80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

abooo ablammmm tebrik ederim seni incecik gördüm seni
müthis bir fark varrrr
saclar ne alemde? dökülüyormu halen

teşekkür ederim canım..zayıflamış halimi az önce çektim..hatta kızıma çektirdim telefonla..başım açık olduğundan yüzümü çekme dedim..inanmayanlar varsa birara eşarp takar yine çekerim...
canım saçım artık dökülmüyor eskisi gibi...

oooo maşallah herkes burda kızlar ben dün kilo bildirimi yapamadım
bugün bildireyim ama değişen bişi yok aynı kilodayım geçmişi okuyorum gelicem
yani
başlangıç88,
geçen hafta85
bu hafta85
hiç verememişim canım sıkkın
kızlar bende troid çıktı az çalışıyormuş onun için şişiyormuşum meğer çünkü fazla yemem ama
allaha şükür yinede kilo verebildiğime şükrediyorum

flatlinerscim tamda merak ettiğim bir konuya değinmişsin,canım ya bu duraklamalar ortalama kaç kilo verdikten sonra oluyor veya şöyle sorayım ideal kilona ne kadar yaklaştığında duraklama oluyor,mesela benim ideal kilom 55,ben şu anda 78 kiloyum sence bu duraklama ne zaman olur.Bileyimki o durumda pes etmeyeyim artık veremiyorum diye.Birde asıl önemli nokta şu o dönem ne kadar sürüyor ve sonrasında kilo vermek yine eski hızına giriyormu :)
ne çok soru sordum dimi

bebeg
sevdemer...
cnm valla öyle hee 70 lere ne kaldı şurda.. yetişiyom sana kız sositososito .. cnm bende muhasebe bölümü mezunuyum.. daktilo,bilgisayar çoook kullandım... bende yeni evliyken gircektim adliyede sınava ama hamile kaldığımı öğrenince eşim göndermedi olsun kızıma öğretirim bende... ayy sen 90 kelime deyince özledim valla daktilomu hee... anname gidiyorum hemen... ordaydı benimki.. accık hasret gideriim... hııı bi dipnot: bende dk.da 120 fln. yazıyorum ona göre.. gel bi gün kapışalım :roflol:

düz lise mezunuyum hayatım,evde öğrendim on parmak yazmayı sırf bu sınav için,bende yazıyorum 120-130 ama iş sınavda heyecandan yarı yarıya düşüyor çünkü hep yanlış çıkıyor kuu,anneannene neden gidiyorsunki klavyeni ayarlardan f yap,al sana daktilo.zaten sende benim gibi büyük sadece metne bakarak yazıyorsundur.hııım CADIARZU kapışalım tabi :)

tebrik ederim canım sevinçli bir habere hemencecik cevap yazmak istedim.çok dikkat et kendine darısı benim ve isteyenlerin başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…