80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence sende bu hafta 4 biskremi hakettin sayma gitsin :)))

bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek zeytin domates açık çay
ara activia
öğlen 1 peksemet küçük kase makarna salatası 2 b açık çay
ara yok
akşam 1 dilim ekmek kuru biber patlıcan kavurma yogurt çok az yedim ağlamakla meşguldüm
ara 1 küçük kase kayısı çekirdeği süt

kızlar bugün moralim çok bozuk elti müsveddesi sinir etti eve gelince bayağı ağladım miğdem ağrıdı keşke görüşmek zorunda olmasan

duyummm öğlen yaş pasta vardı ısrar ettiler ama yemedim

Menün güzel canım...
pasta için de ayrıca tebrikler....

Bozma moralini ağlama... bak kendin diyon müsvedde değer mi onun dediklerini kayle alıp ağlamaya salla gitsin tatlım yaaa

şşşşşttt patates kızartması da neeymiş :))))) ödül niyetinemi ????? tebrikler canım bu hafta iyi vermişsin ama salmak yok :)))

aaa dün alelacele ikimizin aynı yaptığını fark ettim sadece..ay çok sevindim ya süper..2mize de şans getirsin...

ne isterse 5-6 kaşık ya:))hakkını ondan kullanmış bence:))

açıklayamıyorummmmmm

wallla nöbetten eve geldimmm canım hçbişey yapmak istemedi eşimde onu istedi eee yap sonra yeme işte o kadarı yok bendeeee

merabalar herkese son yazılanları okudum da ooy oy ne çok çekmişiz yahu tüm hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden akıp geçti neyse ki burdayız...

sabah:bi büyük kupa sirkeli sıcak su
kahvaltı:1 dilim ke,yarım simit,1,5 kk peynir,5 zeytin,1'er kaşık bal,pekmez
ara:açık çay,1 kuru inncir
öğlen:1 kase ısırgan çorbası,6 kaşık pazı kavurma,3 kaşık yoğurt
ara:iki kupa yeşil çay,iki kuru incir
akşam:yarım dilim ekmek,bi küçük tavuk but,bi kase ısırgan çorbası

çayın yanında fındık ve yine incir...

akşam da tartıldım 86 idi hala çok mutluyum :))

Menün güzel canım...
pasta için de ayrıca tebrikler....

Bozma moralini ağlama... bak kendin diyon müsvedde değer mi onun dediklerini kayle alıp ağlamaya salla gitsin tatlım yaaa

offfff offfffff ya öyle bir insanki hep haklı o ne derse o olacak ama yeter dedim bugün artık eşimde görüşme dedi bıktım ya kayın validem o kadar iyiki ya ben geçen diyetisyene gidicem dedim yaşadığım yerde özel bir tane var ona gidicem dedim neymiş herkes devlet hastanesine gidiyomuş ben neden gidecekmişim falan filan inanın kızlar herkesin yüzüne güler arkasından neler neler bide dobra geçinir kızı var 10 yaşında 66 kilo diyetisyene götür dedim götürmüyo çocuğa sürekli hakaret ediyo onudamı yicen dana gibi oldun hayır kendi çocuğuna böyle davranıyo ne bekliyosam ondan artık mümkün mertebe görüşmüycem onunla kendimide üzmüycem eşime söz verdim

slm kizlar nasilsiniz ben bu aralar yogun oldugum icin bildirimde bulunamadigim icin kusura bakmayim özellikler kaptancim sen
sizleri takip ediyorum ama yazamiyorum

duyumcum senin her gün bi hikaye yazma durumun vardi ne oldu isteriz isteriz isteriz bir hikaye isteriz kiz biraz gülelim

En iyisini yaparsın anlamışssın ne olduğunu resmi olcan canım... bak ne güzel eşin de senden yana öyle insanlardan her daim zarar gelir en büyük zarar da kendilerine gelir fark bile etmezler salla gitsin ...

ayip ettin cok güzel gidaklarim..ama sözverdigimden beri hic 2 litreyi tamamlayamadim..hepsine toptan anirsam olurmu:)))))))))))))

almanya dortmund ta yakin canim...sen?
aa cokta uzak degilmisiz:)))bende bottroptayim...

hikayen icimi acti canim ya:))ne güzel ne güzel bende 70 i göreyim hemen öncesi sonrasi yapicam vede hikayemi yazicam:))
ellerine saglik iremcim..kendimi ve veren bütün arkadaslari kutluyorum..canta yiyenlerede allahtan sabir yakinlarinada hosgörü diliyorum:))

insan gecinip ama insani duygulardan yoksun o kadar cok gölgeler varki...ama bunlara kizman dogru degil..aci ama önce kendine kizmalisin..bu haksizligi onlardan önce sen yaptin kendine...tipki benim gibi..ve kilodan muzdarip diger arkadaslar gibi..simdi sana düsen bunlari unutmamak özellikle asiriya kacacagin zamanlarda..önce fistik gibi ol..sonrada onlara bir tesekkür mektubu yaz..bana yaptiginiz haksiz ve acimasiz esprilerinizden elestirilerinizden dolayyi tesekkür ederim.bu gün bu haldeysem bunda birazda sizin payiniz var..ama keske hatirladikca bana sikinti veren suretleriniz olmasaydi de ve gönder:)))

ay cok sükür ben bu durumla karsilasmadim..bende göbekten cok popo basenler var...cok cok otobüste cift kisilik bilet isterler:)))
ay sen haala elti meselelerine takinti yapipta acicekenlerdenmisin...no no no...ne sinir oluyorsun canim ya...birak öyle mutlu oluyorlarsa varsin olsunlar..kendini üzmen niye...unutma aci ceken insanlar daha fazla hata yapiyorlar böyle iliskilerde..aferim sana..yememene sevindim...kutlarim öperim:)

tubacim biz o konuya kaptanimizla beraber olmak sartiyla söyle karar vermistik..hergün biri azacakti..ama hickimse yazmadi..bendeküstüm beni güldüren yok diye yazmadim:))))))))))

canim ya bak kendi agzinla söylüyorsun kizina bile saygisiz onun emin ol kendine bile saygisi yokturdur..öyle insanlarla dostlukta olmaz düsmanlikta..mümkün oldugunca bir araya gelme.geldigin zamanda duyma onu..resmi ol...gülümse sözlerine hicbirsey deme..sordugu zamanda kisa net cevaplar ver..bir zaman sonra senden cekinecek buna emin ol..sakin agizdalasina girme...insan sadece kendi dengiyle tartismali kanimca..ne kendinden üstünle ne kendinden altiyla...düsme seviyesine..agirligini koru..seni deli edecek seyler söylese bile duymazdan gel...mümkün oldugu kadarda resmi ol..en iyi cözüm...

En iyisini yaparsın anlamışssın ne olduğunu resmi olcan canım... bak ne güzel eşin de senden yana öyle insanlardan her daim zarar gelir en büyük zarar da kendilerine gelir fark bile etmezler salla gitsin ...

yazmak iyi geldi canım evet çok resmi sadece meraba o kadar duyummm ben geleli hiç komik hikaye görmedim hadi anlatta moralim tavan yapsın

yahu birde kendime cenesiz derdim..ne bu kiz 24 saat girmedim oku oku bitmedi ya....birde cevap fasli vardi tabi..oy yoruldum:)

çok haklısın bundan sonra böyle duymuycam çok güzel tavsiyeler ve desteğiniz için teşekkürler

yazmak iyi geldi canım evet çok resmi sadece meraba o kadar duyummm ben geleli hiç komik hikaye görmedim hadi anlatta moralim tavan yapsın
gecmiste dolu oku diyecem ama hangi sayfa oldugunu bilmiyorum simdi sana eziyet olmasin.güzel hatirin icin yazayim birtane:)))

yillardan bir yil...mevsimlerden yaz..daha ne ölenlerimiz olmus ne gidenlerimiz..ablamla ben civil civiliz.....bir aksam antalyada ablamlarin evinde balkonda gecenin bir vakti sohpet edip gülüsüyoruz...muhabbet maluum kilolar kocalar...es dost hersey...konu neydiyse sesimiz gecenin bir vakti cinliyor sokakta:))) ablam birden aaa öznur yarin sabah erkenden cöpcü gelecek cöpü indirmeyi unuttum dedi...tabi hic üstüme alinmadim..huyudur cocuklugumuzdan beri pis islerde beni kullanmaya bayilir:)))) valla kusura bakma dedim..bulasigi yikadim yerlestirdim pis ocagini temizledim..(bu arada onda misafirlikteydim tabi:)) cocuklarimizi uyutmusuz...keyfimiz agada yok..nolur falan dedi..yok o salaklik eskidendi dedim gülerek..ablamda cok iyidir canini iste verir o tipte ama bir kötü huyu var tembel...kadin resmen tembel..ellemeyin kimildamayayim tiplerinden...dur dur bakarim caresine dedi..cöpü aldi balkona geldi..ben saskin saskin bakiniyorum tabi..torbayi sikica bagladi..olmadi bir torba daha gecirdi..bir firlatti balkondan....ben soklardayim..ablam is becermisligin gururu ile naber dedi..egilip bir baktimki ne göriiim bizim cöp yolun tam ortasinda darma dagin...sokak lambasi kizimin bezinin icindeki kakaya kadar aydinlatmis vaziyette.. ablam soklar icinde:))) birimiz küregi kaptik birimiz süpürgeyi kostur kostur sokaga..allahin ne cöpmüs dagilincada meret iki kati fazlalasmismi nedir..süpürüyoruz ama deli gibi kahkaha ata ata..düsünsenize sokakta iki koca kadin yolun tam ortasinda darmadagin olmus bir torba cöpü süpürüyor saat gecenin bilmem kaci...amagülmekten karnimiza agrilar girmis..bir elimiz cöpte bir elimiz karnimizda....isimiz bittikten sonra aldik caylari..oturduk yeniden balkona..sakinlestik tabi o arada..ablam yakti bir sigara..sohpetteyiz..sigarayi icti ama kültablasi niyetine kullandigi kagit uctu gitti balkondan..ablamda tembellik bende köle olma duygusuyla asilik...ablam biten sigarayi salladi asagiya...birden yahu sigara yasönmediyse diye kalktik ayaga...ablamin firlattigi izmarite ariyoruz gözümüzle:)) yani cevre bilincimizde yüksek..bakmayin yola cöp köreledigimize balkondan firlayan izmarite..cok bilincliyiz cooook:)))) aa bir baktim izmarit ablamin komsusunun arabasinin ön camiyla silecegin arasinda.....ablami aldi bir telas..ya kadin inde alsana izmariti yok...kim inecek sebastiyan öznur inmez...kendininde popo kimildamaz:)))))) ablam aldi bir bardak su az az dökmeye basladi denk gelse denk getiremiyorki...bakti olmadi gitti bir sürahi suyu bcaladi arabaya:))))) gecenin o vakti saril saril su sesi...biz yerlerde kivraniyoruz gülmekten....birde ablam normalde cok ciddi resmi banka görevlisi bir kadin o yillarda..ama geceki rezilligine bakan ne düsünürdü orasi baska:)))))))))

çok haklısın bundan sonra böyle duymuycam çok güzel tavsiyeler ve desteğiniz için teşekkürler
ne demek herzaman gel:))

Evvet yaaaa hem de dışarıda :)) gelmedi hala
aa delimi ne birde üzülüyor..keske benimkide mac izlese hemde disarda hemde bu saatte daha gelmemis olsa:))))))))))))) bir iki saat az dalasirdik hic degilse:))))))) hatta öyle bir mac olsaki uzatmalara kalsa uzatmalarda senelerce sürse:))))))))))))))))))))) ay cokmu abarttim ne yok kiz o kadar olmasin..2-3 saat görünmesin yeter:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…