80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su ic bacim bolca su ic..baktin hala doymadin bir kasede yogurt yersin:)) ama doydugunu hissedersin emin ol.hemen kos iki bardan suu pes pese ic:))))9

aslında menümde yoğurt varda evde yok ((((((( neyse 10 dk sonra tok hissederim herhalde ben suyumu içeyim :)

kızlarrrr hergünnn menü paylaşımı yapmanızzz gerekiyorrr onu unutmuyoruzz tamam mııı

hoşbulduk kızlar hepinize çok teşekkür ederim.valla ben kendimi bu kadar kararlı görmemiştim verecem bu sefer inşallah.ara sıra şaşırtmaca yapıyorum canım mesala bu pazar önüme ne geldiyse yedim fil gibikek pohaça hatta baklava bile:26::26:midem baya şaşırmıştır dimi....iki gündür yine dikkat ediyorum ama menü yazarım canım zaten yazıyorum burda diyet günlüğüm var ama kendim yazıp kendim okuyorumkimse uğramıyor.ama burda konuşursak birbirimize destek oluruz ve beraber veriririz.kilolar ölsün istiiiiiiiiyorummmmm

memnun oldum duyum. o zaman sanırım abla dememde bi sakınca yok:) annelik bence en güzel meslek olsa gerek ne mutlu sana. günlük hengame içerisinde kilo vermeye çalışıyorsun bunun için çaba sarfediorsun süpersin.. tebrik ediyorum azmini. bu arada ben de bi kovayım bi de şu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz ben daha çözemedim de..

insallah..elbette buraya yazinca daha dikkatli olacaksin..basta kaptanlar olmak üzere hepimiz dikkat etmeyenlerin kulagini cekiyoruz..helede ben bombaya tutuyorum..elmasekeri bilir:)))))) o zaman insan gercek hayatta yediklerine dikkaet ediyorki sanal alemde azar isitmesin:)))))

20-25 günde yaklasik 4 kilo bence gayet iyi..insallah devami gelir..ama bir zaman sonra kilo verme hizin düsecek hatta duracak bunlara hazirlikli olacaksin.

biliyorum canım bu çok uzun bir marotan ve çok sabır istiyor.benim şimdilik hedefim üç ay içinde yedili rakamlara düşebilmek mesala 75 falan olsam çok süper olur kardeşimin düğünü varda.

bak mesaj okuyorsun ya o okodugun mesajin sag alt bölümünde alinti ile cevapla var oraya tiklayinca mesajin tamamini alinti yapiyor ve altina cevap yaziyorsun..birkac mesaj birden alinti yapip yazacaksan onunda yaninda en sagda gücük bir kutucuk var ona tikliyorsun o mesaji isaretliyor..digerlerinide isaretledikten sonra konuya cevap ver diyorsun butun sectigin mesajlar altalta diziliyor.sirayla cevapliyorsun

ewt oldu sanırım teşekkür ederim..

valla canım bana topla tüfekle hatta füzeyle bile saldırabilirsin.serbestsin.yok yok hemen bu sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum ve hayat memat meselesi gibi dikkat ediyorum.artık daha bir özenli olacağım zaten evde kardeşimle yapıyoruz iyi oluyor iştede siz varsınız heyyyyyyyt be kim tutar beni.....ölsüüüüüün kilolar

insallah düsersin..bende bu aralar yeniden hirs yapmaya basladim..3.ayin icindeyiz yaza cok az kaldi.zaman gittikce kisaliyor..saglikli kilo vermek icin bu ayi kacirmamaliyim..hesapliyorum ayda 4 kilo versem 3 ay sonra 70 lerden kurtulmus olacagim..hayel kurmasi ne güzel demi..iki hayel beni cok eglendiriyor..biri piyangonun cikmasi digeride zayiflamis halim..:)

erisin yaglar diicen:))hadi bakalim..hareleti ihmal etmiorsun..yaza incecik olacagiz..kendimize güvenimiz gelecek..havali sik...yahu kilo insanin kisiligini bile degistiriyor valla:))

ewt oldu sanırım teşekkür ederim..

rice ederim canim ne demek

aslında hedefim 65 ama yaza kadar çok zor hatta imkansız ama 65lere düşersem dardolabımı yenileyeceğim söz verdim kendime ve 48-50 beden kıyafetlerimin hepsini yakacam cümle aleme ibret olsun

ben bugün bir çikolata daha yedim..
bu ödül değil bence çok büyük bir ceza..acısı çıkacak

canım sen de toparlanmakta zorlanıyorsun anladığım kadarıyla.yarından itibaren toparlanmak için söz ver kendine olmaz mı:))
hoşgeldin canım.

sen de hoşgeldin canım.buradan kopmaz sık sık paylaşım yaparsanız çok faydasını göreceksiniz.menü bildirimi haftalık tartılma liste olayları motive ediyor insanı.bizler de sık sık kontrolden çıkabiliyoruz ama buradaki paylaşımlar ve uyarılar sayesinde yine toparlanıyoruz.

siiiiiiiiiiiiiiit asagidakiler sesiniz cikmiyor..hala gecmisimi okuyorsunuz..ya benim oldugum yerde gecmis bitmiyor bosverin gelim iki lafin belini kiralim :))))))))

artık 7 li rakamlara düştüm.80 e en yakınlarında olsam da sevindim.
beni tebrik edebilirsiniz:))))))))))))))

aslında hedefim 65 ama yaza kadar çok zor hatta imkansız ama 65lere düşersem dardolabımı yenileyeceğim söz verdim kendime ve 48-50 beden kıyafetlerimin hepsini yakacam cümle aleme ibret olsun

niye yakiyon kiz...simdi senle dalga gecen veya biyik altindan sana gülenlere hediye edersin...bir tanidiginiz varsa verin giysin atmaya kiyamadim dersin:))))))))))

erisin yaglar diicen:))hadi bakalim..hareleti ihmal etmiorsun..yaza incecik olacagiz..kendimize güvenimiz gelecek..havali sik...yahu kilo insanin kisiligini bile degistiriyor valla:))

rice ederim canim ne demek

valla canı ister ölsün ister erisin bizden uzak olsunda.ahhh kendime ne büyük haksızlık etmişim ya bu kadar yiyerek.hareket olarak ne yapıyorsun canım.ben yürüyüş yapayım diyorum evde kondiksiyon bisikletide var ama zaman bulupda binemiyorum ki benim küçük canavarlardan.
hergün menü mü veriyorsunuz dünkü yediklerinizimi yazıyorsunuz

hoşbulduk canım.hangi gün tartılıyorsunuz
tebrikler tebrikler darısı başıma inşallah bende çok istiyorum yedili rakamları görmeyi 79,900 olsam razıyım yaneee
niye yakiyon kiz...simdi senle dalga gecen veya biyik altindan sana gülenlere hediye edersin...bir tanidiginiz varsa verin giysin atmaya kiyamadim dersin:))))))))))

o zaman kocama vereyim...önceden seslenmiyordu benimki ben ne zaman zayıflayacam diye ortaya çıktıysam pekbir dalga geçer oldu.bemde sana inat vermezsem sonrada seninle dalga geçmesem neyim dedim...

afferim sana..tebrik ederim ve basarilarinin devamin dilerim:))) bir zamanlar benim icin en büyük kilo 82 idi...o zaman ikinci kizimi yeni dogurmustum..sonra gayret ettim ve 1-2 ayda 70e düstüm..allahim beni görenler nasil basardin diyorlardi..oysa cok kolay olmustu...o zamanlar verdigim 12 kiloyla azbuz gururlanmadim.az öncede dedigim gibi 2.5 senede 104 ten 79 a düstüm.ama nedense hala gururlanamiyorum..herhalde 70 olma duygusu beni gururlandiriyor..hala kilolu oldugum icin sanki onca giden kilo degilmis gibi..oysa söyle düsünüyorumda o hallerimi..allahim.hendimi ilk önce carsida bir vitrinin caminda farkettim..o ben olamazdim..ikinci vitrinle arasi 1 metre olam magaza bana sanki 1000 km gibi geldi.ikinci vitrinden baktim allahim o bendim...birden omuzlarimin cöktügümü boynumun icine girdigini..pasiflestigimi hissettim..ruh ayniydi ama bedenin hantal yasindan 10 yas büyük giyinen hali benim kisiligimide etkiliyordu..gecenlerde gene ayni yolda ayni vitrinde kendime baktim..iki kis önceki hilimde degildim..ayni kaban üzerimde bol duruyordu..o zamanlar resmen SIKIyordu..cok sükür dedim..ama 14 kilo daha verebilirsem o incecik havali hallerimi hayalimde degil vitrindede görecegim..deliriyorum sabredemiyorum:))))))) hani döner kesme makineleri varya..onlari alip kendimi dönere takip döne döne fazlaliklarimi kestiresim var

slm kizlar nasilsiniz bugün.benim tembelligim üzerimde evin isleri beni bekliyor. ama sabah beri film izliyom internetten .saat kacda silkinecegim bakalim .uykumu da alamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…