80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar valla hiziniza yetisemiyorum.. okuya okuya bitiremedim :)

Aylin & Nidam034 fotolar gercekten guzel.. kilonuzu hic belli etmiyosunuz bence... aynen devam kizlar.

spor ve az yeme sayesinde mi oldu bilmiyorum ama .. uzun bi suredir adet gormezken bugun bi suprizle karsilastim :) kilo verdikce herseyin duzene girecegine inaniyorum..
Adet doneminde siskinlik oldugunu biliyorum .. ama bu donemden sonra kilo verme.. hizlaniyormu? bunu merak ediyorum.

brosecim adet öncesi tartıda 2kg'ya kadar fazla çıkılabiliyor ama adet bitiminde ödemle birlikte o kilo da gidiyor ama ödemi minimuma indirmek ve adet döneminde de kilo verebilmek için ben kiraz sapı kürü yapıyorum, iyi geliyor bana.

ImageShack® - Image Hosting eflatun bunu tıkla
sonra browse tıkla resımı seç..
sectıkten sonra start upload tıkla..
bekle resım yuklensın..sonra

buyuk yazılarla
http ile baslayan jpn ile bıten kısmı kopyala gel buraya yapıstır..

broseadet öncesi su toplarsın esas kilon adetin bittikten sonraki ikinci günde tartıldığında çıkan kilondur

Tessekkur ederim arkadaslar.
Kiraz sapı kürü .. nasil oluyor? kaynatmam feln mi gerekiyo acaba

Kiraz Sapı Kürü: 30 tane gölgede kurutulmuş kiraz sapını (aktarda bulabilirsiniz) kaynayan bir litre suda ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıp, soğuyunca süzüyoruz. adet süresince her gün sadece 1 bardak içiyoruz. elde edilen suyu 3 gün dolapta saklayabiliriz ama 4. gün kalsa bile onu içmeyip tazesini yapmak gerekiyor.

NİDA YOLA DEVAM CANIM GÜZEL VERMİŞSİN SÜPER

EFLATUN burada cok taktir ettigim kişilerden birisin süper verdin kgkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…