sabah uyandığınızda yüzünüze çarptığınız her bir su damlası benden size günaydın öpücüğü olsun GÜNAYDINNNN
günaydın canım ne güzel günaydın mesajı bu böyle.nasılsın
sabah uyandığınızda yüzünüze çarptığınız her bir su damlası benden size günaydın öpücüğü olsun GÜNAYDINNNN
iyiyimm güzelimm menüğne bakıyordummmm :) sen nasılsınn??? menğünnn güzel yaaaa tatlıyı abartmadıysaan eğerr çok değilll sonuçta hamur tatlısı değil
günaydın kızlar çok yoğunum müfettiş gelcek bi telaş bi telaş dünde apartmanın hepsi hoşgeldine geldi menü falan yazamadım hemen yazıyım
dünkü menüm.sabah6.30:2 dilim ekmek peynir zeytin maydonoz domates 1 b çay
ara:10.20:çeyrek simit 1b çay
öğle12.00:2 dilim ekmek marul roka maydonoz
ara16.00:yarım elma peynir
akşam17.30:karnabaharlı tavuk 3-4 kaşık makarna bol salata ayran
ara22.30:1 havuç azıcık tavuk
çok abartmamak için kendimi tuttum ama sabah tartıda fazla çıkmadım demekki çok kaçmamış.ben akşam yemeği yedikten sonra pek birşey yemiyorum sadece su içiyorum.erkende yatarım zaten.dün gerçi hürrem günüydü erken yatamadım.ama birşey yemedim eşim acıktım dedi pohaça vardı valla beş altı tane götürdü portakalla.bana yermisin bile demedi:)))hoş desede yemiyecektim ama demedi işte.akşam soruyo nasıl gidiyo diye iyi dedim meğer ne rahatsızmış benim kilolarımdan...
evet aynen benimkide sen böle çok güzelsin falan diyodu şimdide azda şuralardan gitse süpper olacaksın diyo sinir oluyo insanmçok abartmamak için kendimi tuttum ama sabah tartıda fazla çıkmadım demekki çok kaçmamış.ben akşam yemeği yedikten sonra pek birşey yemiyorum sadece su içiyorum.erkende yatarım zaten.dün gerçi hürrem günüydü erken yatamadım.ama birşey yemedim eşim acıktım dedi pohaça vardı valla beş altı tane götürdü portakalla.bana yermisin bile demedi:)))hoş desede yemiyecektim ama demedi işte.akşam soruyo nasıl gidiyo diye iyi dedim meğer ne rahatsızmış benim kilolarımdan...
ayy evet varyaaa hiç de çaktırmıyorlar dııııı benim aşkım daa ben zayıf kızz sevmemmmm çırpı gibi o ne öylee filan derdiiii şimdiiii hergünn soruyoooo ne yaptın kaçamak varmıııı ne pisliklerr :)
evet aynen benimkide sen böle çok güzelsin falan diyodu şimdide azda şuralardan gitse süpper olacaksın diyo sinir oluyo insanm
o zaman ne yapacağız arkadaşım.kiloları bir güzel vereceğiz görürler o zaman şurayı burayı allah allah ya başımıza diyetisyen kesiliyorlar.sen maşallah vermişsin keşke bende senin kadar verebilsem ne kadar sürede verdin canım..
günaydın arkadaşlar. herkesin bu gününü kutlarım :)
valla iyidir canım bizde öğle arasındayız az kaldı derse girmeme 2 dilim ekmek arası marul domates yedim sonra 1 elma portakal yedim veeeeeeeeee bi tane halley yedim kahretsin akşama telafi etmem lazım tutamadım kendimibende varım ben de:)) malum öğle arasıydı biraz dinlendim yemek yedim tekrar geldim.. sizler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor bakalım??
valla iyidir canım bizde öğle arasındayız az kaldı derse girmeme 2 dilim ekmek arası marul domates yedim sonra 1 elma portakal yedim veeeeeeeeee bi tane halley yedim kahretsin akşama telafi etmem lazım tutamadım kendimi
Canım yine istek gelsin içine ve kiloları vermeye başla herşey beyinde bitiyor inşallh diyet spor ve azim sabırla verirsinBen ne zaman 82 oldum ,hıc anlamadım hayatım boyunca zayıflıktan sıkayet ederken son 3 senedır kılolarımdan kurtulamıyorum.. 1 kılo 2 kılo 3 kılo derken sımdı 20 kg fazlam var(( eskı halıme donmek ıstıyorum ..ben zayıf olmak ıstıyorum
A.s canım geçmiş olsun Allah şifa versinkızlar selam nasılsınız bakalım ben giremedim uzun zamandır koptumda zor bi dönem ...ama en kısa zamanda dönücem aranıza söz veriyorum annem rahatsızdı bahsetmiştm geçmedi kanaması gecen hafta apar topar geldiler baya halsiz düşmüş kötüydü hastane doktor amelyat derken daha bugün gözümü açabıldım ufaklık huysuz sabah 6 da kalkıyoruz gece saat başı uyanmalarını saymıyorum bile uykusuz kalıyorum sanki yedıklerim ayakta tutuyo benı sizler naaptınız şöle bı bakiim
İyi canım çok güzel bende 2 litre içtim evde olunca daha rahat su tketiyorumoldumu simdi canim ya oldumu...bu kriz dün bendede vardi..aksam yemegi dahil aksama kadar cok güzel idare ettim.ay aksam bizim huysuz pizza istedi..bol kasarli..firina attim ay bir kokuyor bir kokuyor...ama bende de tafra esime karsi...gurur yaptim yanina oturmadim bana kizdi diye..bu sayedede kurtuldum yemekten:)))) dögüsün faydalari:))) sonra sarilip uyuduk..yemedigim yanima kalmis oldu:)))))))
dün ictim canim tam 2 litre.insallah bu günde icecegim..gerci tuvalet bana calisiyor ama olsun:))))))sende durumlar nasil
ay yoldasim nerelerdesin sen..özledik valla..annenin durumuna üzüldüm..aslinda temiz cikmisti degilmi tahlilleri falan.birseyi yok demisti doktor...simdi nasil iyi oldumu bari..bu sikintilari bahane edipte cok yeme ha sonra pisman olursun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?