seni çok seviyo değer veriyo ki uğraşıyo senle dermişimmmmmmmmmm:))bak ne diicem..bir ay öncesine kadar yesil caya bayilarak iciyordum..birgün benim gözükörolmayasica kocam banada yap beraber icelim dedi.tamam dedim.üstelik onunkine sekerde attim.ben sekersiz icerim herseyi.adam bir yudum aldi sonra..iiiiggggggggg cig balik gibi kokuyor nasil iciyorsun dedi..o günden beri cay bana balik gibi kokuyor:)))) genede iciyorum.
sen daha simdi pes diyorsun yahu ben 6 senedir pes diyorum adam pes etmiyor ya....yani öyle bir tuhaf:))
valla bu kilo meselesine ben de takığım.bu derece kafama takmasam bu olaya motive olamıyorum.çabuk pes ediyorum.mesela sabah gözümü açar açmaz ilk düşündüğüm şey tartıda göreceğim rakam:))eğer bi önceki günü hafif yiyerek geçirmişsim uça uça gidiyorum tartılmaya.dört aymı aman allahım ben inşallah o kadar takılmam zamanım yok düğün var düğün.o zamanda spora yüklenirim valla çünkü acil benim durumum.
yok canım beş senedir kendimi saldığım yeter sala sala bu hale geldim zaten.baskülün mü inadı benim mi bakalım bu arada manyak gibi bu konuya taktım ya başka bir şey düşünemiyorum acaba psikolojim mi bozuldu.biliyorum pat diye olmaz bu işler zaman ve sabır gerektirir ama taktım işte.ya birde ben çok çabul altım kiloyu.70 ile evlendim 8 ay sonra hamile kaldım ve hamilelik kontrolünde öğrendim ki 85 im.şok şok şok.yaklaşık dört senedirde 85-93 arası gelip gidiyorum o yüzden dedim 85 öncesini pek hatırlamıyorum vücut direnir mi diye..
ama akşam fazla kaçırmışsım acayip korkuyorum tartıya çıkmaya:))yine de kendimce tahminler yaparak belki o kadar da kötü olmaz diyerekten çıkıyorum tartıya.işte bütün bunlar da normal bi insan davranışı değil ama bu süreci böyle geçireceğimi biliyorum.kendimi kabullendim.
desene cok kazanamiyor...yahu öyle bir is benim elime gececek varya...yagin bini bin para..dök tezgahi topla geri noolcak:))
nihayet ya sonunda gecmis okumasi bitti:)) hos geldin canim
:)) kiz sevgisinden süphem yok:)) kendi sevgimdende süphem yok..ama bizim sevgi bir tuhaf..öyle oksayasi öpesi gelmiyor insanin..dövesi kizasi geliyor...hani bir böcek cinsi var ya hangisi adini cikaramiyorumda esiyle ciftlestikten sonra(al iste bir salak laf daha esimi..hayvanlarin esimi olur:)))..düsünsene kedi sokakta dolaniyor..onada bir erkek kedi dolaniyor..disi yok valla olmaz nikahsiz vermem..sadece kuyruk sallarim dedigini:))))))99seni çok seviyo değer veriyo ki uğraşıyo senle dermişimmmmmmmmmm:))
valla bu kilo meselesine ben de takığım.bu derece kafama takmasam bu olaya motive olamıyorum.çabuk pes ediyorum.mesela sabah gözümü açar açmaz ilk düşündüğüm şey tartıda göreceğim rakam:))eğer bi önceki günü hafif yiyerek geçirmişsim uça uça gidiyorum tartılmaya.
ama akşam fazla kaçırmışsım acayip korkuyorum tartıya çıkmaya:))yine de kendimce tahminler yaparak belki o kadar da kötü olmaz diyerekten çıkıyorum tartıya.işte bütün bunlar da normal bi insan davranışı değil ama bu süreci böyle geçireceğimi biliyorum.kendimi kabullendim.
nese konumuza dönelim..ö böcek ciftlestikten sonra erkegini zehirleyip öldürüyormus..öyle birsey vardi..ya bizde birbirimizi cok seviyoruzda nasil etsekte birbirimizden kurtulsak diyede careler tüketiyoruz:)) tam kopma noktasina geliyor amanin kopmasin diyede elimizden geleni yapiyoruz.varmi böyle birsey ya
hoşbulduk canım yeni bir tombiş arkadasşınız daha oldu nurtopu gibi maşallah....
hoşbulduk canım yeni bir tombiş arkadasşınız daha oldu nurtopu gibi maşallah....
:)) kiz sevgisinden süphem yok:)) kendi sevgimdende süphem yok..ama bizim sevgi bir tuhaf..öyle oksayasi öpesi gelmiyor insanin..dövesi kizasi geliyor...hani bir böcek cinsi var ya hangisi adini cikaramiyorumda esiyle ciftlestikten sonra(al iste bir salak laf daha esimi..hayvanlarin esimi olur:)))..düsünsene kedi sokakta dolaniyor..onada bir erkek kedi dolaniyor..disi yok valla olmaz nikahsiz vermem..sadece kuyruk sallarim dedigini:))))))99
nese konumuza dönelim..ö böcek ciftlestikten sonra erkegini zehirleyip öldürüyormus..öyle birsey vardi..ya bizde birbirimizi cok seviyoruzda nasil etsekte birbirimizden kurtulsak diyede careler tüketiyoruz:)) tam kopma noktasina geliyor amanin kopmasin diyede elimizden geleni yapiyoruz.varmi böyle birsey ya
:))) kara örümcek...sizde ask,nefret ne ararsan var askiniz hala ilk günkü gibidir eminim...gurbetci hemserim bugün yine bütün nesenle bizleri de neselendiriyorsun.Allah nesemizi bozmasin
hadi canim sana kolay gelsinduyum senle yasayan hic yaslanmaz sen cok yasa emi . cok esprili birisin . ben kacar evin isleri mutfak beni cagirir ....
Allah anali büyütsün ama söyle citir bir kiz olarak:))
geldimmmmmmmmmm ay şu hayalii ippp çok keyiflii yaaa ama çok yorduu anammmm ne buuuu :)))
ya insan zayiflamaya calisirken nette olmayacak yemek tariflerine arar ve o tariflerin fotolarina bakarak ic ceker mi? bu kadar mi ters bir durum olur :)
evet evet örümcekti:)) askimiz ilk günkü gibimi:)):))) kara örümcek...sizde ask,nefret ne ararsan var askiniz hala ilk günkü gibidir eminim...gurbetci hemserim bugün yine bütün nesenle bizleri de neselendiriyorsun.Allah nesemizi bozmasinbak buda cok komikti..ask mi nasil birsey o ..kafayami firlatilir..fak sokar gibi beynemi:)))) ben öyle birsey tanimiyorum..görmedim duymadim isitmedim...bana aski anlatin nasil birsey..benim kic askim olmadi ask sandigim duyguysa beni dört cocuklu hayati sadece temizlik yemek ve günlük kavga etmekten ibaret olan bir kadina cevirdi..ask mi...icimden birses tehlikeli oldugunu söylüyor..:26:
evet canim..sabah arkadasa kahvaltiya gittim..gelsenkirchene tasinacakmis...moralim cok bozuldu..kadin cok iyi..kocasindan bir senedir ayri.ama bir huyu var.hic konusmaz...yahu tastan ses geliyor kadindan gelmiyor:))) öyle bakioruz birbirimize:))))) birara koltuk dile gelip ee hayat nasil demese sesim cikamayacak o derece yani..o cay koymaya gidince duvarlar bosver takma huyu bu..cocuklarida olmasa biz hic susmayacagiz diyor:))) o derece sessiz kadin.aksamdan aradi..kahvaltiya cagirdi..bende gittim..yahu iki saat boyunca toplasak 20 kelime konusmusuzdur..bu 20 kelimeninde en az 10 tanesini tekrar etmek kaydiyla:))iki lafin belini kirmayi birak tirnagini kesemiyoruz..
yüksek enerjiyle eve geldim actim leptopu beni tutabilene askolsun yani:))
aynen canım bende her sabah tartının tepesindeyim.hergün tartılma falan diyorlar ama dayanamıyorum çıkıyorum hergün valla..seni çok seviyo değer veriyo ki uğraşıyo senle dermişimmmmmmmmmm:))
valla bu kilo meselesine ben de takığım.bu derece kafama takmasam bu olaya motive olamıyorum.çabuk pes ediyorum.mesela sabah gözümü açar açmaz ilk düşündüğüm şey tartıda göreceğim rakam:))eğer bi önceki günü hafif yiyerek geçirmişsim uça uça gidiyorum tartılmaya.
amin canım inşallah.hepimiz çıtır oluruz burda sonrada kocişlere hava atarız ben zaten onun kilosunun altına düşersem ona tombişim diyecem eee o kaç yıldır bana öyle sesleniyor:))))Allah anali büyütsün ama söyle citir bir kiz olarak:))
:))))bak bunu sevdim
hepimiz tombik ve tombisiz:)
evet burda mutluyum rahatım tombiş tombiş anlaşıyoruz işte
hos geldin gecmis olsun:)))
hadiii buyur burdan yak..sen internette yemekleremi bakiyon..kiz kapat olari cabuk:)))ya insan zayiflamaya calisirken nette olmayacak yemek tariflerine arar ve o tariflerin fotolarina bakarak ic ceker mi? bu kadar mi ters bir durum olur :)
ee sekerim yerken düsüneceksin bundan sonra:)) benim totoda az cürümedi bisiklet tepelerinde:)geldimmmmmmmmmm ay şu hayalii ippp çok keyiflii yaaa ama çok yorduu anammmm ne buuuu :)))
kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı akşamlar yarın görüşürüz inşallah sabahdan mı veriyoruz menü bildirimini ben gelince yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?