80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şiirine bayıldımmmm...sağolasın paylaştığın için..

bence menü süper..

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek zeytin peynir yeşil çay
ara yok
öğle 1 küçük tabak tavuklu pilav ayran
ara 1 tane tulumba
akşam yeşil salata yoğurt
ara karışık meyva eşime çeşitli meyva hazırlıyom hepsınden azıcık tadıyom

2.5 litre su 30 dk tempolu yürüyüş

iki gündür ikindi aram tatlı çanta yiyicem her an hafta sonu tartıda ne olur bilmem ya kızlar benim hiç menüm yorumlanmıyor böylemi oluyo sadece yazacakmıyız yarın diyetisyen günü bakalım ne olacak :18::18::18:

hemen menümü yazıyım

sabah 1 tane incir

kahvaltı 1 bardak yeşil cay 2 dilim peynir

ara 1 tane incir

öylen 2 kase tavuk sulu şehriye corbası 1 kase yogurt

akşam 2 tabak mantar corbası,1 kase yogurt kıvırcık salata

cayın yanına biraz cekirdek yedim kızlar bugunkü kacamagım bu oldu

herkeze tekrardan iyi geceler kendinize iyi bakın

slm kızlar bu akşam kadnlar gunu için yemek vardı oraya katldm ...ama yrmlk dişlermden biri yeni çıkıo agrım var çok fena pek bşey yiemedm bugun
sabah : bir peynrli kepekli tost dört adet yeşl zeytn elma suyu
ara : şekersz çay
öğle : bi tabak taze fasulye bi yk yogurt
ara : yok
akşam: dört çatal ordöv tabagndan tattım
bir parça tavuk ızgara göğsü dört çatal plav salata kola,
ara : yok
spor : yok( yarın spor salonuyla görşmeye gdıorm ...)

Bugûnün îlk günaydını benden olsun...Herkese günaydınnn Ayrıca Hayırlı Cumalar diliyorum son mesai günü oooh ne güzel

az yiyosun canım ya kilon neydi hatırlayamadım.ama şimdiden bu kadar kesmenin doğru olmadığını biliyorum.

cnmlarım 82 kgla başladım 12 önce henüz tartılmadım. şu an ailemle birlikte ikamet etmiorum. 2 ay sonra gitcem yanlarına. zayıflamış olarak gitmek istiyorum. çünkü kilo almışsın az zayıflasan ii olur vs.. şeyleri duymak istemiorum. o yüzden bu defa çok azmettim. hedefim 65 ama bakalım o zamana kadar ne kadar zayıflıcam.. bu arada yorumlarınızı okudukça ii motive oluyorum çok teşekkür ederim beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için...

günaydınlarrr kızlarrr.. hepinize güzel kalorisi az harika bir gün diliyorum. cumanız da mübarek olsun..

dünkü menüm aslında menü bile değil tuhaf bişey oldu :))

sabah 6:30 2 bardak ılık su
saat 11:00 gibi ıspanaklı gözleme 1 tane (baya küçük bişeydi)
saat 16 :15 1 küçük kase kakaolu puding
saat 19:00 çok az kuru fasulye 2 dilim ekmek

dün kızımı hastaneye götürdüm saat 4 e kadar hastanedeydik oyüzden malesef menü bu gelincede açlıktan ölmek üzereydim hemen bi kase puding yedim bide hastanenin bahçesinde kızımla kaybolduk :26: tam 45 dakka çıkışı aradım iyi spor oldu

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar dünkü berbat menümün ardından toparlanma sürecine girdim bugün güzel olacak inş

hakikaten baya enteresan bi menü olmuş azmı çokmu bilemedim

dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek
biraz yağda yumurta
bir kk peynir
domates

ara:bir elma

öğlen:iki evde yapım küçük pohaça

ara:bir kupa beşibiryerde çayı

akşam:bezelye yemeği
salata
yoğurt
ve haşlama tavuk eti

ara:yeşil çay nane limon aramalı

not:yeşil çay içemiyordum tadı çok iğrenç geliyordu nane limonlusunu aldım artık bende yeşil çay içebileceğim

kızlar nasılsınız benim sabah sabah canım sıkıldı ya tartıda 86 geldim sanki kilo vermem durdu gibi birde akşamları yemekte çok yiyor gibiyim galiba mesela dün bezelye vardı patetesli havuçlu bir tabak yedim acaba diyet günlüklerindeki gibi dört kaşık mı yeseydim.bundan sonra daha dikkatli olacağım daha az yemeye çalışacağım
kızlar kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz pazar biliyorum ama benim evde net yok bugünden versem olurmu kaptanlar nerde bende listeye girebilirmiyim

çok geçmiş olsun canım benimmmmmm bugün toparlarsın menğünü önemli değüil

canım benim bildirimini bugün yap istersen listeye gelince yeni gelen arkadaşlarımız 2 haftaa bekliyorlar listeye gimek için 2 hafta boyunca düzenli menü paylaşımı yaparsan listeye girme hakkın oluyorrrr ama listeye giremesen de kilo bildirimi yap bizde yaptıkkk hem alışman açısından hemdee kendini takip etme açısından iyi oluyorrrr

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canım beklerim ve bildirimi yaparım peki bildirimi nasıl yapacağım sadece kiloyu mu yazacağım başka şeylerde var mı

günaydın çeyrek kaptanım nasılsın hayat nasıl gidiyor hani güzel bi günaydın yokmu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…