kizlaaaaaaaaaaaaar showu acin..kadin 78 kilo vermis 18 ayda....
hadi yaaaaaaa ay ay heyecanlandim ben ya:)))hizinizi takip edemiyorum ki:)) kusura bakma canim gözümden kacmis.bende kendi halinde 2 cocugu ile yasayan biriyim sende benden cekinme valla ne zaman istersen görüsürüz.hele hele verilmis kilolarimizla birbirimizi motive etmek ve arkadaslik yapmak icin seve seve...bottrop ta yasayan bir arkadasim var kendisi bartinli onu ziyarete gelirdim arada.
yaa ben o kadını izlemek istiyodum komşum kahveye çağırdı izleyemedim(( neler yapmışkii
onunki biraz riskli zahmetli yol..mide ameliati olmus..midesini kücültmüs..sarkan yerlerinide ameliyatla aldirmis..kiriklarini aldirdim hayatimiiiiiiiiiiinherhalde oda sarkiyi syle degistirmistir: sarkiklarini aldirdim bacaklarimin göbegimin karnimiiin:)) gögüsleride diklestirecekmis..ama inanilmaz degismis..yalniz bayagi bayagi masraf yapmistir herhalde..bayagi estetik var bacak karin..gögüs...kol..nerden baksan 10-15 milyar sirf estetik..ameliyatinda hepsini sigortanin karsiladigini hic sanmiyorum...yani bizim gibi garibanlar anca az yiyecek cok hareket edecek..gögüslerede care yok lastikli lastikli kalacaklar:))))))
ben aslen ordu-ünyeliyim...bottrop a birkac kez gelmistim canim.gülseda sen aslen nerelisin...bottrop u biliyormusun..
midende belirli bir rahatsızlığın mı var canım .reflü ülser gibi.öyleyse tedavisini ihmal etmemen lazım.Herkese merhabalarDün gece midem çok kötü oldu ve bugün de devam etti.Saat 3'e kadar hiçbir şey yiyemedim.Ancak bir saat önce bir şeyler yedim Ne zaman düzene girecek bu yeme alışkanlığım bilmem ki Bu arada tok tutması için tarçın öneriyorlar ya,bu illa ki çubuk tarçın mı olmalı?
aman canım napıyosun. bi de açmıssın.aç olmasan da acıktırırlar zorla insanı.kapat hemen:))kizlar samanyolunu oktay ustayi sakin acmayin .pasta yapiyo bol krem santili .aciim.bir de öyle llezzetli analatiyoki .pastalar .cevizli kivrikk pocaaa yapti aman simdi kapaticam ...
hadi yaaaaaaa ay ay heyecanlandim ben ya:)))
banane görüselim ..ayni yerde olasaydik beraber yürüyüse falan cikardik daha hos motive olurdu..biliyorsun bu memleket yürümek ve bisiklet sürmek icin harika dizayn edilmis:))))
allh bagislasin kac yaslarindalar..ay arkadasina geldiginde mutlaka banada ugra ..bitteeee:)
kizlar samanyolunu oktay ustayi sakin acmayin .pasta yapiyo bol krem santili .aciim.bir de öyle llezzetli analatiyoki .pastalar .cevizli kivrikk pocaaa yapti aman simdi kapaticam ...
midende belirli bir rahatsızlığın mı var canım .reflü ülser gibi.öyleyse tedavisini ihmal etmemen lazım.
tarçın tatlı krizlerine karşı öneriliyor.yoğurda filan karıştırıp tüketebiliniyor ama ben hiç denemedim.
hakkikaten zor ben 22 yaşındaydım ama daha öğretmen olmama 1 ay vardı ne evlilik ne öğretmenliğim hiçbişeyimi göremedi kardeşimde 15ti en çok evlilik zmanı dokunmuştu arada hala eşimin annesinin oğluna yaptıkları dokunur benim annem olsaydı o da bana bööle yapardı derim ağlarım bazen(( çok üzücü böyle olaylar neden uymazki insanlar şu trafik kurallarına
gerçi anne olunca konu bambaşka allahım kimsenin annesini başından eksik etmesin bende 10 yaşımda kaybettim annemi çok zor allahım yardımcımız olsun canım
ayyy canım benim sağollll bu hafta artıya geçmeden halledersem şükredicemmmbu da senin bu haftalık ödülün olmuş:))ama hak ediyosun doğruya doğru:))
liste için teşekkürler iremcim ellerine sağlık.
kapattttttt televizyonuuuuuuuuuuuuuuuukizlar samanyolunu oktay ustayi sakin acmayin .pasta yapiyo bol krem santili .aciim.bir de öyle llezzetli analatiyoki .pastalar .cevizli kivrikk pocaaa yapti aman simdi kapaticam ...
kübracım benim de midemde problem var ılık sütten 1 -2 yudum alınca rahatlıyo bi dene istersen canım baş ucumda hergece bi küçük bardakla süt alıyorum sabaha kadar 2-3 kere içiyorum rahatlıyorumMide rahatsızlığım yok ama dün akşam yediğim patates yemeğinden sonra midem yanmaya başladı.Aslında hiç böyle olmazdı ben de anlamadım ve beni gece uyutmadı.Ancak saat 3'te kahvaltı niyetine bir şeyler yiyebildim.Şimdilik bir ağrı yok ama diyet yaparken yeme düzenimin bozulmasından hiç hoşlanmıyorum
evet canımmmm benim yaa ne yapayım ne yapayım diye düşündümm ben düşünene kadar baktım ssat gelmişşşş iyisimi dedimm kahvaltı yapayım evde yalnmız oluncaaa yemek yapmak bile istemiyomşekercim beğendim canım menünü.öğlen mecburiyetten mi kahvaltıyı tekrar ettin:))
kızzz geçendeeee bir arkadaş söylediyaa diyetisyen demiş onaa misafirliğe gittiğin günn öğlen yemeği ile ikindi arasına say 1 atatlı 1 tuzlu dan yee diyeeee onaa güvenerekden yaptım yaniiiiii diyetisyen canım sonuçda sen dahamı iyi bilecen ala ala :))))yahu ben bu kiza ögretemedim gitti..dilaracim misafirlige gideceksen ye doy evde öyle git...yoksa yediklerin sonradan sana vicdan azabi olarak geri gelior..birde yazmis..öglen yemedimki orada yediklerimi öglene araya bir sayayim..yahu istersen 24 saat yeme..malesef birden hepsini yedikten sonra hicbir faydasi yok ac kalmanin....kiz kirk kere söyledim...hala anlamadinmi yede cik evdeeeeeeeeeeeeeeeenikramlar hep kalorili yagli hamur isleri oluyor..kimse diet büskiviyi ikram etmez...haslanmis patatesi yagsiz tuzsuz tabaga koymaz anla artiiik..geci ben bunlari yxazarken sen ikramlari coktan mideye indirmis olucan ama..ah be dilara..yede git ..aksine ac gidiyor ya aksimisin nesin
)
he he beles olsa bende hayir demezdim:)) ya yokmu allah rizasi icin estetik yapan bir doktor:)) ben o kadar parayi olsada veremem kiyamam:))garibanlar olarak mahkumuz yani lastiklere:))çok güldüm valla Allah da seni güldürsün emi.
bu örnekler çok uç örnekler bence.78 kilo dehşet bi rakam.estetik olmadan toparlanabilmesi mümkün değil zaten.o kadın bu yola baş koymuş demekki.kendini yeniden dizayn etmiş demeyelim de sıkı bi rötuş yapmış.
biz de elimizdekiyle yetineceğiz mecburen.
ben de göbeğimden ve göğüslerimden memmun deilim param olsa bi rötuşa ben de hayır demezdim:))
gecmis olsun vcanimHerkese merhabalarDün gece midem çok kötü oldu ve bugün de devam etti.Saat 3'e kadar hiçbir şey yiyemedim.Ancak bir saat önce bir şeyler yedim Ne zaman düzene girecek bu yeme alışkanlığım bilmem ki Bu arada tok tutması için tarçın öneriyorlar ya,bu illa ki çubuk tarçın mı olmalı?
aa suna bak..biz burda aclik unutmak icin kac takla atiyoruz kalkmis pastadan bahsediyor...kapat kiz bakma öyle zararli seylere:)) istahimizi acacak:)) gerci hic kapanmamisti ya neyseeeee:))kizlar samanyolunu oktay ustayi sakin acmayin .pasta yapiyo bol krem santili .aciim.bir de öyle llezzetli analatiyoki .pastalar .cevizli kivrikk pocaaa yapti aman simdi kapaticam ...
beklide yanimdan gectin:))))ben aslen ordu-ünyeliyim...bottrop a birkac kez gelmistim canim.
ay allah bagislasin seninkiler kocanam olmus..ne güzel kurtulmustun..benim sonnumara daha 2.5 yasinda...kizlar büyüyor ama:)))amin cümlemizinkini...ogullarim 20 yasindalar.valla ona gelecegim zaman sana yazarim bir yerde bulusuruz ne güzel olur:)
dietisyen en kötü duruma göre söylüyor..kizim bizde gitmeden önce evde ne varsa sil süpür demiyoruz..kepek ekmegi diet bisküvisi falan yani kendini tok hissedecegin seyler..elbette dietisyen iyi bilirde simdi sen bir tatli bir tuzluyla kurtuldunmu..ne yedin kiz saklamadan söyle..evet canımmmm benim yaa ne yapayım ne yapayım diye düşündümm ben düşünene kadar baktım ssat gelmişşşş iyisimi dedimm kahvaltı yapayım evde yalnmız oluncaaa yemek yapmak bile istemiyom
kızzz geçendeeee bir arkadaş söylediyaa diyetisyen demiş onaa misafirliğe gittiğin günn öğlen yemeği ile ikindi arasına say 1 atatlı 1 tuzlu dan yee diyeeee onaa güvenerekden yaptım yaniiiiii diyetisyen canım sonuçda sen dahamı iyi bilecen ala ala :))))
dietisyen en kötü duruma göre söylüyor..kizim bizde gitmeden önce evde ne varsa sil süpür demiyoruz..kepek ekmegi diet bisküvisi falan yani kendini tok hissedecegin seyler..elbette dietisyen iyi bilirde simdi sen bir tatli bir tuzluyla kurtuldunmu..ne yedin kiz saklamadan söyle..
simdi bu bir tatli bir tuzlumu oluyor....senin kek kac tatli oluyor biliyonmu..kisirda cok masum degil .onla yola cikilmaz güven olmaz biliyon degilmi...ee aksamada artik koca bir kase yagsiz salata yeter herhalde1 dlmm kremşantili kek, 1 çerez kasesi de kısır vallahi buydu kızzz haa birde salata var ama 2yk kadar
simdi bu bir tatli bir tuzlumu oluyor....senin kek kac tatli oluyor biliyonmu..kisirda cok masum degil .onla yola cikilmaz güven olmaz biliyon degilmi...ee aksamada artik koca bir kase yagsiz salata yeter herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?