yok kiz kahvaltiyi ikea diye bir magaza var orada yapacagiz..standart..ekmek peynir marmelat..tereyagi(ben zaten yag yemem-) bu gecen sene utuldugum kahvalti..aslinda ben arkadasi acikbüfeye götürmek istedim..borcborctur..bari havasi olsun zevkini alalim diye ama arkadas istemedi..sanirim masraf cikarmak istemiyor...gerci ben zevkle götürürdüm ama tercih hakki onun:))Klasik türk erkeği :))))
Menünde güzelmiş canım eksik ama olsun :))) fazladan iyidir :)
Nerelerdesin sen kuzum ???
Kahvaltıda fazla kaçırma he :) biraz geç oldu ama belki görürsün :))) Ben yarın gene yokum okul akvaryum gezisi düzenlemiş bizim veleti yanlız göndermek olmaz :)) akşama görüşürüz inşallahhhhhh:)
Canım bende yaptırdım benim tsh 6.2 di ilaç kullandım 3.2 düştü ama doktorum 2 ye düşürücez dedi bide bu tsh ın alt testleri var oda önemli mesela benim o testler çok yüksek çıkıyor tsh düşmesine rağmen onuda bir danış istersen doktoruna
biz bu sene karin yüzünü göremedik...gerci göremedigime hic üzülmedimde:)))))günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kar yağıyor diyarbakıra nöbetçiyim biraz zor geçer bu nöbet çocuklar içeride duracaklar mecburen hepinizi öpüyorum uğrarrım ara araaaa
gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesir..saat 2 gibi gelirim kaynatiriz kiz sana rahat verirse:)günaydın kızlar dün hiç giremedim ama benim kız hasta olmuş bi naz bi niyaz valla geçtim kendimden bi diş daha geliyo bakalım ne yapcaaz bugün okula gitmiycem sevk alcam evdeyim yani hemen dünkü menümü yazayım
sabah yada gece diyim:bi çörek ve yoğurt
akşam:5-6 kaşık tavuk sote çorba bolca salata 1b ayran ve 1 dilm ekmek 2b çay
ara:5-6 bisküvi yarım elma 2 çatal tatlı(misafir geldi de)
dün niyetliydim o yüzden böle oldu
günaaaaaaaaaaaaaaaaaydin
naber fistiklar ..disari cikacagim cikmadan önce bir günaydin diim dedim:))
yok kiz kahvaltiyi ikea diye bir magaza var orada yapacagiz..standart..ekmek peynir marmelat..tereyagi(ben zaten yag yemem-) bu gecen sene utuldugum kahvalti..aslinda ben arkadasi acikbüfeye götürmek istedim..borcborctur..bari havasi olsun zevkini alalim diye ama arkadas istemedi..sanirim masraf cikarmak istemiyor...gerci ben zevkle götürürdüm ama tercih hakki onun:))
biz bu sene karin yüzünü göremedik...gerci göremedigime hic üzülmedimde:)))))
gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesir..saat 2 gibi gelirim kaynatiriz kiz sana rahat verirse:)
günaydın kızlar dün hiç giremedim ama benim kız hasta olmuş bi naz bi niyaz valla geçtim kendimden bi diş daha geliyo bakalım ne yapcaaz bugün okula gitmiycem sevk alcam evdeyim yani hemen dünkü menümü yazayım
bitti dediği anda yeniden başlarmış insan... başka yerde, başka şekilde, başka hayatlarla;mutsuz, tedirgin,ama yeniden...ve bitti dediğinde durduğu zannettiği herşey;yeniden, yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş;yani nefes alıyorsa insan, umut var demekmiş...GÜNAYDIIIIIINNNNN
menü sürperrrrr meleğimmmmmmgünaydınlarrrrrrrrrrr
dünkü menü
sabah:2 dilim köy ekmek+2 kk krem peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba+4 kaşık p.pilavı+3 kaşık kadar susuz bamya
ara:1 ufak ayva+beşibiyerde çay
akçam:1 kase yoğurt çorba+1 tabak pırasa++3 adet çiğ köfte+salata
ara:1 adet ceviz
günaydın kızlar dün hiç giremedim ama benim kız hasta olmuş bi naz bi niyaz valla geçtim kendimden bi diş daha geliyo bakalım ne yapcaaz bugün okula gitmiycem sevk alcam evdeyim yani hemen dünkü menümü yazayım
teşekkürler şekercim.menü sürperrrrr meleğimmmmmm
sonlamayı biraz bozmuşsun amaaa hem misafirr hemde bütün gününnnn kaybıylaaa çok gözümee batmadı canım benimmmm bendee ilk ayımda 15 gün oruç tutttum nasıl dengeleyeceğimi bilememişdimmmm doktora gidince de bir tane ramazan diyetide isteyeyim dedimm sonra kaldıııı geçen ayy gitmedim de zatennn iyi bir azar işitecem bak aklımaa geldi(((
ne güzel bir başlangıç güne güzelliklerle devam etmesi dileğiyle
inş canım benim koca bebekte evde olur öğlene doğru fırsat bulabilirsem kaynatırız dünden bu güne 100 g gitmiş sevindirik oldum bu hafta 1 kilo hedefim var o yüzden leslie yapacam kız uydukça
cıkssssss açmaaaaaaaaaaaalarrr oldumu hi,çççççç kuzummmmmmmmmmm üstelikkk çok fazla yemişsin her öğünde var neredeyseeeeeee bugğn ki menünü dengelenmişşş görmek istiyorummmm tamam mıııı canım benimkızlar dün ugrayamadım cok işlerim vardı gecmişe şimdi bakıcam herkez iyidir İNŞALLAH
sabah hastaneye kan vermem gerekiyodu ac gittim sabah yok o yüzden
ara biraz cubuk kraker ,2 tanede acma
öylen 6,7 tane balık kızartması kücükler ama , kıvırcık salata ,
ara 1 tane acma, 10 tane yaprak sarma
akşam kıvırcık salata, 1 kase yogurt, 6,7 tane yaprak sarma ,3 kaşık makarna ,1 tanede acma
cayın yanına incir
kızlar cok oldu farkındayım sabah olmayınca birde dışarda olunca böyle oluyo malesef
spor olarakta 1 saat yürümüşümdür
kızlar çokkk kötü bişeyy olduuuuu
bizim otele dışardan iş yapan bi firma var. adam 35 yaşlarında çok neşeli espirili bi adamdı cuma günü geldi yanıma.. kız sil telefonundan telefon numaramı dedi bende nedenmiş silmem dedim... artık arıza olunca beni aramıcaksın dedi ofisi ara onlara söyle dedi. olmaz dedim 2 yıldır seni arıyorum yine seni arıcam dedim çay ikram ettim çıkarken yine sil kız numaramı dedi güldüm gitti...
az önce haberini aldım cumartesi günü kamyon çarpmış oğlunu kurtarmış ama kendi ölmüşşinanamıyorummmm inanasım gelmiyo bi türlü. 3 gün önce karşımda duran bana şakalar yapan adam yokk artık numarasıda telefonumda hala asla silmicem silememde zaten ((
haklısın canım ama misafir gelmeseyi bu olmayacaktı anam bunlarda sen yemeden yemiyolarki sinir oluyrm benim iki ramazan yani 60 gün brcum var hamileyken bide emziriyrm die tutturmadılar şimdi bunlar ödenecek bakalım nasıl olurmenü sürperrrrr meleğimmmmmm
sonlamayı biraz bozmuşsun amaaa hem misafirr hemde bütün gününnnn kaybıylaaa çok gözümee batmadı canım benimmmm bendee ilk ayımda 15 gün oruç tutttum nasıl dengeleyeceğimi bilememişdimmmm doktora gidince de bir tane ramazan diyetide isteyeyim dedimm sonra kaldıııı geçen ayy gitmedim de zatennn iyi bir azar işitecem bak aklımaa geldi(((
tşk ederim canım dünden beri ilk defa uzunca uyudu ilaçlarını içirdim düne göre biraz daha iyiteşekkürler şekercim.
ben de katılıyorum güzel dileklerine.
bu arada geçmiş olsun canım kızın hastaymış diğer mesajında görmüştüm.nasıl oldunuz.
inş canım ya bebeğim neler çekiyo emerken bile bırakıp ağlıyo herlde acıyodur dimi keşke onun yrine ben çekebilsem o acıları ona çektirmesem ama elden bişi gelmyo ilaç vermekten başkagecmiş olsun kamile İNŞALLAH cabuk atlatır diş olayını
benimde hedefim bu hafta ALLAH izin verirse en az 1 kilo ama ama işte biraz zor oluyor benm için ikimizin hedefi aynı İNŞALLAH başarırız
aleynacım ya sende bozdun baya zamandır benim gibi bakıyorum da menüler hep fiyasko kaç zamndır kızartmalar açmalar sarmalar olmamış toplayalım kendimizi ben kendime geliyrm sende topla bi an öncekızlar dün ugrayamadım cok işlerim vardı gecmişe şimdi bakıcam herkez iyidir İNŞALLAH
sabah hastaneye kan vermem gerekiyodu ac gittim sabah yok o yüzden
ara biraz cubuk kraker ,2 tanede acma
öylen 6,7 tane balık kızartması kücükler ama , kıvırcık salata ,
ara 1 tane acma, 10 tane yaprak sarma
akşam kıvırcık salata, 1 kase yogurt, 6,7 tane yaprak sarma ,3 kaşık makarna ,1 tanede acma
cayın yanına incir
kızlar cok oldu farkındayım sabah olmayınca birde dışarda olunca böyle oluyo malesef
spor olarakta 1 saat yürümüşümdür
tşk canımçok geçmiş olsun canım çok çabuk iyileşir inşallah
dünkü menümm
sabah küçük bi parça peynir, haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek
ara bir küçük elma
öğle 1 kase yayla çorbası 2,3 kaşık nohut, 3 kaşık p. pilavı
ara 3 tane limonlu light bisküvi
akşam küçük bi tabak pırasa 2 kaşık bulgur pilavı bi küçük kase yoğurt
ara 1 bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?