80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mekan cennet olsun canım ya ani ölümler insanı üzüyo

üç mil lesli yaptım veeeeeeeeeeeeeeeee geçen hafta aldığm 400 gr iki güde gitttttttttiiiiiiiiiiiiii çok mutluyum

başınız sağolsun.Allah ailesine sabırlar versin.acı bir ölüm olmuş(
canım senin açmalarla sarmalarla başın dertte.bugün toplarsın artık.

kızlar bugün hastahaneye gittim aç karnına kan tahlili yaptırdım. daha doktora göstermedim. resim olarak ekliyeceğim. yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 361049
Canım kendimde olduğu için bildiğim kadarıyla tsh yani tiroit hormanların sınırda endokrin doktoruna görün tiroitlerine baktır bende öyle yaptım çünkü yavaş kilo veriyordum bir ara durdu şimdi tiroit ilacı alıyorum birde kolestrolun az yüksek dikkat edersen diyetle düşer canım ama tiroitler önemli endokrine gidersen daha iyi anlarlar Allah şifa versin.

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun ölüm bu nerde nezaman geleceği belli olmuyor.Rabbim hayırlı ölümler versin.Çok acı ani ölümler kolay değil Allah sabır versin ailesine yakınlarına.

canımmm başın sağolsun yaaa hayatımızdan kötü haberler eksik olmuyor maleseffff

Allah rahmet eylesin ölümün her türlüsü zor

ben misafirliğe gidiyorum kızlar öğlen yemeğini yemedim oradaki ikramdan yiyecem ikindi arasıyla öğleye sayacağımmm ama abartmak yokkkk

ayyy işte bende annemi aynen böyle kaybetttimmm bi cani aldı gitti onuuu(43:

(( çok üzücü böyle olaylar neden uymazki insanlar şu trafik kurallarına

gerçi anne olunca konu bambaşka allahım kimsenin annesini başından eksik etmesin bende 10 yaşımda kaybettim annemi çok zor allahım yardımcımız olsun canım

öznurcum sabah ile öğleyi ters mi yazdın sen.heralde öyle olmuş.ara yapmamışsın.suyu da artırmalısın.

mücver yağdadır muhtemelen.genelde uzak duruyoruz ama 2 adey yemişsin sadece bu iyi.

çok beğendim canım.sporun da harika.:))

güne yarıdan başlamışsın.iyi bir menü.akşam yemeği az gelmedi mi.acıkmadıysan problem değil .
pastayı yemediğin reddetme iradesini gösterdiğin için tebrikler.ben arada sırada pasta börek yemeliyiz diye düşünüyorum.ama bunu diyetimize uygun bir biçimde başka yiyecekler ile değişim yaparak listeye dahil etmeiyiz.öyle her ikram edildiği zaman yememeliyiz.:))
menünü beğendim.
eltine de kızdım doğrusu ne varmış seni bu kadar ağtatacak kadar sinirlendirecek(
eltim yok olsaydı ben deyaşardım heralde benzer sorunlar.kayınvalideme de demiştim iyiki de eltim yok diye:))ne bileyim etrafımda hiç güzel örnek görmedim ki.

keki sabah yemekle iyi etmişsin gün içinde dengelemişsin.ben beğendim canım

menüm
kahvaltı 1 yumurta 1 ince dilim ekemk 2 kk peynir
ara yarım poğaca
öğle biraz pilav az kurufasülye
ara activia
akşam patates kızartması
ara elma
bu da senin bu haftalık ödülün olmuş:))ama hak ediyosun doğruya doğru:))
liste için teşekkürler iremcim ellerine sağlık.

öğle yemeğindeki ekmek fazla geldi gözüme onun dışında güzel canım
sen de adaşın gibi ödül verdin heralde kendine:))4 biskrem önemli değil.çünkü genel olarak çok güzel menülerin var.hayranım valla.bu haftaki başarın için de tebrik ederim canım

çok güzel.yürüyüş te harika canım
ben bi çok yerde bir çiok zaman ara bedendeyim...sinir bozucu..

ilk defa bana da diyorlar yüzün de gitti falan diye gecen sefer dememişlerdi..sporla gidince daha sağlıklı oluyor aslında ama ben de bu ara vakit bulamıyorum..
ben spor yapma özürlüyüm zaman açısından. ö yüzden hiç bilemiyorum spor yapsaydım vücudum yüzüm nasıl olurdu.kilo kaybım en çok yüzümden belli oluyor
ben de bedenlerimin bu kadar değişmesinden aralarda takılı kalmasından nefret ediyorum.keşke kilolarımı sabitleyebilsem.
evet canım garip olmuş.sabah ekmeğin neden az o kadar.ama diğer öğünlerde de hep ekmeğe yüklenmişsin.

gezmedeyken kendini salmamış dikkatli yemişsin tebrik ederim canım.anladığım kadarı ile sabah kahvaltı bol çeşitliymiş.miktarları az az ise problem yok:))
kilo fazlası olan her kadın bu tür patavatsızlıklarla karşılaşıyor malesef canım.aksi mümkün değil.kilolu bir insan hakkında konuşmayı espri yapmayı herkes kendinde hak görüyor malesef.benim de kız kardeşimin düğününde yengem canımı sıkmıştı.kızkardeşim benden 1 sene sonra evlendi.o bi senede ben 10 12 kilo almak gibi bir aptallık yaptım.eşimle bol bol yedik içtik.:))kızkardeşimin düğününde duba gibiydim.zaten yengem de bunu yüzüme karşı açık bi biçimde söyledi:))günlerce üzülmüştüm.halbuki doğruyu söylüyordu.üzüldüm de ne yaptım.kocaman bir hiççççççççççç.yine yemeye içmeye devam ettim.
oysa o eleştiriden ders alsaydım silkelenseydim daha iyi olmazmıydı.olurdu ama o zamnaki kafa ile şimdiki aynı değil.şimdi yapıcı eleştirilere açık olmamız gerek yeterki kırıcı olmasınlar.arkadaşlarının sana davranışları ise çok çirkin kızmakta ve kırılmakta haklısın
geçen gün ben de yazmıştım ya benzer bi mesaj.montlar inceldikçe ve en nihayetinde atıldıkça kilocuklarımız meydana çıkacak:))

şekercim beğendim canım menünü.öğlen mecburiyetten mi kahvaltıyı tekrar ettin:))

başınız sağolsun.Allah ailesine sabırlar versin.acı bir ölüm olmuş(

canımmm başın sağolsun yaaa hayatımızdan kötü haberler eksik olmuyor maleseffff

çok sağolun arkadaşlar

allah rahmet eylesin.aniden olan ölümler insani sok ediyo.hangi otel de calisiyosun gecen yaz bizde antalya da tatil yapmistik.ilk defa gittik o taraflara gercek ten güzeldi.gerci ailem yazligi var her sene akcay dayiz .

merhabalar güzel hanimlar,
dün islerim yogundu ugrayamadim. hemen dünkü menümü paylasayim sonra gecmisi okumaya baslayacagim.

sabah:2 dilim kepekli ekmek ve üstüne tavuk salami

ara:1 elma,salatalik

ögle:yarim kase etsuyu corba,200gr.izgara tavuk gögsü ve haslanmis brokoli

ara:1 havuc

aksam:koca bir tabak füme somon balikli karisik salata bol limonlu ve yagli

yatmadan önce:1 kase az yagli cornflakes az yagli sütle birlikte, 1 armut ve 1 erik

bütün gün 4 fincan kahve ve 1 litre kadar su

ay ne güzel bir baslangic:))

buda hayatin bir gercegi canim...acida olsa gercek malesef...ben ölümün iki sekliylede karsilastim..esim aniden öldü..kardesimde 13 gün yogunbakimda kaldi..yani ikiside kötü ama neylersin bunlar gercekler..tokalasmak kadar sarilmak kadar koklasmak kadar ayriliklarda gercek...ölümde...oldugu gibi kabul etmekten baska care yok

ben misafirliğe gidiyorum kızlar öğlen yemeğini yemedim oradaki ikramdan yiyecem ikindi arasıyla öğleye sayacağımmm ama abartmak yokkkk
yahu ben bu kiza ögretemedim gitti..dilaracim misafirlige gideceksen ye doy evde öyle git...yoksa yediklerin sonradan sana vicdan azabi olarak geri gelior..birde yazmis..öglen yemedimki orada yediklerimi öglene araya bir sayayim..yahu istersen 24 saat yeme..malesef birden hepsini yedikten sonra hicbir faydasi yok ac kalmanin....kiz kirk kere söyledim...hala anlamadinmi yede cik evdeeeeeeeeeeeeeeeen ikramlar hep kalorili yagli hamur isleri oluyor..kimse diet büskiviyi ikram etmez...haslanmis patatesi yagsiz tuzsuz tabaga koymaz anla artiiik..geci ben bunlari yxazarken sen ikramlari coktan mideye indirmis olucan ama..ah be dilara..yede git ..aksine ac gidiyor ya aksimisin nesin

yok kiz dogru..sabah corbaciya gitmistik orada yedim..arada yapariz öyle seyler....

merhaba hemserim benim..hemserim diyorum cünkü yakin sayiliriz..en azindan ayni bölgedeyiz:))) yani kafama esse atlarim arabaya 40 dk sonra yanindayim:))))))))))) yada sen atlarsin arabahaaa hooop öznurun yanindasin:))

canim gercekten mi? valla süper olur gercekten görüsmeyi isterim.sen nerede yasiyorsun?

Allah yakinlarina sabir versin...mekani cennet olsun insallah.

ay ben saa yazdim ya okumadinmi((((( bottrop tayim...görüselim tabiki niye olmasin:))..temiz aile cocuguyum yani..benden cekinme:)

hizinizi takip edemiyorum ki:)) kusura bakma canim gözümden kacmis.bende kendi halinde 2 cocugu ile yasayan biriyim sende benden cekinme valla ne zaman istersen görüsürüz.hele hele verilmis kilolarimizla birbirimizi motive etmek ve arkadaslik yapmak icin seve seve...bottrop ta yasayan bir arkadasim var kendisi bartinli onu ziyarete gelirdim arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…