sabah:2 bardak su
kahvaltı:2dilim ekmek 1 tane pınar beyaz ve 20 gr çikolata
ara:cacık
öğlen:3 köfte kadar et ve bir bardak ayran ve bir dilim ekmek
ara:4biskrem(yorgunluktan gözüm döndü cezayı mide agrısı olarak çekiyorum)
ara:2 dilim ekmek 2 dilim salamdan tost
akşam:bir tabak z.yağlı fasülye ve ekmek
biskremi neye sayacağım?bir dilim ekmekeğe saysam geceki meyveye de saymam lazım..kardeşimd e tatlı aldı..yemezem rahatca yerdim şimdi..akılsız başım..en fenası da midem..
bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek zeytin domates açık çay
ara activia
öğlen 1 peksemet küçük kase makarna salatası 2 b açık çay
ara yok
akşam 1 dilim ekmek kuru biber patlıcan kavurma yogurt çok az yedim ağlamakla meşguldüm
ara 1 küçük kase kayısı çekirdeği süt
kızlar bugün moralim çok bozuk elti müsveddesi sinir etti eve gelince bayağı ağladım miğdem ağrıdı keşke görüşmek zorunda olmasan
duyummm öğlen yaş pasta vardı ısrar ettiler ama yemedim
şşşşşttt patates kızartması da neeymiş :))))) ödül niyetinemi ????? tebrikler canım bu hafta iyi vermişsin ama salmak yok :)))
aaa dün alelacele ikimizin aynı yaptığını fark ettim sadece..ay çok sevindim ya süper..2mize de şans getirsin...
ne isterse 5-6 kaşık ya:))hakkını ondan kullanmış bence:))
Menün güzel canım...
pasta için de ayrıca tebrikler....
Bozma moralini ağlama... bak kendin diyon müsvedde değer mi onun dediklerini kayle alıp ağlamaya salla gitsin tatlım yaaa
offfff offfffff ya öyle bir insanki hep haklı o ne derse o olacak ama yeter dedim bugün artık eşimde görüşme dedi bıktım ya kayın validem o kadar iyiki ya ben geçen diyetisyene gidicem dedim yaşadığım yerde özel bir tane var ona gidicem dedim neymiş herkes devlet hastanesine gidiyomuş ben neden gidecekmişim falan filan inanın kızlar herkesin yüzüne güler arkasından neler neler bide dobra geçinir kızı var 10 yaşında 66 kilo diyetisyene götür dedim götürmüyo çocuğa sürekli hakaret ediyo onudamı yicen dana gibi oldun hayır kendi çocuğuna böyle davranıyo ne bekliyosam ondan artık mümkün mertebe görüşmüycem onunla kendimide üzmüycem eşime söz verdim
ayip ettin cok güzel gidaklarim..ama sözverdigimden beri hic 2 litreyi tamamlayamadim..hepsine toptan anirsam olurmu:)))))))))))))Merhaba canım nasılsın? Negüzel gıdaklamak o öyleBende bugün çok içemedim kendimi ev işine verdim akşamda misafir vardı napıcaz biz böyle ya su içmeye çalışmamız lazım canım
Bu güzel olmuş işte
Bendede vardı misafir 3 yaşında kızları vardı aman ne dilli maşllh ısırmak istedim onu
aa cokta uzak degilmisiz:)))bende bottroptayim...almanya dortmund ta yakin canim...sen?
hikayen icimi acti canim ya:))ne güzel ne güzel bende 70 i göreyim hemen öncesi sonrasi yapicam vede hikayemi yazicam:))BUGÜN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ İLK DEFA SAĞlıklı olan kilomu gördüm tartıda...29 YAŞINDAYIM...İLK DEFA YA..İLK defa...ilkokul üçte 40 kg olduğumu hatırlıyorum..lise hayatımda iri olduğumu..üniversştede zayıf olmadığımı,işe başlayınca korkudan yıllar yılı tartılmadığımı...kilo vermeye kara verme aşamasnda ilk defa tartılacak cesareti bulduğumda bir spor salonunda 88.8 kilo çıktığımı,,diyetsisyene ilk gittiğimde 86.6 olduğumu..10 kg verip 11 kg geri alıp 87.2 iken bu siyetle tanıştığımı...kendimi aç bırakmayı da denedim saçma sapan gida takviyesi de denedim..bir kutu nutellayı bititreblirim çok istediğim halde bir tatlıyı reddedebilirim de..25 eylüldü başladım burda...bugün ilk defa sağllıklı kilomu gördüm...kolay oldu diyemem...başladığımda hayal edebildiğimden daha ilerideyim...herkes herşeyi yerken hiçbirşey yiyemediğimde oldu..koca bir yaşğpstayı yediğimde...kolay olmadı bundan sonrası da kolay olmayacak...ama bugün sağlıklı kilomu gördüm..neden dahasını yapamayayım?
ellerine saglik iremcim..kendimi ve veren bütün arkadaslari kutluyorum..canta yiyenlerede allahtan sabir yakinlarinada hosgörü diliyorum:))[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 15.1 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] bdybdy[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 140 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 14.6 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] gyk[/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 4.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 3gün plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 4.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 215 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 11.4 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
insan gecinip ama insani duygulardan yoksun o kadar cok gölgeler varki...ama bunlara kizman dogru degil..aci ama önce kendine kizmalisin..bu haksizligi onlardan önce sen yaptin kendine...tipki benim gibi..ve kilodan muzdarip diger arkadaslar gibi..simdi sana düsen bunlari unutmamak özellikle asiriya kacacagin zamanlarda..önce fistik gibi ol..sonrada onlara bir tesekkür mektubu yaz..bana yaptiginiz haksiz ve acimasiz esprilerinizden elestirilerinizden dolayyi tesekkür ederim.bu gün bu haldeysem bunda birazda sizin payiniz var..ama keske hatirladikca bana sikinti veren suretleriniz olmasaydi de ve gönder:)))Bugün aklıma gelen kiloyla ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum sizinle.Biraz uzun olabilir ama aklıma gelince hırslandım yine.
Kendimi bildim bileli hep kiloluyum.Hayatımda sadece 2 kere 57 kilo olduğumu hatırlıyorum.Biri bundan 12 sene önce filandı,diğeri de 7 sene önceydi.Onlar da sadece yazın birkaç aydı.Ama tabi hiçbir zaman bu kadar kilo alıp 80'i de aşmamıştım.Ama çevrem beni hep böyle kilolu olarak tanıdı.Neyse konuma döneyim.
Bir gün sınava gireceğiz,final zamanı.Sınıfa girdik herkes kimden kopya çekerim derdine düşmüş.Benim de samimi olduğum kız arkadaşım bölüm birincisi.Herkes ondan görebilmek derdinde.Sonra işte hocanın görememesi için oturma planı yapıyorlar.O samimi olduğum kız arkadaşım demedi mi Kübra'yı köşeye oturtursak zaten bütün sınıfı kaplar diye.Herkes kahkahalarla gülüyor filan birkaç arkadaşım hariç.Yarım saat sonra da sınavımız başlayacak ve belli etmedim ben bozulduğumu.Abartmayın filan dedim geçiştirdim.
Birkaç gün sonra başka bir sınavda,arkamda başka bir arkadaşım oturuyor.Sınavda herkes birbirinden bakmaya çalışıyor.Arkamdaki arkadaşım da benden bakmaya çalışıyormuş.Hoca en sonunda uyardı onu.Kız bütün sınıfın içinde finalde,hocam zaten kilolu baksam da bir şey görünmüyor ki dedi.Gözetmen hocamız da ne diyeceğini şaşırdı.Ben de güldüm tabi,sınav ortasında başka ne yapacaksam.Gözetmen hoca da ben olsam arkadaşını döverdim çıkışta dedi,gülerek moral vermeye çalıştı.
Sonra finaller bitip okul açıldı ve ilk haftasındayız okulun.Bu bölüm birincisi dediğim arkadaşımla ve başka arkadaşlarla yürüyoruz kampüste.Ben yanımdaki arkadaşımla sohbet ediyorum.Söz döndü dolaştı evliliğe geldi.Bu bölüm birincisi arkadaşım evlenince ağırlığınca altın diye bir şey var dedi.Sonra beni baştan aşağı süzdü,erkek arkadaşıma yazık olacağı gibi şeyleri söyledi.Artık ben de bağırdım orada yeter artık haddini aşma diye
Neyse son olarak da bu yaz kuzenimin doğum günündeyiz.Kuzenimin arkadaşları,diğer kuzenlerim filan var.Uzaktan akrabamız olan birisi çok kilo almışsın,öküz gibi olmuşsun,dana,bu halin ne demeye başladı herkesin içinde.Zayıf bir kız vardı kuzenimin arkadaşı,onu kastederek aman yanından geçerken üzerine düşme onun ezersin filan dedi daha neler neler.Herkes de bizi dinliyor.Kendisi de çok kilolu ben de bunu hatırlattım ama kendisi erkekmiş ben bayanmışım.Abartmışsın sen filan dedi.Allah'ım sanki ben rahatsız değilim ama söylenme şekli bu mu olmalıydı?
Siz de hiç böyle patavatsızlarla karşılaştınız mı?
ay cok sükür ben bu durumla karsilasmadim..bende göbekten cok popo basenler var...cok cok otobüste cift kisilik bilet isterler:)))Arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda bende başımdan geçen bir olayı anlatayım ....
geçen yaz bir mağazaya girdim üstümde de göğüsten aşağı bollaşan bir elbise var neyse
ordaki bayan hoşgeldiniz falan dedi isteğimi söyledim sonrasında hanfendi aaaaaaa ne kadar yakışmış dedi :) bende elbiseden bahsediyor sandım saf gibi teşekkür ettim hemen ardından kaç aylık demesin mi ben dumur tabii bozuntuya vermedim ağzımdan 6 aylık çıktı :))) Bu seferde aaaaa hiç o kdar durmuyo hiç kilo almamışsınız demessinmi gülermisin ağlarmısın...
Sonrasında bir çok kişi bebek mi diye soruyordu bende artık alıştığım için bebek değil göbek göbek diyordum çooook gıcık bir durum yaaa :)
Bu sabahta kocam ölüm orucunada girsen zayıflayamassın dedi (sözde şaka) ama görücek zayıflıyacam işteee :))
ay sen haala elti meselelerine takinti yapipta acicekenlerdenmisin...no no no...ne sinir oluyorsun canim ya...birak öyle mutlu oluyorlarsa varsin olsunlar..kendini üzmen niye...unutma aci ceken insanlar daha fazla hata yapiyorlar böyle iliskilerde..aferim sana..yememene sevindim...kutlarim öperim:)bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek zeytin domates açık çay
ara activia
öğlen 1 peksemet küçük kase makarna salatası 2 b açık çay
ara yok
akşam 1 dilim ekmek kuru biber patlıcan kavurma yogurt çok az yedim ağlamakla meşguldüm
ara 1 küçük kase kayısı çekirdeği süt
kızlar bugün moralim çok bozuk elti müsveddesi sinir etti eve gelince bayağı ağladım miğdem ağrıdı keşke görüşmek zorunda olmasan
duyummm öğlen yaş pasta vardı ısrar ettiler ama yemedim
slm kizlar nasilsiniz ben bu aralar yogun oldugum icin bildirimde bulunamadigim icin kusura bakmayim özellikler kaptancim sen
sizleri takip ediyorum ama yazamiyorum
duyumcum senin her gün bi hikaye yazma durumun vardi ne oldu isteriz isteriz isteriz bir hikaye isteriz kiz biraz gülelim
offfff offfffff ya öyle bir insanki hep haklı o ne derse o olacak ama yeter dedim bugün artık eşimde görüşme dedi bıktım ya kayın validem o kadar iyiki ya ben geçen diyetisyene gidicem dedim yaşadığım yerde özel bir tane var ona gidicem dedim neymiş herkes devlet hastanesine gidiyomuş ben neden gidecekmişim falan filan inanın kızlar herkesin yüzüne güler arkasından neler neler bide dobra geçinir kızı var 10 yaşında 66 kilo diyetisyene götür dedim götürmüyo çocuğa sürekli hakaret ediyo onudamı yicen dana gibi oldun hayır kendi çocuğuna böyle davranıyo ne bekliyosam ondan artık mümkün mertebe görüşmüycem onunla kendimide üzmüycem eşime söz verdim
En iyisini yaparsın anlamışssın ne olduğunu resmi olcan canım... bak ne güzel eşin de senden yana öyle insanlardan her daim zarar gelir en büyük zarar da kendilerine gelir fark bile etmezler salla gitsin ...
canim ya bak kendi agzinla söylüyorsun kizina bile saygisiz onun emin ol kendine bile saygisi yokturdur..öyle insanlarla dostlukta olmaz düsmanlikta..mümkün oldugunca bir araya gelme.geldigin zamanda duyma onu..resmi ol...gülümse sözlerine hicbirsey deme..sordugu zamanda kisa net cevaplar ver..bir zaman sonra senden cekinecek buna emin ol..sakin agizdalasina girme...insan sadece kendi dengiyle tartismali kanimca..ne kendinden üstünle ne kendinden altiyla...düsme seviyesine..agirligini koru..seni deli edecek seyler söylese bile duymazdan gel...mümkün oldugu kadarda resmi ol..en iyi cözüm...
gecmiste dolu oku diyecem ama hangi sayfa oldugunu bilmiyorum simdi sana eziyet olmasin.güzel hatirin icin yazayim birtane:)))yazmak iyi geldi canım evet çok resmi sadece meraba o kadar duyummm ben geleli hiç komik hikaye görmedim hadi anlatta moralim tavan yapsın
yaaaa çooook canım sıkılıyoooo(((( huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu kimse varmııııııııı :)))
noldu canım yaaa nedir senin bu sıkkın durumların senin eşinde maç mı izledi yoksa??
noldu canım yaaa nedir senin bu sıkkın durumların senin eşinde maç mı izledi yoksa??
ne demek herzaman gel:))çok haklısın bundan sonra böyle duymuycam çok güzel tavsiyeler ve desteğiniz için teşekkürler
aa delimi ne birde üzülüyor..keske benimkide mac izlese hemde disarda hemde bu saatte daha gelmemis olsa:))))))))))))) bir iki saat az dalasirdik hic degilse:))))))) hatta öyle bir mac olsaki uzatmalara kalsa uzatmalarda senelerce sürse:))))))))))))))))))))) ay cokmu abarttim ne yok kiz o kadar olmasin..2-3 saat görünmesin yeter:))))))))))))Evvet yaaaa hem de dışarıda :)) gelmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?