günaydın arkadaşlar
BİLGEN hayırlı olsun bebişin canım inşallah sag saglim kucagındada görürüz
LAVİTA canım neden öyle bir düşünceye kapıldın bilemiyorum verende kendine vermeyende başkası ister 100 kg olsun ister 50 kimseyi ilgilendirmez kendinden başka kimseye zararı olmaz bence sadece burası bizim icin güzel bir yardımlaşma bence yanlışlarımızı ve dogrularımızı anlamak icin birde tabiki güzel bir dostluk kuruluyor burda sen bu yüzden sakın motivasyonunu kaybetme bak ben kac zamandır bir alıp bir veriyorum aslında yerimde sayıyorum ama yinede burdayım sakın bırakma rejimi ve bizleri
AYLİN canımcım neden üstüne alınıyorsun alınacak birşey yok onun düşüncesi bu takma kafana eger öyle kişiler varsa alınsın
canim cok tesekkür ederim yok hayir yanlis anlamiorum kesinlikle seni
hatta cok iyi oldu canim ya, deneyimli birilerinde hep yardim almak güzeldir...
tabiki herkes kendini kandiri beni ilgilendirmez ben
sadece fikrimi belirtim:)
onu biran önce doktora sorup halletcem canim belki dedin gibidir canimcim cok saaol
handeryanın oğluşunun doğumgünü partisi vardı dün akşam, o yüzden telaşesi çoktu bu hafta, ufaklığın ilk doğumgünü ya annesi de özendi haklı olarak, ama biliyorum arkadaşımın içi içini yiyordur şimdi listeyi yapayım bir an evvel diye :)
ayliniko sağol aplam, sen temizliği yapmışsın oh ne güzel, sıra bende şimdi.
http://img31.imageshack.us/img31/8562/dsc01458.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/4753/dsc00304x.jpg
resımlerıme bakın yorumda beklıyorum..
birinci resmine cok güldüm yaaa delikafaduldendelikafadulden
elinde cekirdek poseti, yaninda coca cola, allah iilini versin abla kaydirigubbakcemile3
bacak kismi ve yüz sisman tabi
ikinci resimde belli zayifladigin, yüzünden ve bacaklar
devamm ablammmm
yüzden ve bacaktan fark etmiş gibi nidacım, ama ilk resimde oturduğundan pek anlayamadım güzelim.
lavita canım..genel konuşmuşsun..e doğal olarak ben de üzerime alındım..bence böyle şeyleri düşünüp sıkma canını..kimsenin yalan söyleyip bizi kandıracağını daha doğrusu kendini kandıracağını zannetmiyorum..benim küçük iki yaramaz kızım var..beni çok yoruyorlar..
yürüyüş yapmaya çalışıyorum herzaman olmasa da..ama sanırım onlarla uğraşmak,ev işleri bana spordan daha fazla enerji harcatıyor..ben de kaçamaklar yapmış olmama rağmen 1000 gr verdim..üstüme alındım tabi dediklerinden...kilo verdiğim için kendimi suçlu hissettim sanki inanamıyorum...üstüme alınmamın en büyük sebebi buraya foto koyamamış olmam..ama tlfla çekip koycam inşallah..kimsenin hakkımda suizan beslemesini istemem..
ben buraya birilerine rakip olkmak veya hava atmak için girmiyorum hergün işimi gücümü bırakıp...
sadece kilolarımdan kurtulmak için ve burdaki sıcak dostluk için burdayım...
ozaman ayakta bı tane yollayayımyerimseniben
lavita canım..genel konuşmuşsun..e doğal olarak ben de üzerime alındım..bence böyle şeyleri düşünüp sıkma canını..kimsenin yalan söyleyip bizi kandıracağını daha doğrusu kendini kandıracağını zannetmiyorum..benim küçük iki yaramaz kızım var..beni çok yoruyorlar..
yürüyüş yapmaya çalışıyorum herzaman olmasa da..ama sanırım onlarla uğraşmak,ev işleri bana spordan daha fazla enerji harcatıyor..ben de kaçamaklar yapmış olmama rağmen 1000 gr verdim..üstüme alındım tabi dediklerinden...kilo verdiğim için kendimi suçlu hissettim sanki inanamıyorum...üstüme alınmamın en büyük sebebi buraya foto koyamamış olmam..ama tlfla çekip koycam inşallah..kimsenin hakkımda suizan beslemesini istemem..
ben buraya birilerine rakip olkmak veya hava atmak için girmiyorum hergün işimi gücümü bırakıp...
sadece kilolarımdan kurtulmak için ve burdaki sıcak dostluk için burdayım...
nidam ayrıca fıstık gibisin maşallah, ben senin eşin olsam hiç istemezdim kilo vermeni :asigim:
nidam ayrıca fıstık gibisin maşallah, ben senin eşin olsam hiç istemezdim kilo vermeni :asigim:
hahahahah ayy allah iilini versin abla kaydirigubbakcemile3
nidam abla duydunmuuu kilo vermee lülülülülülü
erkekler balukk etluuu seviyoo genelde sanirim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?