kızlar çokkk kötü bişeyy olduuuuu
bizim otele dışardan iş yapan bi firma var. adam 35 yaşlarında çok neşeli espirili bi adamdı cuma günü geldi yanıma.. kız sil telefonundan telefon numaramı dedi bende nedenmiş silmem dedim... artık arıza olunca beni aramıcaksın dedi ofisi ara onlara söyle dedi. olmaz dedim 2 yıldır seni arıyorum yine seni arıcam dedim çay ikram ettim çıkarken yine sil kız numaramı dedi güldüm gitti...
az önce haberini aldım cumartesi günü kamyon çarpmış oğlunu kurtarmış ama kendi ölmüşşinanamıyorummmm inanasım gelmiyo bi türlü. 3 gün önce karşımda duran bana şakalar yapan adam yokk artık numarasıda telefonumda hala asla silmicem silememde zaten ((
ayyy işte bende annemi aynen böyle kaybetttimmm bi cani aldı gitti onuuu( 43:
bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerek
kızlar tam 5 gündür yoldan çıkmış vaziyetteyim bugünkü menümü yazmaya utanıyorum okuyan örnek almasın..
sabah
bir bardak ılık sirkeli su
haşlanmış yumurta
2 dilim tahıl ekmek
peynir.zeytin azıcık bal
ara
meyve
öğlen
tavuklu sebze yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt
Herşey buraya kadar normal
ikindi
misafirle 2 dilim kek
muhallebili tatlı
haşhaşlı börek
kabak çekirdeği
akşam
kuru fasülye pirinç pilavı
yoğurt
salata
ara
2 dilim kek
şimdide hazmetmek için soda içiyorum
kızlar dün ve ondan önceki günleri yazmıyorum buna benzer.bu hafta tartıda ne olur biilmiyorum..bilmek istemiyorum..toparlanacağım inş.ÇOK ŞİMARDIĞIMIN FARKINDAYIM
iyi geceler kızlar...
menüm: sabah:1 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim salam ve 1 dilim peynirden tost ve 20 gr çikolata
ara:yok
öğlen:2 köfte kadar et mercimek çorbası çok az çiğ sebze
ara:2 dilim ekmek 1 salam yarım porsyon peynirden sadviç
akşam:sebzeli soya soslu tavuk 2 yemek kaşığı makarna ayran
akşam:1 porsyon meyve 1 yk kaşığı kadar çikolata
1 ekmek 1 peynir biraz da süt grubu kaldı ama bakalım..akşamki çikolata çok kaçtı..10grı aşmadıysa sorun yok ama aşmış olablir...1.5 lt su ve spor yok 2 kupa yeşil çay...
kizim uyaniklar uyanik..hic ktü olmuyorlar..biliyorlarki kadin cenesini tutamaz karismadan edemez:)))))) ama bu salgilama konusu dogru..cok örneklerine rastladim..özelliklede annemde...kadim sakaliyla biyigiyla(ki anneme cektigimi buradan anliyorum:))) sertligiyle davranislariyla tam erkek..
ay bendende iyi koca olurdu kiz..yemek bulasik camasir..hele hele romantzm...oh ise git eve gel aksama kadar cocuk sitresi falan düsünme...ya bewn genede halimden memnunum heriften memnun degilim:)))))))))))) benim oturusuma kadar müdahale etmesi onurumu kiriyor...ben oturp kalkmasini anam babamdan senelerce senelerce ögrendim..büyüklerin yaninda saygili olmayi arkadas ortaminda baska..yani ben zaten yerine gre oturup kalkan bir tipim..ama evimde bile otururken ayak ayak üstüne atma...suraya basma ..sunu giyme...ama ben : canim cocuklara cok sertsin..sevgi vermeye geckalirsan telafisi olmaz diyincede olur ögretmenim deyip tersleyip atmasini biliyor ama(((((
Ben ne zaman 82 oldum ,hıc anlamadım hayatım boyunca zayıflıktan sıkayet ederken son 3 senedır kılolarımdan kurtulamıyorum.. 1 kılo 2 kılo 3 kılo derken sımdı 20 kg fazlam var(( eskı halıme donmek ıstıyorum ..ben zayıf olmak ıstıyorum
oldumu simdi canim ya oldumu...bu kriz dün bendede vardi..aksam yemegi dahil aksama kadar cok güzel idare ettim.ay aksam bizim huysuz pizza istedi..bol kasarli..firina attim ay bir kokuyor bir kokuyor...ama bende de tafra esime karsi...gurur yaptim yanina oturmadim bana kizdi diye..bu sayedede kurtuldum yemekten:)))) dögüsün faydalari:))) sonra sarilip uyuduk..yemedigim yanima kalmis oldu:)))))))evet yaklasik 10 günün acisi bugün cikti ne kadar abur cubur var ise yedim su an kendimi kablumbaga gibi his ediyorum.nefes alamiyorum o kadar ki yedim yani:)
dün ictim canim tam 2 litre.insallah bu günde icecegim..gerci tuvalet bana calisiyor ama olsun:))))))sende durumlar nasilCanım negüzel yazışmışsınız güldürdün benide Allah'ta seni güldürsünSu işini naptın?
kızlar selam nasılsınız bakalım ben giremedim uzun zamandır koptumda zor bi dönem ...ama en kısa zamanda dönücem aranıza söz veriyorum annem rahatsızdı bahsetmiştm geçmedi kanaması gecen hafta apar topar geldiler baya halsiz düşmüş kötüydü hastane doktor amelyat derken daha bugün gözümü açabıldım ufaklık huysuz sabah 6 da kalkıyoruz gece saat başı uyanmalarını saymıyorum bile uykusuz kalıyorum sanki yedıklerim ayakta tutuyo benı sizler naaptınız şöle bı bakiim
canımızzz sağolsunn yaaaaa kilo verilirr allah başka dert vermesinnn diyee tesellii et kendini benim gibi :)
sondan birinci değilim en azından elma şekercim aynı kaderi paylaşıyoruz..
kızlar selam nasılsınız bakalım ben giremedim uzun zamandır koptumda zor bi dönem ...ama en kısa zamanda dönücem aranıza söz veriyorum annem rahatsızdı bahsetmiştm geçmedi kanaması gecen hafta apar topar geldiler baya halsiz düşmüş kötüydü hastane doktor amelyat derken daha bugün gözümü açabıldım ufaklık huysuz sabah 6 da kalkıyoruz gece saat başı uyanmalarını saymıyorum bile uykusuz kalıyorum sanki yedıklerim ayakta tutuyo benı sizler naaptınız şöle bı bakiim
hoş geldinn canımmm aramızaaaa zor günleri atlatmışsınn bundan sonrasıı kolay olacak emişn ol ben dilaraaaaa kolay gelsin inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınslm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. ilk sayfadan itibaren günlerdir okuyup motive olmaya çalışıyorum. açıkcası iyi de motive oldum. umarım hep böle devam eder. 10 günden beri diyetteyim 82 kg ile başlamıştım. henüz tartılmadım korkuyorum açıkçası tartılmaya. çünkü 1kg verdiğimi görünce mutlu olmak yerine yolumun uzunluğunu görüyorum o yüzden 1 ay sonra tartılmaya karar vermiştim diyete ilk başladığımda. ve bugün 10. günümdeyim. henüz kaçamak yapmadım. önüme çıkan ye azıcıktan bişey olmaz engellerini şimdiye kadar aştım. İnşallah böle de devam edebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?