80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dun evde yoktum menumu yazamadim simdi aktaryim

Form cayi
Sabah= (abimlerde kahvaltidaydik karisik herseydn az az yedim domets peynir patates kavurma bir dilim rganik ekmek skersiz cay

Ara=bir salatalik ve bir kase yogurt

Oglen de gezmedeyik pastalar borekler zebil di ama beeeeeeeeeeen sadece
2 kasik blgur salatasi ve 2 kasik ygurtlu makarna yedim ve bir fincan yesilcay

Ara=3 tane eti form biskuvi

Aksm=6 kasik ispanak

Ara=bir portakal bir galeta bir parça peynir (aksam az yedim o yuzden ara ogun fazla kacti biraz)

15 dk spor yaptim. Bol su icmeye calistim

Bugün aklıma gelen kiloyla ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum sizinle.Biraz uzun olabilir ama aklıma gelince hırslandım yine.

Kendimi bildim bileli hep kiloluyum.Hayatımda sadece 2 kere 57 kilo olduğumu hatırlıyorum.Biri bundan 12 sene önce filandı,diğeri de 7 sene önceydi.Onlar da sadece yazın birkaç aydı.Ama tabi hiçbir zaman bu kadar kilo alıp 80'i de aşmamıştım.Ama çevrem beni hep böyle kilolu olarak tanıdı.Neyse konuma döneyim.

Bir gün sınava gireceğiz,final zamanı.Sınıfa girdik herkes kimden kopya çekerim derdine düşmüş.Benim de samimi olduğum kız arkadaşım bölüm birincisi.Herkes ondan görebilmek derdinde.Sonra işte hocanın görememesi için oturma planı yapıyorlar.O samimi olduğum kız arkadaşım demedi mi Kübra'yı köşeye oturtursak zaten bütün sınıfı kaplar diye.Herkes kahkahalarla gülüyor filan birkaç arkadaşım hariç.Yarım saat sonra da sınavımız başlayacak ve belli etmedim ben bozulduğumu.Abartmayın filan dedim geçiştirdim.

Birkaç gün sonra başka bir sınavda,arkamda başka bir arkadaşım oturuyor.Sınavda herkes birbirinden bakmaya çalışıyor.Arkamdaki arkadaşım da benden bakmaya çalışıyormuş.Hoca en sonunda uyardı onu.Kız bütün sınıfın içinde finalde,hocam zaten kilolu baksam da bir şey görünmüyor ki dedi.Gözetmen hocamız da ne diyeceğini şaşırdı.Ben de güldüm tabi,sınav ortasında başka ne yapacaksam.Gözetmen hoca da ben olsam arkadaşını döverdim çıkışta dedi,gülerek moral vermeye çalıştı.

Sonra finaller bitip okul açıldı ve ilk haftasındayız okulun.Bu bölüm birincisi dediğim arkadaşımla ve başka arkadaşlarla yürüyoruz kampüste.Ben yanımdaki arkadaşımla sohbet ediyorum.Söz döndü dolaştı evliliğe geldi.Bu bölüm birincisi arkadaşım evlenince ağırlığınca altın diye bir şey var dedi.Sonra beni baştan aşağı süzdü,erkek arkadaşıma yazık olacağı gibi şeyleri söyledi.Artık ben de bağırdım orada yeter artık haddini aşma diye

Neyse son olarak da bu yaz kuzenimin doğum günündeyiz.Kuzenimin arkadaşları,diğer kuzenlerim filan var.Uzaktan akrabamız olan birisi çok kilo almışsın,öküz gibi olmuşsun,dana,bu halin ne demeye başladı herkesin içinde.Zayıf bir kız vardı kuzenimin arkadaşı,onu kastederek aman yanından geçerken üzerine düşme onun ezersin filan dedi daha neler neler.Herkes de bizi dinliyor.Kendisi de çok kilolu ben de bunu hatırlattım ama kendisi erkekmiş ben bayanmışım.Abartmışsın sen filan dedi.Allah'ım sanki ben rahatsız değilim ama söylenme şekli bu mu olmalıydı?

Siz de hiç böyle patavatsızlarla karşılaştınız mı?

Ayy canim cok üzüldm ben de ayni böleydim hayatim da en zayif 60 kiloydum hep kilolu bilinen oe taninan bri olmak bu imaji tasimak cok kotu ben de kotu bi aylasimda bulunucam

Gebeligim boyunca 22 kilo almistim dogum yaptim oglumu kucagima aldim ailece cok mutluyduk dogumumdan 7 gun sonra bebek mevlidi yaptik butun akrabalrim arkadaslarim geldi tebrikler hediyeler halam ne desin. Ne o kiz karnin bi çocuk dahami var icinde hic inmemis zayiflammissin !!! Yıkıldım ya insan herkesin icinde bole soylermi ve bu sekilde vede halam cani cehenneme nefret ettim ogunden sonra

Amaa bunlar bizi acitmakla irlikte kamcilansin zayiflayalim boyle patavatsizlarin cenesini kapatalim inss

İnşallah canım ya,çok istiyorum bunu gerçekten.Zaten yazın olan o son olay beni gerçekten çok sinirlendirdi.İlkokulda da hep dalda geçerlerdi.Bir de çocuklar çok acımasız olur o zaman malum.Hadi onları hiç takmıyorum,çocuktuk.Ama şimdi kaç yaşına gelmişiz,insan ağzından çıkanı hiç mi bilmez ya.Adam gibi gelip sadece kilo almışsın,dikkat et diyenlere yine lafım yok.Ama böyle araya dalga geçerek başka laflar katınca insan soğuyor.Ben de mesela o kız arkadaşımla arama mesafe koydum.Artık meraba meraba.Çünkü bu zihniyetle arkadaşlık yapmam mümkün değil.

Son düzenleme:

Evet cok haklisin. Banada bi arkadasim soylemisti ama cok nazik ve sessizce yankizken iyi niyetli canim cok kilo almissin yazik halbuki ne guzel yuzun varzayifla dedi hic uzulmedim cunku uzmedi beni aklah razi olsun. Ama dalga gecmek icin soyleyenlerden nefret ediyorum İns. Zayiflicaz burda uyaralim birbirimizi dikkatedlim verelim su kilolari insaallah

Evet burada mesela uyarı alınca ya da motive edilince insan daha çok istiyor kilo vermeyi.Bazen kendi başınayken salıyorsun,ama burada gözetim altındasın sanki sürekli Hadi bunun şerefine gidip su içelim Sen de zayıflayıp çıtır bir anne ol inşallah.Benim de ufukta 2 seneye kadar evlilik görünüyor,sürekli böyle motive ediyorum kendimi:123:

süpersiniz valla tebriklerrrr
ben ne bildirim yapabildim nede tartınabildim pazarları evdeyim evdede internetim yok artık haftaya cumartesi akşamdan yazıcam
cumartesileri bekliyoruz bildirimlerini o zman
bravo walla öğlen büytük bi azim örneği göstermişsinnn:)

çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk bunlardan heryerde var şekerimmmmm

ben ilkokul biter bitmez adet oldum ve 6 ayda 42 kilodan 60 kiloya çıktım ve sonrada o kiloları hiç göremedimmm ortaokulda hoşlandığım bi çocuk vardı hep o dalga gecerdi ya benimleee ne kadar üzülürdümmmm

magazayi girince bir elbise yada pantolan falan isteyince size göre yok falan diyorlar ona bozuluyorum .yüzüme karsi bir iki yakin arkadasim kibarca söyledi.toplum icin de karsilasmadim.yüzüme karsi kabaca konusurlarsa bozarim bende o kisiyle ugrasirim.

O bana da olmuştu.Bir arkadaşım benden ona çok iyi kız filan diye bahsetmiş.O da şu şişko kız mı demiş.Arkadaşım da yazık bana söyleyememiş kırılırım diye.Onları gülerek hatırlıyorum şimdi.Ama artık aklı başında olması gereken insanlar böyle deyince deli oluyorum. Güzel bir şekilde söyleseler sorun değil de,böyle hakarete vardırmanın alemi ne.

dündee ben aynı şeyi söyledim kankamm yine beraberiz ayrılmmışşş diyee bu haftaa pazaraaaa görsünlerr bizi amaaa öylee çok iddialıı değilimmm 500 grr gitsee yeterrrrr banaaaa amaa gittiğini görmek istiyıorummmm
tbrkkk ederimmm canım benimm şu yürüyüşş işini bi ben sevmiyorum herhaldeee varyaa arkadaşım çıksa gelsee hava güzelll yürüyelim dese hiç üşenmmem saatlerce yürürümmmmm veyaa yürünerekk gidilecek yere arabayla gitmekden nefret ederim ki tutar beni araba başım çok ağrırrrr amaaa kilo vermek içinn yürüyüşş gelincee aklımaa oturduğum yere yağışasım geliyorr hiç istemiyorummmmmm yaa

çook kötüü bir durum canım benim yaaaa hepimizz ufak tefekk böylee şeylerr yaşadıkkkkkkk amaaa en kötüüü yanı da en yakın arkadaşının şaka adı altında dengesizcee konuşmasııı olmuşşşşşş nefret ettim o arkadaşındannnn

ama hiç şuna dikkat ettinmi böyle konuşanların mutlaka başka bi kusurları oluyor kendilerinin de memnun olmadığı:)

aslına bakarsan normalde bende sevimiyorum yürüyüşü ama kilolar için mecburen yapmak zorundayım başka çare kalmıyor hareketsiz olunca ne kadar diyet yaparsan yap boşunaymış gibi geliyor şuanda bana o yüzden hevesim bir kere gelmişken yapayım bariiii dedim

ama hiç şuna dikkat ettinmi böyle konuşanların mutlaka başka bi kusurları oluyor kendilerinin de memnun olmadığı:)

Bence de Ama hiçbir zaman onların yüzüne hakaret edercesine vurmadım bunu.Sadece birkaç kere aynı şeyi yapıca susturmak zorunda kaldım

kolayy gelsinn kuzum sana o zamannnn inişallahh hevesin hiç kırılmazz amaaa sporsuzz verilmezz diyeee düşünmee ben 12.5 kiloyu sporsuzzz verdimm iremcim de öyleeee

Bence de Ama hiçbir zaman onların yüzüne hakaret edercesine vurmadım bunu.Sadece birkaç kere aynı şeyi yapıca susturmak zorunda kaldım
artıkk lafların la değill fiziğinlee susturacaksınnn bebeğimmm sonradaaa gelipp soracaklarr inanmıyorummmmm nasıll yaptınnnnn özenerek bakacaklarrr

kolayy gelsinn kuzum sana o zamannnn inişallahh hevesin hiç kırılmazz amaaa sporsuzz verilmezz diyeee düşünmee ben 12.5 kiloyu sporsuzzz verdimm iremcim de öyleeee

ayyy ne güzel sporsuz da vermişsiniz ben kendi vücudumu tanıdığım için öyle söyledim yürüyüş yapınca daha destekli oluyomuş gibi hissediyorum

ayyy ne güzel sporsuz da vermişsiniz ben kendi vücudumu tanıdığım için öyle söyledim yürüyüş yapınca daha destekli oluyomuş gibi hissediyorum

:)) kuzumm ne şekildee olursa olsunnnn şu kilolardann hayırlısıylaa kurtulalım da dün arkadaşımlaa konuşdukk havalar düzelecek montlarınn altınaa saklamaya çalıştığımızz her ne kadar olmasada biraz olsunnn kapattığımızz montlarr atılacakkkkk işdee o zamannn ben vee kilolarımm yerineee ben vee kıyafetlerimmm demek istiyorum :)

aynenn aynenn bunu bende demeyi çok istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…