80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu yazdıklarınlaaa buradaki bütünnnnn arkadaşlarınnn hislerinee tercüman oldun diyebilirim iremmmmmm okurkennnnnn bi annnnnn kendimmiş gibiiiii o coşkuyuuuuu yaşadımmmmm bendeeee yapacammmm bendeeee ilkkezz sağlıklıııı kilomu görecemmmm dedimmmmmm hem senin adınaaaa hemdeee banaa umutvermesi açısından kendiii adımaaaaa çoookkk ama çoookkk sevindimmm tbrkkkk ederimmmm

gunaydınnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kankamm nberrr bugun boş gunmmm buralardaym anlayacagın bugunnn

günaydınlar canlarım
çook güzel ve hafif bi hafta olsun tamam mı.
yani menüler hafiflesin...
tatlı pasta börek çikolata olmasın.salata olsun çorba olsun süt olsun menülerimizde tamam mı canlar.

günaydınlar canlarım
çook güzel ve hafif bi hafta olsun tamam mı.
yani menüler hafiflesin...
tatlı pasta börek çikolata olmasın.salata olsun çorba olsun süt olsun menülerimizde tamam mı canlar.

şimdi koroo halindeeeeee öğrencilerr bir ağızdannnnn cevap verirler ya hocalarınaaa öyle düşün tttaaaaammmmaaaaammmmmmm :)))

80 li kiloya düşünce 42 beden pantolonlarıma kavuştum.iyi de oldu ohh be.kendimi iyi hissediyorum.
benim gardropta 42 44 46 beden her çeşit kıyafet var.90 a dayanınca kendime gidip 2 tane 46 beden pantolon almıştım acilen.mecbur alıyosun.düdük gibi oluyodu 44 ler.öyle işe de gelinmiyo.bacaklara yaışıyo göbek fırtıyo.beli sıktığı için.
neyse 42 ye kavuştum.bu da iyi.her 5 kiloda bir beden değişiyo.sizde de öyle mii

aferin aferin sen uslu bi öğrencisin söz dinleyeceğinden eminim şekercim.
evett ben çoookkk usluyummm :)))

kahalvtımı ettm şekerm ama sabah kahvesi yapcaksn geleymm gerçi onu da içtim ama senn için bi daha içerm fal bakarmsnn banaaaa
yaparım kankamm fal çok güzelll bakarımmmmmmm inan ki

ayyyy çokk güzell bir duygu tbrk ederimm canım benim

bende de yuksek bel pantolonlar 42 düşükler 44 beden oluo ama 44ler de bolarıo sonra bayaa açlnca azcık daha versm tam 42 olsam tam süper olcakk

ayy vallla mıı ne guzellll yaaa bu ara şöle guzel bi fala ihtycm var valaaa hee fala inanma falsz da kalma demşler demi ama

sağol canım

bende de yuksek bel pantolonlar 42 düşükler 44 beden oluo ama 44ler de bolarıo sonra bayaa açlnca azcık daha versm tam 42 olsam tam süper olcakk
pantolonun modeline göre değişiyo tabi bende de bütün 42 ler iyi durmaz ama evdekini deneyipte içine girebildiğimi görünce sevindim.
dün kuafördeydim saçlar boyandı kesildi fönlendi.moral oldu.bu moralle bu hafta tam gaz devam etmeli.
70 lere ulaşmalı...

günaydıııııııııınlar bayanlar nasılsınız bakalım bugün şekercan erken başlamışın bu güne

o zaman bu haftaa bizimm haftamız olsun kızlarrrr gittik ama dönüşümüzz muhteşemmm olduu diyelimm tamam mıııı
evet bu hafta benim haftam en az 1 kilo gidecek dün kendimi tamamen bıraktım yedim ydim yedim yedim gözüm doysun diye ama bugün çok farklı bi psikolojiyle kaltım ve bu hafta süpper olacak inş

tebrik ederim canım ibnş bizlerde görürüz sağlıklı kilolarımızı

ohhh güle güle kullan ben de bi ay olcak röflye yaptrdm ii oluo ya degşklk ...

Çok sevindin senin adına ama bende 5 kg verdim bedende tık yok :)

teşekkürler canım sen de güle güle kullan
Çok sevindin senin adına ama bende 5 kg verdim bedende tık yok :)

teşekkür ederim canım.aa senin de bedeninin değişmiş olması lazım aslında.nasıl oluyor.genelde 4-5 kilonun 1 beden değiştirdiğini biliyorum.bende de aynen böyle oluyor.

inşallah canım güne güzel bi moralle başlamışsın devamı da gelir.:))

varyaaa değişim içinnnn fırsat kolluyoruzzzz :) kilo aldım hadii kuaföree kilo verdimmmm hadi kuaföreeee komşu geldiii kuaföreee DDD bendeee saçımı boyadımm geçen günnn malummm kilo almayaa başlamışdım moral lazım dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…