80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım beklerim ve bildirimi yaparım peki bildirimi nasıl yapacağım sadece kiloyu mu yazacağım başka şeylerde var mı
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
hedef
spor şeklinde canım benim
günaydın çeyrek kaptanım nasılsın hayat nasıl gidiyor hani güzel bi günaydın yokmu bugün

kuzummm yaaa menü paylaşım listeleirnde hatam mı var onaa bakıyordum hep yazan arkadaşlarımızdan 2 3 kişi 1 gün filan paylaşmamışşşş geçmiş yapıyordummmm bende mi sorun var diyeeee hata yapmayayımm allah korusunnn veballerine girerim ((((( ondan sonraaa güzel bir günaydınn yazacam inşallah ama sizeeee özellll günaydınnn bebeğimmmmmmmmmmm

geçmiş olsun ciddi birşey değildir umarım gözleme 4 dilim ekmek yerine geçiyor bu arada..

canım ben 82 iken bile 9 kaşık yiyordum 74 oldum daha şimdi en az 6 kaşık yiyorum..yemeği kısmak kilo verdireek anlamına gelmez ki her zaman...

tamam canım teşekkür ederim

çok geçmiş olsun canım benimmmmmm bugün toparlarsın menğünü önemli değüil

çok sağol canım.. evde yada işte olunca yine düzgün bi menü çıkıyoda evden uzak olunca pek bi seçme şansında olmuyo helede hastane gibi biryerde

geçmiş olsun ciddi birşey değildir umarım gözleme 4 dilim ekmek yerine geçiyor bu arada..

çok sağol canım yok önemli bişley değil 6 ayda bir kontrollerimiz var bide kızımda kilo almaya başladı son 1 yıl içinde diyetisyene sevkettiler bissürüde test verdiler bakalım testleri bi yaptıralımda nasıl diyet yaptırcam onun yollarını düşüncem artık çok zor olcak çokkk

kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun, ama kusuru örtmeyi marifet edin kendine, işde o zaman kusursuz olan sen olursun HAYIRLI CUMALAR, GÜNAYDINNNNNN

hayırrr aslındaa daha kolay benceee sende zaten diyettesinnnnn ev yemeğiniiii daha az yağlı yaparsınnn patates pirinç makarna türünü daha az yaparsınnnn

kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun, ama kusuru örtmeyi marifet edin kendine, işde o zaman kusursuz olan sen olursun HAYIRLI CUMALAR, GÜNAYDINNNNNN

hayırlı cumalar canım.. çok sağol valla süper bi söz gerçekten çok doğru söylemiş kim söylediyseee :) çaldım bu sözü ben yazdım hemenn :)

hayırlı cumalar canım.. çok sağol valla süper bi söz gerçekten çok doğru söylemiş kim söylediyseee :) çaldım bu sözü ben yazdım hemenn :)
aaaaa benim mesleğim o amaaa :))))) bende öyleyimmm güzel gördümü hemen çalarımmm bak çalanın malınıda çalıyorlarmış DDDD tepe tepeeee kullan kuzum

hayırrr aslındaa daha kolay benceee sende zaten diyettesinnnnn ev yemeğiniiii daha az yağlı yaparsınnn patates pirinç makarna türünü daha az yaparsınnnn

ya düşünüce kolay gözüküyorda söz konusu benim kız olunca öyle olmuyor malesef ( cips çukolata hastası çocuk işte olduğum için o konuda pek gücüm yetmiyor engellemeye dün okadar konuştu doktor eve geldik bakkala dondurma almaya gitti dondurmayı ucuz almış yanınada bi cips hemen yolladım geri bakkala bıraktırdım cipsi ama herzaman kontrol etmek zor olcak bakkalıda tembihledim vermeyin diye bide bunun okulu var oyyy oyyy

bu arada benim kızın

boy: 125
kilo : 36,5 olmuş 3/4 ay önce 31 di :44::44::44:

Kilo almamak için ipucu: Başınızı önce sağa, sonra sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde üç kez tekrarlayın:)

bende ciddi ciddi tüyo veriyorsun sandim Elmasekeri:))) Allah seni ne yapmasin cok güldüm yine:))

Merhaba kilodas bacilarim...hayirli cumalar.hemen dünkü menümü paylasayim.

sabah:2 dilim kepekli ekmek tavuk salami ile 1 bucuk haslanmis yumurta

ara:1 kase sade yogurtla meyve salatasi karistirilmis.

ögle:2 kase lahana corbasi

ara:1 armut

aksam:1 kase lahana corbasi

ara:1 tabak salatalik,havuc,kirmizi biber sögüs halinde

yatmadan önce:1 kase lahana corbasi ve 1 elma

3 litreye yakin su,kahve ve bitki caylari

haklısınn canım işin biraz zorrr yardımııı olur mu bikmiyorummm ama cipsss istediğinde çereze yönlendirrrr badem ceviz hemmmm gelişimi için de önemliiitamam onlarda yağlı amaaaa en azından doğalll belkii ondan soğumasına yardımcı olurrr çikolata içinde ev yapımı çikolata tarifi denesennn ilk dönemlerr içinnnn kurtarıucııı olur mu bilmemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…