80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adetliyken gidersen daha iyi dediler yada hemen biter bitmez o da bebek varsa zarar vermemek için bence

ben biter bitmez gitmiştim çömlekle göbeğimi çekip sabun bağlamışlardı 3 gün gitmiştim arka arkaya ama değişik şekildede çekiyorlarmış diye duydum ama hiç gitmedim

bütün dualarimiz seninle canim...insallah bir an önce ikinizde saglikli kurtulun ve aramiza gelin.12 mart günü sezeryanla mi yapacaksin dogumu?
ayrica dur bakalim önce bir hayirlisi ile kurtul zaten dogumda 10 kilo veya fazlasi gider.
ben 96 kilo ile doguma girdim 74 ile ciktim dogumdan gerci benimkiler ikizdi ama seninde gidecek kilolarin.hem bak bebeginin kilo almasi daha iyi sen almamissin oluyorsun böylece...

Son düzenleme:

ayyyy çok az kalmış canımmmmmmm sabret dikkat et kendine dualarım seninleee

dönüşün muhteşem olacak merak etmeeee öpüyorum seniiii

buna benzer oluyor

kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrrrr vede
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN

duyumm gelip benim puding kaçamağını görmeden ben kaçayım :18::18:

sabah salatalık domates peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek

ara yok

öğlen yarım tantuni 1 ayran

ara yok

akşam davetteydikkk çok kötydüüüüüüüüüüüü

yarın hata yapmamaya çalışıcammmm

menün cok iyi böyle devam edersen verirsin kilolari canimcim.

hatasiz kul olmazzz gülümm ama bir daha olmasin:))) hem seni insallah yakinda anne adayi olarak görecegiz simdiden alisalim dimi:)

kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrrrr vede
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN

duyumm gelip benim puding kaçamağını görmeden ben kaçayım :18::18:

canim benim tesekkür ederim.seninde dünya kadinlar günün kutlu olsun...duyum zor gelir bu gece misafiri var:))

Malesef kola diyet değildi :18: Ama uzun haftalardan sonra ilk defa içtim.Genelde süt ve ayran içiyorum.Çekirdeği çok abarttım farkındayım.

bazisi diet kola sevmiyor haklisin, cekirdek icin cildi güzellestiriyor diye bir yazi okumustum gecenlerde.bende de ters etki yapar sivilce atar cildim o yüzden uzak kalmayi tercih ediyorum.sende yarin toparlarsin olur biter canim.

görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca göremediği rabbine böylesine muhabbet duyarmıydı? gözümün değilll gönlümün gördüğüü sevdiklerime İYİ GECELER

bazisi diet kola sevmiyor haklisin, cekirdek icin cildi güzellestiriyor diye bir yazi okumustum gecenlerde.bende de ters etki yapar sivilce atar cildim o yüzden uzak kalmayi tercih ediyorum.sende yarin toparlarsin olur biter canim.

Ben de eskiden diyetisyene gittiğim zamanlarda,diyetisyenin 1 avuç tuzsuz çekirdeğin zararının olmayacağını söylediğini çok iyi hatırlıyorum.Hatta tok bile tutarmış.Ama ben hem 1 kase yedim hem de tuzlu Yarın dikkat edeceğim ama

yeterki istedigin olsun rehavete kapil canim hem sen bu konuda azimlisin sonradan nasil olsa toparlarsin...

desteğin için teşekkür ederim canım bugün yoparlanmaya çalışıam ama nöbetteyim ne verirlerse ondan az yemeye çalışıcam en azından öpüyorum

kızla kendinize iyi davranın bugün bugün bizim günümüzzzzzzzzzzz kutlu olsunnnnnnn

günaydınlar
iremcim tedaviye başlıyormuşsun.Allah yardımcınız olsun.hayırlısıyla ana baba olmak nasip etsin.müjdeli haberlerini beklicez canım.

kadınlar günümüz kutlu olsun:))

dünkü menü

sabah:1 dilim ekmek+1 yumurta+1 kk krem peynir çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase mercimek çorba+2 küçük haşlama but çok az haşlama patates ile+2 kaşık kadar pilav+ayran
ara:bitki çayı
akşam:1 kase şehriye çorba+1 küçük tabak ıspanak kavurma+1 dilim ekmek+1 küçük kase yoğurt+2 kaşık kadar sucuklu menemen
ara:1 adet pingui-tamamı deil ama:))+birkaç leblebi ve ceviz+ıhlamur

günaydın kızlar... kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle. ve az kalorili, kaçamaksız bir gün diliyorum hepimize... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…