- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
su ic bacim bolca su ic..baktin hala doymadin bir kasede yogurt yersin:)) ama doydugunu hissedersin emin ol.hemen kos iki bardan suu pes pese ic:))))9
o zaman hosgeldin aramiza:)) ama canim herkese dedigimi sanada diyecegim hersey sende bitiyor...büyük hirslarla baslama kilo vermeye..büyük hirslar cabul yoruyor ve biktiriyor insani...öyle siki fiki bir diet programina karsiyim..benim fikrim ama bu..elbette diyetisyen falan degilim..sadece kendi tecrübelerime göre sölüyorum.ben son 2.5 senede 25 kilo vermis biri olarak saptadigim en dogru hareket kendini cok kismayacaksin..ufak hileler yapacaksin bünyene..yagi azalt hareleti cogalt..ekmegi azalt su cogalt..hersey bu...ve sabir ..masallarda yasamiyoruz..bir degnegin ucuyla prenses olamayiz olsakta ne fayda geceyarisindan sonra balkabagina dönme gercegi gözardi olabilirmi:)))
neeeeeeeeeee gerçekten ohatayaa düşmüşmüüü bende hemen bakayımmmmmmmm
ablam benimm sürekli tartılmakkkk iyimiş diyet yapanlarr kendi,nii böyleliklee kontrol ediyormuşşş o yüzden tartıyaa çıkmaktann korkmayınnnnnnnnn
hgg aramızaa cnmm benimmmmm kolay gwelsin inşallahhh sağlıklı ki,lona kavuşursunnnn
kızlarrrr hergünnn menü paylaşımı yapmanızzz gerekiyorrr onu unutmuyoruzz tamam mııı
insallah..elbette buraya yazinca daha dikkatli olacaksin..basta kaptanlar olmak üzere hepimiz dikkat etmeyenlerin kulagini cekiyoruz..helede ben bombaya tutuyorum..elmasekeri bilir:)))))) o zaman insan gercek hayatta yediklerine dikkaet ediyorki sanal alemde azar isitmesin:)))))hoşbulduk kızlar hepinize çok teşekkür ederim.valla ben kendimi bu kadar kararlı görmemiştim verecem bu sefer inşallah.ara sıra şaşırtmaca yapıyorum canım mesala bu pazar önüme ne geldiyse yedim fil gibikek pohaça hatta baklava bile:26::26:midem baya şaşırmıştır dimi....iki gündür yine dikkat ediyorum ama menü yazarım canım zaten yazıyorum burda diyet günlüğüm var ama kendim yazıp kendim okuyorum kimse uğramıyor.ama burda konuşursak birbirimize destek oluruz ve beraber veriririz.kilolar ölsün istiiiiiiiiyorummmmm
20-25 günde yaklasik 4 kilo bence gayet iyi..insallah devami gelir..ama bir zaman sonra kilo verme hizin düsecek hatta duracak bunlara hazirlikli olacaksin.
memnun oldum duyum. o zaman sanırım abla dememde bi sakınca yok:) annelik bence en güzel meslek olsa gerek ne mutlu sana. günlük hengame içerisinde kilo vermeye çalışıyorsun bunun için çaba sarfediorsun süpersin.. tebrik ediyorum azmini. bu arada ben de bi kovayımbi de şu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz ben daha çözemedim de..
bak mesaj okuyorsun ya o okodugun mesajin sag alt bölümünde alinti ile cevapla var oraya tiklayinca mesajin tamamini alinti yapiyor ve altina cevap yaziyorsun..birkac mesaj birden alinti yapip yazacaksan onunda yaninda en sagda gücük bir kutucuk var ona tikliyorsun o mesaji isaretliyor..digerlerinide isaretledikten sonra konuya cevap ver diyorsun butun sectigin mesajlar altalta diziliyor.sirayla cevapliyorsun
insallah..elbette buraya yazinca daha dikkatli olacaksin..basta kaptanlar olmak üzere hepimiz dikkat etmeyenlerin kulagini cekiyoruz..helede ben bombaya tutuyorum..elmasekeri bilir:)))))) o zaman insan gercek hayatta yediklerine dikkaet ediyorki sanal alemde azar isitmesin:)))))
insallah düsersin..bende bu aralar yeniden hirs yapmaya basladim..3.ayin icindeyiz yaza cok az kaldi.zaman gittikce kisaliyor..saglikli kilo vermek icin bu ayi kacirmamaliyim..hesapliyorum ayda 4 kilo versem 3 ay sonra 70 lerden kurtulmus olacagim..hayel kurmasi ne güzel demi..iki hayel beni cok eglendiriyor..biri piyangonun cikmasi digeride zayiflamis halim..:)bak mesaj okuyorsun ya o okodugun mesajin sag alt bölümünde alinti ile cevapla var oraya tiklayinca mesajin tamamini alinti yapiyor ve altina cevap yaziyorsun..birkac mesaj birden alinti yapip yazacaksan onunda yaninda en sagda gücük bir kutucuk var ona tikliyorsun o mesaji isaretliyor..digerlerinide isaretledikten sonra konuya cevap ver diyorsun butun sectigin mesajlar altalta diziliyor.sirayla cevapliyorsun
erisin yaglar diicen:))hadi bakalim..hareleti ihmal etmiorsun..yaza incecik olacagiz..kendimize güvenimiz gelecek..havali sik...yahu kilo insanin kisiligini bile degistiriyor valla:))valla canım bana topla tüfekle hatta füzeyle bile saldırabilirsin.serbestsin.yok yok hemen bu sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum ve hayat memat meselesi gibi dikkat ediyorum.artık daha bir özenli olacağım zaten evde kardeşimle yapıyoruz iyi oluyor iştede siz varsınız heyyyyyyyt be kim tutar beni.....ölsüüüüüün kilolar
ewt oldu sanırım teşekkür ederim..
insallah düsersin..bende bu aralar yeniden hirs yapmaya basladim..3.ayin icindeyiz yaza cok az kaldi.zaman gittikce kisaliyor..saglikli kilo vermek icin bu ayi kacirmamaliyim..hesapliyorum ayda 4 kilo versem 3 ay sonra 70 lerden kurtulmus olacagim..hayel kurmasi ne güzel demi..iki hayel beni cok eglendiriyor..biri piyangonun cikmasi digeride zayiflamis halim..:)
canım sen de toparlanmakta zorlanıyorsun anladığım kadarıyla.yarından itibaren toparlanmak için söz ver kendine olmaz mı:))ben bugün bir çikolata daha yedim..
bu ödül değil bence çok büyük bir ceza..acısı çıkacak
hoşgeldin canım.slm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. ilk sayfadan itibaren günlerdir okuyup motive olmaya çalışıyorum. açıkcası iyi de motive oldum. umarım hep böle devam eder. 10 günden beri diyetteyim 82 kg ile başlamıştım. henüz tartılmadım korkuyorum açıkçası tartılmaya. çünkü 1kg verdiğimi görünce mutlu olmak yerine yolumun uzunluğunu görüyorum o yüzden 1 ay sonra tartılmaya karar vermiştim diyete ilk başladığımda. ve bugün 10. günümdeyim. henüz kaçamak yapmadım. önüme çıkan ye azıcıktan bişey olmaz engellerini şimdiye kadar aştım. İnşallah böle de devam edebilirim..
tombişim tombişim tombişim ve bundan nefret ediyorum eşim bile bana tombişim diyor ve yıllardır bundan rahatsız değdim üstelik eşim benden zayıf olduğu halde...offfff of kilolarımla en başta ben alay ederdim kendimle barışığım ya.ama bir alışverişe çıktığımda deliye döner istediğim hiç bir şeyin içine giremez hiçbir şey alamaz sinir küpü olarak eve dönerdim resmen giyecek birşey bulamıyorum ya.kardeşimin düğünü var.velhasıl kelem zayıflamaya kara verdim.kendime bir günlük bile yaptım lütfen benide alın aramıza desteğe çok ihtiyacım var........
aslında hedefim 65 ama yaza kadar çok zor hatta imkansız ama 65lere düşersem dardolabımı yenileyeceğim söz verdim kendime ve 48-50 beden kıyafetlerimin hepsini yakacam cümle aleme ibret olsun
erisin yaglar diicen:))hadi bakalim..hareleti ihmal etmiorsun..yaza incecik olacagiz..kendimize güvenimiz gelecek..havali sik...yahu kilo insanin kisiligini bile degistiriyor valla:))
rice ederim canim ne demek
hoşbulduk canım.hangi gün tartılıyorsunuzcanım sen de toparlanmakta zorlanıyorsun anladığım kadarıyla.yarından itibaren toparlanmak için söz ver kendine olmaz mı:))
hoşgeldin canım.
sen de hoşgeldin canım.buradan kopmaz sık sık paylaşım yaparsanız çok faydasını göreceksiniz.menü bildirimi haftalık tartılma liste olayları motive ediyor insanı.bizler de sık sık kontrolden çıkabiliyoruz ama buradaki paylaşımlar ve uyarılar sayesinde yine toparlanıyoruz.
tebrikler tebrikler darısı başıma inşallah bende çok istiyorum yedili rakamları görmeyi 79,900 olsam razıyım yaneeeartık 7 li rakamlara düştüm.80 e en yakınlarında olsam da sevindim.
beni tebrik edebilirsiniz:))))))))))))))
niye yakiyon kiz...simdi senle dalga gecen veya biyik altindan sana gülenlere hediye edersin...bir tanidiginiz varsa verin giysin atmaya kiyamadim dersin:))))))))))
afferim sana..tebrik ederim ve basarilarinin devamin dilerim:))) bir zamanlar benim icin en büyük kilo 82 idi...o zaman ikinci kizimi yeni dogurmustum..sonra gayret ettim ve 1-2 ayda 70e düstüm..allahim beni görenler nasil basardin diyorlardi..oysa cok kolay olmustu...o zamanlar verdigim 12 kiloyla azbuz gururlanmadim.az öncede dedigim gibi 2.5 senede 104 ten 79 a düstüm.ama nedense hala gururlanamiyorum..herhalde 70 olma duygusu beni gururlandiriyor..hala kilolu oldugum icin sanki onca giden kilo degilmis gibi..oysa söyle düsünüyorumda o hallerimi..allahim.hendimi ilk önce carsida bir vitrinin caminda farkettim..o ben olamazdim..ikinci vitrinle arasi 1 metre olam magaza bana sanki 1000 km gibi geldi.ikinci vitrinden baktim allahim o bendim...birden omuzlarimin cöktügümü boynumun icine girdigini..pasiflestigimi hissettim..ruh ayniydi ama bedenin hantal yasindan 10 yas büyük giyinen hali benim kisiligimide etkiliyordu..gecenlerde gene ayni yolda ayni vitrinde kendime baktim..iki kis önceki hilimde degildim..ayni kaban üzerimde bol duruyordu..o zamanlar resmen SIKIyordu..cok sükür dedim..ama 14 kilo daha verebilirsem o incecik havali hallerimi hayalimde degil vitrindede görecegim..deliriyorum sabredemiyorum:))))))) hani döner kesme makineleri varya..onlari alip kendimi dönere takip döne döne fazlaliklarimi kestiresim varartık 7 li rakamlara düştüm.80 e en yakınlarında olsam da sevindim.
beni tebrik edebilirsiniz:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?