adetliyken gidersen daha iyi dediler yada hemen biter bitmez o da bebek varsa zarar vermemek için bence
iyi geceler kızlar...iki gündür yoktum..doktor koşturmacası içindeydik..sonunda gün verdi doktor allahın izniyle 12 mart p.tesi günü doğumum var..dualarınızı eksik etmeyin lütfen..benim bütün dualarım bebek isteyenlerle beraber..aşılama yapacak olan arkadaşlarımız varmış aramızda,allahım hepsine hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
bu arada geçen hafta tartıldığımda 85 gelmiştim doktorda bu haftada 85 geldim ama daha ilginci bebek kilo almış:)garip bi durum oldu anlıycağınız..ben sadece size uyum sağlamak adına abartmıyodum yeme olayını dikkat ediyodum demekki fark etti gerçekten..neyse bu haftada inşallah öyle olurda doğumdan sonra bi kilo olsun az uğraşırım kilolarla.bişey daha diycem size.benim eşim kiloma hiç yorum yapmazdı eskiden en kilolu halim 65 di çünkü.ama bu akşam şakayla karışık hamile değilde doğal olarak bu kiloda olsaymışım hiççç memnun olmazmış!!!inanamadım,comba gibi gezincekmiydin yani dedi bide..anlıcanız benim doğumdan sonra acil eski görüntüme dönmem lazım...full destek bekliyorum sizden ona göre...lütfen ama lütfen ben menümü yazınca mutlaka yorum yapın olur mu???yapmazsanız biliyorum ki bi süre sonra bende paylaşımda bulunmam ve bulunmazsam boğazımı tutmam doğal olarak..size ihtiyacım var yani...zaten kilolu olmak benim içimde bi yaradır bide eşim kaç sene sonra ilk kez böyle bişey dedi(çokta gücüme gitti aslında) bunu bu sefer çözmem lazım arık..
neyse kızlar öpüyorum herkesi...görüşürüz.....
kola dietse sorun yok gibi:) 1 kase cekirdek icin yorum bile yapmiyorum:))
iyi geceler kızlar...iki gündür yoktum..doktor koşturmacası içindeydik..sonunda gün verdi doktor allahın izniyle 12 mart p.tesi günü doğumum var..dualarınızı eksik etmeyin lütfen..benim bütün dualarım bebek isteyenlerle beraber..aşılama yapacak olan arkadaşlarımız varmış aramızda,allahım hepsine hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
bu arada geçen hafta tartıldığımda 85 gelmiştim doktorda bu haftada 85 geldim ama daha ilginci bebek kilo almış:)garip bi durum oldu anlıycağınız..ben sadece size uyum sağlamak adına abartmıyodum yeme olayını dikkat ediyodum demekki fark etti gerçekten..neyse bu haftada inşallah öyle olurda doğumdan sonra bi kilo olsun az uğraşırım kilolarla.bişey daha diycem size.benim eşim kiloma hiç yorum yapmazdı eskiden en kilolu halim 65 di çünkü.ama bu akşam şakayla karışık hamile değilde doğal olarak bu kiloda olsaymışım hiççç memnun olmazmış!!!inanamadım,comba gibi gezincekmiydin yani dedi bide..anlıcanız benim doğumdan sonra acil eski görüntüme dönmem lazım...full destek bekliyorum sizden ona göre...lütfen ama lütfen ben menümü yazınca mutlaka yorum yapın olur mu???yapmazsanız biliyorum ki bi süre sonra bende paylaşımda bulunmam ve bulunmazsam boğazımı tutmam doğal olarak..size ihtiyacım var yani...zaten kilolu olmak benim içimde bi yaradır bide eşim kaç sene sonra ilk kez böyle bişey dedi(çokta gücüme gitti aslında) bunu bu sefer çözmem lazım arık..
neyse kızlar öpüyorum herkesi...görüşürüz.....
göbek düsmesi agir birsey kaldirdiginda olur bildigim kadari ile rahmetli anneannem:" agir kaldirma göbegin düser" derdi.acaba öyle birsey mi ? 1 lokma ekmegin üstüne 3-4 kibrit diker ekmegi göbegime koyardi sonrada kibritleri yakar su bardagini üstüne kapatirdi o arada sicaktan göbek deligi yukari cekilirdi oradan göbegimin düstügünü anlardi...hey gidi günler heyy
kızlar bende menümü yazayım;
sabah:1 dilim çavdar ekmeği,2 yumurta az yağa pişmiş,domates salatalık
ara 5 tane badem
öğle 2 tavuk kanat haşlama,ayran
ara 2 kayısı
akşam 1 kepçe tavuk çorbası,yarım dilip tepside kaşarlı köfte,1 yk bulgur pilavı
bol su,1 kupa yeşil çay,1 kupa beşibiryerde ,30 dk tempolu yürüyüş
ya birde reglime 1 haftadan az kaldı kilo vermem durdu gibi sizdede öyle oluyomu?
menün cok iyi böyle devam edersen verirsin kilolari canimcim.
sabah salatalık domates peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen yarım tantuni 1 ayran
ara yok
akşam davetteydikkk çok kötydüüüüüüüüüüüü
yarın hata yapmamaya çalışıcammmm
kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrrrr vede
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN
duyumm gelip benim puding kaçamağını görmeden ben kaçayım :18::18:
Malesef kola diyet değildi :18: Ama uzun haftalardan sonra ilk defa içtim.Genelde süt ve ayran içiyorum.Çekirdeği çok abarttım farkındayım.
hatasiz kul olmazzz gülümm ama bir daha olmasin:))) hem seni insallah yakinda anne adayi olarak görecegiz simdiden alisalim dimi:)
bazisi diet kola sevmiyor haklisin, cekirdek icin cildi güzellestiriyor diye bir yazi okumustum gecenlerde.bende de ters etki yapar sivilce atar cildim o yüzden uzak kalmayi tercih ediyorum.sende yarin toparlarsin olur biter canim.
birazda bunun rehavetine kapıldım biliyomusun??
görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca göremediği rabbine böylesine muhabbet duyarmıydı? gözümün değilll gönlümün gördüğüü sevdiklerime İYİ GECELER
yeterki istedigin olsun rehavete kapil canim hem sen bu konuda azimlisin sonradan nasil olsa toparlarsin...
desteğin için teşekkür ederim canım bugün yoparlanmaya çalışıam ama nöbetteyim ne verirlerse ondan az yemeye çalışıcam en azından öpüyorum
kızla kendinize iyi davranın bugün bugün bizim günümüzzzzzzzzzzz kutlu olsunnnnnnn
gayet güzel bir menü insallah aksama gereksiz seyler atistirilmamistir(kendimden biliyorum bu kadar az yedigimde gece uyku tutmaz):))
yok valla hiç atıştırma yapmadım.. menümü olduğu gibi tamamladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?