listeye girip birinci olanlara bir ödülmü var ? ben tam bilmiyom canım. bu konuda biraz cahil kaldım galiba :)
Kimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
yeşil bir harman yerinde
dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
kimi der ki ayalimdir.
boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran
Kimi der ki çocuk doğuran
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım başım
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim
hayat arkadaşımdır.
Nazım Hikmet
Hepimizin bu güzel günü kutlu olsun
Bugünkü menüm
sabah
kepekli ekmek arası süzme peynirli tost
1 bardak elma suyu
ara
1 nescafe(sütlü şekersiz
2 kuru kayısı
öğlen
3 köfte kadar ızgara kırmızı et yağsız
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 elma
1 çay bardağı süt
1 parça bitter çikolata 10 gr kadar
akşam
8 yemek kaşığı kuru fasulye
1 bardak ayran
2 sıkım çiğ köfte bol yeşillik
ara
1 portakal
1 çay bardağı süt düşünüyorum
şiirine bayıldımmmm...sağolasın paylaştığın için..
Nazım Hikmet'in şiiri canım,günün anlam ve önemi dolayısıyla paylaşmak istedim sizlerle
bencede cok az yiyorsun cabuk verilen kilolar ayni cabuklukla geri aliniyor.gerci menün güzel böyle devam edersen kilolarin cabuk gider.
ayni sorun bende de olmustu.ticker hazirlarken yanlislik yapmisim BMI orani cok düsüktü,sonradan düzelttim...sende ayarlarina bir bak istersen canim.
az yiyosun canım ya kilon neydi hatırlayamadım.ama şimdiden bu kadar kesmenin doğru olmadığını biliyorum.
dünkü menüm aslında menü bile değil tuhaf bişey oldu :))
sabah 6:30 2 bardak ılık su
saat 11:00 gibi ıspanaklı gözleme 1 tane (baya küçük bişeydi)
saat 16 :15 1 küçük kase kakaolu puding
saat 19:00 çok az kuru fasulye 2 dilim ekmek
dün kızımı hastaneye götürdüm saat 4 e kadar hastanedeydik oyüzden malesef menü bu gelincede açlıktan ölmek üzereydim hemen bi kase puding yedim bide hastanenin bahçesinde kızımla kaybolduk :26: tam 45 dakka çıkışı aradım iyi spor oldu
hakikaten baya enteresan bi menü olmuş azmı çokmu bilemedim
çok geçmiş olsun canım benimmmmmm bugün toparlarsın menğünü önemli değüildünkü menüm aslında menü bile değil tuhaf bişey oldu :))
sabah 6:30 2 bardak ılık su
saat 11:00 gibi ıspanaklı gözleme 1 tane (baya küçük bişeydi)
saat 16 :15 1 küçük kase kakaolu puding
saat 19:00 çok az kuru fasulye 2 dilim ekmek
dün kızımı hastaneye götürdüm saat 4 e kadar hastanedeydik oyüzden malesef menü bu gelincede açlıktan ölmek üzereydim hemen bi kase puding yedim bide hastanenin bahçesinde kızımla kaybolduk :26: tam 45 dakka çıkışı aradım iyi spor oldu
kızlar nasılsınız benim sabah sabah canım sıkıldı ya tartıda 86 geldim sanki kilo vermem durdu gibi birde akşamları yemekte çok yiyor gibiyim galiba mesela dün bezelye vardı patetesli havuçlu bir tabak yedim acaba diyet günlüklerindeki gibi dört kaşık mı yeseydim.bundan sonra daha dikkatli olacağım daha az yemeye çalışacağım
kızlar kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz pazar biliyorum ama benim evde net yok bugünden versem olurmu kaptanlar nerde bende listeye girebilirmiyim
çok geçmiş olsun canım benimmmmmm bugün toparlarsın menğünü önemli değüil
canım benim bildirimini bugün yap istersen listeye gelince yeni gelen arkadaşlarımız 2 haftaa bekliyorlar listeye gimek için 2 hafta boyunca düzenli menü paylaşımı yaparsan listeye girme hakkın oluyorrrr ama listeye giremesen de kilo bildirimi yap bizde yaptıkkk hem alışman açısından hemdee kendini takip etme açısından iyi oluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?