güzel hanimlarin KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.Bence hergün kadinlar günü olmali.
dün menümü paylasmamisim.insallah unuttugum birsey yoktur.
sabah:4 ince yulaf kraker(tanesi 30 kalori)üstüne hardal ve tavuk salam(yag orani 0.2)
ara:armut
ögle:lahana corbasi ve meyve salatasi
ara:meyve salatsi
aksam:lahana corbasi ve 100.gr kadar haslanmis tavuk gögsü
ara:sade yogurt tarcin ve meyve salatasi ile karistirdim.tatli niyetine iyi geldi.
yatmadan önce: bol limonlu az yagli kirmizi lahana salatasi(bu cok gereksizdi ama canim cekti)
benim mesai bitmek üzere kızlar.. ben bugünkü menüyü yazıp kaçayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, 1 salatalık, kk peynir,3 zeytin,
öğlen: 1 kase kabak yemeği,
ara: 1 elma,
akşam: 1 kase tavuklu salata,
ara: 1 portakal,
3litre su, 2 bardak şekersiz çay.
iyi akşamlar kızlar...
canım boyum çok uzun sayılmaz 1.67 ben bmi ye dikkat etmedim hiç birşeyleri yanlış yazmış olabilirim yaniii
tam diyet menüsü olmus .valla cook cok iyi.ben sabah kahvaltisi iki kücük ekmek yedim. aksama bir sey yokk
cok düzenli yemek listen:)) birde bagagi kilo vermissin...ne kadar zamanda verdin canim?
hos geldin canim...insallah hayirlara vesile olur.Allah her arzu edeni anne baba etsin insallah.Benimde bir arkadasim bu vesile ile 1 ocakta anne oldu( ki 20 yillik özlemdi onlarin ki)sirin mi sirin bir kizi var:))
iremcim nöbetçisin galiba kolay gelsin..şu tuttuğun nöbet bile bebeğine kavuşabilmek için aslında..ne kadar istediğini ne kadar özelmle beklediini çok iyi biliyorum seninle birlikte tüm kalbimle hissediyorum...hemen her duamda varsın canım...hepimiz yanındayız seninleyiz umudun gerçeğini beraber göreceğiz..
meyve salatasina tarcin cok yakisiyor onu da dün kesfettim meyveleri ince ince dograyip karistiriyorum üstünede tarcin serpiyorum cok lezzetli oluyor...meyva da aslinda cok seker var.salatayi neyle tatlandiriyorsun.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Hayırlı haberler inşallahmerhaba kızlar......bütün iyi dileklerinizi okudum çok memnun oldum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim moral motivasyonunuz ve dualarınız için...inşallah dediğiniz gibi olur doğum sonrası:)artık geri sayıma başladım.p.tesi sezzeryanla doğuma giriyorum normal doğuramayacağıma karar verdim çünkü.epudral anestezi olacak artık hayırlısıyla inşallah..doğumdan sonra en çok istediğim şey şu şişlik ödemler var ya onlardan kurtulmak bide.resmen diz kapağıma kadar robot gibi oldum ...çok hafifliycem vallaa çok:)neyse bakalım kızlar......daha sonra görüşmek üzere çok öptüm hepinizi alllaha emanet olun...
Teşkler canım o pstadanda tadımlık aldım diyebilirim çok hafifti pasta olarak ama tabiki yinede hiç yememek daha iyimenü iyi sayilir öglenki patates ve pilavin bir arada olmasi haric birde aksam yenen pinguin var. hmmm olmus mu?
saglikli bir menü meyve,sebze ve et var.bence iyi görünüyor.
hepsi iyi aksam dengenmis görünüyor gerci kabaktatlisi olmamis ama o kadar kusur olur artik:) kabak tatlisini sakarinle denemek gerek hem kalorisi düser.
aksam ki pastaya kadar hersey süper..
Canım sanırım lahana diyeti yapıyorsun.Nasıl etkisi oldumu baya?Sabahki menünde hardal ve salam olmssa daha iyiymiş tavukta olsa diyetteyken uygun değil bence canım:güzel hanimlarin KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun.Bence hergün kadinlar günü olmali.
dün menümü paylasmamisim.insallah unuttugum birsey yoktur.
sabah:4 ince yulaf kraker(tanesi 30 kalori)üstüne hardal ve tavuk salam(yag orani 0.2)
ara:armut
ögle:lahana corbasi ve meyve salatasi
ara:meyve salatsi
aksam:lahana corbasi ve 100.gr kadar haslanmis tavuk gögsü
ara:sade yogurt tarcin ve meyve salatasi ile karistirdim.tatli niyetine iyi geldi.
yatmadan önce: bol limonlu az yagli kirmizi lahana salatasi(bu cok gereksizdi ama canim cekti)
Teşkler canım seninde günün kutlu olsunKimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
yeşil bir harman yerinde
dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
kimi der ki ayalimdir.
boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran
Kimi der ki çocuk doğuran
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım başım
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim
hayat arkadaşımdır.
Nazım Hikmet
Hepimizin bu güzel günü kutlu olsun
Bazen mecbur kalınca öyle yemek zorunda kalabiliyoruz telafi edersin yarınben geldimmmmmmm ayyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmmmmmmm sabahdan beri ayakdayımmmmm biliyorummmm bana çok kızacaksınız ama bu saate kadarrrrr sadece ekmek arası tavuk döner yiyebildim hem ağır oldu hemde tek öğün oldu ama elimde olna birşey yoktu gerçektenn acil çıkmam gerektiiii(((
Bugünkü menüm
sabah
kepekli ekmek arası süzme peynirli tost
1 bardak elma suyu
ara
1 nescafe(sütlü şekersiz
2 kuru kayısı
öğlen
3 köfte kadar ızgara kırmızı et yağsız
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 elma
1 çay bardağı süt
1 parça bitter çikolata 10 gr kadar
akşam
8 yemek kaşığı kuru fasulye
1 bardak ayran
2 sıkım çiğ köfte bol yeşillik
ara
1 portakal
1 çay bardağı süt düşünüyorum
sabah:bi yumurta,2 dilim kepek ekmeği,2 zetin,1 kk peynir,yeşil çay
ara:yarım tost,çay
öğlen:bi kase nesfit
ara:10 tane badem
akşam:7-8 tane lahana dolması ile 3-4 kaşık yoğurt
ne kadar az görünüyo ama hiç de öyle deil biliyorum :))
canlarımmm fıstıklarımmmm nasılsınızzzzzz
ben bebek görmeden geliyorum Alllahım ne tatlı bişey o ööle benim durumumu da biliyolar inaın sadece emzirmek için aldılar hep o mis kokulu kucağımdaydıııı
2 gün önce adet oldum doktorumla görüştük iğneler tedaviler başlıyorum artık nisanın 3 ünde antalyaya gidiyorum tam start veriliyor çok heyecanlıyımmmm ilaçlar kilo aldırıyo ama olsun doğum kilolarını yine sizinle veririmmmmm:))))
sabah uyandığınızda yüzünüze çarptığınız her bir su damlası benden size günaydın öpücüğü olsun GÜNAYDINNNN
:) ne mutlu bana o zaman canım benimmmayyy canım yaa inşallah hadi. allahım hayırlı evlat nasip etsin.stres yapma. stres en büyük düşman. ve de tüp bebekle bebek sahibi olan bir sürü insan olduunu düşün.olumlu sonuca odaklan yani.olumsuzu hiiiiç aklına getirme. olursa da allahtan olmasa da allahtan.hayırlısı olsun.
ben de diorum bu sabah daha bi mutluydum meğer bundanmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?