Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım.kadinalr gününüz kutlu olsun.en güzel cicekler eliniz de olsun.
Teşkler seninde günün kutlu olsun canımgünaydın arkadaşlar. herkesin bu gününü kutlarım :)
merhaba kızlar......bütün iyi dileklerinizi okudum çok memnun oldum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim moral motivasyonunuz ve dualarınız için...inşallah dediğiniz gibi olur doğum sonrası:)artık geri sayıma başladım.p.tesi sezzeryanla doğuma giriyorum normal doğuramayacağıma karar verdim çünkü.epudral anestezi olacak artık hayırlısıyla inşallah..doğumdan sonra en çok istediğim şey şu şişlik ödemler var ya onlardan kurtulmak bide.resmen diz kapağıma kadar robot gibi oldum ...çok hafifliycem vallaa çok:)neyse bakalım kızlar......daha sonra görüşmek üzere çok öptüm hepinizi alllaha emanet olun...
günaydınlar
iremcim tedaviye başlıyormuşsun.allah yardımcınız olsun.hayırlısıyla ana baba olmak nasip etsin.müjdeli haberlerini beklicez canım.
Kadınlar günümüz kutlu olsun:))
merhaba kızlar......bütün iyi dileklerinizi okudum çok memnun oldum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim moral motivasyonunuz ve dualarınız için...inşallah dediğiniz gibi olur doğum sonrası:)artık geri sayıma başladım.p.tesi sezzeryanla doğuma giriyorum normal doğuramayacağıma karar verdim çünkü.epudral anestezi olacak artık hayırlısıyla inşallah..doğumdan sonra en çok istediğim şey şu şişlik ödemler var ya onlardan kurtulmak bide.resmen diz kapağıma kadar robot gibi oldum ...çok hafifliycem vallaa çok:)neyse bakalım kızlar......daha sonra görüşmek üzere çok öptüm hepinizi alllaha emanet olun...
benim mesai bitmek üzere kızlar.. ben bugünkü menüyü yazıp kaçayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, 1 salatalık, kk peynir,3 zeytin,
öğlen: 1 kase kabak yemeği,
ara: 1 elma,
akşam: 1 kase tavuklu salata,
ara: 1 portakal,
3litre su, 2 bardak şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar...
benim mesai bitmek üzere kızlar.. ben bugünkü menüyü yazıp kaçayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, 1 salatalık, kk peynir,3 zeytin,
öğlen: 1 kase kabak yemeği,
ara: 1 elma,
akşam: 1 kase tavuklu salata,
ara: 1 portakal,
3litre su, 2 bardak şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar...
dünkü menü
sabah:1 dilim ekmek+1 yumurta+1 kk krem peynir çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase mercimek çorba+2 küçük haşlama but çok az haşlama patates ile+2 kaşık kadar pilav+ayran
ara:bitki çayı
akşam:1 kase şehriye çorba+1 küçük tabak ıspanak kavurma+1 dilim ekmek+1 küçük kase yoğurt+2 kaşık kadar sucuklu menemen
ara:1 adet pingui-tamamı deil ama:))+birkaç leblebi ve ceviz+ıhlamur
günaydın kızlar çok yoğunum müfettiş gelcek bi telaş bi telaş dünde apartmanın hepsi hoşgeldine geldi menü falan yazamadım hemen yazıyım
dünkü menüm.sabah6.30:2 dilim ekmek peynir zeytin maydonoz domates 1 b çay
ara:10.20:çeyrek simit 1b çay
öğle12.00:2 dilim ekmek marul roka maydonoz
ara16.00:yarım elma peynir
akşam17.30:karnabaharlı tavuk 3-4 kaşık makarna bol salata ayran
ara22.30:1 havuç azıcık tavuk
dünkü yediklerim şimdiden itiraf edeyim tatlıyı biraz fazla kaçırdım ama ilaveten yarım saat yürüdüm.ama sabah tartıda fazla çıkmadım hatta eksik çıktım 85,90085 ide gördüm artık
sabah:bir dili ekmek kepek
bir haşlama yumurta
bir tane büyük yeşil zeytin
biraz peynir
domates
ve üç çatal tayin pekmez karışımı
öğlen: bir havuç
bir elma
ara:yarım evyapımı küçük pohaça
bir köfte büyüklüğünde haşlama et
akşam:üçdört kaşık mercimek çorbası
biraz haşlama et
ve kabaktatlısı
(hiç dayanımıyorum ya tutamadım kendimi eskiye göre az diyete göre çok yedim
Dünki menüm: Sabah: 1dilim ekmek,1 dilim peynir,haşlanmış yumurta,2 3 dilim domates,maydonoz,açık çay ve yeşil çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:Mantar sote,Yoğurt bir bardak.
Ara Öğün:1 elma,5 badem.
Akşam:Balık,salata
Ara öğün yok misafirlikte yarım dilim bisküvili pasta,açık şekersiz çay
Koşu bandı:59 dk tempolu yürüme,Sırt çalıştırma ve mekik hareketi.
gyk canım senin boyun kaçtı.tickerında bmı indeksin dikkatimi çekti de:))baya düşük şu anki halinde bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?