- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
gelinliği kilolarımız değil biz seçelim :)
kızz sen kaç yaşındaydın ne iş yaparsınnn nerelisinnnnn ben seniiiii nasıll keşfedemedimmmm :)))
küçüğüm ben daha
21 yaşındayım üniversite okuyorum sen?
nerde ne okuyonn canım bende 23 yaşındayım kpss hazırlanoyrum
kırıkkalede cnm Allah kolaylık versin sana
aminnn güzelim sanadaaa senin işinn daha vahimmmm hem okulu bitirecen hem kpss hazırlanacan
hoşş geldinnnnnnn bebeğimmmmmbeni farketmediniz ağlayayım mııııı
:) kpssye girmiyorum o değil de başka bir sınav derdim var benim okuldan sonra :) sen hangi bölüm mezunusun bir de hangi şehirdesin
hoşş geldinnnnnnn bebeğimmmmm
hangi bölüm de seninnnnnn kpss girmiyon??? tıbbi ve aromatik bitkilerrrr mezunuyum kuzummm
hoşbulduk dilarammmm
önceki yazdıklarımı okudun mu tüp bebek başlıyoooooo
Tıp oluyorum ben. Senin bölümün ilginç bir şeye benziyor günlük hayatta çok işine yarıyor olmalı :)
hadiii yaa bir doktorcuğumuzz daha olacakk süperrrrr yok kuzum yaa günlük hayatlaaa pek alakalıı değilll bitkilerin içerikleriniiii nerelerde kullanılacağınıı filan öğrendik ilaç kozmetik filannnn ama o içerikleriiiiin hangi bitkide olduğunuuuu nerelere etki edeceğiniiii kendi kendimee araştırıppp hayata geçiriyorum ufak tefekkk
Herkese iyi akşamlar.Saç boyası araştırmaktan menümü paylaşamadım bugün
Sabah:yok
Ara:eti form bisküvi
Öğle:Çok az yağda pişirilmiş 2 adet yumurta,içine 4 ince dilim sucuk,3 dilim ekmek
Ara:yok
Akşam:50 gr dan daha az kıyma döner eti.Ama ekmeksiz,sadece etleri yedim.1 adet domates,1 su bardağı kola :18: Bir de çekirdek yedim 1 kase kadar :18: O yüzden öğleden ve akşamdan sonra ara yapmadım.
2 litreye yakın su içtim.
neye karar verdin bakayımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?