80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşş geldinnnnnnn bebeğimmmmm

hangi bölüm de seninnnnnn kpss girmiyon??? tıbbi ve aromatik bitkilerrrr mezunuyum kuzummm

Tıp okuyorum ben. Senin bölümün ilginç bir şeye benziyor günlük hayatta çok işine yarıyor olmalı :)

Son düzenleme:
Tıp oluyorum ben. Senin bölümün ilginç bir şeye benziyor günlük hayatta çok işine yarıyor olmalı :)

hadiii yaa bir doktorcuğumuzz daha olacakk süperrrrr yok kuzum yaa günlük hayatlaaa pek alakalıı değilll bitkilerin içerikleriniiii nerelerde kullanılacağınıı filan öğrendik ilaç kozmetik filannnn ama o içerikleriiiiin hangi bitkide olduğunuuuu nerelere etki edeceğiniiii kendi kendimee araştırıppp hayata geçiriyorum ufak tefekkk

Herkese iyi akşamlar.Saç boyası araştırmaktan menümü paylaşamadım bugün

Sabah:yok
Ara:eti form bisküvi
Öğle:Çok az yağda pişirilmiş 2 adet yumurta,içine 4 ince dilim sucuk,3 dilim ekmek
Ara:yok
Akşam:50 gr dan daha az kıyma döner eti.Ama ekmeksiz,sadece etleri yedim.1 adet domates,1 su bardağı kola :18: Bir de çekirdek yedim 1 kase kadar :18: O yüzden öğleden ve akşamdan sonra ara yapmadım.

2 litreye yakın su içtim.

Yine de eğlenceli görünüyor inşallah sınavı da kazanırsın canım ya :) benden bu günlük bu kadar öpüyorum canım iyi geceler :))

neye karar verdin bakayımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…