- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
inşallah canım...gerçekten harikasın!!!bende okadar uzun yıllar oldu ki sağlıklı kilomu tartıda görmeyeli....tartıya çıkmaya korktuğum anlar,iki yıldır ne bi şey almışım kendime nede doğru düzgün giyinmişim....hep vitrinde görüp hayal etmişim.inşallah sendeki azim bizede iyi gaz olur.5 ayda 15 kg vermişsin yaklaşık...burdaki herkesin ihtiyacı olan şey nerdeyse..bence tek tek anlatmalısın..nasıl oldu nasıl karar verdin..ilk neyden vazgeçtin..canın sıkılınca umudun bitince yeniden nasıl motive ettin..neyin tadını unuttun yeni ney keşfettin???burda benim gibi yolu uzun ve daha en başta olan bir dolu hanım var bence bize biraz ışık tutmalısın:)seni gönülden tebrik ederim...darısı bizlerinde başına inşallah...
bu yazdıklarınlaaa buradaki bütünnnnn arkadaşlarınnn hislerinee tercüman oldun diyebilirim iremmmmmm okurkennnnnn bi annnnnn kendimmiş gibiiiii o coşkuyuuuuu yaşadımmmmm bendeeee yapacammmm bendeeee ilkkezz sağlıklıııı kilomu görecemmmm dedimmmmmm hem senin adınaaaa hemdeee banaa umutvermesi açısından kendiii adımaaaaa çoookkk ama çoookkk sevindimmm tbrkkkk ederimmmm
menümü paylaşayımmm
sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
biraz penir
ara yok
öğlen 2 köfte tavada yağsız
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
ara 1 mandalina 5 tane diyet bisküvi
akşam 2 lahana sarması 1 kuru biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 litre su içtim bir fincan beşibiryerde bir fincan yeşilçay içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım
80 li kiloya düşünce 42 beden pantolonlarıma kavuştum.iyi de oldu ohh be.kendimi iyi hissediyorum.
benim gardropta 42 44 46 beden her çeşit kıyafet var.90 a dayanınca kendime gidip 2 tane 46 beden pantolon almıştım acilen.mecbur alıyosun.düdük gibi oluyodu 44 ler.öyle işe de gelinmiyo.bacaklara yaışıyo göbek fırtıyo.beli sıktığı için.
neyse 42 ye kavuştum.bu da iyi.her 5 kiloda bir beden değişiyo.sizde de öyle mii
güle güle kullan saçını canım.bence siyaha göre daha alımlı olmuşsındur:))sen hiç foto koymuşmuydun ben seni merak ediyorum.
ayy inşallah canım.bilmiyorum ki düğün zamanları ben hep kilo almış oluyorum.hiçbi güzel anım yok malesef.
bakalım nasip(
3 ay önce diyete başlarken o günlerdeişyerindeki bi arkadaş ay çok kilo aldın bebek mi var filan diye şaka yollu laf sokuşturduydu.bugün de sen çok zayıfladın son zamanlarda farkındamısın dedi.farkındayım dedim güldüm geçtim.aslında çok iyi arkadaşımdır kendisi.
70 kiloya bi ulaşsam fıstık olacak.ama yüzüm ne hale gelir onun endişesini taşıyorum yüzüm çok düşüyor benim.şimdi bile öyle.
inşallah canım...
sağol dilaracım birimizin başarısı hepimizin başarısı..tek olmamak en büyük fakttör iyi ki beraberiz..
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] bdybdy[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 140 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 14.6 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] gyk[/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 3gün plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 4.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 215 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 11.4 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Bugün aklıma gelen kiloyla ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum sizinle.Biraz uzun olabilir ama aklıma gelince hırslandım yine.
Kendimi bildim bileli hep kiloluyum.Hayatımda sadece 2 kere 57 kilo olduğumu hatırlıyorum.Biri bundan 12 sene önce filandı,diğeri de 7 sene önceydi.Onlar da sadece yazın birkaç aydı.Ama tabi hiçbir zaman bu kadar kilo alıp 80'i de aşmamıştım.Ama çevrem beni hep böyle kilolu olarak tanıdı.Neyse konuma döneyim.
Bir gün sınava gireceğiz,final zamanı.Sınıfa girdik herkes kimden kopya çekerim derdine düşmüş.Benim de samimi olduğum kız arkadaşım bölüm birincisi.Herkes ondan görebilmek derdinde.Sonra işte hocanın görememesi için oturma planı yapıyorlar.O samimi olduğum kız arkadaşım demedi mi Kübra'yı köşeye oturtursak zaten bütün sınıfı kaplar diye.Herkes kahkahalarla gülüyor filan birkaç arkadaşım hariç.Yarım saat sonra da sınavımız başlayacak ve belli etmedim ben bozulduğumu.Abartmayın filan dedim geçiştirdim.
Birkaç gün sonra başka bir sınavda,arkamda başka bir arkadaşım oturuyor.Sınavda herkes birbirinden bakmaya çalışıyor.Arkamdaki arkadaşım da benden bakmaya çalışıyormuş.Hoca en sonunda uyardı onu.Kız bütün sınıfın içinde finalde,hocam zaten kilolu baksam da bir şey görünmüyor ki dedi.Gözetmen hocamız da ne diyeceğini şaşırdı.Ben de güldüm tabi,sınav ortasında başka ne yapacaksam.Gözetmen hoca da ben olsam arkadaşını döverdim çıkışta dedi,gülerek moral vermeye çalıştı.
Sonra finaller bitip okul açıldı ve ilk haftasındayız okulun.Bu bölüm birincisi dediğim arkadaşımla ve başka arkadaşlarla yürüyoruz kampüste.Ben yanımdaki arkadaşımla sohbet ediyorum.Söz döndü dolaştı evliliğe geldi.Bu bölüm birincisi arkadaşım evlenince ağırlığınca altın diye bir şey var dedi.Sonra beni baştan aşağı süzdü,erkek arkadaşıma yazık olacağı gibi şeyleri söyledi.Artık ben de bağırdım orada yeter artık haddini aşma diye
Neyse son olarak da bu yaz kuzenimin doğum günündeyiz.Kuzenimin arkadaşları,diğer kuzenlerim filan var.Uzaktan akrabamız olan birisi çok kilo almışsın,öküz gibi olmuşsun,dana,bu halin ne demeye başladı herkesin içinde.Zayıf bir kız vardı kuzenimin arkadaşı,onu kastederek aman yanından geçerken üzerine düşme onun ezersin filan dedi daha neler neler.Herkes de bizi dinliyor.Kendisi de çok kilolu ben de bunu hatırlattım ama kendisi erkekmiş ben bayanmışım.Abartmışsın sen filan dedi.Allah'ım sanki ben rahatsız değilim ama söylenme şekli bu mu olmalıydı?
Siz de hiç böyle patavatsızlarla karşılaştınız mı?
eline sağlık adaşım..ilk defa birinciyim
umarım 2 haftası dolupta gözden kaçırdığım olmamıştırrr...
menüm
kahvaltı 1 yumurta 1 ince dilim ekemk 2 kk peynir
ara yarım poğaca
öğle biraz pilav az kurufasülye
ara activia
akşam patates kızartması
ara elma
takibindeyim adaşım tebrikler dünde yazmıştım çizelgelerimizi aynı yapmışız farkettinmiiii
şşşşşttt patates kızartması da neeymiş :))))) ödül niyetinemi ????? tebrikler canım bu hafta iyi vermişsin ama salmak yok :)))
maşşalahhhhh canımmm yaa sanaaa süpersinnn inşallahhh çizginiiiiiiii bozmaazsınnnSelam canlar :)
Yemekten sonra bir uyku bastı ki sormayın :)) üstüne kahvede içtim ama banamısın demedi :))
Bugünkü menümü yazayım uyurum falan :)
Sabah
1 dilim süzme peynir
yarım dilim ruhşeym ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
4 yeşil zeytin
1 yeşil çay
öğlen
yarım simit
1 bardak ayran
ara
2 kuru kayısı
akşam
2 dilim kepekli ekmek süzme peynirli tost
(tek başına olunca yemek hazırlamak zor geldi :) )
aradada
1 çay bardağı süt
1 elma yerim herhalde
Menü bir garip oldu bugün ama idare edin artık :)))
canım senün menüneee yorum yapmaya gözümmm korkuyooo diyetisyen kontrolündeeee hatalı yorum yapmayayımmmmenüm
kahvaltı 1 yumurta 1 ince dilim ekemk 2 kk peynir
ara yarım poğaca
öğle biraz pilav az kurufasülye
ara activia
akşam patates kızartması
ara elma
ayyyy nasıl güldümmmmmm :))) ben olsam saf saffff hamile değilim kid erdimmmm hiçç sizin gibi olamadım yaaaaaArkadaşlar yazdıklarınızı okudumda bende başımdan geçen bir olayı anlatayım ....
geçen yaz bir mağazaya girdim üstümde de göğüsten aşağı bollaşan bir elbise var neyse
ordaki bayan hoşgeldiniz falan dedi isteğimi söyledim sonrasında hanfendi aaaaaaa ne kadar yakışmış dedi :) bende elbiseden bahsediyor sandım saf gibi teşekkür ettim hemen ardından kaç aylık demesin mi ben dumur tabii bozuntuya vermedim ağzımdan 6 aylık çıktı :))) Bu seferde aaaaa hiç o kdar durmuyo hiç kilo almamışsınız demessinmi gülermisin ağlarmısın...
Sonrasında bir çok kişi bebek mi diye soruyordu bende artık alıştığım için bebek değil göbek göbek diyordum çooook gıcık bir durum yaaa :)
Bu sabahta kocam ölüm orucunada girsen zayıflayamassın dedi (sözde şaka) ama görücek zayıflıyacam işteee :))
öğlen birazzzz sıkı olmuşş canım benimmmmmm amaa güzellllelişne sağlık kaptancıım.bu hafta çantayı yedik artık bu hafta çok pis gaza geldim.kayınvalidem kilo verdiği belli olmamış veremez deyince.
bugünki menüm
sabah
iki dilim ç.ekmek
bi haşlanmış yumurta
ekmeklerin üstüne krem peynir
malt kahve
ara
yeşil çay
öğle
bi kase tarhana ç
bi tabak patatesli bezelye yemeğ
iki dilim ekmek
bi çilekli aktivia
ara
yeşilçay
üç tane yulaflı form bisküvi
akşam
iki kepçe ezogelin çorbası
üç dört yemek kaşığı mantı
yoğurt
ara
bi kupa papatya çayı
üç dört badem
yarım saat yürüdüm.
maşşalahhhhh canımmm yaa sanaaa süpersinnn inşallahhh çizginiiiiiiii bozmaazsınnn
ayyyy nasıl güldümmmmmm :))) ben olsam saf saffff hamile değilim kid erdimmmm hiçç sizin gibi olamadım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?