80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunun bekar oldugu burdan belli..evlen yillarca hergün ne pisirsen diye düsün yap birde kocis mizmizlansinda gör:))))))99

lafi agzimdan aldin denir buna . aynen öyle yeni evlendigimiz de yemek kitaplarini karistirip ne pisirsem neyedirsem diye düsünürdük biktik gari.önceden yaptigim pastalar kekler herkesin dilindeydi.hediye pastalar yapardim. ismarlarlardi bana .artik yapasim yok .hazir aliyom cogunluk .

ayyyyyy 65 miiiiiiii dedi birii ((((((((((((
evet canim aynen öyle dedi...dünkü kisirlari hatirlatirim...bu gün dikkat ediyorsun ona göre..sonra hooop 65:)) cok kötüyüm demi:))

olucaz olucaz hepberaber olucaz..valla 65 artik benim icin zayiftan sayiliyor canim:))))))) 65 olayim..65 kez takla aticam:))

ayyy evettttt hedefimi unuttummm iyiceeee içim sızladı biliyon mu 65 görünceee (( tüüüüü bana yazıklarr olsunnn bakk boşunaa vicdansızsın dememişim :Ç))))

Son düzenleyen: Moderatör:

dimi 86 nın yanında çıtır duruyor:)))))ama ben o zamanda verecem diye bir taraflarımı yırtardım ama veremezdim:)))

duyummm sen biraz vicdansızsındırrr bu yüzden senden birşey isteyeceğim DDDD
bak simdi kahkahayla gülüyorum..yahu biri insanin yüzüne vicdansiz derde digeride kahkahayla gülermi..vallahi bu adam beni dengesizlestirdi:))))) bak faturayi gene kesecek kisi buldum:))))ne istiyon söyle..adam asilir...kesilir..üc kurusa dost satilir...hirsizlik mafya her halt var...de bakim kimin cigerini söküp lahmacun yapiyoruz:))))))))
hazirda alma...unut..evde olursa dayanamazsin..her 3-4- kiloda bir ödüllendir kendini yeter

:))))))))))))))))))) işdee bizz böylee dostuzz nasılsaa günahh keçiside varr senin heriff DDD kızzz bakk benim menümünnn takibini yaparmısınn bir kaçamak gördün müüüü ceza kess banaaa ama öylee abartı istemiyorummm ister yürüyüş ver ister mekik ister leslieee ama 30 dk yı geçmesinnnnnn uygunmudurr sana ?????

dimi 86 nın yanında çıtır duruyor:)))))ama ben o zamanda verecem diye bir taraflarımı yırtardım ama veremezdim:)))
valla bende 62ydim lise sonda..zayiflama merkezine gitmistim..saunada kadinlar senin neyin varki geliyon demisti...tuhaf tuhaf bakmistim salaklarmi nedir su kilolari görmüyorlarmi diye..simdide kendime tuhaf tuhaf bakiyorum salakmiyim nedir o hallerime sisman demisim diye:))))))zamanla insanin deger yargilari tam tersi olabiliyor..bak elmasekerine zamanla bana vicdanli bile diyebilir yani hic sasirma:))

ayyy evettttt hedefimi unuttummm iyiceeee içim sızladı biliyon mu 65 görünceee (( tüüüüü bana yazıklarr olsunnn bakk boşunaa vicdansızsın dememişim :Ç))))

ee anliyorsun vicdansisin hasindan....insafssinsen vicdansizsin seeeeen böyle giderse seni seveeeeeeeemem zaliiiim

sağolasın canım.bu işin sırrı sabır sabır sabır.sonrasında ise sağlıklı bir yeme düzeni oluşturabilmek.bir menüde fazla kaçırdıysak bir sonraki öğünde dengelemek veya en kötüsü ertesi gün toparlanmak.yani nasılsa diyeti bozdum diye salmamak.bir de kilon tartıda bir rakama takılı kaldığında direndiğinde sen de direneceksin diyetini bozmamak için.emin ol o tartı bir süre sonra daha düşük rakam göstermeye başlayacak.eşini ise hiç takmayacaksın.benim eşim de dalga geçiyor nerenden belli zayıfladığın diyor:))

sağolasın öznurcum.kendimi bi tuhaf hissediyorum.bu rakamlara ne çok anlam yüklüyoruz değil mi.ben 70 e hiç düşmedim.2008 de diyete başladım 97 kilo ile 77-78 de kendimi sabitledim uzun müddet.bi ara 75 i görsem de hızla 77 ye çıktığımı hatırlıyorum.sanırım yine 77 de bi takılma yaşayacağım.ben de 75 e ulaştıktan sonra hedefi önce 70 sonra 68 yapacağım.şu an çok ütopik geliyor.kendimi hiç o kiloda görmedim ben.hep kiloluydum 7o üstü.
104 ten 79 a inebilmek müthiş başarı.kendini küçümseme:))kaç beden birden küçülmüşsün.60 lı rakamlara beraber ulaşalım.boy boy fotolarla kutlayalım ne dersin:))valla düşününce bile ağlamak geliyor içimden.kilolarım hayatımdaki diğer sorunların üzerine tuz biber oldu her zaman.ekstradan bir yük bir eziklik.bir kısıtlanmışlık.bunu değiştirebileceğimi düşünmek bile bir tuhaf.:))

yukarda da yazdım boşver eşini sen hepsi aynı.sen bize takıl.dediğin gibi ne verirsen kar.eşinle kilo yüzünden atışmaya da girme.he de geç işine bak:))benim taktik bu

benimki de geçen akşam cips tıktı ağzıma resmen.nolcak bi taneden abartma diyor:))hey Allahım ya.ne tuhaf.hem nerenden belli idyor kilo verdiğin.hem de biraz atıştırmaktan ne çıkar abartma diyor.
bi de en komik olayımız pazar günüydü.pazar günü kuaföre gittim saçlarım havalı havalı kesildi boyandı fönlendi.güzel de oldu biliyorum eve bi geldim eşimin lafı şu:iyyy iğrenç olmuşsun dedi.bi daha da yorum yapmadı:))güldüm geçtim ben de üzerinde durmadım.hiç uğraşacak vaktim yoktu doğrusu.ben kendimi bilmiyomuyum sanki.

baska emrinde varmi:)) hem takip edicem hem ceza vericem(ki isin en zevkli tarafi) hemde cezayi sen belirliycen oh ne ala:)) da diyebilirim ama demiyorum tamam anlastik...seve seve..bak sonra aglama ha..vicdansizin vicdanini sizlatma ...üstüme gelme dersen kirarim kafani ona göre

ay sorma umutcum sen asabilmissin herifi..bravo valla..ben öyle duymazdan gelemiyorum..tepki vermemeyi bile yeni yeni ögrendim..ya söylemesi ayiptir kedi biyigi kadar sacim var.adam tutturmus xben kisa sac sevmiyorum erkeksi oluyor..uzat die..yahu kafamin tepesi sineklere inis pisti gibi oldu ..adam hala kesme diyor..erkek gibi oluyorsun gendimi sapik gibi hissediyorum diyor..aslinda birgün söle kisacik modern kesip cikmak var karsisina ama adam bu seferde erkeklere ilgi duymaya baslarda cocuklarin hayatiyla bile oynamis olurum neme lazim ama yok bir zayiflayayim ..bak gör havali öznur nasil oluyormus:))))))

arkadaslar diyet yaparken uyguladiginiz yöntemler var mi .bir arkadasim vardi butik isleten uzun zamandan beri görüsemiyoduk.kendisi de baya bi kiloluydu. görünce gözlerime inanamadim nasil zayiflamis. ne yaptin deyince.ne yapmis biliyomusunuz.buzdolabin icine elbise asmis .buzdobin ustune de büyük bir resmini yapistirmis.yediklerine ictiklerine de dikkkat etmis.bir ay sonra metobalizmam calismaya basladi sonrasinda tikir tikir kilolarim gitmeye basladi dedi .

evet canım haklısın ben geçen hafta yaşadım o tartının inadını yüz gram bile eksik göstermedi.çok zaman gerekiyor hatta ben 85 den öncesini merak ediyorum çünkü benim bünye 85 de bir durur diye düşünüyorum

tamam anlaşdıkk tşk ettimmmm bugün iki haftanın cezasını kess o zaman bugün süre kısıtlaması yok istersen 5 saat ver gık demeden yapacağımmm 2 hafta sonuçta

ha haaaa ben böyle birsey yapsam adam beni bir celsede bosar:)) ay fena fikir degil ha ben ancak resim astim buzdolabina gelip gidip ah cekmeden baska ise yaramiyor:)) yok canim ya isin tek tekmigi var.matematik hesabi..az enerji alican cok enerji yakican..gerisi fasafiso..yeterki bogazina hakim ol..popoyuda kaldir..böyle benim gibi saatlerce pc basinda olunca alt tarafta yigilma oluyor isteristemez:))))))

ayyyy buzdolabın içine elbise kısmını yalnış mı okudum deyipo bir daha okudummm ne güldümmm :)) çok yaratıcı ama

ayy bizimki yinee matematiğee girdiiii :)))

tamam anlaşdıkk tşk ettimmmm bugün iki haftanın cezasını kess o zaman bugün süre kısıtlaması yok istersen 5 saat ver gık demeden yapacağımmm 2 hafta sonuçta
gecen haftanin cezasinimi vereyim?
bendede oluyordu oo..ben genelde 2lerde kaldim...92..82..ay nerdeyse 4 ay 92 den 100 gr düsemedim.üstelikte yazdi..iki seneyi askindirda 82 lere zorladim düstüsede ertesi gün hoop geri 82:)) birkeresinde hic unutmam sabah ac karna tartildim..allahim 82.600 dedim 81 i görücem..önce tuvalete gittim..sonra pijama falan hepsi cikti..kaldim don atlet..bir ciktim tartiya 82.1 (( ya ne yaptimsa görememistim...herhaldede bu sefer 72 de senelerde sürünürüm gibi geliyor ama suanda 79 oldugumu düsünürsek 72 ye bile yok cok

şekerim sen de bizi uyarmayı ihmal etme tamam mı kaptancım.bence işe yarar.sen öznurdan azar işiteceğine yemekten vazgeçersin bi çok şeyi:))

aman napayım çoğunu takmıyorum valla.bacakların çok kalın diyo.nerenden belli zayıfladığın diyo.derse desin.ben de ona bi zayıflarsam görürsün yüzüne bakmayacağım senin diyorum susuyo:)))sen de boşver be güzelim.öyle herşeyini takacak olursak işimiz var.sen bi 65 ol da görcek eşin.atarsın havanı kısacık saçlarınlar:))
ilginç bi yöntem.ama ben mesela aburcubur düşkünüyüm ve bunları mutfak dolabında saklıyorum.mutfağa girip çıktıkça bi paket bişey açıyorum bir iki geliş gidişte zaten o paket aynen midede:))yani buzdoplabında saklanan yiyeceklere içeceklere zaafım yok.ben de işe yaramazdı:))
şaka bi yana eğer o kişiyi kilo vermede motive edebiliyorsa her yöntem mubahtır.
burada bizler de menü yazarak-haftada bir tartılarak kendimizi frenliyoruz.bizim yöntem de bu.çoğumuz utanma duygusunu yaşamaktan korkumuza boğazımızı tutuyoruz.yoksa listede artıda çıkıp kafamıza çantaları yemek var.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…