- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
SABAH:2 BARDAK SU
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim peynir den yasğsız tost
2 saat sonra 20 gr çikolata:öğlene doğru:2 ekmek bir peynirden sandviç
ara:bir avuç kuruyemiş
öğlen:bir kase çorba 6 kaşık kadar baka yemeği
akşam:4 kaşık çorba bir dilim ekmek 3 kaşık kabak yemeği bir yumurta ve bir bardak ayran
gece:yarım dilim kek
2 lt su spor yok 1 yeşil çay..gün 5 te başlayıp 7-8 saat yolculukla gecti..daha da devam ediyor..
Bugün düzgün bir menüm yok malesef çünkü akşama kadar çeyrek ekmek arasına sürdüğüm bal ile durdum.Sonra akşam da eti bisküvi yedim.Çünkü kadınlar gününü kutlamakla meşguldum
şimdi menünü yazmış olarak mı işaretleyecem yazmamış olarak mı :))))))
canım menü berbatttttttttttttttttt ötesiiiii o yüzdennn yorum yapmayacağımmmm ama bu haftaa menü yazmama hakkını doldurdun pazartesiye kadar yazmadığın gün olursa eğerrrrr listeye girme hakkın 2 hafta daha uzayacak aklında olsunnnnsabah bol su
öğlen sadece marul
akşam zeytin peynir ekmek birazda kola
kötü oldu ama bugünlük böyle
Düzgün yazayım en azından
Sabah,ara,öğle ve ara :çeyrek ekmeğin içine sürülmüş bal
Akşam:eti form bisküvi
Ara:eti form bisküvi
ayy benim felakett menümee benzemiş buda .))))
İnsan koşturmaca içinde olunca aklına ne yemek geliyor,ne açlık.Akşam düzgün bir şeyler yiyeyim dedim ama evde yemek hazırlanmamıştı daha.Ben de kendimde hazırlayacak gücü bulamadım bugün.
ayyyyyyyyyy çok acıktım bennn((((((((( ne alakasızzz olduuu :) yani sende öylemisin demek istedim
galiba mı halen şüphen mi var :)kızlar yorum yazmayı okadar çok istiyorumki anlatamam ama saat 23 itibariyle işimi bitirmiş olmanın mutluluğu ve günün berbat yorgunluğuyla yatağa gözümü dktim
bugünkü menüm
sabah6.30:1 dilim ekmek peynir domates eytin3-4 tane 2 b çay
ara9.00:2 kase çorba
ara10.30:yarım simit
öğle12.00:2 dilim ekmek marul 1 b çay 1 elma 1 portakal veeeeeeee 1 halley
ara16.00:3-4 çatal makarna
akşam18.30:3-4 kaşık bulgur pilavı salata bi lokma tavuk çorba 2b çay
ara:21.30 1 b süt
bugün biraz abarttım glba
Süt iç varsa ya da yoğurt ye birazcık.Bugünlük ikimizde kötü beslenmişiz belli ki.Ben bisküvi yedim ara da,bol su içiyorum açlık hissetmeyeyim diye
bende sakızzzz deneyecem amaaa zaten sakızz sevmem helekiiii ışılmışşş bunu hiç sevmem(( damla sakızlı olsaydı barii nefsimi kandırırdım belkiiiii neysee artıkkkk bak budaa güzelllll canım nefsim
canım menü berbatttttttttttttttttt ötesiiiii o yüzdennn yorum yapmayacağımmmm ama bu haftaa menü yazmama hakkını doldurdun pazartesiye kadar yazmadığın gün olursa eğerrrrr listeye girme hakkın 2 hafta daha uzayacak aklında olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?