1 dlmm kremşantili kek, 1 çerez kasesi de kısır vallahi buydu kızzz haa birde salata var ama 2yk kadar
evet herif aksam poposunu döndü yatti.üstümde yüksek enerji varne oluyo bebeğim sana heyheylerin üstündeeee :)))))
gell kızzz gel ben san ayapatımm istersen hiçç yıkamadan yaparım :)aaay canim salata istedi..su dönercilerde olan lahanali marollu domates salatalik maydonos sogan...ay olsada yesek:)) evde o kadar yapiyorum ama nedense o hazirlarin tadini vermiyor..hani kim hazirlamis hangi eller degmis temiz yikanmismi bilmiyoruz ya ..muhtemelen bastan sagma hazirlanmis..ondanmi tatli nedir..evde isyan ediyor sebzeler elimden suyla:)) cok temizleyince tadi kalmiyormu ne:)))))))))))
afiyet olsun canim..ben dietlerde herseyden kesmeyi dogru bulmuyorum.arada kacamak illaki yapilacak tabii sürekli ve cok olmamak kaydi ile...
aaay canim salata istedi..su dönercilerde olan lahanali marollu domates salatalik maydonos sogan...ay olsada yesek:)) evde o kadar yapiyorum ama nedense o hazirlarin tadini vermiyor..hani kim hazirlamis hangi eller degmis temiz yikanmismi bilmiyoruz ya ..muhtemelen bastan sagma hazirlanmis..ondanmi tatli nedir..evde isyan ediyor sebzeler elimden suyla:)) cok temizleyince tadi kalmiyormu ne:)))))))))))
afiyet olsun canim..ben dietlerde herseyden kesmeyi dogru bulmuyorum.arada kacamak illaki yapilacak tabii sürekli ve cok olmamak kaydi ile...
yahu gülseda bu elmasekerinin son haftalarda kacamagi bitmediki((((((((((( kacamak aralarda olmaktan cikti analara gecti:)))
gell kızzz gel ben san ayapatımm istersen hiçç yıkamadan yaparım :)
hayyy ağzını değil yanağını öpeyimmmm :))))
kübracım benim de midemde problem var ılık sütten 1 -2 yudum alınca rahatlıyo bi dene istersen canım baş ucumda hergece bi küçük bardakla süt alıyorum sabaha kadar 2-3 kere içiyorum rahatlıyorum
gecmis olsun vcanim
haftada kac kez? :)yahu gülseda bu elmasekerinin son haftalarda kacamagi bitmediki((((((((((( kacamak aralarda olmaktan cikti analara gecti:)))
ay sonuna dogru bana gel:)) dolapta hicbirsey bulamazsin)))canim biliyorsun hazir olarak öne gelen herseyin tadi cok daha farkli ve güzel geliyor insana.bende son 1 haftadir anneme ugramamaya calisiyorum.mutfakta ne varsa önüme döküyor bende dayanamayip yiyorum sonrasi pismanlik...
he ya bana salata yap..söyle cukur büyük tabaklar varya onun dolusuyla..catallayip yiyeyim..ay ben bu gün salata krizine girdim:))gell kızzz gel ben san ayapatımm istersen hiçç yıkamadan yaparım :)
hayyy ağzını değil yanağını öpeyimmmm :))))
benimde canim bol kremali pasta cekiyor. ne yapmami öneriyorsunuz?
kızz duyumm uğraşmaa benleee ağlayacağım vallahaaaa ona göre haaa hem bu kaçamak değil kiii cidden öyle düşünmüyorum bennn öğünler inemli tamam amaa aldığınnn kaloride önemliii öylee çok abartmadım ki benyani demek istediğim ikindi arası ile öğlen yediğim yemeklerin kalorisi kadar olmuşdur aşağıı yukarı
bunu sekere sor desin:)))))haftada kac kez? :)
kiz netto da wintertraum cayi var.onu bul..acayip istah kesiyor..koca bir pasta yemis gibi tat veriyor damagabenimde canim bol kremali pasta cekiyor. ne yapmami öneriyorsunuz?
kızz duyumm uğraşmaa benleee ağlayacağım vallahaaaa ona göre haaa hem bu kaçamak değil kiii cidden öyle düşünmüyorum bennn öğünler inemli tamam amaa aldığınnn kaloride önemliii öylee çok abartmadım ki benyani demek istediğim ikindi arası ile öğlen yediğim yemeklerin kalorisi kadar olmuşdur aşağıı yukarı
estf. canım benim buradaaaa hepimiz birbirimizdenn birşeylerr öğrenmeye çalışıyoruzzzzzzz duyumm gibi hataları yüze vuruyoruzzzzz:)))inşallah senin çizelgenideee böylee göreceğizbagagi bir kilo vermissin canim o yüzden kilo verirken bilincli olmussundur. bizim senden ögrenecegimiz cok sey olmali...
bunu sekere sor desin:)))))
kiz netto da wintertraum cayi var.onu bul..acayip istah kesiyor..koca bir pasta yemis gibi tat veriyor damaga
aay ay kiyamam...git kiz bir pastada benden ye:))))) yeterki aglama.
dilaracim senin iyiligin icin söyledim canim...üzdüysem kusura bakma...kötü niyetim yoktu..son zamanlarda cok dagittin biliyorsun..nazim geciyor diye dedim..yoksa dermiyim? elbette sen daha iyi bilirsin hesaqbini kitabini..
neyse kizlar ben kacarim..islerim var ..herif gelmeden evi toparlayayim yemek yapayim..sonra gene görüsürüz
salata da yapp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?