yillardan bir yil...mevsimlerden yaz..daha ne ölenlerimiz olmus ne gidenlerimiz..ablamla ben civil civiliz.....bir aksam antalyada ablamlarin evinde balkonda gecenin bir vakti sohpet edip gülüsüyoruz...muhabbet maluum kilolar kocalar...es dost hersey...konu neydiyse sesimiz gecenin bir vakti cinliyor sokakta:))) ablam birden aaa öznur yarin sabah erkenden cöpcü gelecek cöpü indirmeyi unuttum dedi...tabi hic üstüme alinmadim..huyudur cocuklugumuzdan beri pis islerde beni kullanmaya bayilir:)))) valla kusura bakma dedim..bulasigi yikadim yerlestirdim pis ocagini temizledim..(bu arada onda misafirlikteydim tabi:)) cocuklarimizi uyutmusuz...keyfimiz agada yok..nolur falan dedi..yok o salaklik eskidendi dedim gülerek..ablamda cok iyidir canini iste verir o tipte ama bir kötü huyu var tembel...kadin resmen tembel..ellemeyin kimildamayayim tiplerinden...dur dur bakarim caresine dedi..cöpü aldi balkona geldi..ben saskin saskin bakiniyorum tabi..torbayi sikica bagladi..olmadi bir torba daha gecirdi..bir firlatti balkondan....ben soklardayim..ablam is becermisligin gururu ile naber dedi..egilip bir baktimki ne göriiim bizim cöp yolun tam ortasinda darma dagin...sokak lambasi kizimin bezinin icindeki kakaya kadar aydinlatmis vaziyette..ablam soklar icinde:))) birimiz küregi kaptik birimiz süpürgeyi kostur kostur sokaga..allahin ne cöpmüs dagilincada meret iki kati fazlalasmismi nedir..süpürüyoruz ama deli gibi kahkaha ata ata..düsünsenize sokakta iki koca kadin yolun tam ortasinda darmadagin olmus bir torba cöpü süpürüyor saat gecenin bilmem kaci...amagülmekten karnimiza agrilar girmis..bir elimiz cöpte bir elimiz karnimizda....isimiz bittikten sonra aldik caylari..oturduk yeniden balkona..sakinlestik tabi o arada..ablam yakti bir sigara..sohpetteyiz..sigarayi icti ama kültablasi niyetine kullandigi kagit uctu gitti balkondan..ablamda tembellik bende köle olma duygusuyla asilik...ablam biten sigarayi salladi asagiya...birden yahu sigara yasönmediyse diye kalktik ayaga...ablamin firlattigi izmarite ariyoruz gözümüzle:)) yani cevre bilincimizde yüksek..bakmayin yola cöp köreledigimize balkondan firlayan izmarite..cok bilincliyiz cooook:)))) aa bir baktim izmarit ablamin komsusunun arabasinin ön camiyla silecegin arasinda.....ablami aldi bir telas..ya kadin inde alsana izmariti yok...kim inecek sebastiyan öznur inmez...kendininde popo kimildamaz:)))))) ablam aldi bir bardak su az az dökmeye basladi denk gelse denk getiremiyorki...bakti olmadi gitti bir sürahi suyu bcaladi arabaya:))))) gecenin o vakti saril saril su sesi...biz yerlerde kivraniyoruz gülmekten....birde ablam normalde cok ciddi resmi banka görevlisi bir kadin o yillarda..ama geceki rezilligine bakan ne düsünürdü orasi baska:)))))))))
neeeeeeeeeeee adasim mücver kizartmami..hani su kabaktan olan..geri aldim lafini haslasaymisin süper olurmus süpeeeeeeeeeeer:)
ya eveeeeeeet..ben cok su icmedigim gün istahimida frenleyemiyorum:))Canım şaka bir tarafada ben evde olduğum günler içmeye çalışıyorum anacak bugünlerde biraz vaktim dışarda geçti dışardayken evdeki gibi su içemiyorum ama gayret göstermemiz lazım artık
sağol canım akşam akşam çok güldürdün teşekkürlerrrrr
Teşekkür ederim canım.Tiroit ilacı kullanıyorum yüksek çıktığı için kilo vermem yavaşlamıştı birde pko olunca oda cabasıBakalım kilonun üstüne giderek vermeye çalışıcam inşallh Birde kilo bildirimini biz yeni olduğumuz içi nasıl bildirim yapıcaz nezaman yani?:44:
sanada iyi geceler canimkızlar hepinize iyi geceler ben kaçarrrrrrrr
tamam anlastik bende yarin cok güzel bir menü cikaracagim söz...ben de tam begendrdk adaş dıodm tüh yarın kızartma falan yemicem söz adaşımm
İyigeceler bende çıkıyorumii gecelerrr kızlaaar ben yatayım artıkkk çook opyrmmmmm
Geçmiş olsun canım umarım bendede olur faydası yeni başladım sayılır ilaca.Tamam canım bildirim yaparım pazar günü teşekkürlerTroid sorunu bendede var canım bende ilaç kullanıyorum faydasını gördüm ... Bildirim her pazar günü yapılıyor sizde dahil sadece listeye 2 hafta sonra girebiliyorsunuz
sanada iyi geceler canim
tamam anlastik bende yarin cok güzel bir menü cikaracagim söz...
bu günkü menümüde yazayim unutmadan
sabah:
bir kase mercimek corbasi
iki catal döner
3 dilim ekmek
ögle:
bir dilim kepek ekmegi
100 gr mortzerella peyniri
aksam:
yarim tabak patatesli etli firin yemegi (hic yag koymadim)
2-3 kasik pilav
2-3 kasik salata
1 lt su
yanında olması daha kötü yaaa hem kendi yok olmuş oluyo hemde televizyonu katletmiş oluyooooooooEvvet yaaaa hem de dışarıda :)) gelmedi hala
ne yazık ki kızartma cnmevt o biraz fala farkındaym
şeytankız ben bi tsh a baktım onu anlıyom yani benim değer kağıdımda 4.4 son sınırdı ama doktorum belki benim değerimin normal seviyesinin 2.5 olabileceğini bunu bilemediklerini söyledi ben her sabah ilaç kullanıyorum
süper adasim süpeeer:)))
inan seninkiyle benimki hic farkli degilmis...kiz bu herif ayni kisi olmasin
sanada iyi geceler canim
tamam anlastik bende yarin cok güzel bir menü cikaracagim söz...
bu günkü menümüde yazayim unutmadan
sabah:
bir kase mercimek corbasi
iki catal döner
3 dilim ekmek
ögle:
bir dilim kepek ekmegi
100 gr mortzerella peyniri
aksam:
yarim tabak patatesli etli firin yemegi (hic yag koymadim)
2-3 kasik pilav
2-3 kasik salata
1 lt su
slm kızlarr ben geldimmmmmm
kizlar bende kacarim..yarin arkadasla kahvaltiya gidecegiz..öglenir bulur eve gelmem..öglen burda olun ..caylari demleyin...ara günleri hazirlayin muhabbetin dibine vuracagiz..yahu laftanda ne anlasiliyorsa dil alismis kullaniyor iste..cok sacma birsey ya muhabbetin dibine vurmak..küfürmü edior dalgami geciyor belli degil..ama laf öyle ben ne yapayim:)) had kizlar yarin 2 gibi görüsürüz..öpüldünüz
kızlar bugün hastahaneye gittim aç karnına kan tahlili yaptırdım. daha doktora göstermedim. resim olarak ekliyeceğim. yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 361049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?