- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bençok güzeeeeeeeel bi salata yaptım gel yiyelm kı
kızlar merhaba,3 martta açken 86,4 çıkıyordum bugün sabah tartıldığımda 85,9 çıktım nasıl sizce?birde bugün 1 tavuk dürüm yedimyanında ayranla sabah öğle gayet iyiken bozdum galiba değilmi ,normalde 1 dilim ekmek yiyodum akşamları birde kalori takibi yapan varmı aranızda?
teşekkür ederimcanım benim yeni uygulamadan haberin varmı menünüü haftada 3 gün yazmazsan listeye girme hakkın 2 haftaa daha erteleniyorr dün başladııı hem dünün hemde bugününn menüsünüğü yazarsan sevinirimmmmm şimdii azcık işim var halledeyimm dürümünee döneceğimmmmmmm ona göre :)))
teşekkür ederim((menülerimi yazayım hemen;
dünün menüsü;
sabah;2 dilim ekmek,2 haşlanmış yumurta
ara ;1 kayısı
öğlen yok
akşam:1 kepçe tavuk çorbası,küçük bir dilim ev yapımı pizza,bol bol su yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş
bugünün menüsü;
sabah:1 domates,yarım salatalık,1 ilim peynir,4 dilim sucuk,yanında az miktardayufka köy ekmeği
ara;1 diyet bisküvi,meyveli soda
öğlen :yok
akşam:1 tavuk dürüm,1 bardak ev yoğurdundan ayran,sabah yarım saat tempolu yürüyüş
bençok güzeeeeeeeel bi salata yaptım gel yiyelm kı
hakkikaten zor ben 22 yaşındaydım ama daha öğretmen olmama 1 ay vardı ne evlilik ne öğretmenliğim hiçbişeyimi göremedi kardeşimde 15ti en çok evlilik zmanı dokunmuştu arada hala eşimin annesinin oğluna yaptıkları dokunur benim annem olsaydı o da bana bööle yapardı derim ağlarım bazen
sadece kendimi teselli ediyorum hesaplamadımolurmu hiç öylee şeyy tabikii söyleyeceksinn uyaracaksınn yoksaa ben dostluğundan şüphe ederimm söylediklerimee bakmaaa uyarmann hoşumaaa gidiyorr benimmmmm demekki beni düşünüyorsun ki üstüneee kafa patlatıpppp kızıyorsunnn banaaaa asıllll bunun içinn ben sana teşekkür ederimmmm
rica ederim ne demek seve seve...iyi o zaman.bunlari okuyunca icim rahatladi..yahu ben sana takilmasam zamanmi gecer..aglarim küserim falan deyince bendde kendimi cok kötü hissettim ay kizin gercekten moralinimi bozdum istemeden diye..sonrada kendime kizdim..ya öznur tut ceneni..yerse yesin vardir bir bildigi diye..ama icimde rahat etmiyor demeden...seni sevdigimden ama..valla bak:))))))))
kizlar az önce kendime süper bir yemek pisirdim hatta midemde bile:)) cocuklara makarna yapmistim..tavukta vardi..ama ben ne yiinde doyayim die kara kara düsünüyordum..koca bir tabak salata yaptim ama kesmeyecek biliyorum.makarnayada dalsam bir tabak yemeden doymayacagim..buzlukta börülce vardi..fasulyenin daha siska olani..ondan tavaya biraz koydum..yagsiz direk soklanmis sebze.dedim haslansin salatayla yerim..baktim igrenc tadi var.üstünede iki domates dogradim..onlar piserken dedim ya domatese sogan iyi yakisir.birde sogan dogradim irice.cok az tuz ve karabiber kattim..iyice kavruldu..ama sifir yag...ay bir güzel oldu..yahu tavsiye ederim cok lezzetli oluormus..üstelikte doyuyorsun..100 gr börülce 40 kaloriymis.posette yaziyordu.50 gr kadardi..üstüne 2 domates birde sogan ekle ..koca bir tabak 100 kaloriye anca cikti..bir tabakta salata..ya cok fakir ama tabak tabak yemek..icime cok sindi cooook:)))
bendes eni seviyooom kiz:)) sevmesem kizarmiyim:)))) ben kasapmiyim sen postmusun bu nasil sevgi ya..sev kiz sevme kiz olacak is degil dengesizlestimmi ne bu aralar:))valklada billada seviyomm seviyommm seniii ablayaa beleşş kıızzzzz rahat ol :)
ay canm benim herkesin bir hikayesi var iste..dedim ya hayatin zorluklari aci ama gercek..insallak sen kizin basinda olu ve torunlarini sararsin..çok hissediliyor canım eksikliği düğünde doğumda herşeyde benim düğünümde hiç kimse yoktu ne kardeş ne baba öle bi başıma evlendim doğum yaptım sedyeyle götürürlerken babamı aradım ama yine gelmedi anne zaten yokannemi kaybettik babamda yok oldu mesela bak şuan evli değilim kızımla baya zorlu bi hayat geçiyo annem olsa böle olurmuydu ben annemi kaybedince malesef kimsesiz kaldım
yuh bana bu nasil laf etmisim ya..koca popoyu dündü bu yüzden yüksek enerji var diye..ay okuyanlar sapik sanmistir beni:18::18::18::18: valla degilim..yani aksam uymadik birbirimize dögüsmedik anlaminda dedim ya...bir iki laf sokusturmadan dögüsmeden yatamazdik biz..enerji fazlasi var o anlamda yani..ay gelde acikla simdi..patavatsizliginda bu kadari..neyse anlayan anlamistir:)))evet herif aksam poposunu döndü yatti.üstümde yüksek enerji varsaka saka..yahu senin iyiligin icin alla alla..bak yarin mustafa var..seni öyle görürse bakmazki..baska cariyeler götürür oglani..alla alla az yiyecende benmi zayiflayacam:))) abla dedigin yeri gelince kulak ceker canim..ablaligin hakkini vermezsek olmaz
kuzumm az değil mi birazzzzzbu günkü menüm
sabah: az yağda yumurta yoğurt 2 dilm ekmek
ara:1 kase yoğurt
öğle:çorba yumurta
ara:1 elma
akşam:karnabahar brokoli tavu havuç kaynatıp z yağda kavurdum salata yoğurt az çorba
ara:1 elma yemeyi düşünüyrm
3 mil leslie yaptım
bugün olmuş dmi arkadaşlar
bendes eni seviyooom kiz:)) sevmesem kizarmiyim:)))) ben kasapmiyim sen postmusun bu nasil sevgi ya..sev kiz sevme kiz olacak is degil dengesizlestimmi ne bu aralar:))
ay canm benim herkesin bir hikayesi var iste..dedim ya hayatin zorluklari aci ama gercek..insallak sen kizin basinda olu ve torunlarini sararsin..
yuh bana bu nasil laf etmisim ya..koca popoyu dündü bu yüzden yüksek enerji var diye..ay okuyanlar sapik sanmistir beni:18::18::18::18: valla degilim..yani aksam uymadik birbirimize dögüsmedik anlaminda dedim ya...bir iki laf sokusturmadan dögüsmeden yatamazdik biz..enerji fazlasi var o anlamda yani..ay gelde acikla simdi..patavatsizliginda bu kadari..neyse anlayan anlamistir:)))
300o km den yollaamam..sogur tadi kacar:))))))ohh afiyet olsun canım az da bana yolla bari malum ben açım :) gerçi şimdi ofiste 2 dilim kepek ekmeğim var az peynir koycam arasına yicem saat geç oldu iyice geçe kalmadan yiyeyim bari :))
bu günkü menüm
sabah: az yağda yumurta yoğurt 2 dilm ekmek
ara:1 kase yoğurt
öğle:çorba yumurta
ara:1 elma
akşam:karnabahar brokoli tavu havuç kaynatıp z yağda kavurdum salata yoğurt az çorba
ara:1 elma yemeyi düşünüyrm
3 mil leslie yaptım
bugün olmuş dmi arkadaşlar
300o km den yollaamam..sogur tadi kacar:))))))
ay canm benim herkesin bir hikayesi var iste..dedim ya hayatin zorluklari aci ama gercek..insallak sen kizin basinda olu ve torunlarini sararsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?