80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sabır versin tüm ailesine ve sizilere...başınız sağ olsun...çok acı..

bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerek

hoşgeldin..elimizden geldiğince düzenli girip paylaşımda ve günlük menü bildiriminde bulunuyoruz..haftada pazar günleri yapılan bildirimlerden sonra kaptanımız wintersun listemizi hazırlıyopr eski sayfalardan ulaşablirsin öreneklerine..beraberce yalnız kalmadan elimizden geldiğince sinir harbi yaşamadan zayırflıyoruz...

evet yaklasik 10 günün acisi bugün cikti ne kadar abur cubur var ise yedim su an kendimi kablumbaga gibi his ediyorum.nefes alamiyorum o kadar ki yedim yani:)

bende senden asagi degilim yani yalniz degilsin canim:))

canim sen diyetisyen kontrolunde mi zayifliyorsun?

Canım negüzel yazışmışsınız güldürdün benide Allah'ta seni güldürsünSu işini naptın?

Sabah:Bir dilim ekmek,Yumurta,bir dilim peynir,domates,açık çay ve yeşil çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:6 yemek kaşığı sebze türlü yemeği,bir kase yoğurt.
Ara öğün:1 elma 5 badem.
Akşam:6-7 yemek kaşığı tavuklu mantar sote,salata,yoğurt.
Ara öğün:Yeşil çay.
Koşu bandı:60 dk.tempolu yürüme sırt ve mekik hareketleri.

bugünkü menüm

sabah:1 kase cornflakes az yagli süt ile

ara:form kraker üstünde füme somon baligi,armut ve 2 erik

ögle:yarim haslanmis tavuk

ara:150 gr.sade yogurt üstüne tarcin ekledim.1 armut ve 2 erik

aksam:5-6 kasik tavuklu pilav ve firinda sebze

1 saat önce:1 kase cornflakes ve 1 portakal
1 litre kadar su,bitki cayi ve kahve

Bugünkü menüm

sabah

1 dilim çavdar ekmeği
2 yeşil zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
yeşil çay

öğle

1 küçük poğaça

ara

1 kaşarlı tost
1 bardak ayran

akşam

4 köfte kadar ızgara et
1 bardak ayran

Bugünde garip bir menü oldu ama neyse öpüldünüz :))

Ben ne zaman 82 oldum ,hıc anlamadım hayatım boyunca zayıflıktan sıkayet ederken son 3 senedır kılolarımdan kurtulamıyorum.. 1 kılo 2 kılo 3 kılo derken sımdı 20 kg fazlam var (( eskı halıme donmek ıstıyorum ..ben zayıf olmak ıstıyorum

canım sen yine eskiden zayıfmışsın bak çogumuza göre daha şanslısın:) benim şöyle olsam diyeceğim bi zaman dilimim olmadı yani istemek ilk adım peşi sabırla devam etmek şimdiden kolay gelsin diyorum :)

günaydınlar
dünkü menü

sabah:2 dilim köy ekmek+2 kk krem peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba+4-5 kaşık cevizli erişte-2 kaşık kadar et(orman kebabın etlerini ayırdım da:)) )-2-3 parça turşu
öğle:1 küçük ayva+ 2 adet kremalı bisküvi+şekersiz t.kahve
akçam:1 kase şehriye çorba+yrm porsiyon kadar hamsi tava+2 dilim ekmek+salata+limonlu soda
ara:birkaç leblebi ve ceviz+ıhlamur
su 2,5 lt kadar

kızlar selam nasılsınız bakalım ben giremedim uzun zamandır koptumda zor bi dönem ...ama en kısa zamanda dönücem aranıza söz veriyorum annem rahatsızdı bahsetmiştm geçmedi kanaması gecen hafta apar topar geldiler baya halsiz düşmüş kötüydü hastane doktor amelyat derken daha bugün gözümü açabıldım ufaklık huysuz sabah 6 da kalkıyoruz gece saat başı uyanmalarını saymıyorum bile uykusuz kalıyorum sanki yedıklerim ayakta tutuyo benı sizler naaptınız şöle bı bakiim

evet yaklasik 10 günün acisi bugün cikti ne kadar abur cubur var ise yedim su an kendimi kablumbaga gibi his ediyorum.nefes alamiyorum o kadar ki yedim yani:)
oldumu simdi canim ya oldumu...bu kriz dün bendede vardi..aksam yemegi dahil aksama kadar cok güzel idare ettim.ay aksam bizim huysuz pizza istedi..bol kasarli..firina attim ay bir kokuyor bir kokuyor...ama bende de tafra esime karsi...gurur yaptim yanina oturmadim bana kizdi diye..bu sayedede kurtuldum yemekten:)))) dögüsün faydalari:))) sonra sarilip uyuduk..yemedigim yanima kalmis oldu:)))))))
Canım negüzel yazışmışsınız güldürdün benide Allah'ta seni güldürsünSu işini naptın?
dün ictim canim tam 2 litre.insallah bu günde icecegim..gerci tuvalet bana calisiyor ama olsun:))))))sende durumlar nasil

ay yoldasim nerelerdesin sen..özledik valla..annenin durumuna üzüldüm..aslinda temiz cikmisti degilmi tahlilleri falan.birseyi yok demisti doktor...simdi nasil iyi oldumu bari..bu sikintilari bahane edipte cok yeme ha sonra pisman olursun.....

sondan birinci değilim en azından elma şekercim aynı kaderi paylaşıyoruz..
canımızzz sağolsunn yaaaaa kilo verilirr allah başka dert vermesinnn diyee tesellii et kendini benim gibi :)

canım benimmm allahh kolaylıkkk versinnn annenedee şifaa inşallahhh iyi haberlerle gelirsinnnn

en mutlu anları, en güzel sevinçleri, yaşamanız için, aldığınız her nefes, çaldığınız her kapı, yürüdüğünüz her yol, sizee sonsuzz mutluluk getirsin GÜNAYDINNNN

slm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. ilk sayfadan itibaren günlerdir okuyup motive olmaya çalışıyorum. açıkcası iyi de motive oldum. umarım hep böle devam eder. 10 günden beri diyetteyim 82 kg ile başlamıştım. henüz tartılmadım korkuyorum açıkçası tartılmaya. çünkü 1kg verdiğimi görünce mutlu olmak yerine yolumun uzunluğunu görüyorum o yüzden 1 ay sonra tartılmaya karar vermiştim diyete ilk başladığımda. ve bugün 10. günümdeyim. henüz kaçamak yapmadım. önüme çıkan ye azıcıktan bişey olmaz engellerini şimdiye kadar aştım. İnşallah böle de devam edebilirim..

hoş geldinn canımmm aramızaaaa zor günleri atlatmışsınn bundan sonrasıı kolay olacak emişn ol ben dilaraaaaa kolay gelsin inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…