80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim...elmaskeri ne bu konuda katiliyorum,sonucta kizinin sagligi icin yemek egitmi kücükken baslarsa ilerde onun icin daha kolay olur.saglikli yemek aliskanligi kazanir...

bende ciddi birşey zannederek okumuşdum DDD canım menün tatmin etmedi beni yaaaa akşam 1 kase çorbaaa azdan da az olmuşşşş o yüzden yatmadan önce acıkmışsınnn zatennnn akşam yemeğpini daha doyurucuu yaparsannnnn gece araömazsınnnn benceee birde aralarındaaaa çok çeşit tüketiyorsun kuzumm tek bir meyveyi tüm yemen senin açından daha iyi olur canım ama yoğurt ve sütle beraberrr

Son düzenleyen: Moderatör:

dün bende aynısını söyledim kızıma ceviz alalım fındık alalım dedim bademi pek sevmiyor tamam dedi ama pek güven olmaz benim kuzuma :))) her yolu denicez artık bildiğin biş tarif varmı canım çukolata konusunda deneyelim bakalım :)

gecmis olsun canim...elmaskeri ne bu konuda katiliyorum,sonucta kizinin sagligi icin yemek egitmi kücükken baslarsa ilerde onun icin daha kolay olur.saglikli yemek aliskanligi kazanir...

zaten ben diyette olduğum için evde pek abur cubur bulamıyor evde genelde sebze yiyoruz ya okula harçlık vermicem. yada diyetisyene gittiğimizde söylediklerinden çekinip bırakıcak elimden gelen herşeyi yapıcam bakalım

canim benim yeme alisanligim karbonhidrat agirlikli oldugu icin kilo aliyorum.hamur isleri, tatlilari cikarmak istiyorum hayatimdan daha hafif seyler yemege calisiyorum haliyle beynim tatmin olmuyor o yüzden cesit yapiyorum gözüm bari doysun diye...tek meyve tatli istedigimi gecirmiyor.sürekli canim tatli seyler istiyor(benki 1 paket cikolatayi bir oturusta yerdim),meyve salatasi biraz daha bastiriyor bu istegi.hani söyle canim degisik yemekler cekse yapip yiyecegim ama aklim hep börekte tatlida ne yapacagimi bilemiyorum.
gercekten kötü mü yapiyorum?

kuzummmm ölçülerini bilmiyorummm ayarlaya bilirsennnn eğerr var tarifim :) biraz tereyağını eritiyorsun 1 su bardağı kadar da unu kavuruyorsun ondan sonra un margarinde olurr bu arada yağ kakao süt az sıvı yağ isteğe görede fındık ekliyorsunnn blendır ( böyle yazılıyordur inşallah :) ) da çekiyorsunnn birazz cıvık olur ama dolaba koyunca katılaşıyor

ayyy sende mi tatlıcısın ((((bende tatlı manyağıyımmm eksikliğini çok hissediyorum hayatım da (( ama olsunnn hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır kuzu çok kötü değil ama oturmamışşşşş diyeyimmm bak şimdi 1 kase çorba 1 dlm ekmek yerine geçiyorrr düşün sen dün akşam sadece 1dlm ekmek yemişsin benim diyetisyen listemde öğlen ve akşam yemeği menüm yarım kase yoğurt, köfte kadar et, 5yk sebze yemeği, 2dlm de ekmek var salata sınırsızzz eğerr yapabilirsennnn doyuruyorr bu yeme şekliii bunu dene derim bennnn canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Kizlar Nasilsiniz ??

Beni $imdiki Yeni Arkada$lar Tanimaz Diye Dü$ünüyorum , Eskilerden 1-2 Ki$i Varsa Hatirlaya Bilir Belki :)

Bende Eski 80-89* Topikcaniydim Cok Güzel Kilolar Verdim Burasi Sayesinde , Vede Hala Vermeye Devam Ediyorum ..

Azminiz Ve Motivasyonunuz Daim Olsun Citir Hatun Adaylarii

ve Bir Kac Dakikalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden Vazgecmeyelim Dimi Ama

$öylee Bi Bakip - Selam Verip Tekrar Tüyüyorummm Hayirli Cumalarr Herkeze

kızlar ben öğle ymeğimde 1.5 dilim ekmek bi kaç parça marul ve 1 domates yedim sonrada 1 elma yedim sizce elma burada fazla oluyomu bundan sonra yemeyecem fazla oluyosa öğlenleri artık evden getiriyrm yiyeceklerimi bende marul yemeyi çok seviyrm arkladaşla meyvede aldık yeriz diye ama elma fazla oluyomu karar veremedim

merhaba canım maşallah 2 kiloyu ne kadar zamnad verdin nasıl bi yöntem izledin merak ettim diyetisyen falan varmıydı yoksa sadece burda bizim yaptığımız gibi kendini tutma yada benim gibi arada bi tutamama egzersizlerimi yaptın

yok canım ya fazla değilllllll bana göreeee sonuçta yemeklerde salata sınırsız oluyorrrr e buda sebze sayılırrr DDDDDD

bi dün kaçırdım bu hafta da kilo veremezsem kahrımdan ölecem artık bi 72 yi görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum

tbrk ve teşekkürr ederimmm canımmmm maşallahh çok güzel kilo vermişsinnnnn çok az bir yolun kalmışş seninmde motivasyonun daiöm olsun inşallah

tşk şekrecanya bu duyum nerelerde senin haberin varmı özelden falan yazmadımı nişliyor bu kızmerak ettim

tşk şekrecanya bu duyum nerelerde senin haberin varmı özelden falan yazmadımı nişliyor bu kızmerak ettim

yok canım ya haberim dün akşam geldi bir ara da yorum yazmdan gitmişşşş face de de görünmüyoooooo ama sorun olduğunuu sanmıyorum inşallah yokdurr bence gelen gideni olmuşdurrr

çok sağol canım benim bi deniyelim bakalım becerebilirim inşallah :))

Arkadaşlar merhaba artık aranızdan ayrılıyorum çünkü 78,5 kiloya ulaştım ve çok mutluyum ama yine sizlere yazacağım hepinize destekleri için teşekkür ederim amacım daha kilo vermek ocak 15 bu yana diyetteyim 89 kiloda 78,5 kiloya düştüm amacım 60 olmak bakalım bugün sporada başlıyorum inş herkes için güzel olsun herşey. öptüm hepinizi.

Bugün ki menümü yazayım kızlar...

Sabah:
2 dlm buğday ekmeği
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanım yumurta
yarım bardak portakal suyu

ARA:
1 kahve ( 1 şekerli) herşeyi şekersiz içerim ama kahveyi asla :)

Öğlen:
1 su bardağı çorba
1 kase salata
1 tabak makarna
ve 1 adet haşlanış patates
(biraz OHAlık bi durum olmuş galiba)

Ara:
1 adet portakal

Akşam:
1 kase yourt + müsli

Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş + toplamda 1 lt su

Kızlar fikirleriniz benim için önemlidir esirgemeyiniz lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…