80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam diyet menüsü olmus .valla cook cok iyi.ben sabah kahvaltisi iki kücük ekmek yedim. aksama bir sey yokk

bencede cok az yiyorsun cabuk verilen kilolar ayni cabuklukla geri aliniyor.gerci menün güzel böyle devam edersen kilolarin cabuk gider.

canım boyum çok uzun sayılmaz 1.67 ben bmi ye dikkat etmedim hiç birşeyleri yanlış yazmış olabilirim yaniii

ayni sorun bende de olmustu.ticker hazirlarken yanlislik yapmisim BMI orani cok düsüktü,sonradan düzelttim...sende ayarlarina bir bak istersen canim.

tam diyet menüsü olmus .valla cook cok iyi.ben sabah kahvaltisi iki kücük ekmek yedim. aksama bir sey yokk

aksama sadece meyve yersin dengeler canim.kendimden biliyorum ac ac uyuyamiyorum.
Diyet menüsü diyorsun ya canim inan dün cok yedim.meyve salatasi basli basina 500 kalori idi gerci ben tüm güne yaydim salatayi hatta bugünde sade yogurtla karistirdim birazda tarcin ekledim tatli niyetine yedim...

Kimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
yeşil bir harman yerinde
dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
kimi der ki ayalimdir.
boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran
Kimi der ki çocuk doğuran
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım başım
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim
hayat arkadaşımdır.

Nazım Hikmet

Hepimizin bu güzel günü kutlu olsun

iyi akşamlar hepnize..kadınlar gününüz kutlu olsun ve tek bir emeğiniz bile boşa gitmesin...taziye için memleketteyiz..fırsat buldukça girerim...sevgiler...

canım 25 eylüldü buraya geldim başladım son 3.5 aydır da bu diyetsiyenime devam ediyorum...listeleri tam anlamıyla yaptığında aç kalmak mümkün değil..arkaşadaşar çoğu biliyor bazen akşam yemeğimi gece 12 de yiyorum...buna rağmen verebildim..daha yolum var..dengelemeyi öğreniyorum en çok da o güzel...bakalım umarım hedefimize ulaşır ve onu koruyablriz hepimiz..

ben geldimmmmmmm ayyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmmmmmmm sabahdan beri ayakdayımmmmm biliyorummmm bana çok kızacaksınız ama bu saate kadarrrrr sadece ekmek arası tavuk döner yiyebildim hem ağır oldu hemde tek öğün oldu ama elimde olna birşey yoktu gerçektenn acil çıkmam gerektiiii (((

iremcim nöbetçisin galiba kolay gelsin..şu tuttuğun nöbet bile bebeğine kavuşabilmek için aslında..ne kadar istediğini ne kadar özelmle beklediini çok iyi biliyorum seninle birlikte tüm kalbimle hissediyorum...hemen her duamda varsın canım...hepimiz yanındayız seninleyiz umudun gerçeğini beraber göreceğiz..

ne kadar güzel anlatmışsınnnnn umudun gerçeğiiiiii olacak gerçektennndee allahımmmmm bebişimiziiii iremin kucağınaa verecek inşallahhh bendee çok dua ettim iremimeeee aslındaa ben kendiliğinden süprizz yapacağınıı bekliyordum bebeişin amaa olsunn haberliiii olmasıda önemli değil DD

meyva da aslinda cok seker var.salatayi neyle tatlandiriyorsun.
meyve salatasina tarcin cok yakisiyor onu da dün kesfettim meyveleri ince ince dograyip karistiriyorum üstünede tarcin serpiyorum cok lezzetli oluyor...
sebze salatalarimi genelde bol limonlu seviyorum ama azda olsa yag ve tuz olacak yoksa hic tadi olmuyor.

Bugünkü menüm

sabah

kepekli ekmek arası süzme peynirli tost
1 bardak elma suyu

ara

1 nescafe(sütlü şekersiz
2 kuru kayısı

öğlen

3 köfte kadar ızgara kırmızı et yağsız
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

ara

1 elma
1 çay bardağı süt
1 parça bitter çikolata 10 gr kadar

akşam

8 yemek kaşığı kuru fasulye
1 bardak ayran
2 sıkım çiğ köfte bol yeşillik

ara

1 portakal
1 çay bardağı süt düşünüyorum

SABAH

1 kase yulaf ezmeli yoğurt

ÖĞLE

1 tane kaşarlı tost
çay

ARA

meyve salatası

AKŞAM

beyaz peynirli salata

GECE

1 portakal

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Hayırlı haberler inşallah
Teşkler canım o pstadanda tadımlık aldım diyebilirim çok hafifti pasta olarak ama tabiki yinede hiç yememek daha iyi
Canım sanırım lahana diyeti yapıyorsun.Nasıl etkisi oldumu baya?Sabahki menünde hardal ve salam olmssa daha iyiymiş tavukta olsa diyetteyken uygun değil bence canım:
Teşkler canım seninde günün kutlu olsun
Bazen mecbur kalınca öyle yemek zorunda kalabiliyoruz telafi edersin yarın

Menün genel anlamda iyi fakat öğlen etin yanında ekmek değilde salata olabilirdi.Birde çikolata tüketmemeye çalış canım

sabah:bi yumurta,2 dilim kepek ekmeği,2 zetin,1 kk peynir,yeşil çay
ara:yarım tost,çay
öğlen:bi kase nesfit
ara:10 tane badem
akşam:7-8 tane lahana dolması ile 3-4 kaşık yoğurt

ne kadar az görünüyo ama hiç de öyle deil biliyorum :))

Sabah:1 dilim kepek ekmek,1 dilim peynir,2-3 dilim domates,haşlanmış yumurta,maydonoz,açık şekersiz çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:7 yemek kaşığı pırasa,bir kase yoğurt.
Ara öğün:1 elma,5 badem
Akşam:Tavuk sote,yoğurt,2 kaşık pırasa.
Ara öğün:1 fincan yeşilçay ve bir bardak süt içmeyi düşünüyorum.
Koşu Bandı:58 dk tempolu yürüme,Twisterle çalışma ve mekik.

Yoo bence az değil gayet iyi akşamki dolmalar günü doldurmuş canım:)

selamlaar

bugünki menüm

sabah
iki dilim ç ekmek
bi kk peynir
bi yumurta
biraz domates

ara
bi tane çikolata kaplı form bisküvi
yeşil çay

öğlen
bi buçuk çavdarlı simit
peynir
bi tane frambuazlı yoğurt

ara
bi elma bi tane çikolata kaplı form bisküvi

akşam
iki yk pilav
bi tabak kereviz yemeği
iki dilim ekmek

ara
yeşl çay
beş altı tane petibör
üç tane badem

daha da yemem. 20 dk yürüyüş

ayyy canım yaa inşallah hadi. allahım hayırlı evlat nasip etsin.stres yapma. stres en büyük düşman. ve de tüp bebekle bebek sahibi olan bir sürü insan olduunu düşün.olumlu sonuca odaklan yani.olumsuzu hiiiiç aklına getirme. olursa da allahtan olmasa da allahtan.hayırlısı olsun.

sabah uyandığınızda yüzünüze çarptığınız her bir su damlası benden size günaydın öpücüğü olsun GÜNAYDINNNN

ben de diorum bu sabah daha bi mutluydum meğer bundanmış :)

:) ne mutlu bana o zaman canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…