defa tartılacak cesareti bulduğumda bir spor salonunda 88.8 kilo çıktığımı,,diyetsisyene ilk gittiğimde 86.6 olduğumu..10 kg verip 11 kg geri alıp 87.2 iken bu siyetle tanıştığımı...kendimi aç bırakmayı da denedim saçma sapan gida takviyesi de denedim..bir kutu nutellayı bititreblirim çok istediğim halde bir tatlıyı reddedebilirim de..25 eylüldü başladım burda...bugün ilk defa sağllıklı kilomu gördüm...kolay oldu diyemem...başladığımda hayal edebildiğimden daha ilerideyim...herkes herşeyi yerken hiçbirşey yiyemediğimde oldu..koca bir yaşğpstayı yediğimde...kolay olmadı bundan sonrası da kolay olmayacak...ama bugün sağlıklı kilomu gördüm..neden dahasını yapamayayım?
aslında fena değil menün ama hiç et grubu yok..et sevmiyorsan peynir yumurta da olur...bir de meyve yok hiç...
süperr bi anlatımm ve süper bi başarı maşallah cnmTebrikler Evt yaa neden daha iyisini yapmayalım çok haklısın cnm
seni gönülden tebrik ediyorum.azmine hayran kaldim insallah bundan böyle hep ideal olan kilonda kalirsin.tüm kalbimle hepimiz icin senin his ettiklerini his etmeyi diliyorum.
teşekkür ederim kzılar..inşallah en kısa zamanda ama önce sağlıkla hepimiz hedeflediğimiz kiloya ulaşırırz...
ay ay insallah.. biz o zamana kadar bosanmazsak:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?