80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim cnm kısa bir sürede harika kilolar vermişsin. bence bu azimle hedeflediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın. yolunda başarılar. darısıda bana artık cnm.

haftasonu geldi çattı kızlar. çok korkuyorum bi kaçamak yaparım diye umarım böle bi hataya düşmem. sanki onca emeğim boşa gitmiş gibi hissederim o zaman. evde netim olmadığı için haftasonu ne yediğimi yazamıcam ama hafta içi gibi tutmaya çalışcam menümü. bugünki menümü yazayım ben.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin,yarım domates, 1 salatalık, kk peynir,
öğlen: 1 kase tavuklu salata,
ara: 1 elma,
akşam: 1 kase yoğurtlu karnıbahar,
ara: 1 portakal,
3litre su. 5 bardak şekersiz çay. bu arada ben her gün kendimce 30 dk egzersiz yapıyorum.

canım 80in altına düştün diye topikten ayrılman gerekmiyor ama sen bilirsin tabi...

canim benim ne güzel azmetmissin hedefine dogru yürüyorsun,kutluyorum seni...insallah yeni topiginde de ayni basariyi yakalayacaksin.seni bir daha bu topikte görmek istemiyoruz:)) saka bir yana ziyaret icin her zaman gel izledigin yolu bizlerle paylas.basarilar

tavsiyelerin icin tsk ederim canim arada böyle tüyolar cok iyi geliyor.kesinlikle deneyecegim...

ne güzel vermissin kilolari sizlere özenmemek elde degil...insallah bizlerde ayni sekilde gururla paylasacagiz basarilarimizi.

canım 80in altına düştün diye topikten ayrılman gerekmiyor ama sen bilirsin tabi...

bizleri begenmiyorlar artik sanirim:)) iyi dedin bende onu soracaktim.sizlerde 70 li kilolardasiniz ama hala buradasiniz.öyle bir sart yok degil mi? ben yoluma sizlerle devam etmek istiyorum...gerci daha yolun basindayim ama ilerleyen haftalarda burada olmak istiyorum.

neden ayrıldığını anlamadım arkadaşın 80 den düşmesi değil bence sebep çünkü tickerları görüyodur çoğumuz zaten 70 li kilolardayız ama yinede kendi bilir keşke AYRILMASAYDI

MENÜN GAYET GÜZEL CANIM

aman Allahım tam benlik bi menü olmuş kıııııııııııııız naptın makarna patataes ve çorba üçüde k.hidrat olamamııııııııııııış

akşamın çok zayıf canım bu sene geceye iter ve kaybeden sen olursun akşamı destekle biraz gece yeme

güzel olmuş canım

sabah-ara: yoğurtla yapılmış rus salatası(1 küçük kase)
öğle:5yk pırasa,2dlm ekmek,yarım kase yoğurt,1nuget,dometes
ara:1portakal,1bardak süt
akşam:1 lahmacun,2dolma
arada yiyeceğim:1porsiyon meyve,süt

kaptancıııııııııııııııııııım lahmacun ve dolma bi arada neiş

Tesekkür ederim canim ,
22.kg'yu nerdeyse 1.sene icerisinde verdim .. ama bu 1.sene icerisinde 4-5 ay diyet hic yapmadim ve kilo veremedim ..
3.ay nerdeyse duraklama dönemi ya$adim , sonra ailemden 2.ki$iyi kaybettim ve 2.ay boyuncada öylece diyet yapmadim hic ..
ama hic bir sekildede verdigim tek 1.kiloyu bile geri almadim

diyetimin baslangic tarihi 11.03.2011 .. yani pazar günü 1.sene olacak :)
baslangicta haftada 3.gün spor yapiyordum .. bu böyle 74.kg'ya ulasana kadar devam etti .. amac yag yakmak .. kas yapmak degil !!
bu cok önemli kilo vermek isteyipte spor yapanlarda !

menülerimi her 2-3 kg.da bir kücültmeye basladim ..
yani bastan 4.dilim yiyorsam ekmegi .. 3'e indirdim ..
kesinlikle beyaz 3'lüsünden uzak durdum ..

günde en az 2.5 litre su ve yesil cay ..

ilk ayimda tam 6.kg verdim .. sonraki aylarda 2-3 kg. kadar gitti .. unutmamak gerek ki az veren yag'dan cok veren kas'dan veriyor :))

sizede tavsiyem menülerinizi kücük az tutmayin egerki 8'li rakamlardaysaniz ..
cünkü bunun daha 7'li ve 6'li Rakamlarida var .. ozaman ne yiceksiniz .. ac mi geziceksiniz ?
o yüzden dengeli bir menü herzaman önerecegim birseydir :))

cok yazdim yine tekrardan bol motivasyonlu günler

işte aradığım cevabı buldum gerçekten hiçişey yemesek kilo verecz ama sonra nereden gidecek kiloya yada yapıya göre dengelemek lazım değilmi valla bravo bende inş gelecek yıl bunları yazabilirim

canım ya aralarda giripde menülerede yorum yapabilirmisin başarmışlardan olarak yada bazen moral motivasyon desteği yapabilirsin bize olmazmıaten sen bi selam versen tickerı görmek bize yetebilir

hu huuuuuuuu nerdesiniz millet kimsecikler yok ben müsaitim hadi kaynatak yaaaaaaa kubuuuuuuuuur sen neyliyoooooooooon

naber millet özledinizmi beni? ben sizi özledim valla ama koca evde olunca buraya giris cikislara gümrük oluyor maalesef

kız nerdesin sen ne zamandır kayıp ilanı vercektik
yok ya sadece iki gündür yokum..dün aksam bir bakayim menü yazayim dedim..gecmisi okuyana kadar yarim saat gecti..esim mizmizlaninca kapattim bende maalesef( gezmeye gitti simdi..hani fena hatunlar vardirya..kocasi gezmeye gider gitmez sevgilisini arar:))) bende o gider gitmez leptopu aciyorum hasretle:)

ihanet ediyon haaaa eeeee bizi eve ne zaman alcan kızım hep netten hep netten olmuyo böle

kaptancıııııııııııııııııııım lahmacun ve dolma bi arada neiş
kızz ikisidee küçüktüüüü yani lahmacunda ufaktı dolmalar da ufakdı :) evde yiyecek alternatif olsaydı yemezdim amaaa yoktuuu akşamdan kısınca da gece çok acıkıyorum o yüzdennnn çok sıkmadım kendimi yaa yine dizdim mazeretlerriii tamam azarı hak ettim DDDDD

hgg canımmmmm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…