aslinda hersey o kadarda kötü degil.yani kafa dengi olduktan sonra sevdikten sonra evlilik cok güzel ya..insan karsiligini grünce hizmetide isi gücüde seve seve yapiyor..ama karsiliginda sadece bencil hassasiyette sifir biri olursada tam bir iskence..bizim herifte karar veremediki nasil olacagina 6 senedir..bir bakiyorsun romantik sevgi dolu bir bakiyorsun 1 dakika bile cekilmez bir adam..ee öyle bir adamin esi oluncada böyle biraz dengesizlesiyor insan
Benımkı de aynen suratı bes karıs gelır catacak yer arar :ne zaman karnı doyar sevdıgı yemeklerden yer keyfı yerıne gelır hepsı aynı kalıpdan cıkma :
ay tanidigim bircok kisinin kocasi byle ..acken acayip sinirli cekilmez oluyorlar..niye ki kiz acep erkeklik hormonlariyla ilgili olabilirmi varmidir bilimsel bir aciklamasi:)) ama ablamin kocasi acayip sakin..adam isten gelir..yemek varmi sorar..varsa yer yoksa alir bir kase yogurdunu oturur yer kaldirir.ay hayranim adama...kardesim enistem olsun yani:)) ama varya birde bizimkini koyuyorum yanina. söyle yanyana tuzla seker aciyla tatli atesle su gibi birsey oluyorlar....ama herkesin bir yönü var iste hem iyi hem kötü yönleri..enistede tamir islerinden anlamaz..ama benimki öylemi..valla kirik de yeter ..bozuk de y yeter..önce bir torba öfke sacar kizar falan ama sonrada usul usul herseyi onarir..elektronik tesisat bilgisayar..yani teknolojinin her cesidini halleder....her eve lazim tibi :)))
canım işte bak aynen öyle evli deilim ama çoooook uzun süreli bi ilişkim var tabiki evliliğin yerini tutmaz ama hertürlü kısıtlama,erkeksi davranısları görüyoru.tanımak ve kabul etmek ilk anahtar bence çünkü ben küçük yaşıma ragmen bişeyi çok iyi anladım bir çocugun bile davranıslarını,huylarını değiştiremiyoruz,bi erkeğin,ya da bizlerin hiç farketmez değişmiyo o kabalıkları da seviyosak senin dediğin gibi DENGE :)
kizim uyaniklar uyanik..hic ktü olmuyorlar..biliyorlarki kadin cenesini tutamaz karismadan edemez:)))))) ama bu salgilama konusu dogru..cok örneklerine rastladim..özelliklede annemde...kadim sakaliyla biyigiyla(ki anneme cektigimi buradan anliyorum:))) sertligiyle davranislariyla tam erkek..erkekler yaşlandıkça daha fazla östrojen salgılarlar ve daha duygusal olurlar,kadınlarsa aynen daha fazla testesteron salgılar ve daha erkeksi olurlar ondan hep kaynana dırdırı vardır ama kaynatalar genelde daha cok sevilir:)
ay tanidigim bircok kisinin kocasi byle ..acken acayip sinirli cekilmez oluyorlar..niye ki kiz acep erkeklik hormonlariyla ilgili olabilirmi varmidir bilimsel bir aciklamasi:)) ama ablamin kocasi acayip sakin..adam isten gelir..yemek varmi sorar..varsa yer yoksa alir bir kase yogurdunu oturur yer kaldirir.ay hayranim adama...kardesim enistem olsun yani:)) ama varya birde bizimkini koyuyorum yanina. söyle yanyana tuzla seker aciyla tatli atesle su gibi birsey oluyorlar....ama herkesin bir yönü var iste hem iyi hem kötü yönleri..enistede tamir islerinden anlamaz..ama benimki öylemi..valla kirik de yeter ..bozuk de y yeter..önce bir torba öfke sacar kizar falan ama sonrada usul usul herseyi onarir..elektronik tesisat bilgisayar..yani teknolojinin her cesidini halleder....her eve lazim tibi :)))
yinede evlilik baska birsey.istersen yillarca tani gez toz ayni evde yasamadigin sürece taniyamiyorsun..birde surda hata var: neden degistirmek...kimsenin kimseyi degistirmeye hakki yok aslinda..onu oldugu gibi kabul etmek önemli..ve saygili olmak..ona saygi duydugun zaman davranislarinida degistiriyorsun ister istemez...yani önce deli gibi sev..evlenince yok öyle oturma öyle yürüme ..öyle yapma..yani byle seyler sadece cocuk egitiminde konusulacak seyler.yani evladin olur..ama esin onun egitiminde iyi olmayacak davranislar yapar yaa oturur önerilerle cözüm bulunur..ama o yasa kadar gelmis kisi zaten degismezde degistirilemezde...bizdeki noksan bu oldu...benim tahammül sinirlarimi zorlayanda zaten bu tip davranislari..yok öyle oturma yok o renk ruju kullanma..yani bu esir kampinda yasamaktan baska bir duygu vermiyor insana..dersinki hosuma gitmiyor..ama kullanma diye yasak koyamazsin...of ya gene sinirleniyorum yavas yavas:)))
insanin bazen bozuk bir bilgisayar yada elektoronik bir esya olasi geliyor degilmi onun yaninda..keske vidalarimiz falan olsa..adam skse vidalari..söyle bir kurcalasa allah allah kadin ruhu nasil oluyormus..nerde ne kullaniliyormus..bir arizada yedek parca nasil bulunuyormus:)))))))ondan bitane de bende var bacımmm bir bakarsın sinir gıcık bir adam bir bakarsın bal mı bal.her türlü elektrik tesisat işinden de anlar bir beni anlamıyor galiba :))
ay bendende iyi koca olurdu kiz..yemek bulasik camasir..hele hele romantzm...oh ise git eve gel aksama kadar cocuk sitresi falan düsünme...ya bewn genede halimden memnunum heriften memnun degilim:)))))))))))) benim oturusuma kadar müdahale etmesi onurumu kiriyor...ben oturp kalkmasini anam babamdan senelerce senelerce ögrendim..büyüklerin yaninda saygili olmayi arkadas ortaminda baska..yani ben zaten yerine gre oturup kalkan bir tipim..ama evimde bile otururken ayak ayak üstüne atma...suraya basma ..sunu giyme...ama ben : canim cocuklara cok sertsin..sevgi vermeye geckalirsan telafisi olmaz diyincede olur ögretmenim deyip tersleyip atmasini biliyor amao kısıtlamalar bizde de gani aslında kendi cinslerini bildiklerinden böle kıskançlıklar biz sacma gelio ama onların temel özellikleri senn gbi olcam şimdi elma sekerine sarkman gibi :))
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] irongirl
[/TD]
[TD] 87.2
[/TD]
[TD] 74.1
[/TD]
[TD] 72.1
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 15.1
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 71.9
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 1.9
[/TD]
[TD] 14.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] serapes
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 84.4
[/TD]
[TD] 82.8
[/TD]
[TD] 1.6
[/TD]
[TD] 5.2
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] umuts76
[/TD]
[TD] 90.5
[/TD]
[TD] 80.9
[/TD]
[TD] 80.3
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 10.2
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] bdybdy
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 87.5
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 82.6
[/TD]
[TD] 79.6
[/TD]
[TD] 79.2
[/TD]
[TD] 0.4
[/TD]
[TD] 3.4
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 140 dk yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] aleyna84
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 71.6
[/TD]
[TD] 71.4
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 14.6
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] gyk
[/TD]
[TD] 91.7
[/TD]
[TD] 87.2
[/TD]
[TD] 87
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 4.7
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 3gün plates
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] blackroseimmortal
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 79.1
[/TD]
[TD] 79.2
[/TD]
[TD] +0.1
[/TD]
[TD] 4.8
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 215 dk yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 73.9
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 6.5
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 77.1
[/TD]
[TD] 77.6
[/TD]
[TD] +0.5
[/TD]
[TD] 11.4
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 71.5
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] +0.5
[/TD]
[TD] 12
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 78.4
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] +0.6
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?