80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hı hıı iki hafta boyunca yaptığımm bütün kaçamakların cezasınııı dünki kısırıda say

ayyyy buzdolabın içine elbise kısmını yalnış mı okudum deyipo bir daha okudummm ne güldümmm :)) çok yaratıcı ama

gercekten ben de duyunca bir tuhaf oldum.ne diyo bu diye .kendi si de bir tuhaf tir zaten. elbise giyip deneme falan yapayim falan diyom. o sana yakismaz .gitmez senin rengin falan degil der.maksat ortalik dagilmasin , müsteri ye dogru düzgün davranmaz .elletmez bile kumasa .

muhtemelen o arkadaş bekardır.yoksa hangi koca buzdolabından elbise çıksın ister valla kafamıza fırlatır al kendin ye diye:)))evet bende poposunu kaldıramayanlardanım çok eringeçim birde masa başı işi olunca hiç kalkamıyorum nasıl yakacağız bu kalorileri bilmem.şimdi doğadan beşibiryerde çayı içiyorum acaba biraz yakarmı:))))ya ben yeşil çay içemiyorum tadı çok iğrenç çiğ balık yiyor gibi oluyorum ama diyetin vazgeçilmezi gibi herkez ondan içiyor.aromalıları varmış ama ben bulamadım ve deneyemedim.

hı hıı iki hafta boyunca yaptığımm bütün kaçamakların cezasınııı dünki kısırıda say
o zaman hemen yere uzaniyorsun..70 mekik cekiyorsun- sonra 40 kere ip atliyorsun...dikkat et benim gibi alt kata cakilma:)))) bak ama iki hafta icin az ceza..simaripta nasilsa azmis deyip kacamak yapma..cezalar günlük gelecek ona göre

ay benle ugrasmasa catlar ölür ya..bana oldu ikinci koca:)))))))))) de get kis kis
olmazz dün anamdan emdiğimi burnumdan getirrdinnn bugün sıra bende vee kötü adam gülerr heheheheheh :))))

anammm ben varyaa öylee yere bir girerimmmm bir dahadaa asla ve katla :) girmemmm

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman hemen yere uzaniyorsun..70 mekik cekiyorsun- sonra 40 kere ip atliyorsun...dikkat et benim gibi alt kata cakilma:)))) bak ama iki hafta icin az ceza..simaripta nasilsa azmis deyip kacamak yapma..cezalar günlük gelecek ona göre

çooooooooooookkkk özürr dileyerekten birşeyy söyleyeceğimmm ipim yok benim :)))

işin can alıcı noktası bu kilo takılmaları.insanı mahvediyo.aman diyosun o kadar dikkat ettim bi gram bile oynamadı.o zaman yiyeyim bari nasıl olsa değişen bişey yok diyosun.
ben defalarca yaptım.eminim daha da yaparım.ama eskisi kadar sık yapmıyorum.yani tartı oynamasa bile olsun diyorum.diyeti bozmazsam ödülümü alacağım diyorum.bu konuda bilinçli ol kendini salma böyle durumlarda oldu mu canım:))

bak ne diicem..bir ay öncesine kadar yesil caya bayilarak iciyordum..birgün benim gözükörolmayasica kocam banada yap beraber icelim dedi.tamam dedim.üstelik onunkine sekerde attim.ben sekersiz icerim herseyi.adam bir yudum aldi sonra..iiiiggggggggg cig balik gibi kokuyor nasil iciyorsun dedi..o günden beri cay bana balik gibi kokuyor:)))) genede iciyorum.

Son düzenleme:
çooooooooooookkkk özürr dileyerekten birşeyy söyleyeceğimmm ipim yok benim :)))
yahu hayaldemi edemiyorsun:))))) varmis gibi yap atla...

olmazz dün anamdan emdiğimi burnumdan getirrdinnn bugün sıra bende vee kötü adam gülerr heheheheheh :))))

anammm ben varyaa öylee yere bir girerimmmm bir dahadaa asla ve katla :) girmemmm

kötü adam öylemi güler kiz acemi:))) niihaaaaaaaahaha diye güler..seninkini ancak filimlerdeki kurnaz ticaret adami bir kese altini alinca güler öyle:)))))))9

yahu hayaldemi edemiyorsun:))))) varmis gibi yap atla...

kötü adam öylemi güler kiz acemi:))) niihaaaaaaaahaha diye güler..seninkini ancak filimlerdeki kurnaz ticaret adami bir kese altini alinca güler öyle:)))))))9

ayyyyyyyyyyyy yineeee koptummmmmmmmmmmmmm alemsinn vallahi yaa neyse tamam benn mekikle ipi atlayıpp geliyommmmmm

dört aymı aman allahım ben inşallah o kadar takılmam zamanım yok düğün var düğün.o zamanda spora yüklenirim valla çünkü acil benim durumum.

yok canım beş senedir kendimi saldığım yeter sala sala bu hale geldim zaten.baskülün mü inadı benim mi bakalım bu arada manyak gibi bu konuya taktım ya başka bir şey düşünemiyorum acaba psikolojim mi bozuldu.biliyorum pat diye olmaz bu işler zaman ve sabır gerektirir ama taktım işte.ya birde ben çok çabul altım kiloyu.70 ile evlendim 8 ay sonra hamile kaldım ve hamilelik kontrolünde öğrendim ki 85 im.şok şok şok.yaklaşık dört senedirde 85-93 arası gelip gidiyorum o yüzden dedim 85 öncesini pek hatırlamıyorum vücut direnir mi diye..

ayyyyyyyyyyyy yineeee koptummmmmmmmmmmmmm alemsinn vallahi yaa neyse tamam benn mekikle ipi atlayıpp geliyommmmmm

hadi bakalım tıpış diyesim geldi:))
bu replik pis yedili de müdire hanım esma sultana ait.diziyi izliyosanız biliyosunuzdur.
darılma oldu mu şekercim.

Son düzenleme:
desene cok kazanamiyor...yahu öyle bir is benim elime gececek varya...yagin bini bin para..dök tezgahi topla geri noolcak:))[/QUOTE]

maddi durumu iyi ,ondan takintili biraz da .kendisi nin yasi var . büyük oglu var evli .kendisi de dul ,bunun kocasi zenginmis ölmüs .bir daha da evlenmemis.45 yasinda ama 35 gibi gösteriyo cok cok bakimli bir kadin .zayiflayin cada daha da gencecik olmus .herkesin bir hikayesi var

hadi bakalım tıpış diyesim geldi:))
bu replik pis yedili de müdire hanım esma sultana ait.diziyi izliyosanız biliyosunuzdur.
darılma oldu mu şekercim.
himm dün aksamda vardi..tam diziyi izliyordum..herifede kizmisim suratimi asip gecmisim odaya..bir baktim kapi caldi..grümcemin kocasi..bir is icin cabaliordu..olmamis...adam yikilmis..anlatiyor..ya malzemelerde arabada kaldi demeye kalmadan gözleri dolsu..tam o sirada da orcun yapacagini yapiyordu tabi:)) ay gülesim geliyor adamin gözlerinden alamiyorum kendimi aglayasim geliyor..bir tuhaf oldum valla ya...

yok kiz sen daha yeni basliyon..sanmiyorum takilacagini..

nihayet ya sonunda gecmis okumasi bitti:)) hos geldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…