80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen çoook yaşa emi :))))) Ya en azından o olunca bi şekilde zaman geçiyo böyle hiç geçmiyo.... Kız sen alışmışsın senelerce dalaşmadan naparsın??:))) hikayenede bayıldım hayal edebiliyorum halinizi :))

iyide bende de öyle.esim olunca zamanin nasil gectigini anlamiyorum..adam bir laf sokuyor deli ediyor beni..bende uymayayim diye mekani terkediyorum..basliyorum ise güce...gece yarisi hali sildigimi bilirim..ay birde güzel olurki yaptigim is sinirliyken..zaman nasil gecer hic anlamam:)))))))))) bende gelirim size dalasrim...arada degisiklik iyidir:)

Haaa haaaa haaa evet yaa butun kadınlar aynı galiba bizde dalaştığımızda o gider yatar uyur ben sabaha kadar temizlik :)))

Aslında fena fikir değil birbirimize dalaşalım stres atarız biraz :))) hoş ben bu akşam geç kalmanın hesabını soracam o ayrı :))

he he kiz benden ilham alipta dalasma adama..birak bu isi siklastirirsa dalarsin:))) nasilsa cikmis..belliki egleniyorda..birak mutlu uyusun..yarinda sana elektrik yol su olarak geri döner..dönmezse bir bahane bulur konuyu bu geceki gecikmesine baglar dalasirsin:)))
ben dünden beri küsüm ..adam gitmis gül almis getirmis..görünce sevindim..ama kalbim o kadar kirildiki agzindan cikanlara...o okadar kolay unutuluyor saniyor ama ben unutamiyorum..tavirda yapip uzatmak istemiyorum..neyse birakalim yaralari desmeyi..girgir samataya devam...aglamayacagim arkadas zorlami alla alla ya:)))))))))))))

sabah : kepekli tost peynirli elma suyu beş adet yeşil zeytin
ara : yarım avuç kuru üzüm
öğle : iki adet kaynamş patates yogurt
ara : bi kaç ceviz ve fındık
akşam : iki adet kabak mücveri dört yk makarna iki yk yogurt
ara : limon suyuyla maden suyu
spor : yok

Negüzel tebrikler canım devamını dlerim inşallh bizlere darısıda
Cahil insanlardan kaç demişler patavatsız insan çok bana bukadar böyle abartılı şekilde söyleyen olmadı ama kilo almışsın vs diyen oldu yoksa öle hakaretlere gelemem ağızlarının payını veririm öyle birşey olsaydı.Sende takma boşver onu diyenin kendi ayıbı bu şekilde azimle kilo verdikçe hepsini utandırırsın emin ol.Hem onlar beğense neolucak beğenmese neolucak herkez kendine baksın
Estağfurullah canım ne anırmasıBoşver ya bi birbirimize değer vererek motive edelim hayvan sesleriyle motive olamayız hem biz hayvan değilizki canım insanızBiz azimle bol su içmeye çalışalım ve devam edelim.Ayrıca Ablanla ilgili anınızda negüzelmiş tam komedi ama aferin size çevreyi temiz tutmuşsunuz
Evvet yaaaa hem de dışarıda :)) gelmedi hala

Baaak ne romantik ama gül almış anlamış hatasını uzatma tabi sende uzattıkça tadı kaçar....

Benimki ayda yılda bir çiçek alır oda çoook özel günlerde (unutmamışsa) onuda gazete kağıdına sarar getirir neymişşşşşş kimse görmesinmiş :))

Menün güzel geldi bana mücverler kızartma değildir umarım :)))

Sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,yumurta,maydonoz açık çay şekersiz.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:6 yemek kaşığı patlıcan yemeği yoğurt
Ara öğün:1 elma 5 badem
Akşam:6 yemek kaşığı patlıcan yemeği,salata,yoğurt.
Ara öğün:1 bardak süt
Koşu Bandı:58 dk tempolu yürüme,mekik ve sırt çalıştırma

Bugünkü menüm

Sabah:yok
ara:yok (bugün dersim olmadığı için geç uyandım o yüzden)
öğle:1 dilim ekmek,3 dilim salam,2 adet yeşil zeytin,1 su bardağı yarım yağlı süt,1 çay kaşığı bal,1 haşlanmış yumurta
ara:eti form bisküvi
akşam:4 yemek kaşığı sulu patates yemeği
ara: activa çilekli yoğurt

Bu arada alıntı yapmak istedim ama netim sürekli gidip geliyor,ben de buradan yazayım yeniden gitmeden.Yorum yazanlara teşekkürler.Gerçekten de o patavatsızları takmıyorum artık.Şimdi sadece sağlıklı kiloma dönmeye çalışıyorum

Son düzenleme:

Bence çok iyi canım

Canının sıkıldığını yazmışsın canım boşver stres etme kendine kilonada yansır bak.Eşinede canını sıkma bazen illaki geç geldiği günler olur gelince sorarsın nerde olduğunu

bence menüler gayet ii kızlarrr

Bence çok iyi canım

Teşekkür ederim canım.Tiroit ilacı kullanıyorum yüksek çıktığı için kilo vermem yavaşlamıştı birde pko olunca oda cabasıBakalım kilonun üstüne giderek vermeye çalışıcam inşallhBirde kilo bildirimini biz yeni olduğumuz içi nasıl bildirim yapıcaz nezaman yani?:44:

Canım menün güzel fakat mücver kızartma olmasaymış daha iyi olurmuş ama bahar ayı yaklaştıkça mücverde bahar ayının favorilerinden bence Çok az yağlı teflonda nasıl olur acaba?:44:

süper adasim süpeeer:)))

he valla haklisin bu gidaklamak falanda ise yaramadi gene icemedik suyu:Ä)) ne yapicaz biz bu su meselesini yaaaaaaa

inan seninkiyle benimki hic farkli degilmis...kiz bu herif ayni kisi olmasin

neeeeeeeeeeee adasim mücver kizartmami..hani su kabaktan olan..geri aldim lafini haslasaymisin süper olurmus süpeeeeeeeeeeer:)

süper adasim süpeeer:)))

he valla haklisin bu gidaklamak falanda ise yaramadi gene icemedik suyu:Ä)) ne yapicaz biz bu su meselesini yaaaaaaa

inan seninkiyle benimki hic farkli degilmis...kiz bu herif ayni kisi olmasin

:))Canım şaka bir tarafada ben evde olduğum günler içmeye çalışıyorum anacak bugünlerde biraz vaktim dışarda geçti dışardayken evdeki gibi su içemiyorum ama gayret göstermemiz lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…