80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazar sabah tartiliyoruz.pazar aksam 10 a kadar müsade var..engec 10 da bildirim yapiliyor..hergün aksam yada ertesi gün tüm gün boyunca yediklerini yaziyorsun..kocana öyle deme..birak o farkettikce zanem hayranlik duyacak..öyle deyince ufak bir kacamakta hemen dalga geciyorlar.benimkinden biliyorum..artik ona diet yapiyorum demiyorum..dikkat ediyorum bari verdiklerimi almayayim diyorum..böylede ugrasmiyor benle.diet yapiyorum dedigimde ay varmiki bir kalabalikta beni görsün..yesene ..herkes yedi sen niye yemiyon..pilavda ye..yiyincede hani diet yapiyordun kilo verecektin poh poh poh diyor.deli ediyor beni..yok kiz kocana diet yapiyorum deme..daha fazla almamak icin dikkat ediorum de..

bendende ufaklik rahat birakmiyor ama yinede zorla sartlarini.her adim bir enerjidir:))

maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin ve ne kadar azimlisin.yok döner makinasına gerek yk sen kestirmedende verebilirsin o kadarını başaran 10 kiloyuda rahat rahat verirsin valla bu konuda idolüm sensin.
kaç çocuğun var canım senin

sagol canim..bak göreceksin..herhafta güzel haberlerle gelecegim..tabi bizim huysuz beni bunalima sokmazsa:)) bende 4 cocuk var:)) 13-12-10-2.5 yaslarinda..3 kiz bir oglan...tabi birde koca var..kocayi devreye sokunca cocuk sayisi 15 e cikiyor:))))))))) biz birbirimizle cekismeden duramiyoruzda o yüzden ben cok dertlenirim kocisten yana..garip gelmesin:)))) bu yazta iki huysuzuz yasliligimizi hayal bile edemiyorum:))))))))))

ama canım benim evde internet yok pazar nasıl verecem kilomu.neden pazar yaptınız ya hafta içi olsaydı ya cuma veya pazartesi ben pazartesi versem olmazmı lütfen lütfen
ya ben diyete başlamadan önce hiç sesini çıkarmayam adam başladıktan sonra takılmaya başladı neymiş efendim beni gaza getirecekmiş yahu adam niye daha önce getirmedinde 92 kiloya ulaşıp çıldırmadan önce deseydin ya....ama acaip hırs yaptım eşimden değilde şu düğünde giyecek birşey bulamassam diye acaip moralim bozuluyor o zamana kadar ne verirsem kar artık

anlaşılan bugün hepimiz böyleyizz bugünü tembeller günü ilan ediyorumm kabul edenler etmeyenlerr kabul edilmişdir :)))

dur kiz daha elimi kaldirmadan kabul ettin..anacim bizim herifin en cok begendigi huyum nedir biliyonmu sen hi söyle söyle..haydi söyleeeeeeeeeee

canım cumadan yaparsın o zaman pazar günü liste açıklanıyor çünkü

dur kiz daha elimi kaldirmadan kabul ettin..anacim bizim herifin en cok begendigi huyum nedir biliyonmu sen hi söyle söyle..haydi söyleeeeeeeeeee

ne kız bilemedimmm

ay birde 19 çocuklamı uğraşıyorsun eşini 15 saydım:)))))maşallah valla tebrik ederim.

aynen valla.benimde hic is yapasim yok.yemek yapasimda yok.

´biktik ya eylem yapalim yarin kadinlar günü .yemek di bulasik di cocuk bakmay di yetti canimiza .ben üstüne üstlük nisan da ise basliyacam. hele yemek yapmaktan nefret eder oldum .bana kalsa hic yapmayacagim.her gün ne pisirsem derdine son.ömrümüzün ücte biri mutfakta geciyoo..

aaa benim en sevdiğim işdir biliyon mu çok severim yemek yapmayıııı bugün ne pişirsem diye düşünmeyiiii keyifli işler yaa

canim onu kaptanlara sorucan artik..yada sen bildirimini cumadan cumaya yapican..bilemiyorum artik kaptanlarla bir cözüm bulursunuz...wintersun ve elmasekeri kaptanlarimiz olur:))))))
tüm erkekler ayni..cünkü güzel havali olmamizi istemiyorlar..cok begeniorlar ama kiskaniyorlar...hantal sisko kocakari gibi giyinem hanimlarinin olmasi onlari rahatlatiyor..bakma sen dillerinin farkli konusmasina..sen vermeye baslayincada seni yildirmak icin elinden geleni yapacak...ay benim koca neler yapmaadi..basardigida oldu zaman zaman malesef( beni acik büfe cin restorantlarinami götürmedi..gece yarisi elinde hamburgerlerlemi gelmedi..helede acik büfe kahvaltilar ay o numaraya hala düsüyorum dayanamiyorum malesef hazirlikli ol..yeme o numaralari

dört cocuk allah kolaylik versin .ben iki sinle basa cikamiyom .bi de esim .üc erkek evde .keske benim de bir kizim olsaydi .cok cok özeniyom.haziran da bizimde yakinimizin dügünü var

dört cocuk allah kolaylik versin .ben iki sinle basa cikamiyom .bi de esim .üc erkek evde .keske benim de bir kizim olsaydi .cok cok özeniyom.haziran da bizimde yakinimizin dügünü var

tamam üstad yemem o numaraları.yalnız benimki pek bir destek bana.şimdilik bakalım verdikçe ortaya çıkacak.kimbilir belki oda kendinden daha kilolu bir karısı olmasını istemiyordur çünkü beni tanıdığında ve evlendiğimizde iyiydim.bak zayıftım demiyorum çünkü ben hiçbir zaman zayıf olmadım tanıştığımızda 65 falandım evlendiğimizde 70 44 beden gelinlik giymiştim..ya ben gene 65 olmak istiyorum ya yenden yenide yene yene yeniden.......

ayyyyyy 65 miiiiiiii dedi birii ((((((((((((

cocuklarimdan cok memnunum...alhhal dedim dedirtmesinde...ama o 11 cocukluk cocuk varya...of aman off...oooof ooooooooof cira gibi yaniyorum of offfffffff ayipmidir sviorum iyi hadi bakalim o zamana kadar biraz kilo verde dügünde es dost taktir etsin seni...
ne vuruyonda yüzüme ala alaaa
neyi kiz bekar oldugunumu....ay keske bende bekar olsaydimda yüzüme vursalardi...böyle 4 cocuklu kart olmaktan iyidir valla..ne yüze vurmasi canim kiskaniyorum senin bekarligini..catliorum patliyorum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…