- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ara olsaymış daha güzel olacakmış amaaaa çalışıyon diye sanırımmmm güzel amaaamenümü yazım öle çıkayım bari :)
sabah yarımdan az simit bi yumurta çok az peynir
ara yokkk
öğlen bi kase çorba bi tane biber dolması birazda yoğurt
ara malesef yine yok
akşam 2 dilim kepek ekmeği bir kk peynir
eve gidincede bi bardak süt içerim :)
sabah : bir kepekli ekmek peynirli kare tost elma suyu
ara : on bir gibi çeyrek simit şekersiz çay bi kk peynir
öğle : yarım kase yayla çorbası bi lokma ekm
dört adet yaprak sarması ,iki çatal yogurt,salata
ara : yok
akşam : dört yk taze fasulye dört yk
makarna bi kase cacık
ara : bi küçük elma bi bardak süt
no kızartma yesss saglıklı mamalarrrrrrbu sefer olmş dimi kızlarrrrrrrr.16:
ara olsaymış daha güzel olacakmış amaaaa çalışıyon diye sanırımmmm güzel amaaa
güzel kankammmm olmuşşşş olmuşşşşşş umömahhhh
sennki de süperr kankamm bnmmmbu arada kısırrr cnm çekktiii azcıkkk
ben sana yapayım ama duyumdan gizli yiyelim :)
hadi yielmmmmkaççç dövcekk bizi şimdiiii
ne neler duyuyorum hemde benden gizliiii:))) deneme aksam kabus görürsün yatamazsin..vicdanin seni sikar:))))))))))))ben sana yapayım ama duyumdan gizli yiyelim :)
tamam tamam al ye:)))))banane istiyorum banane banane :)))
aminnn canım bende hep öle diyorum ben yanlız kaldım allahım ömür verirse kızımı hiç yalnız bırakmıcam :9
süpeeeeeeeeeeeeersabah : bir kepekli ekmek peynirli kare tost elma suyu
ara : on bir gibi çeyrek simit şekersiz çay bi kk peynir
öğle : yarım kase yayla çorbası bi lokma ekmek ,
dört adet yaprak sarması ,iki çatal yogurt,salata
ara : yok
akşam : dört yk taze fasulye dört yk
makarna bi kase cacık
ara : bi küçük elma bi bardak süt
no kızartma yesss saglıklı mamalarrrrrrbu sefer olmş dimi kızlarrrrrrrr.16:
hem biliyor hem yapiyor yaaaaaaaaaaahadi yielmmmmkaççç dövcekk bizi şimdiiii
vay destekciside olmus....savrulun uleeeeeeeeeen kimmis o kisiri yiyip yiyip kacan..yahu bilmezmisiniz cok yiyince poponuz büyüycek kosamayacaksiniz..kosarken salim salim sallanacak sayglariniz olacak...cekiliiin leyyyyyyyyyyn sopami aldim haberiniz ola..cabul birakin kasiklari yoksa o tabaklar kafanizda parcalanacak..yemeeeeeeeeeyiiin...ben seni korurum kankammm gelll arkama saklan :)
kizlar az önce kendime süper bir yemek pisirdim hatta midemde bile:)) cocuklara makarna yapmistim..tavukta vardi..ama ben ne yiinde doyayim die kara kara düsünüyordum..koca bir tabak salata yaptim ama kesmeyecek biliyorum.makarnayada dalsam bir tabak yemeden doymayacagim..buzlukta börülce vardi..fasulyenin daha siska olani..ondan tavaya biraz koydum..yagsiz direk soklanmis sebze.dedim haslansin salatayla yerim..baktim igrenc tadi var.üstünede iki domates dogradim..onlar piserken dedim ya domatese sogan iyi yakisir.birde sogan dogradim irice.cok az tuz ve karabiber kattim..iyice kavruldu..ama sifir yag...ay bir güzel oldu..yahu tavsiye ederim cok lezzetli oluormus..üstelikte doyuyorsun..100 gr börülce 40 kaloriymis.posette yaziyordu.50 gr kadardi..üstüne 2 domates birde sogan ekle ..koca bir tabak 100 kaloriye anca cikti..bir tabakta salata..ya cok fakir ama tabak tabak yemek..icime cok sindi cooook:)))
valla öyle oldu..kalorisi cok düsük ama midemi doldurdu..bundsan sonra böyle sebze kavurmasi yapacagim..hem kalorisi düsük hem vitaminli hemde cok severim ben sebzeyi:))çok güzel tarif hem kalorisi düşük hemde ye ye dur :)) denemek lazım
kavun mu :) süperr yaaaa çekirdek ve kurabiyee bozmuş i,şi canımmmm 1 haftada 3 gün yazmama hakkın var menünü ona göreeeeekizlar firinda kizartma yapabilrsin .hem hafif hemde kalorisi az oluyo.patetesi soyup az bir yagla icine baharatta atip pisirebilirsinizz.
- menüm
- sabah iki tas kahve yarimdilim ekmek yaninda badem ezmesi
- öglen omlet bir dilim ekmek yanida kavun
- bir kase cekirdekve biraz cikolatali kurabiye
- aksamda kuru fasulye biraz tursu
hem biliyor hem yapiyor yaaaaaaaaaaa
vay destekciside olmus....savrulun uleeeeeeeeeen kimmis o kisiri yiyip yiyip kacan..yahu bilmezmisiniz cok yiyince poponuz büyüycek kosamayacaksiniz..kosarken salim salim sallanacak sayglariniz olacak...cekiliiin leyyyyyyyyyyn sopami aldim haberiniz ola..cabul birakin kasiklari yoksa o tabaklar kafanizda parcalanacak..yemeeeeeeeeeyiiin...
bence gayet iyi..kutlarim senibugünkü menüm
sabah 2 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin bir parça peynir
1 çay k.bal
ara yok
öğlen yarım kase tarhana çorbası
3 tane nuget
yarım kase yoğurt
ara 1 portakal
1 kayısılı activia
akşam yarım kase tarhana çorbası
5 ymk z.yağlı barbunya
1 dilim ekmek
ara 1 bardak yarım yağlı süt olacak inşallah
1,5 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde
valla öyle oldu..kalorisi cok düsük ama midemi doldurdu..bundsan sonra böyle sebze kavurmasi yapacagim..hem kalorisi düsük hem vitaminli hemde cok severim ben sebzeyi:))
ama sogansiz yiyemem..biraz gaz yapar soganda ama..banane banane..kokarca gibi gezerim bende ortalikta:)))))
ha buarada kahvaltida kakao cok olmus demi..ama en son hamileligimde icmistim..arkadasta met edince deneyeyim dedim..desemde inanmayin..icecegim vardi..belestide:)))
ama aksama dengeledim bence:))
ben korurum..bir elimle döverim digeriylede saklarim seni:))kavun mu :) süperr yaaaa çekirdek ve kurabiyee bozmuş i,şi canımmmm 1 haftada 3 gün yazmama hakkın var menünü ona göreeeee
ben onu koruyom da beni kim koruyacak :)
en iisi brbrmze sarılalımmm sıkııı sıkı oyle koruyalm brbrmziii kankammmmmmmben seni korurum kankammm gelll arkama saklan :)
saolllllllllllllll adaşşşşşşşşşşşşşşşş seni dnledmmmmmne neler duyuyorum hemde benden gizliiii:))) deneme aksam kabus görürsün yatamazsin..vicdanin seni sikar:))))))))))))
tamam tamam al ye:)))))
süpeeeeeeeeeeeeer
adaşımm yaa neolcakk ki bi tabakcıkk kısırdann herşeye de kızıonn senn deehem biliyor hem yapiyor yaaaaaaaaaaa
vay destekciside olmus....savrulun uleeeeeeeeeen kimmis o kisiri yiyip yiyip kacan..yahu bilmezmisiniz cok yiyince poponuz büyüycek kosamayacaksiniz..kosarken salim salim sallanacak sayglariniz olacak...cekiliiin leyyyyyyyyyyn sopami aldim haberiniz ola..cabul birakin kasiklari yoksa o tabaklar kafanizda parcalanacak..yemeeeeeeeeeyiiin...
bir ekmekcik
bir dilim kasar
bir catal ucu recel
bir haslanmis yumurta
bir isirik korasant
bir fincan kakao
ara yok..
ögle:
kizimin keloksundan atistirdim..sütsüz..sanirim yarim kesa kadar yedim:)
aksam: bir tabak sebze kavurmasi yagsiz
bir iki catal yagsiz makarna
(toplasan 10 tane etmez)
bir koca tabak salata
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?