80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

irem cok sevindim canim ALLAHIM emeklerinin karsiligini mis kokulu bebeklerle verir INSALLAH

Yine de eğlenceli görünüyor inşallah sınavı da kazanırsın :) neyse canım benden bu kadar iyi geceler :)

sabah 1 tane incir

kahvakti 1 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir

ara 1 paket eti form

aksam 1 kase mercimek corbasi,
5 kasik nohut 1 tabak bulgur pilavi yarim gogus haslama

cayin yanina ince bir dilim kek

yarim saat yuruyus

İnşallah buraya hayırlı haberlerle gelirsiniz de bana da umut olursunuz.Ben pkoluyum,en geç 2 seneye kadar evleneceğim erkek arkadaşımda da sperm azlığı var.Tam umutsuz vakayız yani.Sizlerle daha yeni tanıştım ama beni bile heyecan bastı sanki.

çoook sevndmm kaptanmmm tutunacakk bu sefer bebişin inşşş çok ama çook dua edicemm senn içinnn bnm de batasıcalar geldi (( bu ay klolara daha fazla odaklancm bi iki aya kalmaz biz de aşılama deneyecegiz...

evet canım neden ki?

cok düzenli yemek listen:)) birde bagagi kilo vermissin...ne kadar zamanda verdin canim?

hos geldin canim...insallah hayirlara vesile olur.Allah her arzu edeni anne baba etsin insallah.Benimde bir arkadasim bu vesile ile 1 ocakta anne oldu( ki 20 yillik özlemdi onlarin ki)sirin mi sirin bir kizi var:))

irem cok sevindim canim ALLAHIM emeklerinin karsiligini mis kokulu bebeklerle verir INSALLAH

çoook sevndmm kaptanmmm tutunacakk bu sefer bebişin inşşş çok ama çook dua edicemm senn içinnn bnm de batasıcalar geldi (( bu ay klolara daha fazla odaklancm bi iki aya kalmaz biz de aşılama deneyecegiz...

hos geldin canim...insallah hayirlara vesile olur.Allah her arzu edeni anne baba etsin insallah.Benimde bir arkadasim bu vesile ile 1 ocakta anne oldu( ki 20 yillik özlemdi onlarin ki)sirin mi sirin bir kizi var:))

ayyyy sağolun kızlar ya dualarınızı benden eksik etmeyin benim dualalrım hep bebiş isteyenlerle sağlıklı sıhhatli işalllahhhh hepimiz görürüz o güzel günleri

ya belki saçma gelebilir size ama göbek aşağı düşüyomuş doktorlar farkedemiyolarmış bu da gebe kalmayı ve de yaşamasını engelliyomuş bi baktırayım diyorum gitmeden bugün gezmede aklıma girdiler tam 5 kişiden bahsettiler

tüp bebek umarım başarıyla sonuçlanır canım mis kokulu bebeğine bir an önce kavuşursun göbek çekme olayı bilmiyorum banada çok dediler ben çömlek yaptırdım ama sen bilirsin

göbegn aşagı düşmesi agrılı bşeydr ama oyle bi agrın falan var mı sanmıorm oyle bşey olcagını yne istersn baktır bi...

sabah 1 tane incir

kahvakti 1 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir

ara 1 paket eti form

aksam 1 kase mercimek corbasi,
5 kasik nohut 1 tabak bulgur pilavi yarim gogus haslama

cayin yanina ince bir dilim kek

yarim saat yuruyus

bence cok iyi en son kek ise kacamak olmus ama arada olacak o kadar.

kola dietse sorun yok gibi:) 1 kase cekirdek icin yorum bile yapmiyorum:))

sabah-ara:yarım kase çorba
öğle:2 patates haşlama,1nuget
ara:1dlm bisküvilipasta
akşam:5yk pırasa,1kase çorba,1dlm ekmek,yarım kase yoğurt,1içli köfte

off hemde icli köfte:)) öznurun elinden seni kimse kurtaramaz gibi:))

eee yapma artik yani:)) olsun yarin telafi edersin.yarin bütün gün ac dolas:))

1. menüm
  2. sabah iki tas kahve
  3. ara kuru üzüm fidik fistik bir avuc
  4. öglen yok
  5. ara da dört tas yesil cay
  6. aksam diyet makarna salata
  7. sonra meyva yiyebilirm . ya da yogurt activia
canim bir sey istemedi.suyuda az ictim .

bence cok az ve sagliksiz yemissin...amacimiz saglikli sekilde kalici kilo vermek.böyle sok dietlerde verilen kilolar geri alinir.(test edilmistir):))

ketcap ve kola olmamis gibi, biliyorsun ikisi de kalori deposu...

gayet güzel bir menü insallah aksama gereksiz seyler atistirilmamistir(kendimden biliyorum bu kadar az yedigimde gece uyku tutmaz):))

tatli istedigi önüne gecilmesi zor durum(1 paket yani 100.gr cikolatayi bir oturusta yerim genelde)onun disinda menün gayet iyi.

günün menüsü

SABAH

yarım gözleme patatesli
3-4 parça patates kızartması
çay

ÖĞLE

çorba
salata

AKŞAM

1 fırında balık

GECE

1 ayva

baya kötü gidiyorum bence

yoo bence iyi gidiyorsun kalorisi yüksek olan seyleri sabah yemissin aksama iyi dengelemissin.herseyden kismak cok dogru degil bence

sütlü tatli yemissin canimcim bence duyumm sana ceza vermez:))

canim benim hepimizin sorunu ayni arada kacamaklar oluyor.bence menün gayet iyi.

siz incir dedikce canim cekiyor her defasinda almayi unutuyorum:)) burada aksam pide olmamis gibi görünüyor...

aynen canim gecen adet günlerine yakin dengesizlesiyor vucut...senin menün diyetisyendense bize laf düsmez:)))

tüp bebek umarım başarıyla sonuçlanır canım mis kokulu bebeğine bir an önce kavuşursun göbek çekme olayı bilmiyorum banada çok dediler ben çömlek yaptırdım ama sen bilirsin

göbegn aşagı düşmesi agrılı bşeydr ama oyle bi agrın falan var mı sanmıorm oyle bşey olcagını yne istersn baktır bi...

walllaha bilmiyom kiii bi baktırırım belki

bi kadın gitmiş senin karının sıcak eleyemem demiş kadının dfaha adeti gelmemiş miş oysaki hamilesin demiş:)

off amma uzun uzun yorum yapmisim:)) ben listemi daha yazmadim yatmadan önce canim birseyler ceker yerim diye yazmadim yani...bu sabah kendime meyve salatasi yaptim.hesapladim 500 kalori bütün güne yaydim sade yogurt ve tarcinla karistirip yedim bugünkü tatli krizimi öyle astim...

walllaha bilmiyom kiii bi baktırırım belki

bi kadın gitmiş senin karının sıcak eleyemem demiş kadının dfaha adeti gelmemiş miş oysaki hamilesin demiş:)

onlar şehir efsanesi bence bana neler neler anlattılar kaynanam beni götürmüştü zaten göbeğie baktırmaya adetin bitince gideceksin bildiğim kadarıyla

kızlar bende menümü yazayım;
sabah:1 dilim çavdar ekmeği,2 yumurta az yağa pişmiş,domates salatalık
ara 5 tane badem
öğle 2 tavuk kanat haşlama,ayran
ara 2 kayısı
akşam 1 kepçe tavuk çorbası,yarım dilip tepside kaşarlı köfte,1 yk bulgur pilavı
bol su,1 kupa yeşil çay,1 kupa beşibiryerde ,30 dk tempolu yürüyüş

ya birde reglime 1 haftadan az kaldı kilo vermem durdu gibi sizdede öyle oluyomu?

iyi geceler kızlar...iki gündür yoktum..doktor koşturmacası içindeydik..sonunda gün verdi doktor allahın izniyle 12 mart p.tesi günü doğumum var..dualarınızı eksik etmeyin lütfen..benim bütün dualarım bebek isteyenlerle beraber..aşılama yapacak olan arkadaşlarımız varmış aramızda,allahım hepsine hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah...

bu arada geçen hafta tartıldığımda 85 gelmiştim doktorda bu haftada 85 geldim ama daha ilginci bebek kilo almış:)garip bi durum oldu anlıycağınız..ben sadece size uyum sağlamak adına abartmıyodum yeme olayını dikkat ediyodum demekki fark etti gerçekten..neyse bu haftada inşallah öyle olurda doğumdan sonra bi kilo olsun az uğraşırım kilolarla.bişey daha diycem size.benim eşim kiloma hiç yorum yapmazdı eskiden en kilolu halim 65 di çünkü.ama bu akşam şakayla karışık hamile değilde doğal olarak bu kiloda olsaymışım hiççç memnun olmazmış!!!inanamadım,comba gibi gezincekmiydin yani dedi bide..anlıcanız benim doğumdan sonra acil eski görüntüme dönmem lazım...full destek bekliyorum sizden ona göre...lütfen ama lütfen ben menümü yazınca mutlaka yorum yapın olur mu???yapmazsanız biliyorum ki bi süre sonra bende paylaşımda bulunmam ve bulunmazsam boğazımı tutmam doğal olarak..size ihtiyacım var yani...zaten kilolu olmak benim içimde bi yaradır bide eşim kaç sene sonra ilk kez böyle bişey dedi(çokta gücüme gitti aslında) bunu bu sefer çözmem lazım arık..
neyse kızlar öpüyorum herkesi...görüşürüz.....

göbek düsmesi agir birsey kaldirdiginda olur bildigim kadari ile rahmetli anneannem:" agir kaldirma göbegin düser" derdi.acaba öyle birsey mi ? 1 lokma ekmegin üstüne 3-4 kibrit diker ekmegi göbegime koyardi sonrada kibritleri yakar su bardagini üstüne kapatirdi o arada sicaktan göbek deligi yukari cekilirdi oradan göbegimin düstügünü anlardi...hey gidi günler heyy

onlar şehir efsanesi bence bana neler neler anlattılar kaynanam beni götürmüştü zaten göbeğie baktırmaya adetin bitince gideceksin bildiğim kadarıyla

adetliyken gidersen daha iyi dediler yada hemen biter bitmez o da bebek varsa zarar vermemek için bence

inşaallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım ne güzel bi duygu hele bebişini kucağına alınca kiloyu felan unutursun canım verirsin kilonu bakma sen eşine erkek böyle oluyo birazcık odun ama hiç moralini bozma sadece bebeğini düşün karnında son günleri tadını çıkar

wintersun canım bende tüp bebek yöntemiyle anne olanlardanım biliyormusun.Çok heyecanlı ve bir o kadarda hassas günler seni bekliyor canım.Dilerim rabbim sanada tatdırsın bu duyguyu,müthiş bir dünya lezzeti evlat,Bu süreçte soracağın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…