80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:2dlm ekmek,4 zeytin, 1dlm peynir,1 haşlama yumurta
öğle:kahvaltının aynısı, 2tatlı kaşığı kadar ekmek üstü çikolta
ara:çay bardağı meyve suyu, 1 bardak süt
akşam: 4yk mantar sote, yarım kaseden biraz fazla yoğurt,2dlm ekmek ,salatalık domates, 1.5 nuget
arada yiyeceğim: 1 çay bardağı meyve suyu, süt

menümü paylaşayımmm

sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
biraz penir

ara yok

öğlen 2 köfte tavada yağsız
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara 1 mandalina 5 tane diyet bisküvi

akşam 2 lahana sarması 1 kuru biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

2 litre su içtim bir fincan beşibiryerde bir fincan yeşilçay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım

inşallah canım...

sağol dilaracım birimizin başarısı hepimizin başarısı..tek olmamak en büyük fakttör iyi ki beraberiz..

menünn çok güzellll canımm benim akşammmmm ekmek grubu olmuş sadece onaa biraz daha dikat et olur mu tatlım

ben bi çok yerde bir çiok zaman ara bedendeyim...sinir bozucu..

ilk defa bana da diyorlar yüzün de gitti falan diye gecen sefer dememişlerdi..sporla gidince daha sağlıklı oluyor aslında ama ben de bu ara vakit bulamıyorum..

inşallah canım...

sağol dilaracım birimizin başarısı hepimizin başarısı..tek olmamak en büyük fakttör iyi ki beraberiz..

aslında evet çok doğru söylüyorsunn canımmmm kendii adımaa söyleyeyimm ben başarıyorsann benim başarım değil szin başarınızz bura olmasaydı bu iki haftanın ardından toparlanma çabasınaa girmezdimm ben olan oldu derdim ama sizlerr süreklii uyardınızzz beniiiiiii dediğin gibi İYİ Kİ BERABERİZ

eline sağlık adaşım..ilk defa birinciyim

canımm maalesef dolu bu insanlar..bana tombik diyip orta yerde rencide eden biri vardı..1 ay önce lesliyi öğrenmeye çalışıyordu benden..insanların fiziksel özellerini dalga konusu yapabileleri kınıyorum zavallılar...

Selam canlar :)

Yemekten sonra bir uyku bastı ki sormayın :)) üstüne kahvede içtim ama banamısın demedi :))

Bugünkü menümü yazayım uyurum falan :)

Sabah

1 dilim süzme peynir
yarım dilim ruhşeym ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
4 yeşil zeytin
1 yeşil çay

öğlen

yarım simit
1 bardak ayran

ara

2 kuru kayısı

akşam

2 dilim kepekli ekmek süzme peynirli tost
(tek başına olunca yemek hazırlamak zor geldi :) )

aradada

1 çay bardağı süt
1 elma yerim herhalde

Menü bir garip oldu bugün ama idare edin artık :)))

menüm
kahvaltı 1 yumurta 1 ince dilim ekemk 2 kk peynir
ara yarım poğaca
öğle biraz pilav az kurufasülye
ara activia
akşam patates kızartması
ara elma

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda bende başımdan geçen bir olayı anlatayım ....

geçen yaz bir mağazaya girdim üstümde de göğüsten aşağı bollaşan bir elbise var neyse

ordaki bayan hoşgeldiniz falan dedi isteğimi söyledim sonrasında hanfendi aaaaaaa ne kadar yakışmış dedi :) bende elbiseden bahsediyor sandım saf gibi teşekkür ettim hemen ardından kaç aylık demesin mi ben dumur tabii bozuntuya vermedim ağzımdan 6 aylık çıktı :))) Bu seferde aaaaa hiç o kdar durmuyo hiç kilo almamışsınız demessinmi gülermisin ağlarmısın...

Sonrasında bir çok kişi bebek mi diye soruyordu bende artık alıştığım için bebek değil göbek göbek diyordum çooook gıcık bir durum yaaa :)

Bu sabahta kocam ölüm orucunada girsen zayıflayamassın dedi (sözde şaka) ama görücek zayıflıyacam işteee :))

umarım 2 haftası dolupta gözden kaçırdığım olmamıştırrr...

elişne sağlık kaptancıım.bu hafta çantayı yedik artık bu hafta çok pis gaza geldim.kayınvalidem kilo verdiği belli olmamış veremez deyince.

bugünki menüm

sabah
iki dilim ç.ekmek
bi haşlanmış yumurta
ekmeklerin üstüne krem peynir
malt kahve

ara
yeşil çay

öğle
bi kase tarhana ç
bi tabak patatesli bezelye yemeğ
iki dilim ekmek
bi çilekli aktivia

ara
yeşilçay
üç tane yulaflı form bisküvi

akşam
iki kepçe ezogelin çorbası
üç dört yemek kaşığı mantı
yoğurt

ara
bi kupa papatya çayı
üç dört badem

yarım saat yürüdüm.

menüm
ara yarım poğaca
ara activia
akşam patates kızartması
ara elma

şşşşşttt patates kızartması da neeymiş :))))) ödül niyetinemi ????? tebrikler canım bu hafta iyi vermişsin ama salmak yok :)))

sabah:2 bardak su
kahvaltı:2dilim ekmek 1 tane pınar beyaz ve 20 gr çikolata
ara:cacık
öğlen:3 köfte kadar et ve bir bardak ayran ve bir dilim ekmek
ara:4biskrem(yorgunluktan gözüm döndü cezayı mide agrısı olarak çekiyorum)
ara:2 dilim ekmek 2 dilim salamdan tost
akşam:bir tabak z.yağlı fasülye ve ekmek
biskremi neye sayacağım?bir dilim ekmekeğe saysam geceki meyveye de saymam lazım..kardeşimd e tatlı aldı..yemezem rahatca yerdim şimdi..akılsız başım..en fenası da midem..

maşşalahhhhh canımmm yaa sanaaa süpersinnn inşallahhh çizginiiiiiiii bozmaazsınnn
menüm
ara yarım poğaca
ara activia
akşam patates kızartması
ara elma
canım senün menüneee yorum yapmaya gözümmm korkuyooo diyetisyen kontrolündeeee hatalı yorum yapmayayımmm

ayyyy nasıl güldümmmmmm :))) ben olsam saf saffff hamile değilim kid erdimmmm hiçç sizin gibi olamadım yaaaaa

öğlen birazzzz sıkı olmuşş canım benimmmmmm amaa güzellll

Son düzenleyen: Moderatör:
maşşalahhhhh canımmm yaa sanaaa süpersinnn inşallahhh çizginiiiiiiii bozmaazsınnn

ayyyy nasıl güldümmmmmm :))) ben olsam saf saffff hamile değilim kid erdimmmm hiçç sizin gibi olamadım yaaaaa

İnşallahhhhhhh canım benim bi bozarsam ben senin gibi 1-2 haftayla da kalmam tam bozarımm:)))

Sonradan ben de çok gülmüştüm kendi kendime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…