80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım akşam akşam çok güldürdün teşekkürlerrrrr

:))Canım şaka bir tarafada ben evde olduğum günler içmeye çalışıyorum anacak bugünlerde biraz vaktim dışarda geçti dışardayken evdeki gibi su içemiyorum ama gayret göstermemiz lazım artık
ya eveeeeeeet..ben cok su icmedigim gün istahimida frenleyemiyorum(

sağol canım akşam akşam çok güldürdün teşekkürlerrrrr

ne demek ne demek...ben insanlari güldürmeyide sevap islemisten sayiyorum valla:)) öyle bir cagda yasiyoruzki sadece sitres aci..proplem..icesine gülmeye o kadar hasretizki

Troid sorunu bendede var canım bende ilaç kullanıyorum faydasını gördüm ... Bildirim her pazar günü yapılıyor sizde dahil sadece listeye 2 hafta sonra girebiliyorsunuz

kızlar hepinize iyi geceler ben kaçarrrrrrrr
sanada iyi geceler canim
ben de tam begendrdk adaş dıodm tüh yarın kızartma falan yemicem söz adaşımm
tamam anlastik bende yarin cok güzel bir menü cikaracagim söz...
bu günkü menümüde yazayim unutmadan

sabah:
bir kase mercimek corbasi
iki catal döner
3 dilim ekmek

ögle:
bir dilim kepek ekmegi
100 gr mortzerella peyniri

aksam:
yarim tabak patatesli etli firin yemegi (hic yag koymadim)
2-3 kasik pilav
2-3 kasik salata

1 lt su

ii gecelerrr kızlaaar ben yatayım artıkkk çook opyrmmmmm
İyigeceler bende çıkıyorum
Troid sorunu bendede var canım bende ilaç kullanıyorum faydasını gördüm ... Bildirim her pazar günü yapılıyor sizde dahil sadece listeye 2 hafta sonra girebiliyorsunuz
Geçmiş olsun canım umarım bendede olur faydası yeni başladım sayılır ilaca.Tamam canım bildirim yaparım pazar günü teşekkürler

Canım sabah döner yemeseydin keşke normal kahvaltı yapsan daha iyi olur.Öğlen menün az akşamda pilav olmassa iyi olurdu .Daha iyi olucak inşallh bol suda tüketelim canım aklımıza geldikçe içelim

kizlar bende kacarim..yarin arkadasla kahvaltiya gidecegiz..öglenir bulur eve gelmem..öglen burda olun ..caylari demleyin...ara günleri hazirlayin muhabbetin dibine vuracagiz..yahu laftanda ne anlasiliyorsa dil alismis kullaniyor iste..cok sacma birsey ya muhabbetin dibine vurmak..küfürmü edior dalgami geciyor belli degil..ama laf öyle ben ne yapayim:)) had kizlar yarin 2 gibi görüsürüz..öpüldünüz

şeytankız ben bi tsh a baktım onu anlıyom yani benim değer kağıdımda 4.4 son sınırdı ama doktorum belki benim değerimin normal seviyesinin 2.5 olabileceğini bunu bilemediklerini söyledi ben her sabah ilaç kullanıyorum

yorumun için teşekkür ederim tatlım. evet her hastanenin tahlil değerleri bir olmuyor. öncedende başka bir yerde yaptırmıstım normal değer sınırları farklıydı. bende anlamadım hiç bişey

süper adasim süpeeer:)))

inan seninkiyle benimki hic farkli degilmis...kiz bu herif ayni kisi olmasin

Klasik türk erkeği :))))

Menünde güzelmiş canım eksik ama olsun :))) fazladan iyidir :)

slm kızlarr ben geldimmmmmm

Nerelerdesin sen kuzum ???

Kahvaltıda fazla kaçırma he :) biraz geç oldu ama belki görürsün :))) Ben yarın gene yokum okul akvaryum gezisi düzenlemiş bizim veleti yanlız göndermek olmaz :)) akşama görüşürüz inşallahhhhhh:)

kızlar bugün hastahaneye gittim aç karnına kan tahlili yaptırdım. daha doktora göstermedim. resim olarak ekliyeceğim. yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 361049

Canım bende yaptırdım benim tsh 6.2 di ilaç kullandım 3.2 düştü ama doktorum 2 ye düşürücez dedi bide bu tsh ın alt testleri var oda önemli mesela benim o testler çok yüksek çıkıyor tsh düşmesine rağmen onuda bir danış istersen doktoruna

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kar yağıyor diyarbakıra nöbetçiyim biraz zor geçer bu nöbet çocuklar içeride duracaklar mecburen hepinizi öpüyorum uğrarrım ara araaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…