canlarımmm fıstıklarımmmm nasılsınızzzzzz
ben bebek görmeden geliyorum Alllahım ne tatlı bişey o ööle benim durumumu da biliyolar inaın sadece emzirmek için aldılar hep o mis kokulu kucağımdaydıııı
2 gün önce adet oldum doktorumla görüştük iğneler tedaviler başlıyorum artık nisanın 3 ünde antalyaya gidiyorum tam start veriliyor çok heyecanlıyımmmm ilaçlar kilo aldırıyo ama olsun doğum kilolarını yine sizinle veririmmmmm:))))
hadiii yaa bir doktorcuğumuzz daha olacakk süperrrrr yok kuzum yaa günlük hayatlaaa pek alakalıı değilll bitkilerin içerikleriniiii nerelerde kullanılacağınıı filan öğrendik ilaç kozmetik filannnn ama o içerikleriiiiin hangi bitkide olduğunuuuu nerelere etki edeceğiniiii kendi kendimee araştırıppp hayata geçiriyorum ufak tefekkk
Yine de eğlenceli görünüyor inşallah sınavı da kazanırsın :) neyse canım benden bu kadar iyi geceler :)
ben bebek görmeden geliyorum Alllahım ne tatlı bişey o ööle benim durumumu da biliyolar inaın sadece emzirmek için aldılar hep o mis kokulu kucağımdaydıııı
2 gün önce adet oldum doktorumla görüştük iğneler tedaviler başlıyorum artık nisanın 3 ünde antalyaya gidiyorum tam start veriliyor çok heyecanlıyımmmm ilaçlar kilo aldırıyo ama olsun doğum kilolarını yine sizinle veririmmmmm:))))
evet canım neden ki?
irem cok sevindim canim ALLAHIM emeklerinin karsiligini mis kokulu bebeklerle verir INSALLAH
çoook sevndmm kaptanmmm tutunacakk bu sefer bebişin inşşş çok ama çook dua edicemm senn içinnnbnm de batasıcalar geldi (( bu ay klolara daha fazla odaklancm bi iki aya kalmaz biz de aşılama deneyecegiz...
hos geldin canim...insallah hayirlara vesile olur.Allah her arzu edeni anne baba etsin insallah.Benimde bir arkadasim bu vesile ile 1 ocakta anne oldu( ki 20 yillik özlemdi onlarin ki)sirin mi sirin bir kizi var:))
ayyyy sağolun kızlar ya dualarınızı benden eksik etmeyin benim dualalrım hep bebiş isteyenlerle sağlıklı sıhhatli işalllahhhh hepimiz görürüz o güzel günleri
ya belki saçma gelebilir size ama göbek aşağı düşüyomuş doktorlar farkedemiyolarmış bu da gebe kalmayı ve de yaşamasını engelliyomuş bi baktırayım diyorum gitmeden bugün gezmede aklıma girdiler tam 5 kişiden bahsettiler
ayyyy sağolun kızlar ya dualarınızı benden eksik etmeyin benim dualalrım hep bebiş isteyenlerle sağlıklı sıhhatli işalllahhhh hepimiz görürüz o güzel günleri
ya belki saçma gelebilir size ama göbek aşağı düşüyomuş doktorlar farkedemiyolarmış bu da gebe kalmayı ve de yaşamasını engelliyomuş bi baktırayım diyorum gitmeden bugün gezmede aklıma girdiler tam 5 kişiden bahsettiler
sabah 1 tane incir
kahvakti 1 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir
ara 1 paket eti form
aksam 1 kase mercimek corbasi,
5 kasik nohut 1 tabak bulgur pilavi yarim gogus haslama
cayin yanina ince bir dilim kek
yarim saat yuruyus
Herkese iyi akşamlar.Saç boyası araştırmaktan menümü paylaşamadım bugün
Sabah:yok
Ara:eti form bisküvi
Öğle:Çok az yağda pişirilmiş 2 adet yumurta,içine 4 ince dilim sucuk,3 dilim ekmek
Ara:yok
Akşam:50 gr dan daha az kıyma döner eti.Ama ekmeksiz,sadece etleri yedim.1 adet domates,1 su bardağı kola :18: Bir de çekirdek yedim 1 kase kadar :18: O yüzden öğleden ve akşamdan sonra ara yapmadım.
2 litreye yakın su içtim.
sabah-ara:yarım kase çorba
öğle:2 patates haşlama,1nuget
ara:1dlm bisküvilipasta
akşam:5yk pırasa,1kase çorba,1dlm ekmek,yarım kase yoğurt,1içli köfte
kızlaaarrr bugün güzel başlayan menüm hazinle sonlandı...
sabah 4 zeytin
1 kk b.peynir
1 çay k. bal
2 dilim kepekli ekmek
ara yok
öğle 5 ymk k. z.barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
buraya kadar herşey normal dimiii
ara 2 poğaça
1 dilim kek misafirliğe gittim:18: hayyy yemez olaydım tutamadım boğazımı
akşam balık 10 tane mezgit(tavada çok az yağlı)
salata
artık akşam arası yapmayayım dimi
1,5 lt su 1 fincan y.çay
canim bir sey istemedi.suyuda az ictim .
- menüm
- sabah iki tas kahve
- ara kuru üzüm fidik fistik bir avuc
- öglen yok
- ara da dört tas yesil cay
- aksam diyet makarna salata
- sonra meyva yiyebilirm . ya da yogurt activia
sütlü tatlı olduundan affedilir bi kaçamak boşver şekerim :) gayet iyi bi menü
canım keşke poçayı bi tane yeseydin.neyse olmuş bi keere :)
çok az yemişsin.şimdiden vücudu kıtlığa alıştırma canım.öğün atlama bence.
çok konuştum bilmişlik yaptım bakalım benim menüyeee..
sabah
kahvaltı yapamadım okula geç kalıodum bi paket yulaflı form bisküvi
yeşil çay
ara : bi tane yulaflı büskivi
öğlen
bi haşlanmış yumurta
üç dilim ekmek
bi kk peynir
biraz yeşil zeytin
bi buçuk çilekli aktivia
üç tane petibör
ara yok
akşam
iki kaşık tavuk sote
bi kaşık pilav
biraz fırında az yağlı patates.ne kadar olduunu tarif edemiorum ketçapa batırdım.
yarım bardak kola
biraz salata.
ara.
yeşilçay belki meyve yerim
40 dk yürüyüş.
kızlar ben gidiyodum. bugünlük bu kadar. evde net yok. bugün yediklerimi yazıyorum.
sabah: 1 dilim kızarmı ekmek 1 domates, kk peynir, 3 zeytin.
öğlen: 1 kase pırasa.
ara: 1 elma.
akşam: 1 kase kabak yemeği.
ara: 1 portakal.
3litre su. 3 bardak şekersiz çay.
ii akşamlar :)
Selam canlar nasıl gidiyor 2 gündür uzak kaldım geçmişi okuyum dedim oda olamadı neyse ben en iyisi menümü yazayım:)) Dışarıda olunca menüler karışıyor benimde dengem bozuluyor :))
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
3 yeşil zeytin
1 yeşil çay
ara
4 adet kepekli bisküvi
öğlen
1 simit (tahıllı)
1 ayran
akşam
1 tavuk but ızgara
1 ayran
1 dilim çavdar ekmeği
20 gr bitter çikolata (hepsini yemek istiyorum ama :) canım çok fena tatlı istiyo malum kırmızı kartı gördüm napçam bilmem :)
1 elma
1 çay bardağı süt içmek niyetindeyim umarım değişmez değişirse yazarım :)))
günün menüsü
SABAH
yarım gözleme patatesli
3-4 parça patates kızartması
çay
ÖĞLE
çorba
salata
AKŞAM
1 fırında balık
GECE
1 ayva
baya kötü gidiyorum bence
bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin 1bardak ballı yeşil çay
ara yarım elma ve armut
öğlen 1 kase prinç çorbası
ara küçük bir kase puding :18::18:
akşam ıspanak yemeği yogurt
ara form çay kayısı çekirdeği
2 litre su spor yok
ara hariç iyi demi duyumm bende ceza istiyom abartınca ne olursa benim koşu bandımda var ondanda olar
sabah : bir kepekli peynrli tost altı adet yeşl zeytin bi bardak süt
ara : yarım paket cubuk kıraker
öğle : yarım simit bi ayran ( bu duzensz oldu farkndym)
ara : üç adet biskuvi
beş adet erik kurusu
akşam : iki yk plav iki yk taze bakla bi yk yogurt fırında pişmiş küçük bi but
ara .bir portakal
spor :yok ( cumadan itibaren 50 mekik çekicem ve gün aşırı plates yapcm kararlıyım)
selamlar herkese...
sabah:bi kk peynir,2 dilim tamtahıllı ekmek,5 zeytin,1'er kaşık bal ve pekmez
ara:bitki çayı ve 1 incir,5 badem
öğen:bi kase nesfit yarım yağlı süt ile
ara:2 kuru incir,bitki çayı,kahve
akşam:ikiparmak siyah ve beyaz et ızgara,iki köfte,3 kaşık yoğurt,salataa,bi dilim pide
işte bukadaaaaaaarherkese az kalorili yarınlar ...
sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim salam ve bir dilim peynirden tost 2 tane çikolata 10ar gr
ara:bir tutku
öğlen:3 köfte kadar tavuk eti bir kase ıspanaklı şehriye çorbası
ara:2-3 bisküvi(ekmek yerine)
ara:kuruyemiş bir avuç
akşameynirli omlet ve bir dilim ekmek
1 lt su spor yok...
2 meyve kaldı birine yemem sanırım..kuruyemiş listemde yok yememem gerkiyor ya...adet olucam sanırım çok dengesiz iştahım..
tüp bebek umarım başarıyla sonuçlanır canım mis kokulu bebeğine bir an önce kavuşursun göbek çekme olayı bilmiyorum banada çok dediler ben çömlek yaptırdım ama sen bilirsin
göbegn aşagı düşmesi agrılı bşeydr ama oyle bi agrın falan var mı sanmıorm oyle bşey olcagını yne istersn baktır bi...
walllaha bilmiyom kiii bi baktırırım belki
bi kadın gitmiş senin karının sıcak eleyemem demiş kadının dfaha adeti gelmemiş miş oysaki hamilesin demiş:)
onlar şehir efsanesi bence bana neler neler anlattılar kaynanam beni götürmüştü zaten göbeğie baktırmaya adetin bitince gideceksin bildiğim kadarıyla
iyi geceler kızlar...iki gündür yoktum..doktor koşturmacası içindeydik..sonunda gün verdi doktor allahın izniyle 12 mart p.tesi günü doğumum var..dualarınızı eksik etmeyin lütfen..benim bütün dualarım bebek isteyenlerle beraber..aşılama yapacak olan arkadaşlarımız varmış aramızda,allahım hepsine hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
bu arada geçen hafta tartıldığımda 85 gelmiştim doktorda bu haftada 85 geldim ama daha ilginci bebek kilo almış:)garip bi durum oldu anlıycağınız..ben sadece size uyum sağlamak adına abartmıyodum yeme olayını dikkat ediyodum demekki fark etti gerçekten..neyse bu haftada inşallah öyle olurda doğumdan sonra bi kilo olsun az uğraşırım kilolarla.bişey daha diycem size.benim eşim kiloma hiç yorum yapmazdı eskiden en kilolu halim 65 di çünkü.ama bu akşam şakayla karışık hamile değilde doğal olarak bu kiloda olsaymışım hiççç memnun olmazmış!!!inanamadım,comba gibi gezincekmiydin yani dedi bide..anlıcanız benim doğumdan sonra acil eski görüntüme dönmem lazım...full destek bekliyorum sizden ona göre...lütfen ama lütfen ben menümü yazınca mutlaka yorum yapın olur mu???yapmazsanız biliyorum ki bi süre sonra bende paylaşımda bulunmam ve bulunmazsam boğazımı tutmam doğal olarak..size ihtiyacım var yani...zaten kilolu olmak benim içimde bi yaradır bide eşim kaç sene sonra ilk kez böyle bişey dedi(çokta gücüme gitti aslında) bunu bu sefer çözmem lazım arık..
neyse kızlar öpüyorum herkesi...görüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?