80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadiii buyur burdan yak..sen internette yemekleremi bakiyon..kiz kapat olari cabuk:)))

ee sekerim yerken düsüneceksin bundan sonra:)) benim totoda az cürümedi bisiklet tepelerinde:)

kapattim da aklim o güzelim yemeklerde kaldi:)) ya en cok caninin istedigini yiyip cita gibi kalabilenlere imreniyorum. kader mi bu?

evet kizlar yemegimide koydum ocaga..yogurt corbasi sinitzel vede sinitzelden yememek icin su benim dünkü yagsiz sebze kavurmam:)) bu defa sogani dahada diri dograyacagim eminim öylede cok lezzetli olacak...bakalim insallah sinitzele dokunmam..aksam krizim tutmasin allahim nooolur..zaten herif erken gelirse büyük görümcemin(bende 5 görümce varda:)) kocasi ameliyat olmustu..hastaneden cikmis bugün.gecmisolsuna gideriz belki.allahim noolur snitzeli yemeden kapatayim günü..

amcamin kizi var genc kizliginda zayif sayilmazdi ama evlendikten sonra oldu mu size Ebru Sanli...saglikli yemek,spor filan der durur takintili yani...gecen yil ankaraya yanina gittim 10 gün kadar kaldim.insan hic mi dogru düzgün birsey yemez.ev yemegi hic yok sadece disardan besleniyor ama 1 pizzadan 1 dilim yiyor sadece sonra doydum diyor...isin aslini cözdüm yani zayif insanlar gercekten cok az yiyorlar.doyduksa doyduk diyorlar.bizde bu yok.habire homili girtlak yapiyoruz.

kapattim da aklim o güzelim yemeklerde kaldi:)) ya en cok caninin istedigini yiyip cita gibi kalabilenlere imreniyorum. kader mi bu?
yok öyle birsey canim ya..varda yani cok nadir...allahin lutfu iste:)) bizlere degmeden gecen lutuf:)) bosver onlari önce zayiflayalim sonra arada kacamaklar elbette yapicaz..nasilsa maksatimiz kilo vermek degil verdigimiz kiloda kalmak olacak..azicik esneme sansimiz ldugunu düsün..haftada bir gün yersin o zaman..simdi bakma bile

bende dün aksam ayni seyi söyledim ama dayanamadim yedim:)insan pisirdiginde cani cekiyor illa ucundan yemek istiyor...evde yemek yapmayan bayanlarin isleri daha kolay sanirim.

bende bugün meyve salatasi yaptim üstüne tarcin döküp yiyorum.tatli krizine birebir geliyor sanki:))

Son düzenleme:

valla cok haklisin..bizde istah var.midemiz rahatsiz olana kadar yemezsek doymustan saymiyoruz kendimizi malesef...dünkü tv deki hatun vardi ya 78 kilo veren..kadin soruyor ne kadar yersen doyuyorsun diye...iki köfte etiyor diyor...birde kendimi düsündüm..ben o iki köfteyi doyduktan sonra disimi temizlemek icin yiyorum:))))) iki köfteyle benim 2.5 yasinda ve cok zayif olan kizim doymuyor:)

kesinlikle haklisin..ne tuhaf demi benim bu günümde sana hak vermekle geciyor:))))))))) benimde önüme hazir pismis diet yemegi gelse günde 3 ögün vallahi sasmam dietten:)) ama gün oluoyr coluk cocuk icin koca icin lezzetli seyler yapman gerekiyor..pastayi böregi saymiyorum bile..gelde yeme..bir kasikda olsa kaciyor iste..ama gulseldacim bu gün ben bu sinitzeli yemeyecegim..az önce 2 elma yedim ya..simdi demesi kolay.insallah 2 saat sonrada yememis olurum:)))))

yeee canımmmm ala alaaaa niyee öyle eziyet ediyorsun kendineeee valla yazık vücudunaaa benim diyet listemdee köfte kadar et varrr sende köfte kadarını kes yeeeee canım ala alaaaaa bakı kızarım amaaa yağsız tuzsuzz yemek yapıyonnn marifet gibi söylüyonnnnn dün sana kızdım da yamzadımmmm dn keşfettiğin yemek güzell tamam daaaaa yemek değil ooooo aslındaaaaa yapmaa bu kadarrrr ablammmmm abartmadan yeeeee yemekleriniiii kısmaa boğazıondan sonra normal düzene geçincee bu halinin 2 katı olursun görürsünnnn

amaaa onun yaptığııı ne kadar sağlıklı ki canım yaa her zayıf da sağlıklı değil kiiiiii insan evindee yapacakkk güzel güzell yemekleriniiii ev yemeğiyle pizza aynı olur mu hiçççç tabi onuda yiyecen amaaa ben çok aramam mesela pizzayıııı en son 3 ay önce mi ne yemişdimmm

kiz 24 saat yagzit tuzsuzmuyum:)) sen benim dünkü kahvaltiyi görmedinmi..bu günküde ondan farkli degil..kahvaltiyi kacirdigim zaman aksami cok hafif atlatmaya calisiyorum.yoksa karsi oldugum icin yememezlik yapmiyorum..:))) sen biliyorsun zaten ben diet programina ve aclik duymaya karsiyim..ama anam kahvalti bayagi zengin caresiz aksami kisacak..yok sinitzel falan

canlarim ben kacarim..kizin 15.45 te termini var unuttum acilen yetismeliyim..aksama grüsürüz ..öpüldünüz hepiniz.sekerim dikkat et aksam kacirma sana güzel iskenceler ayarladim ...elime firsat verme

kızlar ben gidiyodum. bugünlük bu kadar. evde net yok. bugün yediklerimi yazıyorum.
sabah: 1 dilim kızarmı ekmek 1 domates, kk peynir, 3 zeytin.
öğlen: 1 kase pırasa.
ara: 1 elma.
akşam: 1 kase kabak yemeği.
ara: 1 portakal.
3litre su. 3 bardak şekersiz çay.
ii akşamlar :)

sabah-ara:yarım kase çorba
öğle:2 patates haşlama,1nuget
ara:1dlm bisküvilipasta
akşam:5yk pırasa,1kase çorba,1dlm ekmek,yarım kase yoğurt,1içli köfte

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah-ara:yarım kase çorba
öğle:2 patates haşlama,1nuget
ara:1dlm bisküvilipasta
akşam:5yk pırasa,1kase çorba,1dlm ekmek,yarım kase yoğurt,1içli köfte
kusura bakma ama sekercim sen daha dün yemedinmi pastayi..ne yani aliskanlik falanmi yapiyorsun nedir? hregün pasta yiyerek nasil zayiflamayi düsünüyorsun de bakem bana

kusura bakma ama sekercim sen daha dün yemedinmi pastayi..ne yani aliskanlik falanmi yapiyorsun nedir? hregün pasta yiyerek nasil zayiflamayi düsünüyorsun de bakem bana

yaa biliyorumm mazerettt değilll amaaa malumm dönemdeyimmmm tatlı isteğimee engel olamıyorummmm

yaa biliyorumm mazerettt değilll amaaa malumm dönemdeyimmmm tatlı isteğimee engel olamıyorummmm

ohooooooo napicaz peki...malum bir ay dört hafta.yani sen malum zaman dayanamiyorum dersen ayin 1/4 dü güme gidersin.diger haftada toparlanmayla gecer..demek oluyorki yariyariya düsecek verim:))))) simdi mazeret ortada..ben sana ceza vircemmi vermicemmi...

canim az önce telefon geldi..misafirim geliyormus..ben acilen kacarim:)) evi toparlayayim..sonra görüsürüz byeeeeee

kızlaaarrr bugün güzel başlayan menüm hazinle sonlandı...

sabah 4 zeytin
1 kk b.peynir
1 çay k. bal
2 dilim kepekli ekmek

ara yok

öğle 5 ymk k. z.barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

buraya kadar herşey normal dimiii

ara 2 poğaça
1 dilim kek misafirliğe gittim:18: hayyy yemez olaydım tutamadım boğazımı

akşam balık 10 tane mezgit(tavada çok az yağlı)
salata

artık akşam arası yapmayayım dimi

1,5 lt su 1 fincan y.çay

Son düzenleme:
  1. menüm
  2. sabah iki tas kahve
  3. ara kuru üzüm fidik fistik bir avuc
  4. öglen yok
  5. ara da dört tas yesil cay
  6. aksam diyet makarna salata
  7. sonra meyva yiyebilirm . ya da yogurt activia
canim bir sey istemedi.suyuda az ictim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…