taman canim seve seve..acimam ha ona göre:))bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin 1bardak ballı yeşil çay
ara yarım elma ve armut
öğlen 1 kase prinç çorbası
ara küçük bir kase puding :18::18:
akşam ıspanak yemeği yogurt
ara form çay kayısı çekirdeği
2 litre su spor yok
ara hariç iyi demi duyumm bende ceza istiyom abartınca ne olursa benim koşu bandımda var ondanda olar
ay ay cok sevindim insallah güzel haberini aliriz..heyecanlandim.hadi hakkinda hayirlisi olsun..bebegin olsunda genew verirsin kilolari..simdi bunlari düsenmemelisincanlarımmm fıstıklarımmmm nasılsınızzzzzz
ben bebek görmeden geliyorum Alllahım ne tatlı bişey o ööle benim durumumu da biliyolar inaın sadece emzirmek için aldılar hep o mis kokulu kucağımdaydıııı
2 gün önce adet oldum doktorumla görüştük iğneler tedaviler başlıyorum artık nisanın 3 ünde antalyaya gidiyorum tam start veriliyor çok heyecanlıyımmmm ilaçlar kilo aldırıyo ama olsun doğum kilolarını yine sizinle veririmmmmm:))))
ihanet ediyon haaaaeeeee bizi eve ne zaman alcan kızım hep netten hep netten olmuyo böle
hosbulduk canim benim..iki gün giremeyince kacamaklarinida göremedim..cezayi hakettinmi hakketmedinmi söyle bakiiimkızz ikisidee küçüktüüüü yani lahmacunda ufaktı dolmalar da ufakdı :) evde yiyecek alternatif olsaydı yemezdim amaaa yoktuuu akşamdan kısınca da gece çok acıkıyorum o yüzdennnn çok sıkmadım kendimi yaa yine dizdim mazeretlerriii tamam azarı hak ettimDDDDD
hgg canımmmmm :)))))
işte aradığım cevabı buldum gerçekten hiçişey yemesek kilo verecz ama sonra nereden gidecek kiloya yada yapıya göre dengelemek lazım değilmi valla bravo bende inş gelecek yıl bunları yazabilirim
canım ya aralarda giripde menülerede yorum yapabilirmisin başarmışlardan olarak yada bazen moral motivasyon desteği yapabilirsin bize olmazmıaten sen bi selam versen tickerı görmek bize yetebilir
taman canim seve seve..acimam ha ona göre:))
ay ay cok sevindim insallah güzel haberini aliriz..heyecanlandim.hadi hakkinda hayirlisi olsun..bebegin olsunda genew verirsin kilolari..simdi bunlari düsenmemelisin
ay cok yasa emi:)) kiz bugün havandasin..bende:)))))))) havam yerinde alaturka oldum oynamadan duramaaaaaaaaaaaaam geceyarisi gel..herif uyumus olur..uyumadiysada kafasina sopayi geciririz uyur:)))
hosbulduk canim benim..iki gün giremeyince kacamaklarinida göremedim..cezayi hakettinmi hakketmedinmi söyle bakiiim
taman canim seve seve..acimam ha ona göre:))
ay ay cok sevindim insallah güzel haberini aliriz..heyecanlandim.hadi hakkinda hayirlisi olsun..bebegin olsunda genew verirsin kilolari..simdi bunlari düsenmemelisin
ay cok yasa emi:)) kiz bugün havandasin..bende:)))))))) havam yerinde alaturka oldum oynamadan duramaaaaaaaaaaaaam geceyarisi gel..herif uyumus olur..uyumadiysada kafasina sopayi geciririz uyur:)))
hosbulduk canim benim..iki gün giremeyince kacamaklarinida göremedim..cezayi hakettinmi hakketmedinmi söyle bakiiim
Tamam canim seve seve yorumlarim menülerinizi .. tabi diger kizlarinda onayi olursa neden olmasin :)
motivasyon saglamakta üstüme yokturbi kac önce sonra resimleri ekler hepinizi azimlendiririm ben merak etme
hee bu arada 5'i 1.Yerde cayinida tüketmeyi unutmuyoruzzz .. oda cok faydali .. hem wc sorununu hemde yag yakmayi sagliyor ..
hadi ya ben bi ara içiyodum ama şmdi bırakmıştım yeniden başlıyım hemen o zaman
arkadaşların itirazı olmaz diye düşünüyorum hatta memnun olurlar çünkü motive edici herşeye açık benim arkadaşlarım eklede görelim bakalım insanoğlu nasıl mucizelere imza atabiliyor
Tamam canim seve seve yorumlarim menülerinizi .. tabi diger kizlarinda onayi olursa neden olmasin :)
motivasyon saglamakta üstüme yokturbi kac önce sonra resimleri ekler hepinizi azimlendiririm ben merak etme
hee bu arada 5'i 1.Yerde cayinida tüketmeyi unutmuyoruzzz .. oda cok faydali .. hem wc sorununu hemde yag yakmayi sagliyor ..
süpppppppeeeeeeeeeer süpppppppppeeeeeeeeeer süpppppeeeeeeerrrrrrr ya müthiş olmuşsun
ayy beni de alın aranıza :18:
gel canım gel kaç kiloda olursan ol gel burda kilolar verilir kendinize gelinir haydeeeeeee tempoooooooayy beni de alın aranıza :18:
insallah hayirlisiyla kurtulur bebisinin o melek kokusuyla avunursun--kalbimiz seninle..iyi geceler kızlar...iki gündür yoktum..doktor koşturmacası içindeydik..sonunda gün verdi doktor allahın izniyle 12 mart p.tesi günü doğumum var..dualarınızı eksik etmeyin lütfen..benim bütün dualarım bebek isteyenlerle beraber..aşılama yapacak olan arkadaşlarımız varmış aramızda,allahım hepsine hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
bu arada geçen hafta tartıldığımda 85 gelmiştim doktorda bu haftada 85 geldim ama daha ilginci bebek kilo almış:)garip bi durum oldu anlıycağınız..ben sadece size uyum sağlamak adına abartmıyodum yeme olayını dikkat ediyodum demekki fark etti gerçekten..neyse bu haftada inşallah öyle olurda doğumdan sonra bi kilo olsun az uğraşırım kilolarla.bişey daha diycem size.benim eşim kiloma hiç yorum yapmazdı eskiden en kilolu halim 65 di çünkü.ama bu akşam şakayla karışık hamile değilde doğal olarak bu kiloda olsaymışım hiççç memnun olmazmış!!!inanamadım,comba gibi gezincekmiydin yani dedi bide..anlıcanız benim doğumdan sonra acil eski görüntüme dönmem lazım...full destek bekliyorum sizden ona göre...lütfen ama lütfen ben menümü yazınca mutlaka yorum yapın olur mu???yapmazsanız biliyorum ki bi süre sonra bende paylaşımda bulunmam ve bulunmazsam boğazımı tutmam doğal olarak..size ihtiyacım var yani...zaten kilolu olmak benim içimde bi yaradır bide eşim kaç sene sonra ilk kez böyle bişey dedi(çokta gücüme gitti aslında) bunu bu sefer çözmem lazım arık..
neyse kızlar öpüyorum herkesi...görüşürüz.....
bende isterim bende..ben millete firca cekiyorum ama motivasyonum bazen o kadar düsüyorki..yani ipimi biraksalar dalacagim dolaba o bicim:))))
hadi hadi kurtardin o zaman..ceza meza yok..maksat zaten eski kacamaklarindan kurtarmak degilmiydişöyle bir durum var eskiyeee göree çok iyiyimmm kaçamak yemekleri var ama abartı yokkk artık senin insiyafitine kalmış canım
ay sorma canim ya..iki gündür deli oluyorum gene..bir kaprisler bir tavirlar..benden beter cene yapiyor..deli oluyorum...dün kadinlar günüydü ya..adam beni bacisina kahvaltiya götürdü...oradanda diger bacisina aksam yemeginebenim herifte arkadaşlarının yanına gitti valla eskiler boşa dememiş kocam evde yok keyfim beyde yok diyekız bunlar inanki insanı etraflarında döndüreeeeee döndüre öldürüyolar
insallah hayirlisiyla kurtulur bebisinin o melek kokusuyla avunursun--kalbimiz seninle..
bende isterim bende..ben millete firca cekiyorum ama motivasyonum bazen o kadar düsüyorki..yani ipimi biraksalar dalacagim dolaba o bicim:))))
hadi hadi kurtardin o zaman..ceza meza yok..maksat zaten eski kacamaklarindan kurtarmak degilmiydi
ay sorma canim ya..iki gündür deli oluyorum gene..bir kaprisler bir tavirlar..benden beter cene yapiyor..deli oluyorum...dün kadinlar günüydü ya..adam beni bacisina kahvaltiya götürdü...oradanda diger bacisina aksam yemegine( gece geldik eve..bende bir romantizm falan bekliyorum..ama duvarda hareket var bizimkinde yok...en sonunda gece yaacak..daha sen benim kadinlar günümü bile kutlamadin dedim..kadinlar günün kutlu olsun dedi yanagimdanda kardes kardes bir kerecik öptü--döndü arka takimini yatti....oy oy deli oldum..bana tafra yapiyor..normal zamanda en azindan sarilir yatar..dün oda yok..inanabiliyormusunuz..dayanamadim..ne o dedim bu gün senin günündü bir süpriz kutlama falan yapmadim diyemi böyle yapiyorsun dedim..adam sanki cok normal davraniyormus gibi yoo uykum geldi dedi..sabah o bicim devam..aramiza sogukluk girmesin diye ben sariliyorum ben öpüyorum falan..ama ben devap ettikce bu daha beter oldu..sonunda benim sarteller atti..ben bu evlilik huzursuzluk dolu olmasin cocuklarimiz hep kavga gürültü icinde büyümesin diye cabaliyorum farkindamisin sen ne yapiyorsun dedim...aa adam bir sinirlend..sen zaten sadece cocuklarini düsünürsün falan..e tabi ben bir anneyim..düsünecegim cocuklarimla kocam..yanda oturan firansizlarimi düsünecegim...beni cok yipratiyor ya..ben konusuncada boguyorsun beni sikildim bunaldim...sannki ben cok egleniyorum.... sabahtan beri ev temizliorum..tüm kapilari sildim..camlari sildim...tuvaletleri banyolari..ya it gibi calistim..iceri cok camasirsuyu kokmus.oda televizyon izliyor.dedim cami tam acta iceri bir bes dak.havalansinda koku gitsin..ay adam cami acti ama acarkende yok ona is yaptirmadan rahat etmezmisimde...birde cevap veriyormusumda..ya ne bekliyor benden anlamiyorum..bir cami acmasini istedimde cokmu sey istedim..tabi tutamadim cenemi..dedim ben kapilari camlari sildim evi süpürdüm sende paspas yapsana demiyorum..yoruldum bir kahve yapta icelim bile demiyorum bir cami ac dedi diye söyleniyorsun ne oluyorsun? gittide kafam rahat etti azicik ya
naber millet özledinizmi beni? ben sizi özledim valla ama koca evde olunca buraya giris cikislara gümrük oluyor maalesef
insallah hayirlisiyla kurtulur bebisinin o melek kokusuyla avunursun--kalbimiz seninle..
hadi hadi kurtardin o zaman..ceza meza yok..maksat zaten eski kacamaklarindan kurtarmak degilmiydi
ay sorma canim ya..iki gündür deli oluyorum gene..bir kaprisler bir tavirlar..benden beter cene yapiyor..deli oluyorum...dün kadinlar günüydü ya..adam beni bacisina kahvaltiya götürdü...oradanda diger bacisina aksam yemegine( gece geldik eve..bende bir romantizm falan bekliyorum..ama duvarda hareket var bizimkinde yok...en sonunda gece yaacak..daha sen benim kadinlar günümü bile kutlamadin dedim..kadinlar günün kutlu olsun dedi yanagimdanda kardes kardes bir kerecik öptü--döndü arka takimini yatti....oy oy deli oldum..bana tafra yapiyor..normal zamanda en azindan sarilir yatar..dün oda yok..inanabiliyormusunuz..dayanamadim..ne o dedim bu gün senin günündü bir süpriz kutlama falan yapmadim diyemi böyle yapiyorsun dedim..adam sanki cok normal davraniyormus gibi yoo uykum geldi dedi..sabah o bicim devam..aramiza sogukluk girmesin diye ben sariliyorum ben öpüyorum falan..ama ben devap ettikce bu daha beter oldu..sonunda benim sarteller atti..ben bu evlilik huzursuzluk dolu olmasin cocuklarimiz hep kavga gürültü icinde büyümesin diye cabaliyorum farkindamisin sen ne yapiyorsun dedim...aa adam bir sinirlend..sen zaten sadece cocuklarini düsünürsün falan..e tabi ben bir anneyim..düsünecegim cocuklarimla kocam..yanda oturan firansizlarimi düsünecegim...beni cok yipratiyor ya..ben konusuncada boguyorsun beni sikildim bunaldim...sannki ben cok egleniyorum.... sabahtan beri ev temizliorum..tüm kapilari sildim..camlari sildim...tuvaletleri banyolari..ya it gibi calistim..iceri cok camasirsuyu kokmus.oda televizyon izliyor.dedim cami tam acta iceri bir bes dak.havalansinda koku gitsin..ay adam cami acti ama acarkende yok ona is yaptirmadan rahat etmezmisimde...birde cevap veriyormusumda..ya ne bekliyor benden anlamiyorum..bir cami acmasini istedimde cokmu sey istedim..tabi tutamadim cenemi..dedim ben kapilari camlari sildim evi süpürdüm sende paspas yapsana demiyorum..yoruldum bir kahve yapta icelim bile demiyorum bir cami ac dedi diye söyleniyorsun ne oluyorsun? gittide kafam rahat etti azicik ya
ayyyy gel kızzzz hgggg aramızdasın artıkkkk
gel canım gel kaç kiloda olursan ol gel burda kilolar verilir kendinize gelinir haydeeeeeee tempooooooo
kutlarim seni canim ya..bende istiyorum bende bananeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?