80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda hersey o kadarda kötü degil.yani kafa dengi olduktan sonra sevdikten sonra evlilik cok güzel ya..insan karsiligini grünce hizmetide isi gücüde seve seve yapiyor..ama karsiliginda sadece bencil hassasiyette sifir biri olursada tam bir iskence..bizim herifte karar veremediki nasil olacagina 6 senedir..bir bakiyorsun romantik sevgi dolu bir bakiyorsun 1 dakika bile cekilmez bir adam..ee öyle bir adamin esi oluncada böyle biraz dengesizlesiyor insan

Benımkı de aynen suratı bes karıs gelır catacak yer arar :ne zaman karnı doyar sevdıgı yemeklerden yer keyfı yerıne gelır hepsı aynı kalıpdan cıkma :

canım işte bak aynen öyle evli deilim ama çoooook uzun süreli bi ilişkim var tabiki evliliğin yerini tutmaz ama hertürlü kısıtlama,erkeksi davranısları görüyoru.tanımak ve kabul etmek ilk anahtar bence çünkü ben küçük yaşıma ragmen bişeyi çok iyi anladım bir çocugun bile davranıslarını,huylarını değiştiremiyoruz,bi erkeğin,ya da bizlerin hiç farketmez değişmiyo o kabalıkları da seviyosak senin dediğin gibi DENGE :)

Benımkı de aynen suratı bes karıs gelır catacak yer arar :ne zaman karnı doyar sevdıgı yemeklerden yer keyfı yerıne gelır hepsı aynı kalıpdan cıkma :

ay tanidigim bircok kisinin kocasi byle ..acken acayip sinirli cekilmez oluyorlar..niye ki kiz acep erkeklik hormonlariyla ilgili olabilirmi varmidir bilimsel bir aciklamasi:)) ama ablamin kocasi acayip sakin..adam isten gelir..yemek varmi sorar..varsa yer yoksa alir bir kase yogurdunu oturur yer kaldirir.ay hayranim adama...kardesim enistem olsun yani:)) ama varya birde bizimkini koyuyorum yanina. söyle yanyana tuzla seker aciyla tatli atesle su gibi birsey oluyorlar....ama herkesin bir yönü var iste hem iyi hem kötü yönleri..enistede tamir islerinden anlamaz..ama benimki öylemi..valla kirik de yeter ..bozuk de y yeter..önce bir torba öfke sacar kizar falan ama sonrada usul usul herseyi onarir..elektronik tesisat bilgisayar..yani teknolojinin her cesidini halleder....her eve lazim tibi :)))

erkekler yaşlandıkça daha fazla östrojen salgılarlar ve daha duygusal olurlar,kadınlarsa aynen daha fazla testesteron salgılar ve daha erkeksi olurlar ondan hep kaynana dırdırı vardır ama kaynatalar genelde daha cok sevilir:)

yinede evlilik baska birsey.istersen yillarca tani gez toz ayni evde yasamadigin sürece taniyamiyorsun..birde surda hata var: neden degistirmek...kimsenin kimseyi degistirmeye hakki yok aslinda..onu oldugu gibi kabul etmek önemli..ve saygili olmak..ona saygi duydugun zaman davranislarinida degistiriyorsun ister istemez...yani önce deli gibi sev..evlenince yok öyle oturma öyle yürüme ..öyle yapma..yani byle seyler sadece cocuk egitiminde konusulacak seyler.yani evladin olur..ama esin onun egitiminde iyi olmayacak davranislar yapar yaa oturur önerilerle cözüm bulunur..ama o yasa kadar gelmis kisi zaten degismezde degistirilemezde...bizdeki noksan bu oldu...benim tahammül sinirlarimi zorlayanda zaten bu tip davranislari..yok öyle oturma yok o renk ruju kullanma..yani bu esir kampinda yasamaktan baska bir duygu vermiyor insana..dersinki hosuma gitmiyor..ama kullanma diye yasak koyamazsin...of ya gene sinirleniyorum yavas yavas:)))

kizim uyaniklar uyanik..hic ktü olmuyorlar..biliyorlarki kadin cenesini tutamaz karismadan edemez:)))))) ama bu salgilama konusu dogru..cok örneklerine rastladim..özelliklede annemde...kadim sakaliyla biyigiyla(ki anneme cektigimi buradan anliyorum:))) sertligiyle davranislariyla tam erkek..

ondan bitane de bende var bacımmm bir bakarsın sinir gıcık bir adam bir bakarsın bal mı bal.her türlü elektrik tesisat işinden de anlar bir beni anlamıyor galiba :))

o kısıtlamalar bizde de gani aslında kendi cinslerini bildiklerinden böle kıskançlıklar biz sacma gelio ama onların temel özellikleri senn gbi olcam şimdi elma sekerine sarkman gibi :))

ondan bitane de bende var bacımmm bir bakarsın sinir gıcık bir adam bir bakarsın bal mı bal.her türlü elektrik tesisat işinden de anlar bir beni anlamıyor galiba :))
insanin bazen bozuk bir bilgisayar yada elektoronik bir esya olasi geliyor degilmi onun yaninda..keske vidalarimiz falan olsa..adam skse vidalari..söyle bir kurcalasa allah allah kadin ruhu nasil oluyormus..nerde ne kullaniliyormus..bir arizada yedek parca nasil bulunuyormus:)))))))
yok adamlar anca kisa devre yaptiriyorlar..allahtan üretici firma iyiymiste her türlü hor kullanilmaya dayaniklilik verilmis..yoksa ya ölürdüm ben yada felc olurdum sinirden:))))))))))

o kısıtlamalar bizde de gani aslında kendi cinslerini bildiklerinden böle kıskançlıklar biz sacma gelio ama onların temel özellikleri senn gbi olcam şimdi elma sekerine sarkman gibi :))
ay bendende iyi koca olurdu kiz..yemek bulasik camasir..hele hele romantzm...oh ise git eve gel aksama kadar cocuk sitresi falan düsünme...ya bewn genede halimden memnunum heriften memnun degilim:)))))))))))) benim oturusuma kadar müdahale etmesi onurumu kiriyor...ben oturp kalkmasini anam babamdan senelerce senelerce ögrendim..büyüklerin yaninda saygili olmayi arkadas ortaminda baska..yani ben zaten yerine gre oturup kalkan bir tipim..ama evimde bile otururken ayak ayak üstüne atma...suraya basma ..sunu giyme...ama ben : canim cocuklara cok sertsin..sevgi vermeye geckalirsan telafisi olmaz diyincede olur ögretmenim deyip tersleyip atmasini biliyor ama(((((

geldi bile kapidan giriyor direk firca cekerek yaaaaaaaaaaaa...tam tahmin ettigim gibi..neyse ben kacarim iyice cinslesmesin..byeeeeee

bu günkü menümm

sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir açık çay
ara yok
öğle yok
ara 3 tane çörek otlu lıght bisküvi
akşam 1 küçük kase bamya 1 lahana sarma 1 2 çatal kuru biber kavurma 1 dilim ekmek 1 küçük parça helva

ara 1 elma 1 fincan paptya çayı 1.5 litre su 40 dk yürüyüş

kızlar bugün eşimin dayısı vefat etti ordaydık o yüzden menüler sarktı

herkese merhaba

menum

sabah 1 tane incir

kahvalti 1 tane acma 2 dilim peynir 3,4 tane yesil zeytin

ara yarim ayva

oylen 2 kase tavuk suyu

aksam 1 tabak tavuk sulu sehriye corbasi 5,6 tane haslama kanat kivircik salata 1 kase yogurt

yesil cayy

sondan birinci değilim en azından elma şekercim aynı kaderi paylaşıyoruz..

kızlar tam 5 gündür yoldan çıkmış vaziyetteyim bugünkü menümü yazmaya utanıyorum okuyan örnek almasın..

sabah
bir bardak ılık sirkeli su
haşlanmış yumurta
2 dilim tahıl ekmek
peynir.zeytin azıcık bal

ara
meyve

öğlen
tavuklu sebze yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt

Herşey buraya kadar normal

ikindi
misafirle 2 dilim kek
muhallebili tatlı
haşhaşlı börek

kabak çekirdeği

akşam
kuru fasülye pirinç pilavı
yoğurt
salata

ara
2 dilim kek

şimdide hazmetmek için soda içiyorum

kızlar dün ve ondan önceki günleri yazmıyorum buna benzer.bu hafta tartıda ne olur biilmiyorum..bilmek istemiyorum..toparlanacağım inş.ÇOK ŞİMARDIĞIMIN FARKINDAYIM

yurdun net problemi nedeniyle 2 gündür netsiz kaldım

hemen eksikleri tamamlıyorum

pazar
sabah 2 dilim peynir 3 dilim ekmek 8 zeytin 1 haşlanmış yumurta çay
ara meyve
öğlen bir tabak çorba iki yemek kaşığı kuru fasulye 1 yemek kaşıgı pilav
akşam öğlenle aynı

pazartesi

sabah 1 yağsız peynirli gözleme çay
öğlen küçük sandviç
akşam sade döner ve yoğurt

bugün

sabah sandviç
öğle 1 simit
akşam ekmek arası tavuk :/

iyi geceler kızlar...

menüm: sabah:1 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim salam ve 1 dilim peynirden tost ve 20 gr çikolata
ara:yok
öğlen:2 köfte kadar et mercimek çorbası çok az çiğ sebze
ara:2 dilim ekmek 1 salam yarım porsyon peynirden sadviç
akşam:sebzeli soya soslu tavuk 2 yemek kaşığı makarna ayran
akşam:1 porsyon meyve 1 yk kaşığı kadar çikolata
1 ekmek 1 peynir biraz da süt grubu kaldı ama bakalım..akşamki çikolata çok kaçtı..10grı aşmadıysa sorun yok ama aşmış olablir...1.5 lt su ve spor yok 2 kupa yeşil çay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…