80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

itiraf ediyorum.bugün misafir geldi bir sürü şey yaptım ve bende yedimklava: aslında çok pişman olmadım çünkü 2 aydır hiç böyle mutlu olmadım sanırımkaydirigubbakcemile3
offff biri beni durdursunkaydirigubbakcemile uzun ve zor bir süreç kilo vermek ve ben bunalmaya başladım. oğlum çok zorluyor tabi emmeye devam ediyor, diş çıkarıyor, emekliyor,yürümeye çalışıyor,ben sınava hazırlanıyorum,ders çalışıyorum,gece çok az uyuyorum,kursa gidiyorum,iyice asabi bir insan oldum veeeee AÇIIIIMMMkafamçokkarıştı

ayyy yazınca bile ruhum sıkıldı.işte böyle arkadaşlar içimi dökeyim dedim gece gece.. amaaaa herşeye rağmen diyete devam yaza 38 beden kıyafetlerime girmek istiyorumyerimseniben

güüünaydin güzeller
ben 3 bardak suyumu ictim
simdi sogan suyumu icecem
saat 8.30 gibide cok tahili bi ekmek yarim domates ve biraz beyaz peynir :)
kisa vadal program bu:)

klay gelsin hepimize

kızlar günaydın tam 1300gr vermişim bu hafta:lepi::lepi:rejim süper gidiyo böyle giderse yaza istediğim kiloya ulaşırım sanırım sizin kilolar ne alemde neyse ben uyumaya gidiyorum gece 3 te yattım cuma yarışmasında kilomu bildirmek için saati kurmuştum 1 saatçik daha uyucam hepinizi öptüm hoşçakalına.s.

kizlar gunaydin mutluluktan ucuyorum. Dun dayanamadim tartildim ve kilo verememisim demistim. Dun sandolozsakizi+elma sirkesine basladim. Birde lapa diyeti yapinca sabah gozlerime inanamadim. Kilo gitmis. 78 olmusum. Kizlar varya sizler supersiniz.. Hepsi sizin sayenizde.. Sizleri seviyorum. Eylulce kader arkadasim nerdesin? Daha oncede kilo alip vermistim ama simdiki kadar hicbirinde mutlu olmamistim. Sanirim kendi irdadenle verince insan daha mutlu hissediyor kendini.. Sizi seviyorum. Simdilik bu kadar gun icinde gelirim gene.. Herkese sevgiler...

canım benim ki de küssün diye neler vermezdim küsmek ne kelime alınmadı bile:mymeka:

alnagme geldim ama ben 500 gr vermişim regl olucam ondan heralade çok kaçırmadım çünkü neyse buna da şükür

alnagme tebrikler canım çıtır oucaz çıtırhihoyyyt

canım bence çok iyi gidiyorsun bebeğin çok küçük daha arada kaçamaklar olur ama bu kaçamaklar gerçekten arada olsun 2 hafta da bir falanyerimseniben

kızlar pazartesi 84,6 kilo ile başlamıştım 500gr vermişim dün günümüz vardı tabi pasta börekte yedim buna rağmen gitmiş.
çok sevindim inşallah devamı gelir
bu sabah kepekli ekmekle tost yedim.

günaydın kızlar ben de 79,7 olmuşum, adet oldum dün, adetliyken kilo fazla çıkar mı? bu hafta 1,500 gr. gitmiş.

alnagme geldim ama ben 500 gr vermişim regl olucam ondan heralade çok kaçırmadım çünkü neyse buna da şükür

alnagme tebrikler canım çıtır oucaz çıtırhihoyyyt

çıtır olucaz demi.. Hayali bile güzel. Dün biraz kendimi kötü hissetmiştim ama şimdi iyiyim.. senin kilolar bundan sonra patır patır gider.. Kolay mı o spor salonundaki aletlerle çalışmak.. reglın çok etkisi olduğunu düşünüyorum. takımız merak etme.. Bu yolda diğer çıtırlarla beraber.. kendine iyi bak.Bu arada sandoloz sakızı ve elma sirkesi etkili haberin olsun denemenizi tavsiye ederim kızlar.. Açlık hissi çok az oluyor.. Bilginize

kilolar lorkun bizden korkun..klava:

543403a fakat başaramadım kopyalama bölümünü yapamıyorum sanırım zaten teknoloji özürlüyüm ben

canım kopyalıyacağın yer ikinci bölüm http ile başlayıp png ile biten yer tamamını kopyalamayacaksına.s.

vayyyyyyyyy bee süpersin canım tebrikler 3kg gitmiş nedemek çok sevindimm vallaaa darısı bizlere inşalahhhh yakın zamanda cıtırlıga kavuşacan hadi inşalahhh bırakma devamm mucukkkkkkkkkkkhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…