80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar çok yoğunum müfettiş gelcek bi telaş bi telaş dünde apartmanın hepsi hoşgeldine geldi menü falan yazamadım hemen yazıyım
dünkü menüm.sabah6.30:2 dilim ekmek peynir zeytin maydonoz domates 1 b çay

ara:10.20:çeyrek simit 1b çay

öğle12.00:2 dilim ekmek marul roka maydonoz

ara16.00:yarım elma peynir

akşam17.30:karnabaharlı tavuk 3-4 kaşık makarna bol salata ayran

ara22.30:1 havuç azıcık tavuk

sabah uyandığınızda yüzünüze çarptığınız her bir su damlası benden size günaydın öpücüğü olsun GÜNAYDINNNN

dünkü yediklerim şimdiden itiraf edeyim tatlıyı biraz fazla kaçırdım ama ilaveten yarım saat yürüdüm.ama sabah tartıda fazla çıkmadım hatta eksik çıktım 85,90085 ide gördüm artık

sabah:bir dili ekmek kepek
bir haşlama yumurta
bir tane büyük yeşil zeytin
biraz peynir
domates
ve üç çatal tayin pekmez karışımı

öğlen: bir havuç
bir elma

ara:yarım evyapımı küçük pohaça
bir köfte büyüklüğünde haşlama et

akşam:üçdört kaşık mercimek çorbası
biraz haşlama et
ve kabaktatlısı
(hiç dayanımıyorum ya tutamadım kendimi eskiye göre az diyete göre çok yedim

arkadaşlar hepinizin kadınlar gününü kutluyorum.önce menü yazdım ama kopyala yapıştır yaptımda gitmesin diye:))))nasılsınız nasıl gidiyor kilo verme macerası

iyiyimm güzelimm menüğne bakıyordummmm :) sen nasılsınn??? menğünnn güzel yaaaa tatlıyı abartmadıysaan eğerr çok değilll sonuçta hamur tatlısı değil

çok abartmamak için kendimi tuttum ama sabah tartıda fazla çıkmadım demekki çok kaçmamış.ben akşam yemeği yedikten sonra pek birşey yemiyorum sadece su içiyorum.erkende yatarım zaten.dün gerçi hürrem günüydü erken yatamadım.ama birşey yemedim eşim acıktım dedi pohaça vardı valla beş altı tane götürdü portakalla.bana yermisin bile demedi:)))hoş desede yemiyecektim ama demedi işte.akşam soruyo nasıl gidiyo diye iyi dedim meğer ne rahatsızmış benim kilolarımdan...

mükemmelll bir menüüüü canım benimmmmmm tbrk ederimmmmmm hiç bir kaçamak yokkkkkk

ayy evet varyaaa hiç de çaktırmıyorlar dııııı benim aşkım daa ben zayıf kızz sevmemmmm çırpı gibi o ne öylee filan derdiiii şimdiiii hergünn soruyoooo ne yaptın kaçamak varmıııı ne pisliklerr :)

evet aynen benimkide sen böle çok güzelsin falan diyodu şimdide azda şuralardan gitse süpper olacaksın diyo sinir oluyo insanm

aynen canım.biz çıkarkende eşim öyle derdi ben zayıf sevmem ne öyle kemikleri sayılıyor. rüzgar çıktığında uçacak gibi derdi.o zamanlar tabi ben 64-65 kilolarda gezinen balık etli bir hatundum.evlenince ne bilsin benim obez olacağımı garibim
ama ondan ötürü ondan ötürü ya biz evlendik ikimizde çalışıyoruz eşim benden önce eve gelir balıklar tavuklar salatalar soslar bir güzel hazırlardı.birde eve gelmeden bütün marketleri gezer nerde abur cubur varsa alırdı sonuç al sana obes:)))

evet aynen benimkide sen böle çok güzelsin falan diyodu şimdide azda şuralardan gitse süpper olacaksın diyo sinir oluyo insanm

o zaman ne yapacağız arkadaşım.kiloları bir güzel vereceğiz görürler o zaman şurayı burayı allah allah ya başımıza diyetisyen kesiliyorlar.sen maşallah vermişsin keşke bende senin kadar verebilsem ne kadar sürede verdin canım..

canım ben birbuçuk ayda verdim bir aydırda hiç kilo vermedim çalışmaya başlayınca düzenim bozuldu doğru düzgün diyet yapmıyrm çünkü ama inş bu hafta gidecek gibi duruyo uzunca bir aradan sonra

bende varım ben de:)) malum öğle arasıydı biraz dinlendim yemek yedim tekrar geldim.. sizler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor bakalım??

bende varım ben de:)) malum öğle arasıydı biraz dinlendim yemek yedim tekrar geldim.. sizler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor bakalım??
valla iyidir canım bizde öğle arasındayız az kaldı derse girmeme 2 dilim ekmek arası marul domates yedim sonra 1 elma portakal yedim veeeeeeeeee bi tane halley yedim kahretsin akşama telafi etmem lazım tutamadım kendimi

valla iyidir canım bizde öğle arasındayız az kaldı derse girmeme 2 dilim ekmek arası marul domates yedim sonra 1 elma portakal yedim veeeeeeeeee bi tane halley yedim kahretsin akşama telafi etmem lazım tutamadım kendimi

üzme kendini cnm. sen derslere kafa yoruyorsun belli ki. yediğin ufak şekerli şeyler beyne glikoz olarak gider. afiyet bal şeker glikoz olsun

Canım yine istek gelsin içine ve kiloları vermeye başla herşey beyinde bitiyor inşallh diyet spor ve azim sabırla verirsin
A.s canım geçmiş olsun Allah şifa versin
İyi canım çok güzel bende 2 litre içtim evde olunca daha rahat su tketiyorumHadi devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…