80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhabalar Her gün buraya uğramazsam diyette eksik bir şeyler yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım artık. Ama sınavlar yaklaşınca nasıl dayanacağım buraya girmeden bilemiyorum

geçmiş olsun canım ya üzüldüm en kısa amanda toparlar inş
en mutlu anları, en güzel sevinçleri, yaşamanız için, aldığınız her nefes, çaldığınız her kapı, yürüdüğünüz her yol, sizee sonsuzz mutluluk getirsin GÜNAYDINNNN
yine çoooooooooook güzel bir günaydınlar başlamışız güne şekercan
hcg canım sen zaten en önemli şeyi başarmışsuın reddedebiliyosan bravo hadi bakalım başarılar

Herkese merhabalar Her gün buraya uğramazsam diyette eksik bir şeyler yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım artık. Ama sınavlar yaklaşınca nasıl dayanacağım buraya girmeden bilemiyorum
evet canım bende o kadar yoğunluğun arasında girmedimmi gün eksik bitmiş gibi oluyor

canımızzz sağolsunn yaaaaa kilo verilirr allah başka dert vermesinnn diyee tesellii et kendini benim gibi :)

canım benimmm allahh kolaylıkkk versinnn annenedee şifaa inşallahhh iyi haberlerle gelirsinnnn

yok arkadaşım öyle teselli edersem verdiğim tüm kiloları geri alırım..cezayı hakettim..koşu bandını alabilseydim takviye yapardım..spor hiiiçç yok..

elmaşekeri ve kkkmevsim5 teşekkür ederim hoşbuldum. ewt ilk zamanlar baya zordu çok şükür kazasız atlattım artık bundan sonrasına konsantre olmaya çalışcam.

ben böyle hic hacamaksiz dietlrden korkuyorum..ufacik bir boslukta fazlasiyla yedirecek psikolojiyi yasatir diye...hosgeldin aramiza..0 gündür tartilmamaya tahammül edebilmek benim icin büyük basari..kutlarim seni.ben sabah aksam tartiliyorum:)))))))

en mutlu anları, en güzel sevinçleri, yaşamanız için, aldığınız her nefes, çaldığınız her kapı, yürüdüğünüz her yol, sizee sonsuzz mutluluk getirsin GÜNAYDINNNN
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sanada getirsin insallah canim:)) GÜNAYDIN

hoşbuldum duyum saol. açıkçası ben de kendimden korkuyorum. bu kadar istikrarlı gitmeye alışkın deilim çünkü. ama aklıma bi takım yaşanmışlıkları getirip tekrar sıkıyorum kendimi. cnm tartı almıyorum ki sürekli tartılmayayım die:) her saniye kilo vermiş gibi tartılırım yoksa:))

himm evde tarti yok demek..isin sirri orda demi:)) yahu ben bu tartiyi ortadan kaldirsamda bagimli gibi deli oluyorum buldurana kadar..bizim evde tam esya saklamalik ev..bulabilene bravo yani:)) kac yasindasin canim tanisalim

tombişim tombişim tombişim ve bundan nefret ediyorum eşim bile bana tombişim diyor ve yıllardır bundan rahatsız değdim üstelik eşim benden zayıf olduğu halde...offfff of kilolarımla en başta ben alay ederdim kendimle barışığım ya.ama bir alışverişe çıktığımda deliye döner istediğim hiç bir şeyin içine giremez hiçbir şey alamaz sinir küpü olarak eve dönerdim resmen giyecek birşey bulamıyorum ya.kardeşimin düğünü var.velhasıl kelem zayıflamaya kara verdim.kendime bir günlük bile yaptım lütfen benide alın aramıza desteğe çok ihtiyacım var........

tanışalım cnm..:) 23 yaşındayım ben. tuğba adım. çalışıyorum bu bi avantaj sanırım evde olunca acıkıyorum çünkü yemek yiyesim geliyor ewt tartının olmaması da ii benim için..

o zaman hosgeldin aramiza:)) ama canim herkese dedigimi sanada diyecegim hersey sende bitiyor...büyük hirslarla baslama kilo vermeye..büyük hirslar cabul yoruyor ve biktiriyor insani...öyle siki fiki bir diet programina karsiyim..benim fikrim ama bu..elbette diyetisyen falan degilim..sadece kendi tecrübelerime göre sölüyorum.ben son 2.5 senede 25 kilo vermis biri olarak saptadigim en dogru hareket kendini cok kismayacaksin..ufak hileler yapacaksin bünyene..yagi azalt hareleti cogalt..ekmegi azalt su cogalt..hersey bu...ve sabir ..masallarda yasamiyoruz..bir degnegin ucuyla prenses olamayiz olsakta ne fayda geceyarisindan sonra balkabagina dönme gercegi gözardi olabilirmi:)))

dogrumu kiz face de okuduklarim..o bibermidir nedir gercekten kullanmaya basladinmi?
neeeeeeeeeee gerçekten ohatayaa düşmüşmüüü bende hemen bakayımmmmmmmm

himm evde tarti yok demek..isin sirri orda demi:)) yahu ben bu tartiyi ortadan kaldirsamda bagimli gibi deli oluyorum buldurana kadar..bizim evde tam esya saklamalik ev..bulabilene bravo yani:)) kac yasindasin canim tanisalim
ablam benimm sürekli tartılmakkkk iyimiş diyet yapanlarr kendi,nii böyleliklee kontrol ediyormuşşş o yüzden tartıyaa çıkmaktann korkmayınnnnnnnnn
hgg aramızaa cnmm benimmmmm kolay gwelsin inşallahhh sağlıklı ki,lona kavuşursunnnn

tanışalım cnm..:) 23 yaşındayım ben. tuğba adım. çalışıyorum bu bi avantaj sanırım evde olunca acıkıyorum çünkü yemek yiyesim geliyor ewt tartının olmaması da ii benim için..
bende 35 yasindayim...ev hanimiyim..bulasik camasir ütü ne is olsa yaparim...her meslek var ama bana para veren yok:)) bu sektörü hic sevmedim disarimi acilsam diyorum:)) saka bir yanada aslinda calismayi cok isterdim ama cocuklarimin durumu okul hayatlari ve 2.5 yasindaki son numaram engel oluyor..annelik duygularim ekonomik özgürlügünü kazanim güclü olma cabasiyni zorlayan feminist duygularimi bastiriyor..tipik bir kova kadiniyim..burcum kova..kayatimda kovada su süt kirli camasir oyuncak tasimakla geciyor..dörtdörtlük kovayim yani:)

bu arada kilomu yazmamışım bu sabah itibariyle 86,100 geldim tartıda bu vermiş halim kızlar 92 ile başlamıştım yaklaşık 20-25 gündür diyet halindeyim.ara sıra kendimi tutamayıp sabote ettiğim zamanlar oluyor ama bu sefer ciddi ve kararlıyım a.lem bile beni ilk defa bu kadar istikrarlı gördü ve bana destek veriyorlar anlaşılan ben hariç herkez şikayetçi imiş benim kilolarımdan.boyumda 165.

kızlarrrr hergünnn menü paylaşımı yapmanızzz gerekiyorrr onu unutmuyoruzz tamam mııı
valla canim face yazmis bir haftadir kullaniyorum diye ..umarim yanlis anlamisimdir

20-25 günde yaklasik 4 kilo bence gayet iyi..insallah devami gelir..ama bir zaman sonra kilo verme hizin düsecek hatta duracak bunlara hazirlikli olacaksin.

canım benim şimdi sabah çorbamı bir güzel ısıttım kasenin yarısına gelmişkenn komşu çağırdı çok kötü olmuşşşşşş onun ytanına gittim tansiyon filan ölç derkennn eve gelmem 12.30 oldu yani sabahı telafi edemedim artıkkkk şimdi de yumurta büyüklüğünde 2 patates haşladım soğan ve maydanoz la yağsız salata yaptım bir tane de nuget yedim ama doymadımmm ne yapayımmm

su ic bacim bolca su ic..baktin hala doymadin bir kasede yogurt yersin:)) ama doydugunu hissedersin emin ol.hemen kos iki bardan suu pes pese ic:))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…