80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kiz baksana kahvaltiyi mahvetmisim:)))

ben komşuyaaa gidiyorumm görüşürüzzzzzzz

gitmeeee.bu aralar gözümün önünden ayrilma:)))

kizlar patlamis misirin 100 gr 478 kaloriymis duurulur..misir deyip gecmeyin aman diiim

evet yaa güzel olan herşey nie böyle kalorili.

ben de kalbim kadar temiz bi menü yazmak istedim bugün ama bakalım becerebilmiş miyim

sabah
bi haşlanmış yumurta
üç dilim tahıllı ekmek
üç zeytin
bi kk peynir
malt kahve

ara
5 tane yulaflı form püskevit
ve yeşil çaylar

öğle
iki yumurtadan az yağlı tavada yumurta
iki dilim ekmek
iki zeytin
biraz peynir
bi ufak domates
iki tane petibör
bi kk sütlü irmik tatlısı

ara
beş altı tane badem
bi tane petibör

akşam
ezogelin çorbası
4 yk pırasa
4 yk kayseri mantısı mantılar cücük kadardı valla
yarım dilim ekmek
biraz yoğurt

yarım saat yürüyüş
üstüne istanbulda seçim kurulu ararken kayboldum arabayı bıraktım yürüdüm yürüdüm.

cok sukur büsracim senin menüde toplanmaya basladi:))) mecburende olsa yürümüssün..ben daha onuda yapamadim:))

sabah:2 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir,5 zeytin,1'er kaşık bal ve pekmez
ara:çay,su
öğlen:bi porsiyon tavuklu patates,3 kaşık pilav,bi kase mercimek çorbası
ara:2 kuru incir
akşam:6 yk ısırgan çorbası,5 kaşık yoğurt

çay ile 7-8 badem yedim

işte bukadar menüm.

bu arada bi beslenme uzmanının programına katıldım da sizinle de paylaşmak istiyorum:
-öncelikle sınava hazırlanan ya da okul çocukları için ceviz,badem,havuç,kuru siyah üzüm ve hurmayı öğrenmeyi kolaylaştırmak ve hafızayı güölendirmek için önerdi.
-nescafe için talaş içmeyin boşuna sade Türk kahvesi için dedi
-çayı mutlaka şekersiz için(manganı ölmesin) dedi
-stres,kaygıdan uzak durmak için sarı,turuncu,kahverengi besinleri önerdi.Özellikle de armut ya da armut hoşafı sinire çok iyi gelyyomuş
-sabah kalkınca ya da yorulduğunuzda yeşil çay,akşam rahat uyumak için ıhlamur,
-genel olarak tüm renleri yemek kırmızı,turuncu,sarı,yeşil,siyah,mor rafine edilmemiş her türlü besinden alınmasını önerdi.
-margarinin evin badanasını yemekten farksız olduğunu söyledi.
-yapay şekerin çok zararlı olduğundan,sadece bitter çikolata yenilmesi gerektiğinde ve tabiki sosis,salam,hamburger gibi şeylerin zararlarından bahsetti.

genelde hepimizin bildiği şeyler ancak uygulayamıyoruz malesef...

tesekkür ederim canim paylastigin bilgiler icin ..ben cayi zaten sekersiz iciyorum..ama margarin olayi cok ilginc geldi bana..denek badanadan farki yok.:44:

ay bir ses veren oldu:))) cok sükür sende carmissin canim ya:))) canim SIKILDI burada sessiz sessiz:))

ewet ya aslında bi saat belirlenmeli o saatte girilmeli :) herkesin meşguliyeti farklı ama bi de bir araya gelinince dakkada bi sayfa atlıyosunuz yani

ewet ya aslında bi saat belirlenmeli o saatte girilmeli :) herkesin meşguliyeti farklı ama bi de bir araya gelinince dakkada bi sayfa atlıyosunuz yani

iyide herkesin isi yemegi colugu cocugu...gün oluyor hic firsat olmuyr..gün oluyor bugun benim halim gibi saatlerde zaman oluyor degisiyor iste...bence bak bir saate kadar burasi dolar..o zamanda benim herif gelmis olur ki gelmek üzere..ben cikarim muhabbeti kaciririz-:))

Canım yesıl cay ıstedı lımonlu demleyeyım de ıceyım barı::bende sankı as eren ınsanlar gıbı ne duyursam ne görürsem canım ıstıyooo

sen de herif herif die die zaten tükettin adamı yahu :)) herşey güzel sözlerle başlar güzel düşün,güzel söyle,güzel olsun enerji çok önemli

aa hanimlar iki gün sonra kadinlar günü..varmi bir plan falan..ay ben bu günleri degerlendirebilmek icin iki hafta önsenden basliyorum bizim herifin kafasini yemeye...yoksa adamin umrunda olmuyor ya..dün özür icin bana gül almis..aksam televizyonda kadinlar gününü duyunca hemen 180 derece kivirdi..aa ben kadinlar günü icin almistim bu gün sanmistim falan...kalk yerinden cabuk dedim.adam bir anda tuhaflasti niyeki dedi..dedim küllahimin üstüne oturmusun..kalkta küllahimi al ona anlat

alemsin hakkaten ama bak ben erkeklere hak veriyorum 14 şubat,8 mart,anneler günü,dogum günü derken bunalıyolar gerçi yaratıcı fikir geliştirmek için ugrastıkları da yok ama kapasiteleri okadar bence beklentileri düşük tutmalı

aynen benımkıde yarımsaate kadar gelırndan sonra hızmet faslı dızı faslı :fasıllar sürer yanı

Canım yesıl cay ıstedı lımonlu demleyeyım de ıceyım barı::bende sankı as eren ınsanlar gıbı ne duyursam ne görürsem canım ıstıyooo
he he oluyor bazen öyle

aynen benımkıde yarımsaate kadar gelırndan sonra hızmet faslı dızı faslı :fasıllar sürer yanı
valla sorma..birde isten geliyor ya simdi iki karis surat ah pov lar nazin biri bin para...belkide tersi olur ama yok tanidigim kadariyla suratsiz olur..karni doyar dusunu alir ayaklarini uzatir o zaman normale döner:)))))
kiz sen evlimiydin? yani bunlari bildigindenmi söylüyon bilmedigindenmi...yahu mrümüzü yiyorlar o günlerde olmasa tam biteriz:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…