80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi yaaaaaaa ay ay heyecanlandim ben ya:)))
banane görüselim ..ayni yerde olasaydik beraber yürüyüse falan cikardik daha hos motive olurdu..biliyorsun bu memleket yürümek ve bisiklet sürmek icin harika dizayn edilmis:))))
allh bagislasin kac yaslarindalar..ay arkadasina geldiginde mutlaka banada ugra ..bitteeee:)

yaa ben o kadını izlemek istiyodum komşum kahveye çağırdı izleyemedim (( neler yapmışkii

onunki biraz riskli zahmetli yol..mide ameliati olmus..midesini kücültmüs..sarkan yerlerinide ameliyatla aldirmis..kiriklarini aldirdim hayatimiiiiiiiiiiin herhalde oda sarkiyi syle degistirmistir: sarkiklarini aldirdim bacaklarimin göbegimin karnimiiin:)) gögüsleride diklestirecekmis..ama inanilmaz degismis..yalniz bayagi bayagi masraf yapmistir herhalde..bayagi estetik var bacak karin..gögüs...kol..nerden baksan 10-15 milyar sirf estetik..ameliyatinda hepsini sigortanin karsiladigini hic sanmiyorum...yani bizim gibi garibanlar anca az yiyecek cok hareket edecek..gögüslerede care yok lastikli lastikli kalacaklar:))))))

garibanlar olarak mahkumuz yani lastiklere:)) çok güldüm valla Allah da seni güldürsün emi.
bu örnekler çok uç örnekler bence.78 kilo dehşet bi rakam.estetik olmadan toparlanabilmesi mümkün değil zaten.o kadın bu yola baş koymuş demekki.kendini yeniden dizayn etmiş demeyelim de sıkı bi rötuş yapmış.
biz de elimizdekiyle yetineceğiz mecburen.
ben de göbeğimden ve göğüslerimden memmun deilim param olsa bi rötuşa ben de hayır demezdim:))

Son düzenleme:
Herkese merhabalar Dün gece midem çok kötü oldu ve bugün de devam etti.Saat 3'e kadar hiçbir şey yiyemedim.Ancak bir saat önce bir şeyler yedim Ne zaman düzene girecek bu yeme alışkanlığım bilmem ki Bu arada tok tutması için tarçın öneriyorlar ya,bu illa ki çubuk tarçın mı olmalı?

kizlar samanyolunu oktay ustayi sakin acmayin .pasta yapiyo bol krem santili .aciim.bir de öyle llezzetli analatiyoki .pastalar .cevizli kivrikk pocaaa yapti aman simdi kapaticam ...

midende belirli bir rahatsızlığın mı var canım .reflü ülser gibi.öyleyse tedavisini ihmal etmemen lazım.
tarçın tatlı krizlerine karşı öneriliyor.yoğurda filan karıştırıp tüketebiliniyor ama ben hiç denemedim.

kizlar samanyolunu oktay ustayi sakin acmayin .pasta yapiyo bol krem santili .aciim.bir de öyle llezzetli analatiyoki .pastalar .cevizli kivrikk pocaaa yapti aman simdi kapaticam ...
aman canım napıyosun. bi de açmıssın.aç olmasan da acıktırırlar zorla insanı.kapat hemen:))

amin cümlemizinkini...ogullarim 20 yasindalar.valla ona gelecegim zaman sana yazarim bir yerde bulusuruz ne güzel olur:)

Mide rahatsızlığım yok ama dün akşam yediğim patates yemeğinden sonra midem yanmaya başladı.Aslında hiç böyle olmazdı ben de anlamadım ve beni gece uyutmadı.Ancak saat 3'te kahvaltı niyetine bir şeyler yiyebildim.Şimdilik bir ağrı yok ama diyet yaparken yeme düzenimin bozulmasından hiç hoşlanmıyorum

hakkikaten zor ben 22 yaşındaydım ama daha öğretmen olmama 1 ay vardı ne evlilik ne öğretmenliğim hiçbişeyimi göremedi kardeşimde 15ti en çok evlilik zmanı dokunmuştu arada hala eşimin annesinin oğluna yaptıkları dokunur benim annem olsaydı o da bana bööle yapardı derim ağlarım bazen
bu da senin bu haftalık ödülün olmuş:))ama hak ediyosun doğruya doğru:))
liste için teşekkürler iremcim ellerine sağlık.
ayyy canım benim sağollll bu hafta artıya geçmeden halledersem şükredicemmm
kapattttttt televizyonuuuuuuuuuuuuuuuu
kübracım benim de midemde problem var ılık sütten 1 -2 yudum alınca rahatlıyo bi dene istersen canım baş ucumda hergece bi küçük bardakla süt alıyorum sabaha kadar 2-3 kere içiyorum rahatlıyorum

şekercim beğendim canım menünü.öğlen mecburiyetten mi kahvaltıyı tekrar ettin:))
evet canımmmm benim yaa ne yapayım ne yapayım diye düşündümm ben düşünene kadar baktım ssat gelmişşşş iyisimi dedimm kahvaltı yapayım evde yalnmız oluncaaa yemek yapmak bile istemiyom

kızzz geçendeeee bir arkadaş söylediyaa diyetisyen demiş onaa misafirliğe gittiğin günn öğlen yemeği ile ikindi arasına say 1 atatlı 1 tuzlu dan yee diyeeee onaa güvenerekden yaptım yaniiiiii diyetisyen canım sonuçda sen dahamı iyi bilecen ala ala :))))

he he beles olsa bende hayir demezdim:)) ya yokmu allah rizasi icin estetik yapan bir doktor:)) ben o kadar parayi olsada veremem kiyamam:))

gecmis olsun vcanim

aa suna bak..biz burda aclik unutmak icin kac takla atiyoruz kalkmis pastadan bahsediyor...kapat kiz bakma öyle zararli seylere:)) istahimizi acacak:)) gerci hic kapanmamisti ya neyseeeee:))
ben aslen ordu-ünyeliyim...bottrop a birkac kez gelmistim canim.
beklide yanimdan gectin:))))
amin cümlemizinkini...ogullarim 20 yasindalar.valla ona gelecegim zaman sana yazarim bir yerde bulusuruz ne güzel olur:)
ay allah bagislasin seninkiler kocanam olmus..ne güzel kurtulmustun..benim sonnumara daha 2.5 yasinda...kizlar büyüyor ama:)))

dietisyen en kötü duruma göre söylüyor..kizim bizde gitmeden önce evde ne varsa sil süpür demiyoruz..kepek ekmegi diet bisküvisi falan yani kendini tok hissedecegin seyler..elbette dietisyen iyi bilirde simdi sen bir tatli bir tuzluyla kurtuldunmu..ne yedin kiz saklamadan söyle..

1 dlmm kremşantili kek, 1 çerez kasesi de kısır vallahi buydu kızzz haa birde salata var ama 2yk kadar

1 dlmm kremşantili kek, 1 çerez kasesi de kısır vallahi buydu kızzz haa birde salata var ama 2yk kadar
simdi bu bir tatli bir tuzlumu oluyor....senin kek kac tatli oluyor biliyonmu..kisirda cok masum degil .onla yola cikilmaz güven olmaz biliyon degilmi...ee aksamada artik koca bir kase yagsiz salata yeter herhalde

simdi bu bir tatli bir tuzlumu oluyor....senin kek kac tatli oluyor biliyonmu..kisirda cok masum degil .onla yola cikilmaz güven olmaz biliyon degilmi...ee aksamada artik koca bir kase yagsiz salata yeter herhalde

ne oluyo bebeğim sana heyheylerin üstündeeee :)))))

aaay canim salata istedi..su dönercilerde olan lahanali marollu domates salatalik maydonos sogan...ay olsada yesek:)) evde o kadar yapiyorum ama nedense o hazirlarin tadini vermiyor..hani kim hazirlamis hangi eller degmis temiz yikanmismi bilmiyoruz ya ..muhtemelen bastan sagma hazirlanmis..ondanmi tatli nedir..evde isyan ediyor sebzeler elimden suyla:)) cok temizleyince tadi kalmiyormu ne:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…