- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Bugün ki menümü yazayım kızlar...
Sabah:
2 dlm buğday ekmeği
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanım yumurta
yarım bardak portakal suyu
ARA:
1 kahve ( 1 şekerli) herşeyi şekersiz içerim ama kahveyi asla :)
Öğlen:
1 su bardağı çorba
1 kase salata
1 tabak makarna
ve 1 adet haşlanış patates
(biraz OHAlık bi durum olmuş galiba)
Ara:
1 adet portakal
Akşam:
1 kase yourt + müsli
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş+ toplamda 1 lt su
Kızlar fikirleriniz benim için önemlidir esirgemeyiniz lütfeen[/QUO
keşke patatesle makarnayı bir arada tutmasaydın cnm. neyse akşam kısarak telafi etmeye çalışmışsın. onun haricinde güzel bi diyet menüsü..
Arkadaşlar merhaba artık aranızdan ayrılıyorum çünkü 78,5 kiloya ulaştım ve çok mutluyum ama yine sizlere yazacağım hepinize destekleri için teşekkür ederim amacım daha kilo vermek ocak 15 bu yana diyetteyim 89 kiloda 78,5 kiloya düştüm amacım 60 olmak bakalım bugün sporada başlıyorum inş herkes için güzel olsun herşey. öptüm hepinizi.
Arkadaşlar merhaba artık aranızdan ayrılıyorum çünkü 78,5 kiloya ulaştım ve çok mutluyum ama yine sizlere yazacağım hepinize destekleri için teşekkür ederim amacım daha kilo vermek ocak 15 bu yana diyetteyim 89 kiloda 78,5 kiloya düştüm amacım 60 olmak bakalım bugün sporada başlıyorum inş herkes için güzel olsun herşey. öptüm hepinizi.
ayyy sende mi tatlıcısın((((bende tatlı manyağıyımmm eksikliğini çok hissediyorum hayatım da (( ama olsunnn hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır kuzu çok kötü değil ama oturmamışşşşş diyeyimmm bak şimdi 1 kase çorba 1 dlm ekmek yerine geçiyorrr düşün sen dün akşam sadece 1dlm ekmek yemişsin benim diyetisyen listemde öğlen ve akşam yemeği menüm yarım kase yoğurt, köfte kadar et, 5yk sebze yemeği, 2dlm de ekmek var salata sınırsızzz eğerr yapabilirsennnn doyuruyorr bu yeme şekliii bunu dene derim bennnn canım
Selam KizlarNasilsiniz ??
Beni $imdiki Yeni Arkada$lar Tanimaz Diye Dü$ünüyorum , Eskilerden 1-2 Ki$i Varsa Hatirlaya Bilir Belki :)
Bende Eski 80-89* TopikcaniydimCok Güzel Kilolar Verdim Burasi Sayesinde , Vede Hala Vermeye Devam Ediyorum ..
Azminiz Ve Motivasyonunuz Daim Olsun Citir Hatun Adaylarii
ve Bir Kac Dakikalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VazgecmeyelimDimi Ama
$öylee Bi Bakip - Selam Verip Tekrar TüyüyorummmHayirli Cumalarr Herkeze
canım 80in altına düştün diye topikten ayrılman gerekmiyor ama sen bilirsin tabi...
MENÜN GAYET GÜZEL CANIMhaftasonu geldi çattı kızlar. çok korkuyorum bi kaçamak yaparım diyeumarım böle bi hataya düşmem. sanki onca emeğim boşa gitmiş gibi hissederim o zaman. evde netim olmadığı için haftasonu ne yediğimi yazamıcam ama hafta içi gibi tutmaya çalışcam menümü. bugünki menümü yazayım ben.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin,yarım domates, 1 salatalık, kk peynir,
öğlen: 1 kase tavuklu salata,
ara: 1 elma,
akşam: 1 kase yoğurtlu karnıbahar,
ara: 1 portakal,
3litre su. 5 bardak şekersiz çay. bu arada ben her gün kendimce 30 dk egzersiz yapıyorum.
aman Allahım tam benlik bi menü olmuş kıııııııııııııız naptın makarna patataes ve çorba üçüde k.hidrat olamamııııııııııııışBugün ki menümü yazayım kızlar...
Sabah:
2 dlm buğday ekmeği
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanım yumurta
yarım bardak portakal suyu
ARA:
1 kahve ( 1 şekerli) herşeyi şekersiz içerim ama kahveyi asla :)
Öğlen:
1 su bardağı çorba
1 kase salata
1 tabak makarna
ve 1 adet haşlanış patates
(biraz OHAlık bi durum olmuş galiba)
Ara:
1 adet portakal
Akşam:
1 kase yourt + müsli
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş+ toplamda 1 lt su
Kızlar fikirleriniz benim için önemlidir esirgemeyiniz lütfeen
akşamın çok zayıf canım bu sene geceye iter ve kaybeden sen olursun akşamı destekle biraz gece yemebende ciddi ciddi tüyo veriyorsun sandim Elmasekeri:))) Allah seni ne yapmasin cok güldüm yine:))
Merhaba kilodas bacilarim...hayirli cumalar.hemen dünkü menümü paylasayim.
sabah:2 dilim kepekli ekmek tavuk salami ile 1 bucuk haslanmis yumurta
ara:1 kase sade yogurtla meyve salatasi karistirilmis.
ögle:2 kase lahana corbasi
ara:1 armut
aksam:1 kase lahana corbasi
ara:1 tabak salatalik,havuc,kirmizi biber sögüs halinde
yatmadan önce:1 kase lahana corbasi ve 1 elma
3 litreye yakin su,kahve ve bitki caylari
güzel olmuş canımdünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek
biraz yağda yumurta
bir kk peynir
domates
ara:bir elma
öğlen:iki evde yapım küçük pohaça
ara:bir kupa beşibiryerde çayı
akşam:bezelye yemeği
salata
yoğurt
ve haşlama tavuk eti
ara:yeşil çay nane limon aramalı
not:yeşil çay içemiyordum tadı çok iğrenç geliyordu nane limonlusunu aldım artık bende yeşil çay içebileceğim
kaptancıııııııııııııııııııım lahmacun ve dolma bi arada neişsabah-ara: yoğurtla yapılmış rus salatası(1 küçük kase)
öğle:5yk pırasa,2dlm ekmek,yarım kase yoğurt,1nuget,dometes
ara:1portakal,1bardak süt
akşam:1 lahmacun,2dolma
arada yiyeceğim:1porsiyon meyve,süt
merhaba canım maşallah 2 kiloyu ne kadar zamnad verdin nasıl bi yöntem izledin merak ettim diyetisyen falan varmıydı yoksa sadece burda bizim yaptığımız gibi kendini tutma yada benim gibi arada bi tutamama egzersizlerimi yaptın
işte aradığım cevabı buldum gerçekten hiçişey yemesek kilo verecz ama sonra nereden gidecek kiloya yada yapıya göre dengelemek lazım değilmi valla bravo bende inş gelecek yıl bunları yazabilirim
Tesekkür ederim canim ,
22.kg'yu nerdeyse 1.sene icerisinde verdim .. ama bu 1.sene icerisinde 4-5 ay diyet hic yapmadim ve kilo veremedim ..
3.ay nerdeyse duraklama dönemi ya$adim , sonra ailemden 2.ki$iyi kaybettim ve 2.ay boyuncada öylece diyet yapmadim hic ..
ama hic bir sekildede verdigim tek 1.kiloyu bile geri almadim
diyetimin baslangic tarihi 11.03.2011 .. yani pazar günü 1.sene olacak :)
baslangicta haftada 3.gün spor yapiyordum .. bu böyle 74.kg'ya ulasana kadar devam etti .. amac yag yakmak .. kas yapmak degil !!
bu cok önemli kilo vermek isteyipte spor yapanlarda !
menülerimi her 2-3 kg.da bir kücültmeye basladim ..
yani bastan 4.dilim yiyorsam ekmegi .. 3'e indirdim ..
kesinlikle beyaz 3'lüsünden uzak durdum ..
günde en az 2.5 litre su ve yesil cay ..
ilk ayimda tam 6.kg verdim .. sonraki aylarda 2-3 kg. kadar gitti .. unutmamak gerek ki az veren yag'dan cok veren kas'dan veriyor :))
sizede tavsiyem menülerinizi kücük az tutmayin egerki 8'li rakamlardaysaniz ..
cünkü bunun daha 7'li ve 6'li Rakamlarida var .. ozaman ne yiceksiniz .. ac mi geziceksiniz ?
o yüzden dengeli bir menü herzaman önerecegim birseydir :))
cok yazdim yinetekrardan bol motivasyonlu günler
naber millet özledinizmi beni? ben sizi özledim valla ama koca evde olunca buraya giris cikislara gümrük oluyor maalesef
yok ya sadece iki gündür yokum..dün aksam bir bakayim menü yazayim dedim..gecmisi okuyana kadar yarim saat gecti..esim mizmizlaninca kapattim bende maalesefkız nerdesin sen ne zamandır kayıp ilanı vercektik
ihanet ediyon haaaayok ya sadece iki gündür yokum..dün aksam bir bakayim menü yazayim dedim..gecmisi okuyana kadar yarim saat gecti..esim mizmizlaninca kapattim bende maalesef( gezmeye gitti simdi..hani fena hatunlar vardirya..kocasi gezmeye gider gitmez sevgilisini arar:))) bende o gider gitmez leptopu aciyorum hasretle:)
kızz ikisidee küçüktüüüü yani lahmacunda ufaktı dolmalar da ufakdı :) evde yiyecek alternatif olsaydı yemezdim amaaa yoktuuu akşamdan kısınca da gece çok acıkıyorum o yüzdennnn çok sıkmadım kendimi yaa yine dizdim mazeretlerriii tamam azarı hak ettimkaptancıııııııııııııııııııım lahmacun ve dolma bi arada neiş
yok ya sadece iki gündür yokum..dün aksam bir bakayim menü yazayim dedim..gecmisi okuyana kadar yarim saat gecti..esim mizmizlaninca kapattim bende maalesef( gezmeye gitti simdi..hani fena hatunlar vardirya..kocasi gezmeye gider gitmez sevgilisini arar:))) bende o gider gitmez leptopu aciyorum hasretle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?