- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bu yazdıklarınlaaa buradaki bütünnnnn arkadaşlarınnn hislerinee tercüman oldun diyebilirim iremmmmmm okurkennnnnn bi annnnnn kendimmiş gibiiiii o coşkuyuuuuu yaşadımmmmm bendeeee yapacammmm bendeeee ilkkezz sağlıklıııı kilomu görecemmmm dedimmmmmm hem senin adınaaaa hemdeee banaa umutvermesi açısından kendiii adımaaaaa çoookkk ama çoookkk sevindimmm tbrkkkk ederimmmmBUGÜN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ İLK DEFA SAĞlıklı olan kilomu gördüm tartıda...29 YAŞINDAYIM...İLK DEFA YA..İLK defa...ilkokul üçte 40 kg olduğumu hatırlıyorum..lise hayatımda iri olduğumu..üniversştede zayıf olmadığımı,işe başlayınca korkudan yıllar yılı tartılmadığımı...kilo vermeye kara verme aşamasnda ilk defa tartılacak cesareti bulduğumda bir spor salonunda 88.8 kilo çıktığımı,,diyetsisyene ilk gittiğimde 86.6 olduğumu..10 kg verip 11 kg geri alıp 87.2 iken bu siyetle tanıştığımı...kendimi aç bırakmayı da denedim saçma sapan gida takviyesi de denedim..bir kutu nutellayı bititreblirim çok istediğim halde bir tatlıyı reddedebilirim de..25 eylüldü başladım burda...bugün ilk defa sağllıklı kilomu gördüm...kolay oldu diyemem...başladığımda hayal edebildiğimden daha ilerideyim...herkes herşeyi yerken hiçbirşey yiyemediğimde oldu..koca bir yaşğpstayı yediğimde...kolay olmadı bundan sonrası da kolay olmayacak...ama bugün sağlıklı kilomu gördüm..neden dahasını yapamayayım?
gunaydınnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kankamm nberrr bugun boş gunmmm buralardaym anlayacagın bugunnn
günaydınlar canlarım
çook güzel ve hafif bi hafta olsun tamam mı.
yani menüler hafiflesin...
tatlı pasta börek çikolata olmasın.salata olsun çorba olsun süt olsun menülerimizde tamam mı canlar.
şimdi koroo halindeeeeee öğrencilerr bir ağızdannnnn cevap verirler ya hocalarınaaa öyle düşün tttaaaaammmmaaaaammmmmmm :)))
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn :) kahvaltı yapıyomm buyur gel :)
evett ben çoookkk usluyummm :)))aferin aferin sen uslu bi öğrencisin söz dinleyeceğinden eminim şekercim.
yaparım kankamm fal çok güzelll bakarımmmmmmm inan kikahalvtımı ettm şekerm ama sabah kahvesi yapcaksn geleymm gerçi onu da içtim ama senn için bi daha içerm fal bakarmsnn banaaaa
ayyyy çokk güzell bir duygu tbrk ederimm canım benim80 li kiloya düşünce 42 beden pantolonlarıma kavuştum.iyi de oldu ohh be.kendimi iyi hissediyorum.
benim gardropta 42 44 46 beden her çeşit kıyafet var.90 a dayanınca kendime gidip 2 tane 46 beden pantolon almıştım acilen.mecbur alıyosun.düdük gibi oluyodu 44 ler.öyle işe de gelinmiyo.bacaklara yaışıyo göbek fırtıyo.beli sıktığı için.
neyse 42 ye kavuştum.bu da iyi.her 5 kiloda bir beden değişiyo.sizde de öyle mii
80 li kiloya düşünce 42 beden pantolonlarıma kavuştum.iyi de oldu ohh be.kendimi iyi hissediyorum.
benim gardropta 42 44 46 beden her çeşit kıyafet var.90 a dayanınca kendime gidip 2 tane 46 beden pantolon almıştım acilen.mecbur alıyosun.düdük gibi oluyodu 44 ler.öyle işe de gelinmiyo.bacaklara yaışıyo göbek fırtıyo.beli sıktığı için.
neyse 42 ye kavuştum.bu da iyi.her 5 kiloda bir beden değişiyo.sizde de öyle mii
evett ben çoookkk usluyummm :)))
yaparım kankamm fal çok güzelll bakarımmmmmmm inan ki
ayyyy çokk güzell bir duygu tbrk ederimm canım benim
sağol canımevett ben çoookkk usluyummm :)))
yaparım kankamm fal çok güzelll bakarımmmmmmm inan ki
ayyyy çokk güzell bir duygu tbrk ederimm canım benim
pantolonun modeline göre değişiyo tabi bende de bütün 42 ler iyi durmaz ama evdekini deneyipte içine girebildiğimi görünce sevindim.bende de yuksek bel pantolonlar 42 düşükler 44 beden oluo ama 44ler de bolarıo sonra bayaa açlnca azcık daha versm tam 42 olsam tam süper olcakk
evet bu hafta benim haftam en az 1 kilo gidecek dün kendimi tamamen bıraktım yedim ydim yedim yedim gözüm doysun diye ama bugün çok farklı bi psikolojiyle kaltım ve bu hafta süpper olacak inşo zaman bu haftaa bizimm haftamız olsun kızlarrrr gittik ama dönüşümüzz muhteşemmm olduu diyelimm tamam mıııı
tebrik ederim canım ibnş bizlerde görürüz sağlıklı kilolarımızıBUGÜN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ İLK DEFA SAĞlıklı olan kilomu gördüm tartıda...29 YAŞINDAYIM...İLK DEFA YA..İLK defa...ilkokul üçte 40 kg olduğumu hatırlıyorum..lise hayatımda iri olduğumu..üniversştede zayıf olmadığımı,işe başlayınca korkudan yıllar yılı tartılmadığımı...kilo vermeye kara verme aşamasnda ilk defa tartılacak cesareti bulduğumda bir spor salonunda 88.8 kilo çıktığımı,,diyetsisyene ilk gittiğimde 86.6 olduğumu..10 kg verip 11 kg geri alıp 87.2 iken bu siyetle tanıştığımı...kendimi aç bırakmayı da denedim saçma sapan gida takviyesi de denedim..bir kutu nutellayı bititreblirim çok istediğim halde bir tatlıyı reddedebilirim de..25 eylüldü başladım burda...bugün ilk defa sağllıklı kilomu gördüm...kolay oldu diyemem...başladığımda hayal edebildiğimden daha ilerideyim...herkes herşeyi yerken hiçbirşey yiyemediğimde oldu..koca bir yaşğpstayı yediğimde...kolay olmadı bundan sonrası da kolay olmayacak...ama bugün sağlıklı kilomu gördüm..neden dahasını yapamayayım?
sağol canım
pantolonun modeline göre değişiyo tabi bende de bütün 42 ler iyi durmaz ama evdekini deneyipte içine girebildiğimi görünce sevindim.
dün kuafördeydim saçlar boyandı kesildi fönlendi.moral oldu.bu moralle bu hafta tam gaz devam etmeli.
70 lere ulaşmalı...
80 li kiloya düşünce 42 beden pantolonlarıma kavuştum.iyi de oldu ohh be.kendimi iyi hissediyorum.
teşekkürler canım sen de güle güle kullanohhh güle güle kullan ben de bi ay olcak röflye yaptrdm ii oluo ya degşklk ...
Çok sevindin senin adına ama bende 5 kg verdim bedende tık yok :)
günaydıııııııııınlar bayanlar nasılsınız bakalım bugün şekercan erken başlamışın bu güne
evet bu hafta benim haftam en az 1 kilo gidecek dün kendimi tamamen bıraktım yedim ydim yedim yedim gözüm doysun diye ama bugün çok farklı bi psikolojiyle kaltım ve bu hafta süpper olacak inş
tebrik ederim canım ibnş bizlerde görürüz sağlıklı kilolarımızı
ohhh güle güle kullan ben de bi ay olcak röflye yaptrdm ii oluo ya degşklk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?