80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara olsaymış daha güzel olacakmış amaaaa çalışıyon diye sanırımmmm güzel amaaa
güzel kankammmm olmuşşşş olmuşşşşşş umömahhhh

kizlar firinda kizartma yapabilrsin .hem hafif hemde kalorisi az oluyo.patetesi soyup az bir yagla icine baharatta atip pisirebilirsinizz.
  1. menüm
  2. sabah iki tas kahve yarimdilim ekmek yaninda badem ezmesi
  3. öglen omlet bir dilim ekmek yanida kavun
  4. bir kase cekirdekve biraz cikolatali kurabiye
  5. aksamda kuru fasulye biraz tursu

ben sana yapayım ama duyumdan gizli yiyelim :)
ne neler duyuyorum hemde benden gizliiii:))) deneme aksam kabus görürsün yatamazsin..vicdanin seni sikar:))))))))))))

banane istiyorum banane banane :)))

aminnn canım bende hep öle diyorum ben yanlız kaldım allahım ömür verirse kızımı hiç yalnız bırakmıcam :9
tamam tamam al ye:)))))

süpeeeeeeeeeeeeer

hadi yielmmmm kaççç dövcekk bizi şimdiiii
hem biliyor hem yapiyor yaaaaaaaaaaa

ben seni korurum kankammm gelll arkama saklan :)
vay destekciside olmus....savrulun uleeeeeeeeeen kimmis o kisiri yiyip yiyip kacan..yahu bilmezmisiniz cok yiyince poponuz büyüycek kosamayacaksiniz..kosarken salim salim sallanacak sayglariniz olacak...cekiliiin leyyyyyyyyyyn sopami aldim haberiniz ola..cabul birakin kasiklari yoksa o tabaklar kafanizda parcalanacak..yemeeeeeeeeeyiiin...

çok güzel tarif hem kalorisi düşük hemde ye ye dur :)) denemek lazım

bir ekmekcik
bir dilim kasar
bir catal ucu recel
bir haslanmis yumurta
bir isirik korasant
bir fincan kakao

ara yok..
ögle:
kizimin keloksundan atistirdim..sütsüz..sanirim yarim kesa kadar yedim:)
aksam: bir tabak sebze kavurmasi yagsiz
bir iki catal yagsiz makarna
(toplasan 10 tane etmez)
bir koca tabak salata

2 lt su

bugünkü menüm

sabah 2 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin bir parça peynir
1 çay k.bal

ara yok

öğlen yarım kase tarhana çorbası
3 tane nuget
yarım kase yoğurt

ara 1 portakal
1 kayısılı activia

akşam yarım kase tarhana çorbası
5 ymk z.yağlı barbunya
1 dilim ekmek

ara 1 bardak yarım yağlı süt olacak inşallah

1,5 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde

çok güzel tarif hem kalorisi düşük hemde ye ye dur :)) denemek lazım
valla öyle oldu..kalorisi cok düsük ama midemi doldurdu..bundsan sonra böyle sebze kavurmasi yapacagim..hem kalorisi düsük hem vitaminli hemde cok severim ben sebzeyi:))
ama sogansiz yiyemem..biraz gaz yapar soganda ama..banane banane..kokarca gibi gezerim bende ortalikta:)))))

ha buarada kahvaltida kakao cok olmus demi..ama en son hamileligimde icmistim..arkadasta met edince deneyeyim dedim..desemde inanmayin..icecegim vardi..belestide:)))
ama aksama dengeledim bence:))

kavun mu :) süperr yaaaa çekirdek ve kurabiyee bozmuş i,şi canımmmm 1 haftada 3 gün yazmama hakkın var menünü ona göreeeee

ben onu koruyom da beni kim koruyacak :)

bence gayet iyi..kutlarim seni

bence münün gayet iyi bende çok severim sebze yemeklerini zaten yemekde soğan olmazsa tadı olmuyorki bende deniycem tarifini kızlar böyle düşük kalorili yemek tarifleriniz varsa söyleyin fikir olsun herkese

ben seni korurum kankammm gelll arkama saklan :)
en iisi brbrmze sarılalımmm sıkııı sıkı oyle koruyalm brbrmziii kankammmmmmm
ne neler duyuyorum hemde benden gizliiii:))) deneme aksam kabus görürsün yatamazsin..vicdanin seni sikar:))))))))))))

tamam tamam al ye:)))))

süpeeeeeeeeeeeeer
saolllllllllllllll adaşşşşşşşşşşşşşşşş seni dnledmmmmm
adaşımm yaa neolcakk ki bi tabakcıkk kısırdann herşeye de kızıonn senn dee

adaşım bu menulerle birncilk gelr bu hafta sana

ay o benim isirdigim korasantta 200 gr mi 200 kaloriymis..ama hicte 200 gr bigi durmuyordu..bir isirik nerden baksan beste biri eder..yani 40 kalori falan bir lokmada gitmis..anaaaaaaaaaaaa:18: kakaoda 100-150 arasi vardir kalorisi..kahvaltiyi bayagi yüklü yapmisim ben ya( biede az ekmekle doydumm diye seviniyorum:))))))
üstelikte iremcim uyarmisti beni dikkat et kacirma diye..iyikide uyarmissin irem uyarmasan neler giderdi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…