nidam gerçekten çok güzel çıkmışsımaylinciğimsenin resmini göremedim canım
nidam teşekkür ederim canım ama olmadı sanırım..
süpersiniz aylin ve eflatun gercekten kendinizle gurur duyun :lepi:
abooo ablammmm tebrik ederim seni incecik gördüm seni
müthis bir fark varrrr
saclar ne alemde? dökülüyormu halen
süpersiniz aylin ve eflatun gercekten kendinizle gurur duyun :lepi:
ikiside senmisin eflatuncum ikinci resimde bayağı vermiş görünüyorsun kiloları
oldu bıtanem oldu neden olmasın ve harıka zayıflamıssın kac ayda boyleyken boyle oldun
lavitacım inan seni anlıyorum, zaman zaman kimseyi gücendirmek istemem ama benim de şüphe ettiğim oluyordu, ama arkadaşların dediği gibi yalan da olsa kendini ilgilendirir kişinin, kendini kandırır. senin şevkin kırılmasın. çok kilo verenler genelde ilk haftada veriyor, bizim gibi uzun zamandır diyet yapanlarda daha sık duraklamalar, yavaşlamalar oluyor. ben kendi adıma resim ekledim, haa tabii inanmak istemeyen ona da inanmaz o ayrı. bence bu nedenle moralini bozma, şevkini kırma. ama gerçekten aşırı zorluk çekiyorsan muhakkak bir endokrinoloğa gözük çünkü bendeki gibi insülin direnci vs. olabilir Allah korusun, o zamanda bir ilaçla hallediyorlar. ben ısrarla söylüyorum ki sağlık engeli olup tıbbi yardım alan, düzenli bir rejimle sağlıklı beslenen ve benim gibi haftada en az 3 gün birer saat yürüyen biri ayda en az 5 kg verir, verir ki ben başardım, evvelden 2 kg zor veriyordum bir ayda. herneyse çenem düştü, amacım nasihat değil, içini ferahlatmak, yanlış anlama e mi?
slm kızlar bana ne kadar uğurlu geldiniz böyle inanın çok mmutluyum değerim 72 çıkmış doktor hamilesin dedi ama bebek daha çok küçük yerleşmemiş olabilir çok dikkatli ol salı günü tahlilleri tekrarlıycaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?