80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma, canimcim bizim icin burasi, ama o liste bize motivasion icin
isi inada bindirip rekabet yaratmak bana yanlis geldi:)
kimse alinmasin, söledim sadece fikirlerimdir,belkide hic kimse yapiordur...
:)))

bu arada ben uzun zamandir, handeryacimi görmüyorum, bir sorun yok dimi canlarim`??

canım rica ederim, yeter ki senin için rahat olsun, ayrıca iyi yolculuklar dilerim, sağ salim git gel güzelim.

handeryanın oğluşunun doğumgünü partisi vardı dün akşam, o yüzden telaşesi çoktu bu hafta, ufaklığın ilk doğumgünü ya annesi de özendi haklı olarak, ama biliyorum arkadaşımın içi içini yiyordur şimdi listeyi yapayım bir an evvel diye :)
ayliniko sağol aplam, sen temizliği yapmışsın oh ne güzel, sıra bende şimdi.

evet bitirdim manikür bile yaptim kaydirigubbakcemile3
hii dogruu dogum günü vardii o yüzden girmedi dün gece, girer bugün yapar listeyi, ozaman tam isabet olmus benim yardimim, hissetmisim buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

ee aylıncıgım onceden oyleydı..colayla oyle bır ask yasardım ki dıllere destan..cok severdim kola cıps manyagıydım resmen..allaha sukur..mayıs ayından berı cogu alıskanlıgımı bıraktım..bıde su gece yemek yeme problemını aşsam cok ıyı olacak..

lavita canım..genel konuşmuşsun..e doğal olarak ben de üzerime alındım..bence böyle şeyleri düşünüp sıkma canını..kimsenin yalan söyleyip bizi kandıracağını daha doğrusu kendini kandıracağını zannetmiyorum..benim küçük iki yaramaz kızım var..beni çok yoruyorlar..
yürüyüş yapmaya çalışıyorum herzaman olmasa da..ama sanırım onlarla uğraşmak,ev işleri bana spordan daha fazla enerji harcatıyor..ben de kaçamaklar yapmış olmama rağmen 1000 gr verdim..üstüme alındım tabi dediklerinden...kilo verdiğim için kendimi suçlu hissettim sanki inanamıyorum...üstüme alınmamın en büyük sebebi buraya foto koyamamış olmam..ama tlfla çekip koycam inşallah..kimsenin hakkımda suizan beslemesini istemem..
ben buraya birilerine rakip olkmak veya hava atmak için girmiyorum hergün işimi gücümü bırakıp...
sadece kilolarımdan kurtulmak için ve burdaki sıcak dostluk için burdayım...

canımıniçi sen alınma, başta ben de alındım tabii, biliyorsun biz en eskilerdeniz ve epey kilo verdik, ama Allah biliyor, ben seni biliyorum, ne kadar dişimizi sıktık, adet öncesi veremediğimiz ne çok hafta oldu, ilk başladığımızda birinci olurduk, şimdi yanından geçemiyoruz :) lavita aslında kötü bir şey demek istememiş, ama biraz sitem etmiş.sen alınma canım arkadaşım.

bak yine üzerine alan varmis, birtek ben degilmisim.............

nidam ayrıca fıstık gibisin maşallah, ben senin eşin olsam hiç istemezdim kilo vermeni :asigim:

hahahahah ayy allah iilini versin abla kaydirigubbakcemile3
nidam abla duydunmuuu kilo vermee lülülülülülü
erkekler balukk etluuu seviyoo genelde sanirim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…