- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
gecen haftanin cezasinimi vereyim?
bendede oluyordu oo..ben genelde 2lerde kaldim...92..82..ay nerdeyse 4 ay 92 den 100 gr düsemedim.üstelikte yazdi..iki seneyi askindirda 82 lere zorladim düstüsede ertesi gün hoop geri 82:)) birkeresinde hic unutmam sabah ac karna tartildim..allahim 82.600 dedim 81 i görücem..önce tuvalete gittim..sonra pijama falan hepsi cikti..kaldim don atlet..bir ciktim tartiya 82.1(( ya ne yaptimsa görememistim...herhaldede bu sefer 72 de senelerde sürünürüm gibi geliyor ama suanda 79 oldugumu düsünürsek 72 ye bile yok cok
ay benle ugrasmasa catlar ölür ya..bana oldu ikinci koca:)))))))))) de get kis kisayy bizimki yinee matematiğee girdiiii :)))
ayyyy buzdolabın içine elbise kısmını yalnış mı okudum deyipo bir daha okudummm ne güldümmm :)) çok yaratıcı ama
şekerim sen de bizi uyarmayı ihmal etme tamam mı kaptancım.bence işe yarar.sen öznurdan azar işiteceğine yemekten vazgeçersin bi çok şeyi:))
QUOTE]hiçç edermiyimm kızz duyumun dediği g,b, işin en zevkli kısmı o :)))
ha haaaa ben böyle birsey yapsam adam beni bir celsede bosar:)) ay fena fikir degil haben ancak resim astim buzdolabina gelip gidip ah cekmeden baska ise yaramiyor:)) yok canim ya isin tek tekmigi var.matematik hesabi..az enerji alican cok enerji yakican..gerisi fasafiso..yeterki bogazina hakim ol..popoyuda kaldir..böyle benim gibi saatlerce pc basinda olunca alt tarafta yigilma oluyor isteristemez:))))))
o zaman hemen yere uzaniyorsun..70 mekik cekiyorsun- sonra 40 kere ip atliyorsun...dikkat et benim gibi alt kata cakilma:)))) bak ama iki hafta icin az ceza..simaripta nasilsa azmis deyip kacamak yapma..cezalar günlük gelecek ona görehı hıı iki hafta boyunca yaptığımm bütün kaçamakların cezasınııı dünki kısırıda say
olmazz dün anamdan emdiğimi burnumdan getirrdinnn bugün sıra bende vee kötü adam gülerr heheheheheh :))))ay benle ugrasmasa catlar ölür ya..bana oldu ikinci koca:)))))))))) de get kis kis
gercekten ben de duyunca bir tuhaf oldum.ne diyo bu diye .kendi si de bir tuhaf tir zaten. elbise giyip deneme falan yapayim falan diyom. o sana yakismaz .gitmez senin rengin falan degil der.maksat ortalik dagilmasin , müsteri ye dogru düzgün davranmaz .elletmez bile kumasa .
o zaman hemen yere uzaniyorsun..70 mekik cekiyorsun- sonra 40 kere ip atliyorsun...dikkat et benim gibi alt kata cakilma:)))) bak ama iki hafta icin az ceza..simaripta nasilsa azmis deyip kacamak yapma..cezalar günlük gelecek ona göre
evet canım haklısın ben geçen hafta yaşadım o tartının inadını yüz gram bile eksik göstermedi.çok zaman gerekiyor hatta ben 85 den öncesini merak ediyorum çünkü benim bünye 85 de bir durur diye düşünüyorum
bak ne diicem..bir ay öncesine kadar yesil caya bayilarak iciyordum..birgün benim gözükörolmayasica kocam banada yap beraber icelim dedi.tamam dedim.üstelik onunkine sekerde attim.ben sekersiz icerim herseyi.adam bir yudum aldi sonra..iiiiggggggggg cig balik gibi kokuyor nasil iciyorsun dedi..o günden beri cay bana balik gibi kokuyor:)))) genede iciyorum.muhtemelen o arkadaş bekardır.yoksa hangi koca buzdolabından elbise çıksın ister valla kafamıza fırlatır al kendin ye diye:)))evet bende poposunu kaldıramayanlardanım çok eringeçim birde masa başı işi olunca hiç kalkamıyorum nasıl yakacağız bu kalorileri bilmem.şimdi doğadan beşibiryerde çayı içiyorum acaba biraz yakarmı:))))ya ben yeşil çay içemiyorum tadı çok iğrenç çiğ balık yiyor gibi oluyorum ama diyetin vazgeçilmezi gibi herkez ondan içiyor.aromalıları varmış ama ben bulamadım ve deneyemedim.
şekerim sen de bizi uyarmayı ihmal etme tamam mı kaptancım.bence işe yarar.sen öznurdan azar işiteceğine yemekten vazgeçersin bi çok şeyi:)) bak bu iyiydi
QUOTE]hiçç edermiyimm kızz duyumun dediği g,b, işin en zevkli kısmı o :)))
desene cok kazanamiyor...yahu öyle bir is benim elime gececek varya...yagin bini bin para..dök tezgahi topla geri noolcak:))gercekten ben de duyunca bir tuhaf oldum.ne diyo bu diye .kendi si de bir tuhaf tir zaten. elbise giyip deneme falan yapayim falan diyom. o sana yakismaz .gitmez senin rengin falan degil der.maksat ortalik dagilmasin , müsteri ye dogru düzgün davranmaz .elletmez bile kumasa .
bak ne diicem..bir ay öncesine kadar yesil caya bayilarak iciyordum..birgün benim gözükörolmayasica kocam banada yap beraber icelim dedi.tamam dedim.üstelik onunkine sekerde attim.ben sekersiz icerim herseyi.adam bir yudum aldi sonra..iiiiggggggggg cig balik gibi kokuyor nasil iciyorsun dedi..o günden beri cay bana balik gibi kokuyor:)))) genede iciyorum.
öznurcum senin kocana pes diyorum.yeşil çayla bile aranı bozmuş:))aromalı olanları için.ben naneli llimonlu olanlardan alıyorum.güzel oluyor.ballısı filan da var.bi deneyin.
yahu hayaldemi edemiyorsun:))))) varmis gibi yap atla...çooooooooooookkkk özürr dileyerekten birşeyy söyleyeceğimmm ipim yok benim :)))
olmazz dün anamdan emdiğimi burnumdan getirrdinnn bugün sıra bende vee kötü adam gülerr heheheheheh :))))
anammm ben varyaa öylee yere bir girerimmmm bir dahadaa asla ve katla :) girmemmm
yahu hayaldemi edemiyorsun:))))) varmis gibi yap atla...
kötü adam öylemi güler kiz acemi:))) niihaaaaaaaahaha diye güler..seninkini ancak filimlerdeki kurnaz ticaret adami bir kese altini alinca güler öyle:)))))))9
bak ne diicem..bir ay öncesine kadar yesil caya bayilarak iciyordum..birgün benim gözükörolmayasica kocam banada yap beraber icelim dedi.tamam dedim.üstelik onunkine sekerde attim.ben sekersiz icerim herseyi.adam bir yudum aldi sonra..iiiiggggggggg cig balik gibi kokuyor nasil iciyorsun dedi..o günden beri cay bana balik gibi kokuyor:)))) genede iciyorum.
öznurcum senin kocana pes diyorum.yeşil çayla bile aranı bozmuş:))aromalı olanları için.ben naneli llimonlu olanlardan alıyorum.güzel oluyor.ballısı filan da var.bi deneyin.
sen daha simdi pes diyorsun yahu ben 6 senedir pes diyorum adam pes etmiyor ya....yani öyle bir tuhaf:))
dört aymı aman allahım ben inşallah o kadar takılmam zamanım yok düğün var düğün.o zamanda spora yüklenirim valla çünkü acil benim durumum.gecen haftanin cezasinimi vereyim?
bendede oluyordu oo..ben genelde 2lerde kaldim...92..82..ay nerdeyse 4 ay 92 den 100 gr düsemedim.üstelikte yazdi..iki seneyi askindirda 82 lere zorladim düstüsede ertesi gün hoop geri 82:)) birkeresinde hic unutmam sabah ac karna tartildim..allahim 82.600 dedim 81 i görücem..önce tuvalete gittim..sonra pijama falan hepsi cikti..kaldim don atlet..bir ciktim tartiya 82.1(( ya ne yaptimsa görememistim...herhaldede bu sefer 72 de senelerde sürünürüm gibi geliyor ama suanda 79 oldugumu düsünürsek 72 ye bile yok cok
işin can alıcı noktası bu kilo takılmaları.insanı mahvediyo.aman diyosun o kadar dikkat ettim bi gram bile oynamadı.o zaman yiyeyim bari nasıl olsa değişen bişey yok diyosun.
ben defalarca yaptım.eminim daha da yaparım.ama eskisi kadar sık yapmıyorum.yani tartı oynamasa bile olsun diyorum.diyeti bozmazsam ödülümü alacağım diyorum.bu konuda bilinçli ol kendini salma böyle durumlarda oldu mu canım:))
ayyyyyyyyyyyy yineeee koptummmmmmmmmmmmmm alemsinn vallahi yaa neyse tamam benn mekikle ipi atlayıpp geliyommmmmm
iyi hadi bakalim..eksiksiz yap ha nasilsa bilmezler deyip kekleme bizi..bak carpilirsin yüzün gözün yamulur:)ayyyyyyyyyyyy yineeee koptummmmmmmmmmmmmm alemsinn vallahi yaa neyse tamam benn mekikle ipi atlayıpp geliyommmmmm
himm dün aksamda vardi..tam diziyi izliyordum..herifede kizmisim suratimi asip gecmisim odaya..bir baktim kapi caldi..grümcemin kocasi..bir is icin cabaliordu..olmamis...adam yikilmis..anlatiyor..ya malzemelerde arabada kaldi demeye kalmadan gözleri dolsu..tam o sirada da orcun yapacagini yapiyordu tabi:)) ay gülesim geliyor adamin gözlerinden alamiyorum kendimi aglayasim geliyor..bir tuhaf oldum valla ya...hadi bakalım tıpış diyesim geldi:))
bu replik pis yedili de müdire hanım esma sultana ait.diziyi izliyosanız biliyosunuzdur.
darılma oldu mu şekercim.
dört aymı aman allahım ben inşallah o kadar takılmam zamanım yok düğün var düğün.o zamanda spora yüklenirim valla çünkü acil benim durumum.
yok canım beş senedir kendimi saldığım yeter sala sala bu hale geldim zaten.baskülün mü inadı benim mi bakalım bu arada manyak gibi bu konuya taktım ya başka bir şey düşünemiyorum acaba psikolojim mi bozuldu.biliyorum pat diye olmaz bu işler zaman ve sabır gerektirir ama taktım işte.ya birde ben çok çabul altım kiloyu.70 ile evlendim 8 ay sonra hamile kaldım ve hamilelik kontrolünde öğrendim ki 85 im.şok şok şok.yaklaşık dört senedirde 85-93 arası gelip gidiyorum o yüzden dedim 85 öncesini pek hatırlamıyorum vücut direnir mi diye..
tombişim tombişim tombişim ve bundan nefret ediyorum eşim bile bana tombişim diyor ve yıllardır bundan rahatsız değdim üstelik eşim benden zayıf olduğu halde...offfff of kilolarımla en başta ben alay ederdim kendimle barışığım ya.ama bir alışverişe çıktığımda deliye döner istediğim hiç bir şeyin içine giremez hiçbir şey alamaz sinir küpü olarak eve dönerdim resmen giyecek birşey bulamıyorum ya.kardeşimin düğünü var.velhasıl kelem zayıflamaya kara verdim.kendime bir günlük bile yaptım lütfen benide alın aramıza desteğe çok ihtiyacım var........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?