1saat yürüyüşümü yaptım,yarım armut yedim 1bardakta süt içtim,midem almıyor artık yaa sırf kendimi ac bırakmayım diye yiyorum,canım hiçbişey istemiyor.galiba ben midemi küstürdüm:))hep küs sen bana midecim olurmu :)))iyigeceler herkese yarın görüşürük
itiraf ediyorum.bugün misafir geldi bir sürü şey yaptım ve bende yedimklava: aslında çok pişman olmadım çünkü 2 aydır hiç böyle mutlu olmadım sanırımkaydirigubbakcemile3
offff biri beni durdursunkaydirigubbakcemile uzun ve zor bir süreç kilo vermek ve ben bunalmaya başladım. oğlum çok zorluyor tabi emmeye devam ediyor, diş çıkarıyor, emekliyor,yürümeye çalışıyor,ben sınava hazırlanıyorum,ders çalışıyorum,gece çok az uyuyorum,kursa gidiyorum,iyice asabi bir insan oldum veeeee AÇIIIIMMMkafamçokkarıştı
ayyy yazınca bile ruhum sıkıldı.işte böyle arkadaşlar içimi dökeyim dedim gece gece.. amaaaa herşeye rağmen diyete devam yaza 38 beden kıyafetlerime girmek istiyorumyerimseniben
alnagme geldim ama ben 500 gr vermişim regl olucam ondan heralade çok kaçırmadım çünkü neyse buna da şükür
alnagme tebrikler canım çıtır oucaz çıtırhihoyyyt
kizlar gunaydin mutluluktan ucuyorum. Dun dayanamadim tartildim ve kilo verememisim demistim. Dun sandolozsakizi+elma sirkesine basladim. Birde lapa diyeti yapinca sabah gozlerime inanamadim. Kilo gitmis. 78 olmusum. Kizlar varya sizler supersiniz.. Hepsi sizin sayenizde.. Sizleri seviyorum. Eylulce kader arkadasim nerdesin? Daha oncede kilo alip vermistim ama simdiki kadar hicbirinde mutlu olmamistim. Sanirim kendi irdadenle verince insan daha mutlu hissediyor kendini.. Sizi seviyorum. Simdilik bu kadar gun icinde gelirim gene.. Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?