80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

desene cok kazanamiyor...yahu öyle bir is benim elime gececek varya...yagin bini bin para..dök tezgahi topla geri noolcak:))

maddi durumu iyi ,ondan takintili biraz da .kendisi nin yasi var . büyük oglu var evli .kendisi de dul ,bunun kocasi zenginmis ölmüs .bir daha da evlenmemis.45 yasinda ama 35 gibi gösteriyo cok cok bakimli bir kadin .zayiflayin cada daha da gencecik olmus .herkesin bir hikayesi var[/QUOTE]
valla benimkide erken öldü ama ben de erken cöktüm valla..buda ölmez zaten..ölücü tipten degil(ay sakasini bile yaparken icim sizliyor ..ölmesin ya..)bu beni öldürücü tipten duruyor:)))))

duyum senle yasayan hic yaslanmaz sen cok yasa emi . cok esprili birisin . ben kacar evin isleri mutfak beni cagirir ....

ya insan zayiflamaya calisirken nette olmayacak yemek tariflerine arar ve o tariflerin fotolarina bakarak ic ceker mi? bu kadar mi ters bir durum olur :)

ya insan zayiflamaya calisirken nette olmayacak yemek tariflerine arar ve o tariflerin fotolarina bakarak ic ceker mi? bu kadar mi ters bir durum olur :)

ayyyyyyyyyyyy sormaa onu bende çokk yaparımmmm zayıflayıncaa bunların hepsini yapacam diye düşünürüm kendi kendime :)

kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı akşamlar yarın görüşürüz inşallah sabahdan mı veriyoruz menü bildirimini ben gelince yazarım inşallah

hadiii buyur burdan yak..sen internette yemekleremi bakiyon..kiz kapat olari cabuk:)))

geldimmmmmmmmmm ay şu hayalii ippp çok keyiflii yaaa ama çok yorduu anammmm ne buuuu :)))
ee sekerim yerken düsüneceksin bundan sonra:)) benim totoda az cürümedi bisiklet tepelerinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…