80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla oyle heee sen ne renge boyattn kankammm

Son düzenleme:

kilo alınca kuaföre gitmekten kaçınırım ben.ordaki aynalar daha bi acımasız ya.patates gibi şişmiş yüzümü aynada görmekten hoşlanmıyorum.mecburi gidişlerin dışında kaçıyorum
aklıma ne geldi şimdi.
benim bu kilo değişimleri en çok düğün dernek zamanlarında canımı sıkıyo.çünkü diyelim bi düğün var ben evdeki kıyafetleri bi deniyorum bi de bakıyorum ki heryer heryerden fışkırıyo.imkanı yok o kıyafetle düğüne katılmanın.nasıl canım sıkılıyo anlatamam.hah diyorum kilo alcak zamanı buldun.bi düğüne de şööyle içim rahat kıyafetimden emin katılamadım ya ona yanarım.:2:

:))) doğru diyon vallaaa hadiiii inşallah bir daha ki düğündee istediğini giyeceksinn

çoookk koyu kestaneeee :) siyahh istiyodumm ama çoook günah dedilerrr ona en yakın o rengi buldummm onu boyadım siyah gibi duruyo amaaa siyah değil bence günah olmaz

wovv bende süper durmştr kankamm nie gunahmış siyah onu anlayamadm ama çok siyah bana çok keskin gelr koyu kestane bence de daha ii...

:))) doğru diyon vallaaa hadiiii inşallah bir daha ki düğündee istediğini giyeceksinn

çoookk koyu kestaneeee :) siyahh istiyodumm ama çoook günah dedilerrr ona en yakın o rengi buldummm onu boyadım siyah gibi duruyo amaaa siyah değil bence günah olmaz

güle güle kullan saçını canım.bence siyaha göre daha alımlı olmuşsındur:))sen hiç foto koymuşmuydun ben seni merak ediyorum.
ayy inşallah canım.bilmiyorum ki düğün zamanları ben hep kilo almış oluyorum.hiçbi güzel anım yok malesef.
bakalım nasip(
3 ay önce diyete başlarken o günlerdeişyerindeki bi arkadaş ay çok kilo aldın bebek mi var filan diye şaka yollu laf sokuşturduydu.bugün de sen çok zayıfladın son zamanlarda farkındamısın dedi.farkındayım dedim güldüm geçtim.aslında çok iyi arkadaşımdır kendisi.
70 kiloya bi ulaşsam fıstık olacak.ama yüzüm ne hale gelir onun endişesini taşıyorum yüzüm çok düşüyor benim.şimdi bile öyle.

wovv bende süper durmştr kankamm nie gunahmış siyah onu anlayamadm ama çok siyah bana çok keskin gelr koyu kestane bence de daha ii...
çoookkkk sağol kuzummm bilmiyorum kiş neden olduğunuuu amaa öylee duydum geçenlerde

bazen en yakın arkadaşlarda kıskana bilirrrrr o yüzdennn en yakın arkadaşınn dostun olsadaaa en samimi dostunnn yine sensinnn canım benimmm suratınaa birşey olmazz bence yaa vücudunlaa orantılıı olacak amaaaa yüzzzz yapılııı vücut zayıff hiç olmazz dimi :))) resim koymadım kuzum burayaaa

elma şekerim ya sen şu mesaj kutunu boşaltsan diyorum yeni özel mesaj gönderemiyoruz bu arada okudum yasini

günaydın yoldaşlar :)) bu sabah 86.8 idim ay bu 8 ile 6 nın yerinin değişeceği günü de görücem inşallah :) yarın ben başlayalı tam bi ay olacak 5 kilo gitti ama hiç fark yok bu ayın bitmesini iple çekiyorum 6 nisanda 80 kilo olucaaaaaaam çok kararlıyım çok :)) (tabi ki sizlerin de desteklerinizle)

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] serapes [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] bdybdy [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 140 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 14.6 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] gyk [/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 3gün plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 4.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 215 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 11.4 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

elma şekerim ya sen şu mesaj kutunu boşaltsan diyorum yeni özel mesaj gönderemiyoruz bu arada okudum yasini
hadii yaa haberim yoktuu canımm tamam boşaltıyorummm ağzınaa yüreğine sağlık çok tşk ederimmmmm

iremim ellerine sağlıkkkkkkkkk önceeeee ilk 3 ü sonra kilo verenlerii tbrkkk ediyorummmm sonradaa ben vee benim gibiii kırmızı olann arkadaşlarııı tbrkk ediyorummmm

süpersiniz valla tebriklerrrr
ben ne bildirim yapabildim nede tartınabildim pazarları evdeyim evdede internetim yok artık haftaya cumartesi akşamdan yazıcam

kizlar gelip sizi takip ediyorum cunku giden kilolari gormek hem cok hosuma hem de motive ediyor benii ... yaza 3-4 ay var.. daha ne cok kilolar ne coookkkk

kizlar gelip sizi takip ediyorum cunku giden kilolari gormek hem cok hosuma hem de motive ediyor benii ... yaza 3-4 ay var.. daha ne cok kilolar ne coookkkk

kankamm buunleri de mi görcektkk birrrr zamanlar biz ilk beşlerdeydkk yaaa aslan kankam sonda da yalnz bıakmadıı beni ben bu bi kaç gun beklemedym bi belli olsnnn dönüşümm çok ii olcakk sen zaten toparlarsn inancımm tamm cnmm kankamm bnmmm

slm arkadaşlar bugün hava çok güzeldi sabah yürüyüş yaptım tam 1 saat öyle iyi geldiki kendimi çok iyi hissettim eve geldiğimde sırtımdan bir ter akıyodu ki sormayın gitsin artık yürüyüşlere de başladım korksun kilolar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…