şimdi menünü yazmış olarak mı işaretleyecem yazmamış olarak mı :))))))
başlangıçtamam canım beklerim ve bildirimi yaparım peki bildirimi nasıl yapacağım sadece kiloyu mu yazacağım başka şeylerde var mı
günaydın çeyrek kaptanım nasılsın hayat nasıl gidiyor hani güzel bi günaydın yokmu bugün
dünkü menüm aslında menü bile değil tuhaf bişey oldu :))
sabah 6:30 2 bardak ılık su
saat 11:00 gibi ıspanaklı gözleme 1 tane (baya küçük bişeydi)
saat 16 :15 1 küçük kase kakaolu puding
saat 19:00 çok az kuru fasulye 2 dilim ekmek
dün kızımı hastaneye götürdüm saat 4 e kadar hastanedeydik oyüzden malesef menü bu gelincede açlıktan ölmek üzereydim hemen bi kase puding yedim bide hastanenin bahçesinde kızımla kaybolduk :26: Tam 45 dakka çıkışı aradım iyi spor oldu
listen mi var kzı senin:)
kızlar nasılsınız benim sabah sabah canım sıkıldı ya tartıda 86 geldim sanki kilo vermem durdu gibi birde akşamları yemekte çok yiyor gibiyim galiba mesela dün bezelye vardı patetesli havuçlu bir tabak yedim acaba diyet günlüklerindeki gibi dört kaşık mı yeseydim.bundan sonra daha dikkatli olacağım daha az yemeye çalışacağım
kızlar kilo bildirimini nasıl yapıyorsunuz pazar biliyorum ama benim evde net yok bugünden versem olurmu kaptanlar nerde bende listeye girebilirmiyim
:)))))) evet öğretmenler gibiii hergün menü yoklaması yapıyom kız :d
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
hedef
spor şeklinde canım benim
kuzummm yaaa menü paylaşım listeleirnde hatam mı var onaa bakıyordum hep yazan arkadaşlarımızdan 2 3 kişi 1 gün filan paylaşmamışşşş geçmiş yapıyordummmm bende mi sorun var diyeeee hata yapmayayımm allah korusunnn veballerine girerim((((( ondan sonraaa güzel bir günaydınn yazacam inşallah ama sizeeee özellll günaydınnn bebeğimmmmmmmmmmm
biz iremle birbirimizin yerine imza atsak:)
elma şekerim ben leblebi aldım aralarda bi avuç yesem çokmu olurki
çok geçmiş olsun canım benimmmmmm bugün toparlarsın menğünü önemli değüil
geçmiş olsun ciddi birşey değildir umarım gözleme 4 dilim ekmek yerine geçiyor bu arada..
cıksss olmazzz canım benim afiyett olsunnn amaaaa avucunuuu açmaa durumuna da bağlııı az avuçla
çok sağol canım.. evde yada işte olunca yine düzgün bi menü çıkıyoda evden uzak olunca pek bi seçme şansında olmuyo helede hastane gibi biryerde
çok sağol canım yok önemli bişley değil 6 ayda bir kontrollerimiz var bide kızımda kilo almaya başladı son 1 yıl içinde diyetisyene sevkettiler bissürüde test verdiler bakalım testleri bi yaptıralımda nasıl diyet yaptırcam onun yollarını düşüncem artık çok zor olcak çokkk
kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun, ama kusuru örtmeyi marifet edin kendine, işde o zaman kusursuz olan sen olursun HAYIRLI CUMALAR, GÜNAYDINNNNNN
aaaaa benim mesleğim o amaaa :))))) bende öyleyimmm güzel gördümü hemen çalarımmm bak çalanın malınıda çalıyorlarmışhayırlı cumalar canım.. çok sağol valla süper bi söz gerçekten çok doğru söylemiş kim söylediyseee :) çaldım bu sözü ben yazdım hemenn :)
hayırrr aslındaa daha kolay benceee sende zaten diyettesinnnnn ev yemeğiniiii daha az yağlı yaparsınnn patates pirinç makarna türünü daha az yaparsınnnn
Kilo almamak için ipucu: Başınızı önce sağa, sonra sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde üç kez tekrarlayın:)
ya düşünüce kolay gözüküyorda söz konusu benim kız olunca öyle olmuyor malesef( cips çukolata hastası çocuk işte olduğum için o konuda pek gücüm yetmiyor engellemeye dün okadar konuştu doktor eve geldik bakkala dondurma almaya gitti dondurmayı ucuz almış yanınada bi cips hemen yolladım geri bakkala bıraktırdım cipsi ama herzaman kontrol etmek zor olcak bakkalıda tembihledim vermeyin diye bide bunun okulu var oyyy oyyy
bu arada benim kızın
boy: 125
kilo : 36,5 olmuş 3/4 ay önce 31 di :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?