80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne oluyo bebeğim sana heyheylerin üstündeeee :)))))
evet herif aksam poposunu döndü yatti.üstümde yüksek enerji var saka saka..yahu senin iyiligin icin alla alla..bak yarin mustafa var..seni öyle görürse bakmazki..baska cariyeler götürür oglani..alla alla az yiyecende benmi zayiflayacam:))) abla dedigin yeri gelince kulak ceker canim..ablaligin hakkini vermezsek olmaz

gell kızzz gel ben san ayapatımm istersen hiçç yıkamadan yaparım :)

afiyet olsun canim..ben dietlerde herseyden kesmeyi dogru bulmuyorum.arada kacamak illaki yapilacak tabii sürekli ve cok olmamak kaydi ile...

hayyy ağzını değil yanağını öpeyimmmm :))))

canim biliyorsun hazir olarak öne gelen herseyin tadi cok daha farkli ve güzel geliyor insana.bende son 1 haftadir anneme ugramamaya calisiyorum.mutfakta ne varsa önüme döküyor bende dayanamayip yiyorum sonrasi pismanlik...

afiyet olsun canim..ben dietlerde herseyden kesmeyi dogru bulmuyorum.arada kacamak illaki yapilacak tabii sürekli ve cok olmamak kaydi ile...

yahu gülseda bu elmasekerinin son haftalarda kacamagi bitmediki ((((((((((( kacamak aralarda olmaktan cikti analara gecti:)))

yahu gülseda bu elmasekerinin son haftalarda kacamagi bitmediki ((((((((((( kacamak aralarda olmaktan cikti analara gecti:)))

kızz duyumm uğraşmaa benleee ağlayacağım vallahaaaa ona göre haaa hem bu kaçamak değil kiii cidden öyle düşünmüyorum bennn öğünler inemli tamam amaa aldığınnn kaloride önemliii öylee çok abartmadım ki benyani demek istediğim ikindi arası ile öğlen yediğim yemeklerin kalorisi kadar olmuşdur aşağıı yukarı

Son düzenleyen: Moderatör:
kübracım benim de midemde problem var ılık sütten 1 -2 yudum alınca rahatlıyo bi dene istersen canım baş ucumda hergece bi küçük bardakla süt alıyorum sabaha kadar 2-3 kere içiyorum rahatlıyorum

Her sabah süt içiyorum ama gece yatmadan önce de deneyeyim bundan sonra.

gecmis olsun vcanim

Teşekkür ederim

canim biliyorsun hazir olarak öne gelen herseyin tadi cok daha farkli ve güzel geliyor insana.bende son 1 haftadir anneme ugramamaya calisiyorum.mutfakta ne varsa önüme döküyor bende dayanamayip yiyorum sonrasi pismanlik...
ay sonuna dogru bana gel:)) dolapta hicbirsey bulamazsin)))

gell kızzz gel ben san ayapatımm istersen hiçç yıkamadan yaparım :)

hayyy ağzını değil yanağını öpeyimmmm :))))
he ya bana salata yap..söyle cukur büyük tabaklar varya onun dolusuyla..catallayip yiyeyim..ay ben bu gün salata krizine girdim:))

bagagi bir kilo vermissin canim o yüzden kilo verirken bilincli olmussundur. bizim senden ögrenecegimiz cok sey olmali...

haftada kac kez? :)
bunu sekere sor desin:)))))

benimde canim bol kremali pasta cekiyor. ne yapmami öneriyorsunuz?
kiz netto da wintertraum cayi var.onu bul..acayip istah kesiyor..koca bir pasta yemis gibi tat veriyor damaga

aay ay kiyamam...git kiz bir pastada benden ye:))))) yeterki aglama.

bagagi bir kilo vermissin canim o yüzden kilo verirken bilincli olmussundur. bizim senden ögrenecegimiz cok sey olmali...
estf. canım benim buradaaaa hepimiz birbirimizdenn birşeylerr öğrenmeye çalışıyoruzzzzzzz duyumm gibi hataları yüze vuruyoruzzzzz:)))inşallah senin çizelgenideee böylee göreceğiz

bunu sekere sor desin:)))))

kiz netto da wintertraum cayi var.onu bul..acayip istah kesiyor..koca bir pasta yemis gibi tat veriyor damaga

aay ay kiyamam...git kiz bir pastada benden ye:))))) yeterki aglama.

ahaaa şimdide git 2. yi ye diyoo daha yermşyimmm DDD iştah mı bıtraktınnnn zaten eve geldim yiyemem PPPP

Son düzenleyen: Moderatör:
dilaracim senin iyiligin icin söyledim canim...üzdüysem kusura bakma...kötü niyetim yoktu..son zamanlarda cok dagittin biliyorsun..nazim geciyor diye dedim..yoksa dermiyim? elbette sen daha iyi bilirsin hesaqbini kitabini..

neyse kizlar ben kacarim..islerim var ..herif gelmeden evi toparlayayim yemek yapayim..sonra gene görüsürüz

dilaracim senin iyiligin icin söyledim canim...üzdüysem kusura bakma...kötü niyetim yoktu..son zamanlarda cok dagittin biliyorsun..nazim geciyor diye dedim..yoksa dermiyim? elbette sen daha iyi bilirsin hesaqbini kitabini..

sadece kendimi teselli ediyorum hesaplamadım olurmu hiç öylee şeyy tabikii söyleyeceksinn uyaracaksınn yoksaa ben dostluğundan şüphe ederimm söylediklerimee bakmaaa uyarmann hoşumaaa gidiyorr benimmmmm demekki beni düşünüyorsun ki üstüneee kafa patlatıpppp kızıyorsunnn banaaaa asıllll bunun içinn ben sana teşekkür ederimmmm

aaaaaaaaa muhabbet uzamış yine evde eşimin arkadaşları var onlar yemek yiyolar bende iki arada size bakayım dedim baklım bugün menüm gayet güzel gibi akşamdan sonra bozmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…