80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah-ara-öğle-ara: :))))) 1 tane tavuk döner
akşam:1kase çorba,1dlm ekmek,yarım kase yoğurt,5yk pırasa
ara:çekirdek

daha öncede açıkladım ama hemen dip not yazayımm mecburi durum oldu bütün gün dışarıdaydımm birşey yemeye fırsatım olmadan çıktım böyle oldu kkızlarr çekirdek de komşudaydıkkk herkess yerken çok güzel kokdu dayanamadım yedimmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
bende herkesin kadınlar gününü kutluyorum ve menümü yazıyorum kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım dlim peynir,2 dilim kepek ekmeği,2 dilim sucuk
ara:5 adet badem
öğle:yok
ara:yarım elma
akşam:1 lahmacun
aralarda bol bol su,yeşil çay,beşi bir yerde,30 dk tempolu yürüyüş

Kilo almamak için ipucu: Başınızı önce sağa, sonra sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde üç kez tekrarlayın:)

SABAH:2 BARDAK SU
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim peynir den yasğsız tost
2 saat sonra 20 gr çikolata:öğlene doğru:2 ekmek bir peynirden sandviç
ara:bir avuç kuruyemiş
öğlen:bir kase çorba 6 kaşık kadar baka yemeği
akşam:4 kaşık çorba bir dilim ekmek 3 kaşık kabak yemeği bir yumurta ve bir bardak ayran
gece:yarım dilim kek
2 lt su spor yok 1 yeşil çay..gün 5 te başlayıp 7-8 saat yolculukla gecti..daha da devam ediyor..

Bugün düzgün bir menüm yok malesef çünkü akşama kadar çeyrek ekmek arasına sürdüğüm bal ile durdum.Sonra akşam da eti bisküvi yedim.Çünkü kadınlar gününü kutlamakla meşguldum

menüü süperrr yaa yok yokkkkk iştahh açıcı amaaa kilo aldırmayıcı :)

Bugün düzgün bir menüm yok malesef çünkü akşama kadar çeyrek ekmek arasına sürdüğüm bal ile durdum.Sonra akşam da eti bisküvi yedim.Çünkü kadınlar gününü kutlamakla meşguldum

şimdi menünü yazmış olarak mı işaretleyecem yazmamış olarak mı :))))))

sabah bol su

öğlen sadece marul

akşam zeytin peynir ekmek birazda kola

kötü oldu ama bugünlük böyle
canım menü berbatttttttttttttttttt ötesiiiii o yüzdennn yorum yapmayacağımmmm ama bu haftaa menü yazmama hakkını doldurdun pazartesiye kadar yazmadığın gün olursa eğerrrrr listeye girme hakkın 2 hafta daha uzayacak aklında olsunnnn

İnsan koşturmaca içinde olunca aklına ne yemek geliyor,ne açlık.Akşam düzgün bir şeyler yiyeyim dedim ama evde yemek hazırlanmamıştı daha.Ben de kendimde hazırlayacak gücü bulamadım bugün.

ayyyyyyyyyy çok acıktım bennn ((((((((( ne alakasızzz olduuu :) yani sende öylemisin demek istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yorum yazmayı okadar çok istiyorumki anlatamam ama saat 23 itibariyle işimi bitirmiş olmanın mutluluğu ve günün berbat yorgunluğuyla yatağa gözümü dktim
bugünkü menüm
sabah6.30:1 dilim ekmek peynir domates eytin3-4 tane 2 b çay

ara9.00:2 kase çorba

ara10.30:yarım simit

öğle12.00:2 dilim ekmek marul 1 b çay 1 elma 1 portakal veeeeeeee 1 halley

ara16.00:3-4 çatal makarna

akşam18.30:3-4 kaşık bulgur pilavı salata bi lokma tavuk çorba 2b çay

ara:21.30 1 b süt

bugün biraz abarttım glba

galiba mı halen şüphen mi var :)

Süt iç varsa ya da yoğurt ye birazcık.Bugünlük ikimizde kötü beslenmişiz belli ki.Ben bisküvi yedim ara da,bol su içiyorum açlık hissetmeyeyim diye

bende sakızzzz deneyecem amaaa zaten sakızz sevmem helekiiii ışılmışşş bunu hiç sevmem (( damla sakızlı olsaydı barii nefsimi kandırırdım belkiiiii neysee artıkkkk bak budaa güzelllll canım nefsim

Sakız çiğneyince daha çok midem kazınır benim ya. Saat de geç oldu ama eğer midem isyan ederse sütle kandırırım ben onu

listeye girip birinci olanlara bir ödülmü var ? ben tam bilmiyom canım. bu konuda biraz cahil kaldım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…