yahu cocuklarim yediklerini ictiklerini bile kendileri topluyor...ona sitres yasatan yaramaz olsalar neyse...ne desen aninda itirazsiz yapiyorlar...zaten tüm gün cocuklarim yoktuki..sadece ufaklik yanimizdaydi...sabah okullarina gittiler..gece geldikki yatmislr..ama adam genede memnuniyetsiz..bosver simdi bu konulari ya girgirimiza bakalim..bazen ne kadar düşüncesiz anlayışsızzz oluyorlarr yaa dediğin gibi bariiiii işve cilveylee kurtarayımm durumu diyorsun o zaman daha çok kalıkıyorrr biryerleriiiiii nasıl toparlayacağını şaşırıyor insan allah kolaylık versinnnn nasılll tavsişyede bulunulur onuda bilmiyorum amaaa istersen baş başaa kalınn birazzz herşeyii çocuklarla yapmakdan sıkılmış galibaaa
süpersinizz :))) inşallah hamile kalmadan versem bi 10 kg :2:
yahu cocuklarim yediklerini ictiklerini bile kendileri topluyor...ona sitres yasatan yaramaz olsalar neyse...ne desen aninda itirazsiz yapiyorlar...zaten tüm gün cocuklarim yoktuki..sadece ufaklik yanimizdaydi...sabah okullarina gittiler..gece geldikki yatmislr..ama adam genede memnuniyetsiz..bosver simdi bu konulari ya girgirimiza bakalim..
dün doktordaydim.ya bende guatir cikmis.ilac yazdilr varmi bir fikri olan nedir bu ..sacim cok dökülüydu acaba bundanmi...
aa hemserim gelmis..ekleyecegimde herif resimleri kaldirmis..bulamiyorumki..stiklere baktim yok...gerci 7o olmadan koymak istemiyorum ama koyada bilirim yani...sende eklesen ya fotolarini canimcim...
bu resimdeki senmisin canim?süpersinizz :))) inşallah hamile kalmadan versem bi 10 kg :2:
aslinda bu evlilikten ikimizde hosnut degilizde birbirimize olan bagimliligimizdan vazgecemiyoruz. neyse bunlari senle biryerlerde kahve icerkende konusuruz:)))))))canım sizin bu iş iyice inatlaşmaya dönüşmüş zamana bırak düzeltmek içinde çok uğraşma bence hiç bşi yokmuş gibi davran çünkü üztüne vardıkça daha beter oluyolar o yüzden bence zamana bırak zaten çocukları kıskanmaları ayrı bi hikaye hiç anlamıyorum bunu işte
derdin on kilo olsun 3 ayda halledersin sıkı tutarsansüpersinizz :))) inşallah hamile kalmadan versem bi 10 kg :2:
yahu cocuklarim yediklerini ictiklerini bile kendileri topluyor...ona sitres yasatan yaramaz olsalar neyse...ne desen aninda itirazsiz yapiyorlar...zaten tüm gün cocuklarim yoktuki..sadece ufaklik yanimizdaydi...sabah okullarina gittiler..gece geldikki yatmislr..ama adam genede memnuniyetsiz..bosver simdi bu konulari ya girgirimiza bakalim..
dün doktordaydim.ya bende guatir cikmis.ilac yazdilr varmi bir fikri olan nedir bu ..sacim cok dökülüydu acaba bundanmi...
yok kiz ciddi birsey degildir ya..bence guatir benim kilo vermemi engelliyor..bence ama..doktora sormayi unuttum:)) ama sacim kesin ondan cok dökülüyor..ay sokakta kediköpekleri bile kiskanir olsum tüylerini gördükce:)) benden az tüy döküyorlarhadi yaaa geçmişşş olsunnnnn hiç bir fikrimm yokkkk vallaaa daa gırgırımıza bakalım dedinnnn hastalığı attın ortayaa ne etcez şimcik
canim cok tesekkürler paylasimlarin icin..insallah bir gün bende:)Sagolun kizlarvalla ben resim cekilmekten nefret eden birisiydim ..
bütün fotoraf makinelerinden nefret ediyordum ve kaciyordum, bu halimle bile hala cekiniyorum
resim cekilmeye .. ama son halimin resmini cekilip eklerim kisa sürede :) ben bile merak ediyorum nasil cikacagima gerisini siz dü$ünün :))
vakit buldukca ugrayacagim söz ozaman
hatta bende menülerimi payla$ayim tekrardan burada ..
belki sizlerede alternatif olur ..
önce sonra fotolarina bakip motive olmak istiyorsaniz
sizlere benim zamanimdan ve benim idollerim olan ablalarimin
basari öykülerini ve resimlerinin linklerini vereyim .. herseyi onlarin destegi ve bilgileri sayesinde basardim ..
yoksa ben hala +88 kg olur öylece kendime diyet bi ise yaramiyor bunlar ne konusuyor kafasiyla gezerdim ortalikta
Banu ablamin :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-masummun-basari-oykusu-28-kilo-verdi.html
Izlem ablamin:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html
hadi hadi kurtardin o zaman..ceza meza yok..maksat zaten eski kacamaklarindan kurtarmak degilmiydi
ay sorma canim ya..iki gündür deli oluyorum gene..bir kaprisler bir tavirlar..benden beter cene yapiyor..deli oluyorum...dün kadinlar günüydü ya..adam beni bacisina kahvaltiya götürdü...oradanda diger bacisina aksam yemegine( gece geldik eve..bende bir romantizm falan bekliyorum..ama duvarda hareket var bizimkinde yok...en sonunda gece yaacak..daha sen benim kadinlar günümü bile kutlamadin dedim..kadinlar günün kutlu olsun dedi yanagimdanda kardes kardes bir kerecik öptü--döndü arka takimini yatti....oy oy deli oldum..bana tafra yapiyor..normal zamanda en azindan sarilir yatar..dün oda yok..inanabiliyormusunuz..dayanamadim..ne o dedim bu gün senin günündü bir süpriz kutlama falan yapmadim diyemi böyle yapiyorsun dedim..adam sanki cok normal davraniyormus gibi yoo uykum geldi dedi..sabah o bicim devam..aramiza sogukluk girmesin diye ben sariliyorum ben öpüyorum falan..ama ben devap ettikce bu daha beter oldu..sonunda benim sarteller atti..ben bu evlilik huzursuzluk dolu olmasin cocuklarimiz hep kavga gürültü icinde büyümesin diye cabaliyorum farkindamisin sen ne yapiyorsun dedim...aa adam bir sinirlend..sen zaten sadece cocuklarini düsünürsün falan..e tabi ben bir anneyim..düsünecegim cocuklarimla kocam..yanda oturan firansizlarimi düsünecegim...beni cok yipratiyor ya..ben konusuncada boguyorsun beni sikildim bunaldim...sannki ben cok egleniyorum.... sabahtan beri ev temizliorum..tüm kapilari sildim..camlari sildim...tuvaletleri banyolari..ya it gibi calistim..iceri cok camasirsuyu kokmus.oda televizyon izliyor.dedim cami tam acta iceri bir bes dak.havalansinda koku gitsin..ay adam cami acti ama acarkende yok ona is yaptirmadan rahat etmezmisimde...birde cevap veriyormusumda..ya ne bekliyor benden anlamiyorum..bir cami acmasini istedimde cokmu sey istedim..tabi tutamadim cenemi..dedim ben kapilari camlari sildim evi süpürdüm sende paspas yapsana demiyorum..yoruldum bir kahve yapta icelim bile demiyorum bir cami ac dedi diye söyleniyorsun ne oluyorsun? gittide kafam rahat etti azicik ya
haklısın aslında bunlar birbirlerini döverek seviy gibi geliyo banabence güzel güzel atisiyorsunuz iste:))sen sinirlenme canimcim inan iyisi de kötüsü de bir hayat arkadasin var. bir basina olsan kimlen atisacan:)
hu huuuuuuuu nerdesiniz millet kimsecikler yok ben müsaitim hadi kaynatak yaaaaaaa kubuuuuuuuuur sen neyliyoooooooooon
evet duyum benim :)
hadi ya..bunu benim icin bana sölemeden yapacak biri varmi ya...de kaplumbaga ölecekmi..peki ben kaplumbagaya dönersem...yahu ev sirtimda gezemem..4 cocuk var olmaz mahvolurum:) ya onungibi yavaslarsam...no no no ben herseyimi kosarak yapanlardanim..ya günese yatmis topraga kanatlarini yaymis tavuk gibi kipirtisiz uzanirim yada hop hop ordan oraya...dökülen saclara bakarsak somdiden kafam kaplumbaga gibi..onu öpsem olmazmi:))) belki kocam kibafr hassas romantik bir adam olur:))))))))) kocami cok öptüm belki olur diye ama ben öptükce adam baska seylere benzemeye basladi...derdin on kilo olsun 3 ayda halledersin sıkı tutarsan
kız ameliyatla falan alıyolar ama benim annemdede vardı kesin ameliyat dediler birisi buna kaplumbağa kanı iç geçer demiş zaten ameliyat kesin çözüm değil annemde bi kaplumbağadn bi kaç kere vişne suyuna karıştırıp içti ilginçtir ama geçen tahlillerinde sıfır çıktı tamamen temizlenmiş amca kızınada habersz vişne suyuyla verdiler onunkide yok oldu tabi bunu yapmak biraz cesaret birzda mide istiyor
derdin on kilo olsun 3 ayda halledersin sıkı tutarsan
kız ameliyatla falan alıyolar ama benim annemdede vardı kesin ameliyat dediler birisi buna kaplumbağa kanı iç geçer demiş zaten ameliyat kesin çözüm değil annemde bi kaplumbağadn bi kaç kere vişne suyuna karıştırıp içti ilginçtir ama geçen tahlillerinde sıfır çıktı tamamen temizlenmiş amca kızınada habersz vişne suyuyla verdiler onunkide yok oldu tabi bunu yapmak biraz cesaret birzda mide istiyor
cnım sende öğretmenmişsin branş nedir meslektaşım izmirdemi çalışıyosun
Ayy canım görmedim,bir derdim var topiğine dalmışım
evet arkadaşım bilgisayar öğretmeniyim :) sen ?
yahu bu hayat arkadasligindan cok hayat boks rakibi gibi bir sey oldu:))) atismadan olmazmi diyorsun yani:))bence güzel güzel atisiyorsunuz iste:))sen sinirlenme canimcim inan iyisi de kötüsü de bir hayat arkadasin var. bir basina olsan kimlen atisacan:)
himmm canim cok sevimli görünüyorsun..insanin yanina gelip seni minciklayasi geliyor:))))))evet duyum benim :)
haklısın aslında bunlar birbirlerini döverek seviy gibi geliyo bana
gözün kör olmasın dönmezsin dönmezsin sen içtin diye bütün kaplumbağa familyası tavşn kesilir sende bu aura varken kendi kendime gülüyorum kız valla sen delisin kaplumbağa ölmüyo azıcık kanatıyosun sana vampir ol demedik iki damla kan işte içecen ama ben senden korkuyorum ona alışırsan yakında bizdende istersin yok anam yok sen içmehadi ya..bunu benim icin bana sölemeden yapacak biri varmi ya...de kaplumbaga ölecekmi..peki ben kaplumbagaya dönersem...yahu ev sirtimda gezemem..4 cocuk var olmaz mahvolurum:) ya onungibi yavaslarsam...no no no ben herseyimi kosarak yapanlardanim..ya günese yatmis topraga kanatlarini yaymis tavuk gibi kipirtisiz uzanirim yada hop hop ordan oraya...dökülen saclara bakarsak somdiden kafam kaplumbaga gibi..onu öpsem olmazmi:))) belki kocam kibafr hassas romantik bir adam olur:))))))))) kocami cok öptüm belki olur diye ama ben öptükce adam baska seylere benzemeye basladi...
valla annem köyde yaşadığı için zor olmadı bulmakkiz kaplumbaga kanini nereden bulcaz:))))
bende sınıf öğretmeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?